PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir kaç öneri

caferan
25-06-2007, 11:43 AM
selam amatör balıkçılığa gönül vermiş,abilerim ve kardeşlerim.
Bir balıkçı sitesinde olması gereken olmazların başında sitenin altyapısı yanii gerekli konuların hiç olmaması yada dağınıklığı üye kaybına veya katılımın tekrarını zorlaştırır.mesela benim gibi tatlısuya gönül vermiş üyeler o bölümde doğru dürüst bir bilginin olmamasını yadırgıyor.bence iyi bir çalışmayla bu sorun ortadan kalkabilir.yeni bir site olduğu belli.bir an evvel herkesin bu konuya el atması gerekiyor.birde gruplaşma değilde herkesi sohbetimize dahil edersek daha iyi olur görüşündeyim.bazı sitelerde eski üye yeni üye ayrımı hep yapılır.umarım içimize giren arkadaşlarada kucağınızı açacağınızdan eminim.

saygılarımla..!!!

Nail SARI
25-06-2007, 11:49 AM
Cafer keşke tatlı su ile bilgim olsa oraya güzel konularaçabilsem. Sizler tecrübe bilgilerinizle o bölüme gereken ilgiyi gösterirseniz bilgiler gittikçe artar ve keyif alınacak bir hal alır.

caferan
25-06-2007, 11:52 AM
böyle bir talebe kimse hayır diyemez.elimden geldiğince yardıma her zaman hazırım;)

zihnisinirr
25-06-2007, 12:15 PM
böyle bir talebe kimse hayır diyemez.elimden geldiğince yardıma her zaman hazırım;)

Bende her türlü gerekli desteği vermeye hazırım.:)

AKIN74
25-06-2007, 02:20 PM
selam amatör balıkçılığa gönül vermiş,abilerim ve kardeşlerim.
Bir balıkçı sitesinde olması gereken olmazların başında sitenin altyapısı yanii gerekli konuların hiç olmaması yada dağınıklığı üye kaybına veya katılımın tekrarını zorlaştırır.mesela benim gibi tatlısuya gönül vermiş üyeler o bölümde doğru dürüst bir bilginin olmamasını yadırgıyor.bence iyi bir çalışmayla bu sorun ortadan kalkabilir.yeni bir site olduğu belli.bir an evvel herkesin bu konuya el atması gerekiyor.birde gruplaşma değilde herkesi sohbetimize dahil edersek daha iyi olur görüşündeyim.bazı sitelerde eski üye yeni üye ayrımı hep yapılır.umarım içimize giren arkadaşlarada kucağınızı açacağınızdan eminim.

saygılarımla..!!!

Cafer evet forumumuz yeni ama yine belirtmek istiyorum ki alt yapısı çok farklı bir forum halinde ve daha iyi olma durumunda sürekli dönüşüm halinde, zaman içersinde bu paylaşımlar ve bilgi aktarımlarıyla daha da iyi olacak...

Burada ki bilgi, teknik ve özellikle oluşturulmaya çalışılan bilgi kütüphanesi bambaşka olacak...

Zaten eskiye dönük konuları inceleyecek olursak, konuların içinde ve açmış olduğumuz konularda sık sık hepimizin bahsettiği gibi, muhabbetten çok bilgi paylaşımının olduğu bir yer olması için verilen emekleri görebiliriz, bizim de istediğimiz hocalarımız eşliğinde farklı ve gerçekten bilgi yüklü bir forum oluşturmak...

Yeni üye katılımlarıyla ilgili olarak bence bu konuyu gündeme getirmene gerek yoktu diye düşünüyorum, tüm üyelerimiz de farkındadır ki eski yeni üye yok eşit üye var ilkesinden hiç bir zaman taviz verilmedi, bundan sonra da verilmeyecektir, ama şu var ki beraber ava gidenlerin, forumdan çok özel yaşantılarında da zaman geçirenlerin paylaşımları da kendi aralarında daha farklı olacaktır, fakat ayrım konusuna gelince buna katılmıyorum, sende buna emin olabilirsin...

cem kaptan
25-06-2007, 03:39 PM
Sevgili Cafer kardeşim, kim demiş eski-yeni üye ayrımı, yok öyle bir şey, bak ben Mutlu (bmutlu) kardeşimizin işyerine giderek tanıştım. Daha henüz işlerimin yoğunluğundan dolayı, sitemizi de tam anlamıyla inceleme zamanı bulamadım ama zamanla herkes birbirine alışacak, dostluk havası içinde kaynaşacak ve bilgi paylaşımında bulunacağız mutlaka...Dediğim gibi zamanla, her şey hemen yerine gelmiyor...Tatlı sudan anlayan arkadaşlarımızda aramızda katıldıkça onlarda katkıda bulunacaklardır, diye düşünüyorum.Sevgilerimle,

caferan
25-06-2007, 06:53 PM
sanırım yanlış anlaşıldım yada yanlış anlattım ben bu sitede gruplaşma ve eski yeni üye ayrımı var demedim.olmasın dedim;)şimdiye kadar hiç bunu destekler bir olay yaşamadım. yazdıklarım sitenin geleceğine yön verecek bilgilerdi.;)

erkalbayrak
25-06-2007, 08:21 PM
Cafer canım kardeşim forumumuzda henüz yeni olduğundan olsa gerek böyle bir düşünceye kapıldın ancak baştan yazayım yanlış anlama seni eleştirmek için değil davet için yazıyorum:) forumumuzda çok değerli hocalarımız, çok değerli tecrübeli ağabilerimiz var ve gerektiğinde ve zaman buldukça da bizlere ışık tutacak değerli bilgiler aktarmaktadırlar. Tabiiki bu birden bire olsa işin zevki kalmaz, yavaş yavaş bilgi ve sohbet bir arada tamamlanıyor.

Bizler yeni katılan arkadaşlarımızı her zaman gerek balıkta gerekse sanal sohbet aramızda görmek isteriz. Samsunda balıktayız konusunda her ne kadar samsun ibaresi olsada izmirden antalyadan muğladan artvinden ve tüm türkiyeden arkadaşlarımız sohbetlerimize katılmaktadırlar. Seninde aynı konuda veya başka konularda balık hikayelerini paylaşmak isteriz.:):)

cem kaptan
25-06-2007, 08:29 PM
sanırım yanlış anlaşıldım yada yanlış anlattım ben bu sitede gruplaşma ve eski yeni üye ayrımı var demedim.olmasın dedim;)şimdiye kadar hiç bunu destekler bir olay yaşamadım. yazdıklarım sitenin geleceğine yön verecek bilgilerdi.;)
Cafer kardeşim, yanlış anlama yok, ben de,sen "bazı sitelerde oluyor" deyince, bizim sitemizde, grupçuluk, eski-yeni üye ayrımı olmadığını kendimden örnekler vererek göstermeye çalıştım.Sevgilerimle,

ergenlaci
27-06-2007, 09:52 AM
cafer kardeşimin sezdiği şeyi bende sezmiştim ilk zamanlar çünkü bazı konu başlıkları bunu üflüyodu,bazen yazdıklarımız cevap bulmuyodu ama daha sonra siteyi iyice inceledikten sonra bunun böle olmadığını gördüm her başlıkta herkes yazabiliyodu gün geçtikçe biribirimizi tanıdıkça muhabbetlerdede yer almaya başlamamız beni çok mutlu etti:pgün geçtikçe daha çok adepte oluyorum buraya;)

kerem
27-06-2007, 11:33 PM
cafer kardeşimin sezdiği şeyi bende sezmiştim ilk zamanlar çünkü bazı konu başlıkları bunu üflüyodu,bazen yazdıklarımız cevap bulmuyodu ama daha sonra siteyi iyice inceledikten sonra bunun böle olmadığını gördüm her başlıkta herkes yazabiliyodu gün geçtikçe biribirimizi tanıdıkça muhabbetlerdede yer almaya başlamamız beni çok mutlu etti:pgün geçtikçe daha çok adepte oluyorum buraya;)
:D:D:D:D:D

bende bende
:D:D:D
bu arada ben kımın ogrencısı olacagım
:p