Orijinalini görmek için tıklayınız : Altınkaya Organizasyonu (Sazan sezonu açılışı)
Yılmaz
28-06-2007, 12:56 PM
Arkadaşlar 30 haziran-1Temmuzda Altınkaya organizasyonumuz var.Tüm balıktayız.com üyeleri davetlidir.Bu konu Altında yapılacak organizasyonun detayları ve planları yapılacaktır.Tüm katılımcılar fikirlerini beyan edebilirler.Katılmak isteyenler adlarını yazdırabilirler.vs.vs
Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 01:21 PM
Arkadaşlar 30 haziran-1Temmuzda Altınkaya organizasyonumuz var.Tüm balıktayız.com üyeleri davetlidir.Bu konu Altında yapılacak organizasyonun detayları ve planları yapılacaktır.Tüm katılımcılar fikirlerini beyan edebilirler.Katılmak isteyenler adlarını yazdırabilirler.vs.vs
Kiltleyeyim mi konunuzu kilitleyeyim mi ha:D:D:D
Şimdiden hepinize bol şans diliyorum. Allah en büyük kepçenizi kullanmayı nasip etsin.:)
Yılmaz
28-06-2007, 01:23 PM
katılmak isteyenler
yiyicek iceçek
arabası olanlar
buluşma noktası (Samsundan hareket)
Samsun dışından katılacaklar ;)Ve buluşma noktası
takımlar-oltalar-yemler
malzemeler-çadır-aydınlatma çihazları vs.
Her şeyin kusursuz ve tam olması için katılımcıların fikirlerini bekliyoruz.
Yılmaz
28-06-2007, 01:30 PM
Kiltleyeyim mi konunuzu kilitleyeyim mi ha:D:D:D
Şimdiden hepinize bol şans diliyorum. Allah en büyük kepçenizi kullanmayı nasip etsin.:)
Mehmet, balıktayız.com un ilk büyük tatlı su organizasyonu bu.Kilitlesen bile fayda etmez ok yaydan çıktı sadece detaylar kaldı.yaklaşık 15 kişi kadar olduk.:D
Güzel temmennilerin için teşekkürler.:)
Yakup ERDEM
28-06-2007, 01:37 PM
Merhabalar;
Öncelikle organizasyonun hayırlı uğurlu ve neşeli muhabbetli olmasını dilerim.
Maalesef ben katılamıyacağım ama yöre hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için takım önerilerimi sunmak istiyorum.
-------------
Kullanılabilecek Oltalar
1- Şamandıralı sazan oltası
0.30-40 misina ve 5-10 kg çekerli, stoperli, şamandırası 15-25 gram kaldırabilecek, bir tür şamandıralı dip oltası diyebileceğimiz, Musa'nın ısparoz oltası olarak tarifini verdiği ve Taylan'ın çizdiği oltadır. İki yada üç köstekli olabilir.
2-Sazan dip oltası
Bildiğimiz dip oltasıdır, kanca olarak bronz çapraz çelik kanca veua varsa özel sazan yada boili kancası kullanılabilir. 1,2 veya 3 kancalı olabilir. Misinası 7-10 kg çeker olmalıdır. Kasnağa sarılı 3-5 adet olta hazırlanır ve aynı anda atılırsa iyi olur.
3- Seyyar iskandilli olta... Bazen verimli olur.
4-Hakiki Sazan oltası.. Tek kancalı, kanca kösteği kurşun kösteğinden uzun, mümkünse kanca kösteği hortumla destekli, ucunda boili iğnesi bulunan olta
5- Sudak için at çek takım, kaşık, sashi, rapala vs.
----------
Yem
Ekipteki her kişi için yemleme amaçlı 150 gram önceden haşlanmış yemlik kuru mısır. 1 kutu taze konserve mısır.
Küspeler,
Balık yemi - un, veya mısır unu, ekmek içi yumurta ve benzerleriyle hazırlanmış hamur.
Toprak solucanı ve dana burnunun büyük boyları
NİHAT SUNAR
28-06-2007, 02:04 PM
Adımı yazabilirsin Yılmaz.Yalnız arabalımı,yoksa sizlerden birimi alacak beni onu bildirin.Sonra yiyecek vs.gibi işleri paylaşırız.Arabasız gelirsem,sizlerden yorgun olan sürücüleri dinlendirebilirim.Kararı siz verin.Ben uyarım.Orada ben olta sallamayı düşünmüyorum.
N@mık
28-06-2007, 02:20 PM
Gönlüm orada olmak isterdi:(
Yakuıp hocamdan ölü alabalık yakalama metodunu tam kapamamıştım:D:D:D
NİHAT SUNAR
28-06-2007, 02:33 PM
Yakuıp hocamdan ölü alabalık yakalama metodunu tam kapamamıştım:D:D:D
Buyur gel be ağbisi vallahi.Kışın o buzlu yolları tepeleyen,banamısın demeyen Namık yazın niye gelmesinki.:confused:
N@mık
28-06-2007, 02:35 PM
Buyur gel be ağbisi vallahi.Kışın o buzlu yolları tepeleyen,banamısın demeyen Namık yazın niye gelmesinki.:confused:
Nasip İnşallah:)
patron
28-06-2007, 02:35 PM
Nihat Abi senin arabaya iş çıkacak gibi :)
orada olta sallama konusuna gelince bir daha düşün istersen
NİHAT SUNAR
28-06-2007, 02:47 PM
Nihat Abi senin arabaya iş çıkacak gibi :)
orada olta sallama konusuna gelince bir daha düşün istersen
Seve seve Muratcığım.Tabiiki arabayla gelirim.Olta sallamak ise:confused::confused:Yılmaz beni Araba ile gelecek diye listene ekleyebilirsin.Son kararımdır.:D
Yakup ERDEM
28-06-2007, 02:54 PM
Canlı tutup öldürmeyi herkes becerir, iş ölüyü tutmakta :D
Yakup hocamdan ölü alabalık yakalama metodunu tam kapamamıştım:D:D:D
güroloflu
28-06-2007, 03:03 PM
Canlı tutup öldürmeyi herkes becerir, iş ölüyü tutmakta :D
Yakup hocam iyi günler.Avlağa Murat arkadaşımız sonradan gelme ihtimali var Sen oraları iyi biliyorsundur.Yılmaz sana resmini gösterse acaba Google earth'dan yerini gösterebilirmisin.Böyle bir fikir geldi bana bilmem saçmaladımmı ama tüm arkadaşların katılmasını istiyorum,hatta Taylan bile pazar sabahı belki gelebilir diye düşünüyorum.Acaba mümkünmü
güroloflu
28-06-2007, 03:04 PM
Yılmaz kardeşim bu köşende hayırlı olsun.iki saat girmeyince yine ortalığı velveleye vermişsin:D:D:D
Yılmaz
28-06-2007, 03:32 PM
Yakup Hocam Selam
Sizin ve Taylan kardeşimin bizimle olamadığınız için inanın çok üzülüyorum.Sizin teçrübelerinizden faydalanmak için benim ve diğer arkadaşlar için bulunmaz fırsattı ama inşaallah bir başka sefere diyelim.:)
Verdiğiniz güzel bilgiler içinde çok teşekkürler.Ben arkadaşlara genelde küspeli takımı tavsiye ettim çünkü bir çoğunun ilk tatlı su ve sazan macerası olduğu için kesin ve güzel sonuçlar alabilirler diye düşündüm.hem yemleme derdi de olmaz.Bu organizasyon daha çok tanışma-kaynaşma şeklinde geçecek onun için oltaları suya atarız sonrası muhabbet olur kısmetde ne ise onuda almaya çalışırız.:)
Yakup hocam sizin düzenleyeceğiniz bir organizasyonda bulunmakdan büyük onur duyacağım.Çünkü ben ne zaman desem bir türlü gerçekleşemedi.:D
Yılmaz
28-06-2007, 03:37 PM
Seve seve Muratcığım.Tabiiki arabayla gelirim.Olta sallamak ise:confused::confused:Yılmaz beni Araba ile gelecek diye listene ekleyebilirsin.Son kararımdır.:D
Nihat abi katılımların sonucuna göre durumları hep beraber değerlendirelim.ekip başı olarakda içimizde en enerjik ve teçrübeli olan Gürol abimi tayin edelim. "çobansız sürüyü kurt kapar" demişler.:D:D:D
Abi oraya kadar gidipde olta atmamak olurmu hiç.:confused: Sen kamış-makine takımlarını getir gerisini biz hallederiz.İki takımda senin için yaparız olur biter.:D
Yılmaz
28-06-2007, 03:45 PM
Yakup hocam iyi günler.Avlağa Murat arkadaşımız sonradan gelme ihtimali var Sen oraları iyi biliyorsundur.Yılmaz sana resmini gösterse acaba Google earth'dan yerini gösterebilirmisin.Böyle bir fikir geldi bana bilmem saçmaladımmı ama tüm arkadaşların katılmasını istiyorum,hatta Taylan bile pazar sabahı belki gelebilir diye düşünüyorum.Acaba mümkünmü
Yılmaz kardeşim bu köşende hayırlı olsun.iki saat girmeyince yine ortalığı velveleye vermişsin:D:D:D
Gürol abi, Murat yanıma geldi biz o konuyu konuşduk.Yeri tarif ettim inşaallah sorun çözüldü bişr aksilik çıkmazsa.bazı yerlerde telsim çekebiliyor.Arada bir ararız.Googleden bende koordinat verebilirim ama yinede kesin bir çözüm olmaz sanırım.
Gürol abi öğlen üzeri yanıma gelen Erhan ve Murat kardeşim ısrar etti yeni bir başlık altında organizasyon çalışmalarını yapalım diye bende onun üzerine konuyu açtım.Burada daha termos bile demedim abi ya günahımı alıyon bak.:D
güroloflu
28-06-2007, 04:03 PM
Gürol abi, Murat yanıma geldi biz o konuyu konuşduk.Yeri tarif ettim inşaallah sorun çözüldü bişr aksilik çıkmazsa.bazı yerlerde telsim çekebiliyor.Arada bir ararız.Googleden bende koordinat verebilirim ama yinede kesin bir çözüm olmaz sanırım.
Gürol abi öğlen üzeri yanıma gelen Erhan ve Murat kardeşim ısrar etti yeni bir başlık altında organizasyon çalışmalarını yapalım diye bende onun üzerine konuyu açtım.Burada daha termos bile demedim abi ya günahımı alıyon bak.:D
Hava biraz daha serinlerse belki yanına gelirim.orda uzun uzun konuşuruz.
Yılmaz
28-06-2007, 04:20 PM
Hava biraz daha serinlerse belki yanına gelirim.orda uzun uzun konuşuruz.
Tamam abi 23.00 a kadar cafedeyim.ne zaman istersen gel beklerim.;)
001smmm
28-06-2007, 04:49 PM
Buradan cumartesi saat 11 lerde çıkıp avlak yerini kapmak konusunu da gündeme getirelim.Geç gidip oranın başkaları tarafından fethedilmiş olduğunu görmek sağlık açısından benim için iyi olmaz diye düşünüyorum.:D:D:D
Yakup ERDEM
28-06-2007, 05:04 PM
Ah Abi ah..
Organizsayonu bırakın, sizle tanışıp konuşmak için Samsun'a geldiğimde bile aksaklıklar nedeniyle (Taylan çok kızsa da) penceresinin önünden geçtim gittim. Güya onunla beraber ziyatetinize gelecektim.
Oltalar arkadaşlar için alternatif, kullanmak isteyen olabilir, bilgi olsun diye eklendi. Bence de bu organizsyonun en büyük trofesi muhabbet olacak.
Gürol abinin bahsettiği şekilde bir tarif almak mümkünse google earth den bulalım.
Aksi taktirde
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=bafra&sll=37.0625,-95.677068&sspn=30.682067,59.765625&ie=UTF8&ll=41.360512,35.704622&spn=0.028346,0.058365&t=k&z=14&om=1
bu linkten siz de belirleyebilirsiniz.
Yakup Hocam Selam
Sizin ve Taylan kardeşimin bizimle olamadığınız için inanın çok üzülüyorum.Sizin teçrübelerinizden faydalanmak için benim ve diğer arkadaşlar için bulunmaz fırsattı ama inşaallah bir başka sefere diyelim.:)
Verdiğiniz güzel bilgiler içinde çok teşekkürler.Ben arkadaşlara genelde küspeli takımı tavsiye ettim çünkü bir çoğunun ilk tatlı su ve sazan macerası olduğu için kesin ve güzel sonuçlar alabilirler diye düşündüm.hem yemleme derdi de olmaz.Bu organizasyon daha çok tanışma-kaynaşma şeklinde geçecek onun için oltaları suya atarız sonrası muhabbet olur kısmetde ne ise onuda almaya çalışırız.:)
Yakup hocam sizin düzenleyeceğiniz bir organizasyonda bulunmakdan büyük onur duyacağım.Çünkü ben ne zaman desem bir türlü gerçekleşemedi.:D
"simdi samsun'da olmak vardi anasini satiym" sarkisini soyletceksiniz bize yani...
eh hayirli olsun.
aslida su aralar samsunla is vesilesi ile de bazi baglantilar kurmustum, vesile etsem mi, daha dogrusu edebilir miyim? hmmm. hay allah ya, bak simdi kafam karisti...:D:D:D
namik gelirse belki beni de alir gecerken, beraber geliriz:)
patron
28-06-2007, 05:43 PM
arkadaşlar müsadeniz olursa benim de bir misafirim olacak
Taylan
28-06-2007, 06:30 PM
İnşallah birdahaki sefere beraber oluruz Yılmaz abi. Nasılsa sezon yeni açılıyor :D
Ah Abi ah..
Organizsayonu bırakın, sizle tanışıp konuşmak için Samsun'a geldiğimde bile aksaklıklar nedeniyle (Taylan çok kızsa da) penceresinin önünden geçtim gittim. Güya onunla beraber ziyatetinize gelecektim.
Evet Taylan çok kızıyor ama sen hala bildiğin gibi yapıyorsun :D:D:D
Bu güzel organizasyona hafta sonu mesaisinden dolayı katılamıyorum,tüm katılan hemşerilerime bol şans diliyorum.
kalbim sizinle..
patron
28-06-2007, 10:09 PM
Bu güzel organizasyona hafta sonu mesaisinden dolayı katılamıyorum,tüm katılan hemşerilerime bol şans diliyorum.
kalbim sizinle..
sizi de aramızda görmek isterdik üstad
güroloflu
28-06-2007, 10:38 PM
"simdi samsun'da olmak vardi anasini satiym" sarkisini soyletceksiniz bize yani...
eh hayirli olsun.
aslida su aralar samsunla is vesilesi ile de bazi baglantilar kurmustum, vesile etsem mi, daha dogrusu edebilir miyim? hmmm. hay allah ya, bak simdi kafam karisti...:D:D:D
namik gelirse belki beni de alir gecerken, beraber geliriz:)
Neeeee Namık'damı geliyor.Beni silin listeden:D:D
paramecium
28-06-2007, 10:56 PM
Arkadaşlar öncelikle organizasyonumuz hayırlı olsun kazasız belasız bir org.olur inşallah
Ben Cumartesi sabahından itibaren samsunda olacağım gelirken biri büyük biri küçük iki çadır, iki kişilik bot getireceğim araba var ben,babam ve kardeşim üç kişi katılacağız
güroloflu
28-06-2007, 11:02 PM
Arkadaşlar öncelikle organizasyonumuz hayırlı olsun kazasız belasız bir org.olur inşallah
Ben Cumartesi sabahından itibaren samsunda olacağım gelirken biri büyük biri küçük iki çadır, iki kişilik bot getireceğim araba var ben,babam ve kardeşim üç kişi katılacağız
Oh ne güzel olacak ailemiz yavaş yavaş genişliyor yakında bir otobüs almamız gerek:D:D
Tabi denizdede bir şilep:D
güroloflu
28-06-2007, 11:04 PM
arkadaşlar müsadeniz olursa benim de bir misafirim olacak
Hayırdır gelinimidemi getiriyorsun yoksa:D
Lafımı olur seninle gelen senin gibi olur o halde mesele yok.
patron
28-06-2007, 11:24 PM
Hayırdır gelinimidemi getiriyorsun yoksa:D
Lafımı olur seninle gelen senin gibi olur o halde mesele yok.
yok yok meslekten istavrit arkadaşım :)
güroloflu
28-06-2007, 11:26 PM
yok yok meslekten istavrit arkadaşım :)
Anladım döşemeci olan herhalde
güroloflu
28-06-2007, 11:27 PM
Peki gideceğimiz yeri anladınmı.Bulabilecekmisin.
erkalbayrak
28-06-2007, 11:35 PM
Eveeet değerli balıktayız.com üyeleri,:D:D
saygıdeğer abilerim, :D:D
sevgili kardeşlerim:D:D
Altınkaya organizasyonumuz şimdiden bereketli olsun, Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin:)
Şu ana kadar üç sayfalık bir yorum yapılmış, bende kişisel yorumumu genel olarak yazacağım. En başta şunu belirteyim benim katılıp katılamayacağım yarın 10.00 gibi kesinleşir. ama katılacağımı farzederek yorum yapıyorum.
Organizasyona katılacaklar
--------------------------
1. Yılmaz Abi
2. Selahattin Abi
3. Turan Abi
4. Yılmaz abinin eniştesi.......YILMAZ ABİNİN ARABASI İLE
5. Nihat abi
6. Gürol abi
7. Erhan (%80)........NİHAT ABİNİN ARABASI İLE
8. Murat (patron)
9. Misafiri .....MURATIN ARABASI İLE (Sonradan gelecekler)
10. Murat Hocam
11. Kardeşi
12. M.Hocamın babası....KENDİ ARABALARI İLE
13. Uğur abi
14. Misafiri
15. Misafiri.........TOKATTAN KENDİ ARABALARI İLE
AYRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (PAZAR GÜNÜ SÜPRİZ YAPACAKLAR BİLİYORUM)
16. Yakup Hocam (% ...)
17. Taylan (%....) Ya balık bahane diyoruz işte da:D:D
NİHAT SUNAR
28-06-2007, 11:38 PM
Liste güzel,Murat ayarlama yaparsa ki inşallah yapar.Onuda benim arabanın listesine alırız.Sevgilerimle.
patron
28-06-2007, 11:42 PM
Anladım döşemeci olan herhalde
evet
Peki gideceğimiz yeri anladınmı.Bulabilecekmisin.
evet
erkalbayrak
28-06-2007, 11:42 PM
Cumartesi akşam kamp yapacağımıza göre, akşam bir kamp ateşi yakıp çevresinde hem sohbet yaparız, hemde ateşi değerlendirip tavuk ızgara yapabiliriz diyorum. Pazara güne de sazan ızgaralarız.:D:D
Yarın iaşe olayını mutabık kalarak iki kişi halledelim, diğer arkadaşlar ekstradan masraf yapmasınlar ki, avlaklarda herkes kendisinden birşeyler götürmeye kalkarsa hem çok zahmetli olur, hemde dağınık oturmuş oluruz. Benim fikrim herşeyi gitmeden önce iyi düşünüp beraber hareket edelim.
patron
28-06-2007, 11:43 PM
Eveeet değerli balıktayız.com üyeleri,:D:D
saygıdeğer abilerim, :D:D
sevgili kardeşlerim:D:D
Altınkaya organizasyonumuz şimdiden bereketli olsun, Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin:)
Şu ana kadar üç sayfalık bir yorum yapılmış, bende kişisel yorumumu genel olarak yazacağım. En başta şunu belirteyim benim katılıp katılamayacağım yarın 10.00 gibi kesinleşir. ama katılacağımı farzederek yorum yapıyorum.
Organizasyona katılacaklar
--------------------------
1. Yılmaz Abi
2. Selahattin Abi
3. Turan Abi
4. Yılmaz abinin eniştesi.......YILMAZ ABİNİN ARABASI İLE
5. Nihat abi
6. Gürol abi
7. Erhan (%80)........NİHAT ABİNİN ARABASI İLE
8. Murat (patron).....KENDİ ARABASI İLE (Sonradan gelecek)
9. Murat Hocam
10. Kardeşi
11. M.Hocamın babası....KENDİ ARABALARI İLE
12. Uğur abi
13. Misafiri
14. Misafiri.........TOKATTAN KENDİ ARABALARI İLE
AYRICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (PAZAR GÜNÜ SÜPRİZ YAPACAKLAR BİLİYORUM)
15. Yakup Hocam (% ...)
16. Taylan (%....) Ya balık bahane diyoruz işte da:D:D
bir misafir de bana ekleyiniz:)
patron
28-06-2007, 11:46 PM
Cumartesi akşam kamp yapacağımıza göre, akşam bir kamp ateşi yakıp çevresinde hem sohbet yaparız, hemde ateşi değerlendirip tavuk ızgara yapabiliriz diyorum. Pazara güne de sazan ızgaralarız.:D:D
Yarın iaşe olayını mutabık kalarak iki kişi halledelim, diğer arkadaşlar ekstradan masraf yapmasınlar ki, avlaklarda herkes kendisinden birşeyler götürmeye kalkarsa hem çok zahmetli olur, hemde dağınık oturmuş oluruz. Benim fikrim herşeyi gitmeden önce iyi düşünüp beraber hareket edelim.
sana katılıyorum
ama 15 kişi nasıl aynı anda yer içer ben işin içinden çıkamadım
mesela aynı anda kaç çaydanlık ateşte olur ?
herkes kendi getirirsede ayrı sofralar kurulur ve bu da ne kadar doğru olur bilmiyorum :(
erkalbayrak
28-06-2007, 11:49 PM
bir misafir de bana ekleyiniz:)
Ekledim kardeşim başımız üstünde yeri var.:D:D
sana katılıyorum
ama 15 kişi nasıl aynı anda yer içer ben işin içinden çıkamadım
mesela aynı anda kaç çaydanlık ateşte olur ?
herkes kendi getirirsede ayrı sofralar kurulur ve bu da ne kadar doğru olur bilmiyorum :(
Muratcığım yeteri kadar malzeme aldıktan sonra niye olmasınki, sorun çaysa ben yaparım, sabaha kadar işimiz ne.:D:D
güroloflu
28-06-2007, 11:57 PM
Ekledim kardeşim başımız üstünde yeri var.:D:D
Muratcığım yeteri kadar malzeme aldıktan sonra niye olmasınki, sorun çaysa ben yaparım, sabaha kadar işimiz ne.:D:D
Ben senin fikirlerini tuttum.Araba listende güzel yemek işide iyi hesab edilerek gereken herşey bol bol alınsın artarsa çaresi var eksik olursa yok.Ne masraf edilirse aramızda bölüşürüz.Ama ekstradan börek çörek getirenler olabilir tabi çok yağlı olmamak kaydı ile:D:D
Çaydanlık ve tüplü ocak ikişer tane olursa daha iyi olur kanısındayım.En az üç adet büyük salata kabı ve bol malzeme gerekir.Salataları ben yaparım.
Her türlü ilave fikir üretebilirsiniz.
patron
29-06-2007, 12:00 AM
Ben senin fikirlerini tuttum.Araba listende güzel yemek işide iyi hesab edilerek gereken herşey bol bol alınsın artarsa çaresi var eksik olursa yok.Ne masraf edilirse aramızda bölüşürüz.Ama ekstradan börek çörek getirenler olabilir tabi çok yağlı olmamak kaydı ile:D:DÇaydanlık ve tüplü ocak ikişer tane olursa daha iyi olur kanısındayım.En az üç adet büyük salata kabı ve bol malzeme gerekir.Salataları ben yaparım.
mesaj alınmış ve yerine iletilmiştir
bende iki tüplü lüks bir de elektrikli ışıldak var
güroloflu
29-06-2007, 12:03 AM
Birde olmıyan arkadfaşların tepe lambası almaları iyi olur diye düşünüyorum.Nasıl olsa çinekop avındada gerekebilir.
Birde en önemlisi keneden korunabilmek için pijama gibi hafif pantolonlar giyinki çorabımızın içine sokabilelim.ÖNEMLİDİR.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 12:04 AM
Şu acemiye bir yol gösteren varmı Allah rızası için:D:D benim üzerime düşen görev nedir? ne yapmalıyım.?
erkalbayrak
29-06-2007, 12:05 AM
Ben senin fikirlerini tuttum.Araba listende güzel yemek işide iyi hesab edilerek gereken herşey bol bol alınsın artarsa çaresi var eksik olursa yok.Ne masraf edilirse aramızda bölüşürüz.Ama ekstradan börek çörek getirenler olabilir tabi çok yağlı olmamak kaydı ile:D:D
Çaydanlık ve tüplü ocak ikişer tane olursa daha iyi olur kanısındayım.En az üç adet büyük salata kabı ve bol malzeme gerekir.Salataları ben yaparım.
Gürol abi seyyar tüp bende var, onu ben getiririm bir tanede Yılmaz abi de vardı iki adet yeter. plastik tabak alırız yıkamaya bile gerek olmaz çok ucuz hatta bardaklarıda köpük alırız. masrafı fazla artırmaz diğer türlü malzemeler sıkışık olur cam bardak falan kırılır mırılır uğraşmayalım da :D bütün onları toptancılardan kaşık çatal tabak bardak alırız yetecek kadar.:D:D
paramecium
29-06-2007, 12:09 AM
Şu acemiye bir yol gösteren varmı Allah rızası için:D:D benim üzerime düşen görev nedir? ne yapmalıyım.?
Bana da Bana da :D
erkalbayrak
29-06-2007, 12:12 AM
Birde olmıyan arkadfaşların tepe lambası almaları iyi olur diye düşünüyorum.Nasıl olsa çinekop avındada gerekebilir.
Birde en önemlisi keneden korunabilmek için pijama gibi hafif pantolonlar giyinki çorabımızın içine sokabilelim.ÖNEMLİDİR.
Gürol abi kene için alınacak en önemli ve pratik çözüm kene kovucu sprey almak ama yarın eczaneden bir araştırayım.
İşte çözüm Keneyi def etmek için (http://www.belga.com.tr/images/kenkovb.jpg)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 12:13 AM
Bana da Bana da :D
:)Aaa Yalnız değilmişim,bir çömez daha çıktı meydana.;):D
güroloflu
29-06-2007, 12:13 AM
Gürol abi seyyar tüp bende var, onu ben getiririm bir tanede Yılmaz abi de vardı iki adet yeter. plastik tabak alırız yıkamaya bile gerek olmaz çok ucuz hatta bardaklarıda köpük alırız. masrafı fazla artırmaz diğer türlü malzemeler sıkışık olur cam bardak falan kırılır mırılır uğraşmayalım da :D bütün onları toptancılardan kaşık çatal tabak bardak alırız yetecek kadar.:D:D
Bu fikrinide çok tuttum demekki seni boşuna amir yapmamışlar.:D
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 12:15 AM
Aman iyi tutun kaçmasınlar sakın.:D:D
güroloflu
29-06-2007, 12:16 AM
Gürol abi kene için alınacak en önemli ve pratik çözüm kene kovucu sprey almak ama yarın eczaneden bir araştırayım.
İşte çözüm Keneyi def etmek için (http://www.belga.com.tr/images/kenkovb.jpg)
Bunun çözüm olacağına eminmisin.İsmi sanki ucuz daha doğrusu basit bir ilaç yada sprey gibi geldibana.Yani aceleyle üretilmiş bir uydurma gibi bir his uyandı içimde.
erkalbayrak
29-06-2007, 12:32 AM
Bu fikrinide çok tuttum demekki seni boşuna amir yapmamışlar.:D
Hahahahaha Daha bir şey demedik Gürol abi:D yarın saat 10.00 olsun sen bak işlere o zaman:D:D Altınkaya iaşe komisyonu kurulacak başkan seni yapacağız.:D:D (ciddiyim)
Bunun çözüm olacağına eminmisin.İsmi sanki ucuz daha doğrusu basit bir ilaç yada sprey gibi geldibana.Yani aceleyle üretilmiş bir uydurma gibi bir his uyandı içimde.
Gürol abi bu sprey doğru yeni çıkmış ancak sivrisinek kovucu spreyler gibi işlev görecektir zaten sağlık bakanlığı da onaylamış. önemli olan eczanelere gelmişmi onu bulmak. en azından paçaları pantolonun içine sokmaktan iyi olur:D:D:D
güroloflu
29-06-2007, 12:38 AM
Hahahahaha Daha bir şey demedik Gürol abi:D yarın saat 10.00 olsun sen bak işlere o zaman:D:D Altınkaya iaşe komisyonu kurulacak başkan seni yapacağız.:D:D (ciddiyim)
Gürol abi bu sprey doğru yeni çıkmış ancak sivrisinek kovucu spreyler gibi işlev görecektir zaten sağlık bakanlığı da onaylamış. önemli olan eczanelere gelmişmi onu bulmak. en azından paçaları pantolonun içine sokmaktan iyi olur:D:D:D
Dış menşeyli bir şeyse doğrudur ama isminden yerliye benziyor,Bakanlığın onayına gelince nufusun hızla azalması ve ilaç giderlerininde ona paralel olarak azalması işlerine gelir.Biraz iri bir hediyede onaylamayı etkileyebilir.Onuda alalım ama yinede paçaları sıvamayalım:D
güroloflu
29-06-2007, 12:46 AM
Yarın devam ederiz herkese iyi geceler.
patron
29-06-2007, 12:49 AM
iyi geceler
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 12:54 AM
Ben kendi adıma sorumu geri alıyorum.Yaparım birşeyler artık.:(
güroloflu
29-06-2007, 01:14 AM
Ben kendi adıma sorumu geri alıyorum.Yaparım birşeyler artık.:(
Ahada bir mesajlık geri döndüm.
Evet senin yapacağın oltanı alıp bizimle balığa gelmen yetmiyormu kardeşim.:mad:
Yarın tam kadro belli olsun bir iki kişi haricinde belli ondan sonra yiyecekler toptan alınacak.Ama yengeme börek çörek yaptırırsan kimse getirme demez:D
Hadi iyi geceler
erkalbayrak
29-06-2007, 08:50 AM
Ahada bir mesajlık geri döndüm.
Evet senin yapacağın oltanı alıp bizimle balığa gelmen yetmiyormu kardeşim.:mad:
Yarın tam kadro belli olsun bir iki kişi haricinde belli ondan sonra yiyecekler toptan alınacak.Ama yengeme börek çörek yaptırırsan kimse getirme demez:D
Hadi iyi geceler
Gürol abi sana şöööyle kocamanından bir karpuz götüreceğim:D:D:D artık sabaha kadar devam:D:D bizde beraber:p:p
Mehmet Pekmezci
29-06-2007, 09:57 AM
Kene için bir çözüm önerisi. Eczanelerde "bolfo" isimli bir ilaç var. Onu alın. Kamp yapacağınız bölgeyi çok ince bir şekilde bu tozla ilaçlayın (sulandırılarakda kullanılıyor olabilir aynı zamanda). Ve kamp bölgenizin sınırlarını bu tozla ince bir şerit halinde çizin. Karaya temas ederek gelebilecek her türlü haşereyi engellemiş olursunuz. Dikkat edin zehirlenmeyin ama:D
paramecium
29-06-2007, 12:26 PM
Kısmetse birazdan yola çıkıyorum Samsunda görüşmek dileğiyle :)
001smmm
29-06-2007, 12:31 PM
Bir hayırlı yolculuklar dileyeyim.:D
güroloflu
29-06-2007, 12:34 PM
Hayırlı yolculuklar.
güroloflu
29-06-2007, 12:36 PM
Kene için bir çözüm önerisi. Eczanelerde "bolfo" isimli bir ilaç var. Onu alın. Kamp yapacağınız bölgeyi çok ince bir şekilde bu tozla ilaçlayın (sulandırılarakda kullanılıyor olabilir aynı zamanda). Ve kamp bölgenizin sınırlarını bu tozla ince bir şerit halinde çizin. Karaya temas ederek gelebilecek her türlü haşereyi engellemiş olursunuz. Dikkat edin zehirlenmeyin ama:D
İyide enaz 15 kişi 3 dönüm yer kaplarız eczanedeki tün ilaçlar zor yeter.Birde odairenin içinde kalanlar intikam almak için daha çok saldırırsa ne yaparız:D:D
güroloflu
29-06-2007, 12:37 PM
Gürol abi sana şöööyle kocamanından bir karpuz götüreceğim:D:D:D artık sabaha kadar devam:D:D bizde beraber:p:p
Sen en iyisi bir kamyonet dolusu götür anca yeter.:D
patron
29-06-2007, 01:12 PM
herkesin malzemesi tamam mı ?
eksiği olan, yardıma ihtiyacı olan var mı?
Yılmaz
29-06-2007, 01:22 PM
Selam arkadaşlar.
Son hazırlıkları yapalım.Buluşma yerini ve gidiş saatinide belirleyelim.:confused:
Mehmet Pekmezci
29-06-2007, 01:38 PM
İyide enaz 15 kişi 3 dönüm yer kaplarız eczanedeki tün ilaçlar zor yeter.Birde odairenin içinde kalanlar intikam almak için daha çok saldırırsa ne yaparız:D:D
Gürol Amca ne yaptın sen:eek: 15 kişi üç dönüm yer. E maşallah o zaman size:D
Taylan
29-06-2007, 01:48 PM
Gürol Amca ne yaptın sen:eek: 15 kişi üç dönüm yer. E maşallah o zaman size:D
Mehmet Gürol amca gelecek 15 kişinin hepsini benim kalıbımda zannetti ondan öyle diyo sanırım :D:D:D
Gürol abi arada Erhan ve Yılmaz abi de var unutma :D:D Ondan size 2 dönüm yeter.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:00 PM
herkesin malzemesi tamam mı ?
eksiği olan, yardıma ihtiyacı olan var mı?
Muratcığım;Ben 6 kişilik yemek seti(piknik tipi:D)Soğutucu araç kabı,Folyo(balık tutulursa orada yeriz diye)Tuz,Pul biber,Havlu peçete ve bazı yiyecek çeşitleri ile geliyorum.:)
erkalbayrak
29-06-2007, 02:00 PM
Mehmet Gürol amca gelecek 15 kişinin hepsini benim kalıbımda zannetti ondan öyle diyo sanırım :D:D:D
Gürol abi arada Erhan ve Yılmaz abi de var unutma :D:D Ondan size 2 dönüm yeter.
Taylan biz pazar günkü ihtimalleri de düşünerek planlama yapıyoruz, mesela benim listeye göz attıysan. Ayrıcaaaaa kısmından sonraki ihtimalle beraber 7-8 kiloluk sazan ızgara yapacaz, yok:mad:sa 4-5 kiloluk sazan ızgara yapacağız.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:04 PM
Arkadaşlar,mümkün olduğunca petlerde buz hazırlanırsa sevinirim(çok olsun çoook)Bendeki araçsoğutucusunun içine koyacağım.
Yakup ERDEM
29-06-2007, 02:06 PM
Abilerim ve arkadaşlarım...
KPSS sınavındaki görevim nedeniyle katılamıyorum (belgesini sunmuştum) ama aklım orada olacak.
Sizlere neşeli bol muhabbet ve balıklı bir organizasyon dilerim...
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:08 PM
Sağol hocam.Olsaydın çok iyi olurdu tabiiki.Kolaylıklar dilerim.
ahmetcem
29-06-2007, 02:09 PM
Arkadaşlar,mümkün olduğunca petlerde buz hazırlanırsa sevinirim(çok olsun çoook)Bendeki araçsoğutucusunun içine koyacağım.
Nihat amca sen de tatlı sucu oldun sonunda :) diyorum nerde kaç gündür bizim eşşek kayasına uğramıyorsun :)
erkalbayrak
29-06-2007, 02:13 PM
Selam arkadaşlar.
Son hazırlıkları yapalım.Buluşma yerini ve gidiş saatinide belirleyelim.:confused:
Benim gelme olasılığım netleşti (%80.......%99 Allah nasip ederse %100):D:D:D
Olayı çözdük inşallah beraberiz.
Hazırlık konusunda yine benim fikrim eğer saat 11-12 gibi yola çıkacak olursak, bugün netleştireceğimiz iaşe (yiyecek-içecek) işini ki uğur abiler i de düşünerek hareket edelim orada ayrı gayrı işi olmasın bence, akşamdan tutunda sabah kahvaltısına kadar oluştacağımız listeyi yarın saat 9-10 gibi Yılmaz abinin dükkanında gürol abi ve ben birleşelim ve halledelim. Sonrasında saat 12 de bütün arkadaşlar arabalar kilise kavşağının orada 3.hat dolmuşlarının orada buluşalım.
Koordineli hareket edecek olursak, aksaklığa meydan vermeden zevkli bir organizasyon yapacğımızdan eminim.:)
erkalbayrak
29-06-2007, 02:15 PM
Abilerim ve arkadaşlarım...
KPSS sınavındaki görevim nedeniyle katılamıyorum (belgesini sunmuştum) ama aklım orada olacak.
Sizlere neşeli bol muhabbet ve balıklı bir organizasyon dilerim...
Hocam sınavın bu pazara denk gelmesi bizim açımızdan da üzücü. sizin gibi değerli abimizin tecrübelerinden kaynağın başında uygulamalı olarak yararlanmak çok güzel olacaktı ama hayırlısı artık.:D:D
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:20 PM
Arkadaşlar yemenin içmenin ayrısı gayrısı olmaz.Herkes getirdiklerini ortaya koyar evvelallah kimse aç kalmaz,hepbir arada yenir gider.Buradan sebze meyve alınmayıp Vezirköprüden alınsa iyi olmazmı?
erkalbayrak
29-06-2007, 02:24 PM
Arkadaşlar yemenin içmenin ayrısı gayrısı olmaz.Herkes getirdiklerini ortaya koyar evvelallah kimse aç kalmaz,hepbir arada yenir gider.Buradan sebze meyve alınmayıp Vezirköprüden alınsa iyi olmazmı?
Nihat abi tabiki ayrımız gayrımız olmayacak, ben dünde yazmıştım eğer akşam ızgara falan yapacak olursak hem daha keyifli olur ve diğer malzemeleri de beraber hallederiz diye düşünmüştüm, nedeni hepimiz farklı börek çörek getirebilr bunları paylaşabilirizde, ancak oltaları suda bekleteceğimizden vaktimiz çok olacak zaten ama yine de ortak alınacak karara saygı duyarım.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:28 PM
Benim demek istediğim,hava sıcak arabada yiyecek ve kahvaltılıklar bozulabilir.Köprüde bir marketten halledebiliriz.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:30 PM
Diğer ağabey ve arkadaşlardan ses çıkmadı hiç.Bu kanalda buluşulsa iyi olur.
erkalbayrak
29-06-2007, 02:33 PM
Benim demek istediğim,hava sıcak arabada yiyecek ve kahvaltılıklar bozulabilir.Köprüde bir marketten halledebiliriz.
Nihat abi bozulabilecekleri öyle yapabiliriz ama malzemenin çokluğu ve ilçelerdeki pahalılığıda dikkate alınarak farklı çözümler bulunabilir mesala üç-dört büyük pet şişe su dondurulup yanlarına üstlerine bırakılabilr.
Yılmaz
29-06-2007, 02:34 PM
Benim gelme olasılığım netleşti (%80.......%99 Allah nasip ederse %100):D:D:D
Olayı çözdük inşallah beraberiz.
Hazırlık konusunda yine benim fikrim eğer saat 11-12 gibi yola çıkacak olursak, bugün netleştireceğimiz iaşe (yiyecek-içecek) işini ki uğur abiler i de düşünerek hareket edelim orada ayrı gayrı işi olmasın bence, akşamdan tutunda sabah kahvaltısına kadar oluştacağımız listeyi yarın saat 9-10 gibi Yılmaz abinin dükkanında gürol abi ve ben birleşelim ve halledelim. Sonrasında saat 12 de bütün arkadaşlar arabalar kilise kavşağının orada 3.hat dolmuşlarının orada buluşalım.
Koordineli hareket edecek olursak, aksaklığa meydan vermeden zevkli bir organizasyon yapacğımızdan eminim.:)
Erhan sorunu çödüğüne ve bizimle beraber geleceğine çok sevindim.
Detayları da Gürol abi gelecek bir konuşalım kesin bir sonuca bağlarız.Birde ne kadar erken yola cıkarsak avlağı boş bulma şansımız olur.;)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:35 PM
Nihat amca sen de tatlı sucu oldun sonunda :) diyorum nerde kaç gündür bizim eşşek kayasına uğramıyorsun :)
Benim misafirlerim vardı.Dün hepsi gitti.Tatlısuya arkadaşlarla bir arada olmak adına katılıyorum,hiçbir iddiam yok;)Sazan kendi atlarsa orasını bilemem.:D
erkalbayrak
29-06-2007, 02:37 PM
Benim misafirlerim vardı.Dün hepsi gitti.Tatlısuya arkadaşlarla bir arada olmak adına katılıyorum,hiçbir iddiam yok;)Sazan kendi atlarsa orasını bilemem.:D
Nihat abi sazanlar bu iyi niyetini anlarsa jest olsun diye birini atlatırlar, ama azcık gayret lazım:D:D:D:p:p
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:38 PM
Nihat abi bozulabilecekleri öyle yapabiliriz ama malzemenin çokluğu ve ilçelerdeki pahalılığıda dikkate alınarak farklı çözümler bulunabilir mesala üç-dört büyük pet şişe su dondurulup yanlarına üstlerine bırakılabilr.
Öncelikle,gelebilmene çok sevindiğimi belirtmek isterim.Tamam benimki bir öneri idi.Mevzu anlaşılmıştır amirim.:o:D
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:39 PM
Birde ne kadar erken yola cıkarsak avlağı boş bulma şansımız olur.;)
Tamamen katılıyorum arkadaşım.:)
patron
29-06-2007, 02:40 PM
Tamamen katılıyorum arkadaşım.:)
çıkın o zaman erkenden :)
ben nasılsa akşama oradayım
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:42 PM
Nihat abi sazanlar bu iyi niyetini anlarsa jest olsun diye birini atlatırlar, ama azcık gayret lazım:D:D:D:p:p
Birde bakıyorsun koca bir sazan takılıyor ve beni Denizden alıp Tatlısuya götürüyor.Hayale bak be kardeşim.:p
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:44 PM
çıkın o zaman erkenden :)
ben nasılsa akşama oradayım
Zaten sen bizimle yola çıkamayacağın için böyle yazdım.
baracuda_35x
29-06-2007, 02:44 PM
samsunun yiğitleri hepinize bol şanslar
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 02:45 PM
Sağolasın Efe Rıdvan kardeşim.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 03:21 PM
Akşam tekrar uğrarım siteye.İyi günler.
Ben olsaydım,zahirecilerden 3-4 kilo irilerinden mısırı akşamdan az patlayana kadar haşlar yem olarak mısır kullanırdım.Meranın en sakin kısımında (Püf nokta: Koyun boğaza yakın kısımları favorim,az da eğimli olacak) oltaları atacağım yeri 5-10 m lik uzaklıkta dikey olarak yemlerdim.İlk yemleme yaklaşık 1 kg olurdu,daha sonra her yarım saatte bir bir avuç atardım.(Püf nokta:sadece oltanın suda olduğu yer yemlenir)
Stoper takılmış derinlik ayarlı 035 bedenli şamandralı misinamı ayarlayıp kamışıda sağlama aldıktan sonra (Püf nokta:büyük boy şamandra suda baygın duracak yani boşta) keyfime bakardım..(Püf nokta şamandra battığında kuvetli zımba vurmayınız)..(Püf nokta:Akşamları fosforlu ışık kullanınız akşam iyi balık vurur.)
Ben olsam böyle yapardım..
001smmm
29-06-2007, 03:42 PM
samsunun yiğitleri hepinize bol şanslar
Teşekkürler.:D Taa İzmir'lerden şanş dilekleri almak ne kadar mutluluk verici bir şey.:D:D
patron
29-06-2007, 03:43 PM
Ben olsaydım,zahirecilerden 3-4 kilo irilerinden mısırı akşamdan az patlayana kadar haşlar yem olarak mısır kullanırdım.Meranın en sakin kısımında (Püf nokta: Koyun boğaza yakın kısımları favorim,az da eğimli olacak) oltaları atacağım yeri 5-10 m lik uzaklıkta dikey olarak yemlerdim.İlk yemleme yaklaşık 1 kg olurdu,daha sonra her yarım saatte bir bir avuç atardım.(Püf nokta:sadece oltanın suda olduğu yer yemlenir)
Stoper takılmış derinlik ayarlı 035 bedenli şamandralı misinamı ayarlayıp kamışıda sağlama aldıktan sonra (Püf nokta:büyük boy şamandra suda baygın duracak yani boşta) keyfime bakardım..(Püf nokta şamandra battığında kuvetli zımba vurmayınız)..(Püf nokta:Akşamları fosforlu ışık kullanınız akşam iyi balık vurur.)
Ben olsam böyle yapardım..
teşekkürler üstad
Yılmaz
29-06-2007, 07:31 PM
Birde bakıyorsun koca bir sazan takılıyor ve beni Denizden alıp Tatlısuya götürüyor.Hayale bak be kardeşim.:p
hahhaha mümkündür.:D:D
Yılmaz
29-06-2007, 07:42 PM
Stoper takılmış derinlik ayarlı 035 bedenli şamandralı misinamı ayarlayıp kamışıda sağlama aldıktan sonra (Püf nokta:büyük boy şamandra suda baygın duracak yani boşta) keyfime bakardım..(Püf nokta şamandra battığında kuvetli zımba vurmayınız)..(Püf nokta:Akşamları fosforlu ışık kullanınız akşam iyi balık vurur.)Ben olsam böyle yapardım..
Ömer kardeş paylaşım ve bilgi için Çok teşekkürler.:)
Yılmaz
29-06-2007, 07:45 PM
Arkadaşlar kusur bakmayın evde boya işleri vardı.İşyerindede Altınkaya için hazırlıkar vardı pek foruma girmeye zaman olmadı.Gürol abi sağolsun geldi gördü halimizi.Daha çok iş var ama biraz dinleneyim birazda foruma arkadaşlara bakımm dedim.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 07:52 PM
İyi yapmışsın.Bende arabayı yıkadım.Malzemeleri koydum,fakat daha birkaç malzeme daha atacağım arabaya.Oralar gece soğuk oluyor demiştiniz,bir kabanla yağmurluğu da getireceğim.
Yılmaz
29-06-2007, 07:57 PM
İyi yapmışsın.Bende arabayı yıkadım.Malzemeleri koydum,fakat daha birkaç malzeme daha atacağım arabaya.Oralar gece soğuk oluyor demiştiniz,bir kabanla yağmurluğu da getireceğim.
Nihat abi çok iyi olur.Hava durumu yağmurlu gözüküyor sen tedbirini al abi.Tabii bizde.;)
Yılmaz
29-06-2007, 08:00 PM
Arkadaşlar yiyecek -içeçek işlerini yarın saat 10 da Gürol abi ile alacağız.Gürol abi ile o şekilde konuşduk.Tabii çörek -börek getirenlerede neden getirdiniz demeyiz.:D:D
erkalbayrak
29-06-2007, 08:02 PM
Nihat abi yarın gürol abi ile beni saat 9.00 da alabilirmisiniz, benim birde misafirim gelecek yani dünkü listede eğer değişiklik olmadı ise senin araba ile 4 kişi gideceğiz. malzemeleri de koyacağımıza göre iyi yerleşme yapmamız gerekecek. saat 10 da yılmaz abinin orada oluruz işlerimizi toparlayınca da basar gideriz.
erkalbayrak
29-06-2007, 08:05 PM
Arkadaşlar yiyecek -içeçek işlerini yarın saat 10 da Gürol abi ile alacağız.Gürol abi ile o şekilde konuşduk.Tabii çörek -börek getirenlerede neden getirdiniz demeyiz.:D:D
Abi saat 10.00 da senin orada buluşuruz.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 08:16 PM
Tamam amirim.Saat 09 da alayımda nereden alayım.Gürol ağbinin evini biliyorum.Ya seni nereden alacağım.;):D
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 08:17 PM
Arkadaşlar Zeytinyağlılar benden.Duyurulur.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 08:24 PM
Gürol ağbiiiiiiiii,Aloooo bir ses alayım senden.Hanıma Gürol ağabey senden börek ve çörek istiyor dedim.o da bana zeytinyağlı olsa olmazmı dedi.Zaten gideceğiniz yer açık araziymiş hiç olmazsa serin serin yersiniz dedi.Dedi ağabey benim bir günahım yok valla.:D:D:D
Yılmaz
29-06-2007, 08:27 PM
Abi saat 10.00 da senin orada buluşuruz.
Tamam saat 10 da sizi bekliyor olacam.Pazarda yakın market de yakın.malzemeleri alır yola cıkarız.:);)
Arkadaşlar Zeytinyağlılar benden.Duyurulur.
Sağolasın abi bizim evda boya işleri olduğu için yemeğei bile cafede yiyorum.:D
Gürol ağbiiiiiiiii,Aloooo bir ses alayım senden.Hanıma Gürol ağabey senden börek ve çörek istiyor dedim.o da bana zeytinyağlı olsa olmazmı dedi.Zaten gideceğiniz yer açık araziymiş hiç olmazsa serin serin yersiniz dedi.Dedi ağabey benim bir günahım yok valla.:D:D:D
Gürol abinin usta işleri vardı hala bitmedi galiba.:D:D:D
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 08:33 PM
Sen gönlünü ferah tut Yılmaz'ım.Biz gereken neyse hallederiz.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 08:37 PM
Ağabeyime yöneticilik işini kötü kaptırmışlar arkadaş.Yinede o halde gezmediği yer yok maaşallah.Adam hakikaten gençleşti yahu tututu tuuuuuu 41 kere maaşallah,nazar değmez inşallah.:D:D:D:D
Blue fish
29-06-2007, 09:06 PM
Sanal balıkçı değil sanal kitap...
güroloflu
29-06-2007, 09:25 PM
Evet arkadaşlar usta şimdi gitti eve geldim evdede misafirler var acele ile bir şeyler atıştırdım ve buraya kaçtım onlar gidince detaylı konuşuruz.
Yiyecek çay naylon tabak bardak kaşık çatalı yarın sabah erkenden alıp yılmaza giderizBol kahvaltılık ve çay malzemesi alırız.Bugün yaptıüğımız uzun mütalaa sonrası tavuk götürmemeye karar verdik siz ne dersiniz 17 kişiye ızgara tavuk için bütün ormanı yakmamız gerek tavada bol menemen kaşar zeytişn peynir evden gelecek zeytinyağlılar börekler ve gerekirse balık yapar yeriz enaz iki tava anlaşıp getirelim. hatta bol menemen için bir tencerede alalım.Sonra devam ederiz daha mesajları okumadım .Bu ara Erhanın gelmesi kesinleşti galiba sevindim inşallah Taylanda sabah gelir mi acaba :D
erkalbayrak
29-06-2007, 09:54 PM
Tamam amirim.Saat 09 da alayımda nereden alayım.Gürol ağbinin evini biliyorum.Ya seni nereden alacağım.;):D
Nihat abi önce gürol abiyi alırsan, gürol abi benim evi biliyor türkişte mimarsinan caminin karşısında Balcıoğlu marketin yanı iki dank dank yapınca anlarım. zaten balkonda bekliyor olurum:D:D
Alltınkaya organizasyonuna katılacak arkadaşlara bol şanslar diliyorum.Gönlüm sizlerle..
Rasimydz
29-06-2007, 10:11 PM
samsun ekıbıne bolnasıp. bol sohbet muhabet. saglık mutluluk dolu av dılıyorum.
ve kazasız belasız gıdıp gelmek dılıyorum. ras gesın.:)
heeeeeeyt savulun altınkaya samsunun usta avcıları gelıyor savulun sazanlar.trofecıler gelıyor.
arkadaslar saka bır yana lutfen emnıyet kemerlerımızı takalım ve asırı hız yapmıyalım. uykusuz yola cıkmayalım. hayırlı yolculuklar.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 10:12 PM
Nihat abi önce gürol abiyi ayırsan, gürol abi benim evi biliyor türkişte mimarsinan caminin karşısında Balcıoğlu marketin yanı iki dank dank yapınca anlarım. zaten balkonda bekliyor olurum:D:D
Tamam oraları iyi bilirim.İlk önce seni dönüştede Gürol ağbiyi alırız.Okeymi?;) Nede olsa Tüpçülük yaptım.:D
güroloflu
29-06-2007, 10:13 PM
Alltınkaya organizasyonuna katılacak arkadaşlara bol şanslar diliyorum.Gönlüm sizlerle..
heeeeeeyt savulun altınkaya samsunun usta avcıları gelıyor savulun sazanlar.trofecıler gelıyor.
arkadaslar saka bır yana lutfen emnıyet kemerlerımızı takalım ve asırı hız yapmıyalım. uykusuz yola cıkmayalım. hayırlı yolculuklar.:)
İkinizede teşekkür ediyorum.Bir dahaki sefere sizleride bekliyoruz.
güroloflu
29-06-2007, 10:15 PM
Tamam oraları iyi bilirim.İlk önce seni dönüştede Gürol ağbiyi alırız.Okeymi?;) Nede olsa Tüpçülük yaptım.:D
Biraz erken gelki hem eksikleri konuşuruz hemde saathaneden tabak bardak alacağız.
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 10:17 PM
Teşekkürler Eray sağolasın.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 10:18 PM
Tüm temennilerin için teşekkürler.Emniyet kemeri kesin takılacak zaten.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 10:21 PM
Biraz erken gelki hem eksikleri konuşuruz hemde saathaneden tabak bardak alacağız.
Ağabey 08'de hanımı annesine bırakıp öyle gelirim.:)
NİHAT SUNAR
29-06-2007, 10:24 PM
Bana kısa bir anlık müsaade.Tekrar döner yazılanları okurum.
Yılmaz
29-06-2007, 10:27 PM
Nihat abi önce gürol abiyi ayırsan, gürol abi benim evi biliyor türkişte mimarsinan caminin karşısında Balcıoğlu marketin yanı iki dank dank yapınca anlarım. zaten balkonda bekliyor olurum:D:D
Erhan hazırlığın (oltalar) bittimi.?olmazsa orada da yaparız.vaktimiz bol.:D
güroloflu
29-06-2007, 10:35 PM
Birimiz tencere alsın.yokmu talip.Bendekiler hep çelik .aliminyumu olan yokmu.
güroloflu
29-06-2007, 10:36 PM
Ağabey 08'de hanımı annesine bırakıp öyle gelirim.:)
tamam canım saat 10 da yılmaza yetiştikmi yeter o kadarda acele etme.
Yılmaz
29-06-2007, 10:36 PM
Çok teşekkürler Rasim kardeşim.İnşaallah her şey yolunda gider.Güzel temennilerin için teşekkürler.:D senide bekliyorum ne zaman istersen.sen geldiğinde Samsun ekibi ile bir org.daha düzenleriz.:D
Rasimydz
29-06-2007, 10:54 PM
Çok teşekkürler Rasim kardeşim.İnşaallah her şey yolunda gider.Güzel temennilerin için teşekkürler.:D senide bekliyorum ne zaman istersen.sen geldiğinde Samsun ekibi ile bir org.daha düzenleriz.:D
bende cok ıstıyom nasıp bakalım ne zamana gelır hayırlısı.sız yarın balıkları nerelere koyacagınız lıvarlar hazırmı.
hep trofelerı yakalıyacanız bana kalmıyacak. saka saka.rasgele.:):):)
patron
29-06-2007, 11:12 PM
iyiakşamlar arkadaşlar anca geldim
çabucak okudum doğru anladıysam ortak alışveriş iki kişi tarafından üstlenilmiş bize ne kalmış :)
erkalbayrak
29-06-2007, 11:22 PM
Nihat abi önce gürol abiyi alırsan, gürol abi benim evi biliyor türkişte mimarsinan caminin karşısında Balcıoğlu marketin yanı iki dank dank yapınca anlarım. zaten balkonda bekliyor olurum:D:D
Hahaha Nihat abi yanlış olmuş ancak farkına vardım, önce gürol abiyi alırsan, yazacaktım, ayırsan yazmışız. ama düzelttim, Gürol abiyi benim evi bilir.;)
güroloflu
29-06-2007, 11:23 PM
iyiakşamlar arkadaşlar anca geldim
çabucak okudum doğru anladıysam ortak alışveriş iki kişi tarafından üstlenilmiş bize ne kalmış :)
Sanada gelip bizi bulmak kalmış.Yeri iyi anladınmı eğer gelip bizi bulamazsan tüm zevkimi kaçırırsın.Olmazsa bengeri dönüp mezarlığın orda beklerim .Sende telsim hat varmı
erkalbayrak
29-06-2007, 11:24 PM
Erhan hazırlığın (oltalar) bittimi.?olmazsa orada da yaparız.vaktimiz bol.:D
Yılmaz abi ancak bitirdim, çocuk ta heves ediyor,yok ben dolayayaım yok ben yapayım derken biraz oyaladı beni ama bitti şu an. sağol gidince küspe lazım:D:D birde karpuz:p:D hem balıkları yemleyeceğiz hem kendimizi:D:D
güroloflu
29-06-2007, 11:25 PM
Evet arkadaşlar Namık kuzuavı com diye bir yer açmış.Kuzu ve koyun avcıları oraya:D
erkalbayrak
29-06-2007, 11:29 PM
Evet arkadaşlar Namık kuzuavı com diye bir yer açmış.Kuzu ve koyun avcıları oraya:D
Gürol abi nasıl keyifler, gece rüyanda sazan çekersen en büyüğü olsun, belki yarın bulamayız.:D:D:D
patron
29-06-2007, 11:30 PM
Sanada gelip bizi bulmak kalmış.Yeri iyi anladınmı eğer gelip bizi bulamazsan tüm zevkimi kaçırırsın.Olmazsa bengeri dönüp mezarlığın orda beklerim .Sende telsim hat varmı
evet yeri anladım
hayır telsim yok
saat kaçta geleceğim belli değil ama geleceğim
olmadı kafa lambalarımızı takar ışıldaklarımızı yakar türkü çığıra çığıra geliriz mezarlığın oradan yanınıza :)
patron
29-06-2007, 11:31 PM
çatal kaşık bardak tabak çay su ...
bunlar hep ortak alışveriş mi ?
güroloflu
29-06-2007, 11:32 PM
evet yeri anladım
hayır telsim yok
olmadı kafa lambalarımızı takar ışıldaklarımızı yakar türkü çığıra çığıra geliriz mezarlığın oradan yanınıza :)
İyide karanlıkta mezarlığı göremezmişsin diyorlar.Bakarız eğer cep çekmezse birimiz çıkar orda bekleriz ne yapalım.
güroloflu
29-06-2007, 11:33 PM
Evet hepsini plastik alacağız.Ama börek çörek getirirsen kızmayız.
erkalbayrak
29-06-2007, 11:33 PM
Bence evet, demiştim plastik malzeme alalım, çok pahalı değil zaten bütün herkese yetecek kadar alalım uğraşmayalım dağ başında suyla falan:D:D
güroloflu
29-06-2007, 11:35 PM
Gürol abi nasıl keyifler, gece rüyanda sazan çekersen en büyüğü olsun, belki yarın bulamayız.:D:D:D
Ben bir tane tutsamda yeter .İnanki balık benim için hiç önemli değil.Ben hep beraber olacağımız için çok istiyorum.Mesela Uğur gelmiyormuş.Üzüldüm ama sakın bir daha karşıma çıkmasın yandı bu iki oldu:mad:
patron
29-06-2007, 11:35 PM
İyide karanlıkta mezarlığı göremezmişsin diyorlar.Bakarız eğer cep çekmezse birimiz çıkar orda bekleriz ne yapalım.
Yılmaz Abi'nin bahsettiği vezirköprü çıkışındaki demir köprüden sonra km ölçüp beni ararsanız garantiye almış oluruz
güroloflu
29-06-2007, 11:36 PM
Arkadaşlar bir şey diyen varmı ben daha olta bağlayacağım.
patron
29-06-2007, 11:37 PM
Ben bir tane tutsamda yeter .İnanki balık benim için hiç önemli değil.Ben hep beraber olacağımız için çok istiyorum.Mesela Uğur gelmiyormuş.Üzüldüm ama sakın bir daha karşıma çıkmasın yandı bu iki oldu:mad:
ben en az iki adet getirmeliyim Samsun'a . sipariş aldım:)
başka gelmeyen var mı kaç kişiyiz, Murat Hoca ile görüşen oldu mu ?
patron
29-06-2007, 11:39 PM
bende kasalı köstekler var hazır bağlanmış. direk aparata bağlayabilirsin aparat kullanacaksan hiç uğraşma
kullanmayacaksan bilemem
Yılmaz
29-06-2007, 11:44 PM
hahhaha benim bitti abi Allah'a şükürler olsun.Sen de kaç gündür olta bağlıyon abi.10-15 Kilo sazan var dedik ya güvenemeyip tekrar tekrar mı bağlıyon ne.:D:D:D
Yılmaz
29-06-2007, 11:46 PM
evet yeri anladım
hayır telsim yok
Murat sen bizi arada bir ararsan iiyi olur.Bazen cep cekiyor.Haberleşirsek iyi olur.:)
Yılmaz
29-06-2007, 11:49 PM
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyle.:D
patron
29-06-2007, 11:56 PM
iyi akşamlar
güroloflu
30-06-2007, 12:02 AM
Hadi iyi akşamlar yarın kısmetse görüşürüz.
erkalbayrak
30-06-2007, 12:05 AM
Nasıl yani turhallı uğur abimi gelemiyormuşşş:D Şans da ne yapalım, planlamayı da yapmıştık,üzüldük
erkalbayrak
30-06-2007, 12:07 AM
Hayırlı akşamlar, görüşmek üzere:)
NİHAT SUNAR
30-06-2007, 12:10 AM
İyi akşamlar.Benim yarınki programım.
1)6 kişilik Yemek takımı ve 3 bardak.(piknik tipi)
2)Arabada soğutucu(buz hazırlamayı unutmayın,ben 5 tane hazırladım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur.)
3)08'de hanımı annesine bırakıyorum.
4)Oradan önce Erhanı alıyorum.
5)Sonra Gürol ağabeyi alıyorum ve Yılmazın dükkanına dönüş.
6)Gerisi Allah Kerim.:D
7)Tuz,pul biber,Folyo,Kağıt havlu mevcudumdur.
NİHAT SUNAR
30-06-2007, 12:13 AM
Uğurun gelemediğini kim söyledi?Ciddimisiniz.Hakikaten üzüldüm.Canı sağolsun.
baracuda_35x
30-06-2007, 12:14 AM
hadi bakalım çabuk erken yatın sizi ne kısmetler bekliyor acaba gününüzün en iyi şekilde geçmesini ve huzur dolu olmasını diliyorum hepinize rasgele gönül doslarım oltalarınız boş kalmasın muhabetiniz bol olsun
NİHAT SUNAR
30-06-2007, 12:18 AM
İyi geceler beyler.
NİHAT SUNAR
30-06-2007, 12:19 AM
hadi bakalım çabuk erken yatın sizi ne kısmetler bekliyor acaba gününüzün en iyi şekilde geçmesini ve huzur dolu olmasını diliyorum hepinize rasgele gönül doslarım oltalarınız boş kalmasın muhabetiniz bol olsun
Sağol Efe.:D;)
patron
30-06-2007, 08:34 AM
günaydın
Nihat Abi yola çıkmıştır sanırım :)
patron
30-06-2007, 09:54 AM
şimdi Gürol Abi ile görüştüm market alışverişi yapıyorlar
yağmur da bir güzel yağıyorki, yağmurluğu olmayan gelmesin :)
gelemiycemi YILMAZ ağbiyi arayıp bir türlü söyleyemedim
düne kadar valla tüm kazırlıklarımı yaptım
özel olarak oltalarımı hazırladım
ama bu mesleğin de kötü tarafı işte cumartesi saat 21,30 a havai fişek atmam gerekiyor
ne yaparsın bu iş için 3 gün anakara süründük
neyse
tüm organizasyona katılanlardan tekrar tekrar özür diliyorum
kazasız belasız bir gün ve nasibiniz bol olsun
HEPİNİZE RASTGELE
ağbi senin canın saolsun
artık neyse cezamız çekeriz
001smmm
30-06-2007, 10:43 AM
:D:DSaat 10,43 itibariyle sazanların av ekibine karşı 1-0 üstünlüğü var:D:D Yağmur ve gök gürültüsü onlardan yana:mad::mad:.Biz ise hala yola çıkamadık.:mad: Anlaşılan kondisyon zayıflığı bu saatte kendini gösterdi.:(:( Şiddetli bir gök gürültüsünden sonra "iyi olan kazansın " demekten başk birşey gelmiyor elden.:p Ama inançlıyız.Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.:p:p İştirak edemeyenlerin dualarını bekliyoruz.:D:D:D
patron
30-06-2007, 10:43 AM
aramızda olmanızı ve tanışmayı çok isterdik
umarım başka sefere
patron
30-06-2007, 10:45 AM
:DSaat 10,43 itibariyle sazanların av ekibine karşı 1-0 üstünlüğü var:D:D Yağmur ve gök gürültüsü onlardan yana:mad::mad:.Biz ise hala yola çıkamadık.:D Anlaşılan kondisyon zayıflığı bu saatte kendini gösterdi.:(:( Şiddetli bir gök gürültüsünden sonra "iyi olan kazansın " demekten başk birşey gelmiyor elden.:p Ama inançlıyız.Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.:p:p İştirak edemeyenlerin dualarını bekliyoruz.:D:D
çıkmadınız mı daha:eek:
:D:DSaat 10,43 itibariyle sazanların av ekibine karşı 1-0 üstünlüğü var:D:D Yağmur ve gök gürültüsü onlardan yana:mad::mad:.Biz ise hala yola çıkamadık.:D Anlaşılan kondisyon zayıflığı bu saatte kendini gösterdi.:(:( Şiddetli bir gök gürültüsünden sonra "iyi olan kazansın " demekten başk birşey gelmiyor elden.:p Ama inançlıyız.Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.:p:p İştirak edemeyenlerin dualarını bekliyoruz.:D:D:D
ağbi kalbimiz ve dualarımız sizinle
hava şartları sizi yıldıramaz
aramızda olmanızı ve tanışmayı çok isterdik
umarım başka sefere
inşallah gieceğiz
haaa
aklımdayken eger yağmur yağıyorsa yılmaz ağbinin düşündüğü yere inmeniz çok zor olacak
o yol üzerinde suyun yola yakın olan yerleri var isterseniz oraları tercih edin
001smmm
30-06-2007, 11:11 AM
haaa
aklımdayken eger yağmur yağıyorsa yılmaz ağbinin düşündüğü yere inmeniz çok zor olacak
o yol üzerinde suyun yola yakın olan yerleri var isterseniz oraları tercih edin
Saat 11,05. Oraya kadar gidebilsek gerekeni yapacağız da arkadaşlar bir hazır olabilse:D:D:D
AKIN74
30-06-2007, 11:14 AM
Gönlümüz sizlerle, bol kahkahalı, bol yemekli, bol balıklı ve tabii ki trofeli avlar sizin olsun, Rastgeleyin....:)
patron
30-06-2007, 11:16 AM
Saat 11,05. Oraya kadar gidebilsek gerekeni yapacağız da arkadaşlar bir hazır olabilse:D:D:D
gel ben seni akşama götüreyim onlar da sonradan katılırlar artık :)
001smmm
30-06-2007, 11:17 AM
Gönlümüz sizlerle, bol kahkahalı, bol yemekli, bol balıklı ve tabii ki trofeli avlar sizin olsun, Rastgeleyin....:)
Tüm ekip adına teşekkürler:DBenden söz.Herkes için bir kahkaha atacağım.:D
001smmm
30-06-2007, 11:20 AM
gel ben seni akşama götüreyim onlar da sonradan katılırlar artık :)
:D:D:D Yani diyorsun ki onlar akşamdan önce çıkamazlar:D Yok yok.Birazdan çıkarız:D
Taylan
30-06-2007, 12:53 PM
Ancak girebildim siteye. Tüm av ekibine başarılar diliyorum. Umarım gönlünüzdeki balıkları tutar gelirsiniz.
Bir dahaki sefere beraber avlanmak dileğiyle
şu an aldığım duyumlara göre göle yanaşmışlar
patron
30-06-2007, 03:45 PM
ben artık ulaşamıyorum
telefonlar çekmiyor :(
Taylan
30-06-2007, 03:57 PM
Bende ulaşmaya çalıştım ama artık hepsi kapsama alanı dışında.
Murat sanada kolay gelsin. İnşallah hemen bulursun ekibi :)
Herkese çok selam benden
patron
30-06-2007, 04:10 PM
söylerim selamını
bulacağımı sanıyorum yer değiştirmezlerse. iki kişi gidiyoruz bulamazsak başımızın çaresine bakarız artık
Taylan
30-06-2007, 05:04 PM
tamam bol balıklı raporlarınızı bekliyoruz :)
evet arkadaşlara ulaşamadım ama bizim burdan giden ve onlara yakın olan arkadaşlara ulastım
bayya kalabalık bir ekibin geldiğini dört araçla indiklerini ve bayram yeri gibi olduğunu söyledi:D
söylerim selamını
bulacağımı sanıyorum yer değiştirmezlerse. iki kişi gidiyoruz bulamazsak başımızın çaresine bakarız artık
murat gittikleri yeri biliyormusun
Taylan
30-06-2007, 09:48 PM
murat gittikleri yeri biliyormusun
Uğur abi sen gitmiyor musun?
Yoksa ben gitmiyorum diye mi?? :p:p:p
Taylan
01-07-2007, 01:00 PM
Altınkaya ekibinde yarım saat kadar önce haberim oldu. Dönüş yoluna geçmişler. Sanırım akşama doğru bir konu başlığı açıp raporu bizimle paylaşırlar. Tabi dermanları kaldıysa :D:D
baracuda_35x
01-07-2007, 01:03 PM
Altınkaya ekibinde yarım saat kadar önce haberim oldu. Dönüş yoluna geçmişler. Sanırım akşama doğru bir konu başlığı açıp raporu bizimle paylaşırlar. Tabi dermanları kaldıysa :D:D
kim bilir nasıl neşeli geliyorlardır taylan vardır onlarda derman kurttur onlar kurt hele yılmaz abi içi içi sığmamıştır
Taylan
01-07-2007, 06:18 PM
kim bilir nasıl neşeli geliyorlardır taylan vardır onlarda derman kurttur onlar kurt hele yılmaz abi içi içi sığmamıştır
Rıdvan abi şu saate kadar ses çıkmadığına göre kesin dermanları kalmamış :D:D:D
baracuda_35x
01-07-2007, 08:39 PM
bende merak etim şuanda geldilermi acaba:confused::confused:
Taylan
01-07-2007, 08:45 PM
Gelmiş olmaları lazım Rıdvan abi
Nihat abiiiii ses verrrrrrrrrrrrrr :D:D:D:D
baracuda_35x
01-07-2007, 08:48 PM
Gelmiş olmaları lazım Rıdvan abi
Nihat abiiiii ses verrrrrrrrrrrrrr :D:D:D:D
iyi iyi sağ salim gelmişler ya yeter:p ordamısınız selam verin yahu
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 08:50 PM
Merhabalar arkadaşlar,sağsalim geldik Samsun'a.Gereken açıklama, düzenlemeleri ve raporları size Fotograflarıyla yapacaklardır.Amma dediğiniz gibi yorgunluk had safhada idi.Ben dahil birkaç arkadaşım gözümüzü kırpmadık.Muhabbet ganiydi vallahi.Ortam çok harika idi.Geri kalanını raporlarda bildirirler.
baracuda_35x
01-07-2007, 08:52 PM
Merhabalar arkadaşlar,sağsalim geldik Samsun'a.Gereken açıklama, düzenlemeleri ve raporları size Fotograflarıyla yapacaklardır.Amma dediğiniz gibi yorgunluk had safhada idi.Ben dahil birkaç arkadaşım gözümüzü kırpmadık.Muhabbet ganiydi vallahi.Ortam çok harika idi.Geri kalanını raporlarda bildirirler.
hoşgeldiniz abi sevindim
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 08:55 PM
hoşgeldiniz abi sevindim
Teşekkür ederim.Hoşbulduk.Malum benim ilk tatlısu denememdi,Benim çok hoşuma gitti ama yol uzak olunca dönüşü sarmıyor be arkadaşım.;)
güroloflu
01-07-2007, 08:56 PM
İyi akşamlar çoktan ayaktayız ama doktorlar herhalde uyuyorlar.Raporları onlar verecek.
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 08:57 PM
En büyük Deniz,
Başka büyük yok.:D:D
Taylan
01-07-2007, 08:58 PM
Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Raporuda heyecanla bekliyoruz
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 08:59 PM
İyi alşamlar
:DSende azıcık uyusaydın ağabeyciğim.;):D:D
natrix2
01-07-2007, 09:01 PM
Hoş geldiniz abiler.
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 09:02 PM
Hoşbulduk Taylan.Yol boyu bizleri araman ve ilgi göstermen herkes tarafından takdirle karşılandı.:)
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 09:03 PM
Hoş geldiniz abiler.
:)Hoşbulduk Kerim.:)
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 09:08 PM
Benim de nacizhane telefonumla çektiğim birkaç kare resimler var.Yarın kısmet olursa Murat'ın yanına gidip bilgisayara aktarırım.Çocuklar tatilde ve ben hala bu aktarma işlerini beceremiyorum.:)
Taylan
01-07-2007, 09:14 PM
Hoşbulduk Taylan.Yol boyu bizleri araman ve ilgi göstermen herkes tarafından takdirle karşılandı.:)
Nihat abi cumartesi akşamdan beri belirli aralıklarla aramaya devam ettim ama kimseye ulaşamadım :D
Güzel vakit geçirmenize çok sevindim. Duyduğuma göre balıklarda varmış ama asıl balık tutmasını arzu ettiğim sen ve Gürol abi sanırım muvaffak olamamışsınız :D:D
Bir dahaki sefere inşallah :D
Yılmaz
01-07-2007, 09:18 PM
iyi iyi sağ salim gelmişler ya yeter:p ordamısınız selam verin yahu
Hoş bulduk.:)
Yılmaz
01-07-2007, 09:20 PM
İyi akşamlar çoktan ayaktayız ama doktorlar herhalde uyuyorlar.Raporları onlar verecek.
Gürol abi ben resim makinasını götürmeyi unuttuğum için Erhan yazar sanıyorum.Şu anda bile çok yorgunum biliyorsun,:DHiç uyumadım ve şu anda bile cafede mesaideyim.:):D
Yılmaz
01-07-2007, 09:22 PM
Nihat abi cumartesi akşamdan beri belirli aralıklarla aramaya devam ettim ama kimseye ulaşamadım :D
Güzel vakit geçirmenize çok sevindim. Duyduğuma göre balıklarda varmış ama asıl balık tutmasını arzu ettiğim sen ve Gürol abi sanırım muvaffak olamamışsınız :D:D
Bir dahaki sefere inşallah :D
En son oltaları çekerken nihat abi bir balık kacırdı Fakat gürol abi balık falan göremedi.zaten yakalasaydı suya iade edeceğini söylüyordu.Fark eden bişi olmadı.:D:D
erkalbayrak
01-07-2007, 09:24 PM
Arkadaşlar selamın aleykum, nasılsınız, ben gelir gelmez kendimi attım döşeğe:D:D:p ancak kalkabildim. Taylan senin arama mesajlarını yeni aldım, teşekkürler:D:D gelirkende araç kullanıyordum,dublesiz yollarda :p:p onun için telefonu gürol abiye verdim kusura bakma.
Yılmaz abi , selahhattin abi yarına ancak uyanaca benziyor, rapor için bir başlangıç yaparsan bendeki resimleri hemen gönderirim.
Taylan
01-07-2007, 09:25 PM
Arkadaşlar selamın aleykum, nasılsınız, ben gelir gelmez kendimi attım döşeğe:D:D:p ancak kalkabildim. Taylan senin arama mesajlarını yeni aldım, teşekkürler:D:D gelirkende araç kullanıyordum,dublesiz yollarda :p:p onun için telefonu gürol abiye verdim kusura bakma.
Estağfurullah Erhan ne önemi var. Sizden haber aldım ya önemli olan o :D
Hadi artık yazın biriniz raporu :D:D:D:D:D
güroloflu
01-07-2007, 09:25 PM
Hoş geldiniz abiler.
Kerim sağol,sende aramıza hoşgeldin.
güroloflu
01-07-2007, 09:29 PM
Bende saat 13,30 da uyudum ama rahat bırakmıyorlarki . 2 saat uyudum sonra 1 saat daha uyudum kapı çalınca yine uyandım.
Biliyorsunuz ben tıpta okumadım,rapor işini belkide bu sefer Selahattin halleder.
baracuda_35x
01-07-2007, 09:29 PM
hadi bakalım hepiniz gelmişsiniz sağ salim sevindim şimdi raporunuzu bekliyorum dört gözlen. nıhat abi kısmet sen kurtların arasında kalmış sın bence normal:D
Yılmaz
01-07-2007, 09:31 PM
Yılmaz abi , selahhattin abi yarına ancak uyanaca benziyor, rapor için bir başlangıç yaparsan bendeki resimleri hemen gönderirim.
ben kısa yollu yazım o zaman sizde resimleri eklersin.Şimdiden resimleri hazırla .Rapor geliyor az sonra.:D
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 09:32 PM
Erhan arkadaşım,dönüşte beni dinlerdiğin için teşekkür ederim.Acaip bir mahmurluk vardı üzerimde.Teklif ettiğiniz için hem Gürol ağabey,hem sen sağolun.:)
baracuda_35x
01-07-2007, 09:32 PM
Bende saat 13,30 da uyudum ama rahat bırakmıyorlarki . 2 saat uyudum sonra 1 saat daha uyudum kapı çalınca yine uyandım.
Biliyorsunuz ben tıpta okumadım,rapor işini belkide bu sefer Selahattin halleder.
hoş geldin güröl abi hadi kim yazarza yasın meraklan bekliyorum raporu
erkalbayrak
01-07-2007, 09:34 PM
ben kısa yollu yazım o zaman sizde resimleri eklersin.Şimdiden resimleri hazırla .Rapor geliyor az sonra.:D
Resimleride şimdi geçirdim bilgisayara ancak olanları göndereyim selahattin abi de eminin çok daha resim vardır.
NİHAT SUNAR
01-07-2007, 09:37 PM
hadi bakalım hepiniz gelmişsiniz sağ salim sevindim şimdi raporunuzu bekliyorum dört gözlen. nıhat abi kısmet sen kurtların arasında kalmış sın bence normal:D
İşin özü budur.Kazasız belasız gidip döndük.Fakat avlağa giderken o dere yolu yokmu?İflahımızı kesti.Resmen kurumuş bir derenin içinden,süprizlerle dolu bir yolculuk.:o
erkalbayrak
01-07-2007, 09:38 PM
Erhan arkadaşım,dönüşte beni dinlerdiğin için teşekkür ederim.Acaip bir mahmurluk vardı üzerimde.Teklif ettiğiniz için hem Gürol ağabey,hem sen sağolun.:)
Nihat abi ilk başta -birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için- parolası ile yola çıktık, aynı yolun yolcularıyız:D:D Aslında bende kestirdem dedim ama iki defa kafam önüme düştü o kadar:D:D
güroloflu
01-07-2007, 09:39 PM
Geçen hafta gidenleri sazanlar hemen tanıdı galiba.Onların oltalarına SAZAN gibi hemen atladılar .Bende yem için tutulan bir kayabalığını 8 saat görevini hakkıyla yaptığı için ,mükafat olarak saldım.Kayabalığı görevini yaparak sabaha kadar dolanıp durdu ama Altınkayanın balıkları gidip tatlısuculara vurdu.
Yok benden tatlısucu olmaz.Denizde o kadar olta atsam en azından 10 tane iskorpit tutardım.
Ama muhabbet ,herşey mükemmeldi yorgunluk haricinde hiç pişman olmadım.
Bu arada Murat hoca ve babası ilede tanışmış olduk.
İlerde daha yakın organizasyonlara tabiki katılırım,belli olmaz uzak olanlarınada muhabbet için katılırım ama Taylan da gelirse:)
güroloflu
01-07-2007, 09:41 PM
hoş geldin güröl abi hadi kim yazarza yasın meraklan bekliyorum raporu
Hoş bulduk Rıdvancığım sağol.
erkalbayrak
01-07-2007, 09:44 PM
Geçen hafta gidenleri sazanlar hemen tanıdı galiba.Onların oltalarına SAZAN gibi hemen atladılar .Bende yem için tutulan bir kayabalığını 8 saat görevini hakkıyla yaptığı için ,mükafat olarak saldım.Kayabalığı görevini yaparak sabaha kadar dolanıp durdu ama Altınkayanın balıkları gidip tatlısuculara vurdu.
Yok benden tatlısucu olmaz.Denizde o kadar olta atsam en azından 10 tane iskorpit tutardım.
Ama muhabbet ,herşey mükemmeldi yorgunluk haricinde hiç pişman olmadım.
Bu arada Murat hoca ve babası ilede tanışmış olduk.
İlerde daha yakın organizasyonlara tabiki katılırım,belli olmaz uzak olanlarınada muhabbet için katılırım ama Taylan da gelirse:)
Gürol abi sazanlar senden korktu galiba onun için yanaşmadılar:D:D:D Kayabalığına gelince sabaha kadar zil takıp oynattın hayvanı:D:D:D onu salınca zaten bütün sazanlara demiştir şu adama dikkat edin diye:D:D
Ayrıca hemen organizasyondan bahsettiğine göre kuş tüyü yastıkta bütün yorgunlukları attın herhalede. genç ihtiyar abim be:D:p:D
001smmm
01-07-2007, 09:55 PM
Ben de hoş buldum arkadaşlar.:D:DHerkese teşekkürler.Sağ salim gittik geldik.:D
güroloflu
01-07-2007, 09:58 PM
Gürol abi sazanlar senden korktu galiba onun için yanaşmadılar:D:D:D Kayabalığına gelince sabaha kadar zil takıp oynattın hayvanı:D:D:D onu salınca zaten bütün sazanlara demiştir şu adama dikkat edin diye:D:D
Ayrıca hemen organizasyondan bahsettiğine göre kuş tüyü yastıkta bütün yorgunlukları attın herhalede. genç ihtiyar abim be:D:p:D
2-3 sene evvel daha dayanıklı idim ama artık her geçen sene bir öncekini aratıyor.Bende gelirken ara sıra kafayı düşürdüm..Ama bir gece evvelde organizasyon heyecanından olsa gerek çok az uyumuştum. Aslında uyumak için ortam çok müsaitti ama ben o güzelliği ve muhabbeti kaçırmamak ve ne olur ne olmaz bakarsın salak biri oltaya atlar dedim ama bunlar ne biçim sazan anlamadım.!
Bu hafta arası belki bir organizasyon yapabiliriz:D:D:D
baracuda_35x
01-07-2007, 09:58 PM
Ben de hoş buldum arkadaşlar.:D:DHerkese teşekkürler.Sağ salim gittik geldik.:D
seni unuturmuyuz salahttin abi hoşgeldin sağlam gelmişsiniya yeter
001smmm
01-07-2007, 10:02 PM
Yılmaz abi , selahhattin abi yarına ancak uyanaca benziyor, rapor için bir başlangıç yaparsan bendeki resimleri hemen gönderirim.[/QUOTE]
Yok.Saat 6 ya kadar uyudum ve şu an ayaktayım.:D:D.Bir hazırlık yapıyordum.Gelişmeleri öğrenince vazgeçtim.
erkalbayrak
01-07-2007, 10:04 PM
selahattin abi keyfin yerindedir bugün trofeleri aldın nasılsa:D:D abi sendeki fotoları bir cd ye çekebilirmisin, ben bir ara uğrar bendekileri bırakır cd yi alırım.:D
Taylan
01-07-2007, 10:05 PM
Gürol abi çok teşekkürler inşallah beraber olacağımız bir organizasyonda yapacağız. Ama tarihi ne zaman işte onu kestiremiyorum :D ama beni anmanız çok hoş.. Teşekkürler
güroloflu
01-07-2007, 10:05 PM
Her ikisindende :
Bende isterem
bende isterem:D
001smmm
01-07-2007, 10:07 PM
selahattin abi keyfin yerindedir bugün trofeleri aldın nasılsa:D:D abi sendeki fotoları bir cd ye çekebilirmisin, ben bir ara uğrar bendekileri bırakır cd yi alırım.:D
Daha öncekiler de dahil olmak üzere resimlerini biriktiriyorum.Son resimlerle birleştirip takdim etmeyi düşünüyorum.:D
erkalbayrak
01-07-2007, 10:18 PM
Her ikisindende :
Bende isterem
bende isterem:D
Daha öncekiler de dahil olmak üzere resimlerini biriktiriyorum.Son resimlerle birleştirip takdim etmeyi düşünüyorum.:D
Selahattin abi iyi olur, bende hepsini tek cd yaparım gürol abi ye de veririm.
Yılmaz
01-07-2007, 10:21 PM
Arkadaşlar ben kısa bir rapor yazdım.Valla çok yorgunum sizde gerisini getirirsiniz.Selahattin abi ve Erhan kardeşim sizler de resimleri eklersiniz artık.:D
erkalbayrak
01-07-2007, 10:24 PM
Arkadaşlar ben kısa bir rapor yazdım.Valla çok yorgunum sizde gerisini getirirsiniz.Selahattin abi ve Erhan kardeşim sizler de resimleri eklersiniz artık.:D
Abi hemen bakalım, resimleride gönderiyorum.:D
Taylan
01-07-2007, 10:53 PM
Evet arkadaşlar şimdilik konuyu kilitlemeye gerek yok bence ama artık aşağıda linklini verdiğim
"Sazan Avı Organizasyonumuz Altınkaya 30 Temmuz-1 Haziran (http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=1019)" konu başlığından bu konuya devam edebiliriz.
http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=1019
güroloflu
01-07-2007, 10:57 PM
Evet arkadaşlar şimdilik konuyu kilitlemeye gerek yok bence ama artık aşağıda linklini verdiğim
"Sazan Avı Organizasyonumuz Altınkaya 30 Haziran-1 Temmuz (http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=1019)" konu başlığından bu konuya devam edebiliriz.
http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=1019
Bari sen düzeltseydin:D:D:D:D
erkalbayrak
01-07-2007, 11:12 PM
Gürol abi rapor olarak farklı başlık altında olması daha iyi bence de:);)
Taylan
01-07-2007, 11:16 PM
Düzelttim Gürol abi tamamdır :D:D:D
güroloflu
01-07-2007, 11:21 PM
Gürol abi rapor olarak farklı başlık altında olması daha iyi bence de:);)
Ben sadece tarihi, kasdetmiştim:D:D
erkalbayrak
01-07-2007, 11:23 PM
Ben sadece tarihi, kasdetmiştim:D:D
Abi ben yanlış anlamışım, kusura bakma şimdi yakışıklı fotolarını gönderiyorum.:)
güroloflu
01-07-2007, 11:24 PM
Abi ben yanlış anlamışım, kusura bakma şimdi yakışıklı fotolarını gönderiyorum.:)
Bakacağız;)
erkalbayrak
02-07-2007, 12:32 AM
Hepinize iyi akşamlar, saat 00.23:D:D:D
NİHAT SUNAR
02-07-2007, 12:48 AM
İyi geceler Erhan.
NİHAT SUNAR
02-07-2007, 01:28 AM
Tüm can dostlarıma iyigeceler dilerim.
001smmm
02-07-2007, 10:10 AM
Selahattin abi iyi olur, bende hepsini tek cd yaparım gürol abi ye de veririm.
Gürol abi için de ayrı dosya açmıştım.Bir ara ona da takdim edeceğim.:D:D
NİHAT SUNAR
02-07-2007, 01:23 PM
Yılmaz kardeşim,Sağlıklı bir hayat sürmen dileğimle NİCE YILLARA.