PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BALIKÇI KAHVEHANESi

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

orca
21-06-2007, 05:12 PM
Kahvehanemiz kisa bir aradan sonra yeniden hizmetinizde.

Avcinin lafi cok olur. Sohbeti tatli olur. Geyigi harli olur:D

Sohbetin adresi olacak Cinaralti Kahvehanemizi bos birakmayin, sohbetleriniz konular arasinda kaynayip gitmesin, gelin burda dost meclislerinin en guzel orneklerini verelim.

Mehmet Pekmezci
21-06-2007, 05:19 PM
Tüm üyelerimizle beraber burda ister geyik yapalım ister beraber ağlayalım. İstersek kahkalar atalım.

Onur sen ruhsat işini hallettin mi belediyecilerle başımız derde girmesin aman diyeyim:D

AKIN74
21-06-2007, 05:30 PM
Çınar altında kahve içmenin bir yudum sıcak çay yudumlamanın da tadı bir başka olur...:)

Forumumuza Hayırlı olsun...

Bilgi ve emek yüklü konularda, paylaşılan avlak ve av raporlarımızda ki konularda rahat rahat yapamadığımız sohbetleri burada yapmak o konuların düzenin bozulmaması açısından güzel olacak ...

Bol sohbetler...;)

ahmetcem
21-06-2007, 05:31 PM
Kahvede sigara içme yasağı var değilmi :D sağlıklı bir kahvehane olsun hayırlı uğurlu olsun :p

Taylan
21-06-2007, 06:15 PM
Yeni sohbet ve paylaşım bölümümüz hayırlı olsun.
Onurun dediği gibi sohbetler konular arasında kaynamasın. Burdan son sürat devam :D

orca
21-06-2007, 07:39 PM
Tüm üyelerimizle beraber burda ister geyik yapalım ister beraber ağlayalım. İstersek kahkalar atalım.

Onur sen ruhsat işini hallettin mi belediyecilerle başımız derde girmesin aman diyeyim:D

Kardesim, bulmusum bir ulu cinarin golgesini, altina atmisim iki sandalye, muhabbeti goren almis taburesini sandalyesini gelmis, basta bi piknik tupte cayimizi demlerken, yetismedigi icin, mecburiyetten bi ocak kondurmusuz, yanlis anlama parasinda pulunda degiliz de muhabbete cay yetismiyor ki birader.
Ha bu mu? Bu da bizim buralarin garibani, cocukcagizin isi gucu yok, eh, bu kadar insana cay servisi yapacak biri lazimdi, uc bes harclik veriyoruz fakire, sebeplesin, iane yani, maas falan degil. Zaten bu cocuk da garson degil.
Ticarethane degil ki burasi, ne isimiz olur belediyeyle, zabitayla. Adi kahvehane buranin da, bakma sen:

"Gonul ne kahve ister ne kahvehane
Gonul muhabbet ister, kahve bahane"

baracuda_35x
21-06-2007, 09:39 PM
alo ordamısınız ben geldim:D anlaşılan açılış bitmiş bune be iki satte kahvemi batırılır yahu :D:D hayırlı olsun onurum

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 08:43 AM
Günaydın değerli müşterilerimiz. Çayımız yarım saate kadar hazır olacak. Şimdilik siz bir forumlara göz atın bende soda katayım bu arada çaya:D:D:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 08:46 AM
Kahvede sigara içme yasağı var değilmi :D sağlıklı bir kahvehane olsun hayırlı uğurlu olsun :p

Açık havada serbest, kapalı mekanlarda da 5 kişiye kadar serbest beş kişiden sonrası (içerde bulunanların sayısı) yasak. Kahvehanede açıkta serbest içerde yasak:) serbest kardeşim serbest:D

reha
22-06-2007, 08:51 AM

ne kadar duman...o kadar randıman...

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 08:56 AM
ne kadar duman...o kadar randıman...

:D:D:D:D:D

AKIN74
22-06-2007, 09:08 AM
Az demli bir çay alayım, kim bakıyordu bu çınaraltı ocağına...:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 09:11 AM
Az demli bir çay alayım, kim bakıyordu bu çınaraltı ocağına...:D

Az demli çay vermiyoruz. Ya demli içeceksin yada çay içmeyeceksin. Boyozların kırıntılarını da sil masadan. Bişey kalmasın orda.:mad::D

AKIN74
22-06-2007, 09:12 AM
Zaten boyozcuda da yumurta yoktu, sen de kalkmış az demli çay yok diyorsun:mad:

İçmiyorum kardeşim, bundan sonra çınaraltı kahvehanesine termusumla geliyorum...:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 09:13 AM
Termos yassah hemşerim...:mad:

AKIN74
22-06-2007, 09:20 AM
Termos yassah hemşerim...:mad:

İyi o zaman, ben çeşmeden 1 bardak su alayım, boğazıma takıldı, boyozlar...:p

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 09:21 AM
Aha bak bardaklar orda doldur iç. Hem bedava olacak hemde hizmet verecez. :D:D

AKIN74
22-06-2007, 09:26 AM
Aha bak bardaklar orda doldur iç. Hem bedava olacak hemde hizmet verecez. :D:D

Hani hizmette sınır yoktu kardeş...:D

Yok zaten bu kahvehanenin çeşmesinden de kumlu su akıyor, beğenmedim:D, ben en iyisi hazır su alayım...

Falanca ..... marka pet su varmı ?:eek:

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 09:36 AM
Marka satmıyoz kardeş. Sermayeyi protesto ediyoruz.:D

AKIN74
22-06-2007, 09:40 AM
Marka satmıyoz kardeş. Sermayeyi protesto ediyoruz.:D

Hadi öyle olsun bakalım, işe geç kaldım...Hele bir işe gideyim sonra gelirim...

Geldiğimde hem demli çayını hem de acı bir kahveni içerim...:)

Zaten kimse yok, hadi hayırlı işler...:D

baracuda_35x
22-06-2007, 12:41 PM
ben gelin ce kimse yokmu anlasilan batacak burası

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 12:46 PM

Keramet sende olmasın Rıdvan. :D:D Batmaz burası batmaz merak etme sen.;)

NİHAT SUNAR
22-06-2007, 12:49 PM
Merhaba dostlar,Şirin kahvemiz hayırlı olsun.Muhabbetimiz bol olsun.

baracuda_35x
22-06-2007, 12:50 PM
Keramet sende olmasın Rıdvan. :D:D Batmaz burası batmaz merak etme sen.;)

batar batar çıkar nezaman gelsem kimse yok anlaşılan se3n doğru dürüz çay ver mezsen batar burası batar:D:D

Taylan
22-06-2007, 12:50 PM

Yok yok Rıdvan abi biz çayımızı yudumlayıp sohbetleri dinliyoruz. Batmaz yani sen merak etme :D
Sesimizde çıkar yakında ama herkesde bir tatil havası var sanırım kimseden ses çıkmıyor :D:D:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 12:53 PM
Merhaba dostlar,Şirin kahvemiz hayırlı olsun.Muhabbetimiz bol olsun.

O Nihat abi hoşgeldin. Hemen gönderiyorum çayını. İstersen yandan çarklı bir kahve göndereyim:D

baracuda_35x
22-06-2007, 12:54 PM
aha benim geldiğim nesıl belli oldu mehmet kedramet sende imiş kardeşim :D:D

selam arkadaşlar hoşgeldiniz çabuk güzel çay ver bakalım pekmezçi kardeş:D:D

NİHAT SUNAR
22-06-2007, 12:56 PM
O Nihat abi hoşgeldin. Hemen gönderiyorum çayını. İstersen yandan çarklı bir kahve göndereyim:D

Teşekkür ederim siz zahmet etmeyin.:)ben şu anda self servis o işi halletmekteyim.Buyurun çaya beklerim.:D;)

Taylan
22-06-2007, 12:58 PM
Teşekkür ederim siz zahmet etmeyin.:)ben şu anda self servis o işi halletmekteyim.Buyurun çaya beklerim.:D;)

Abooo bu tehlikeli işte herkes termosuyla gelirse kesin batar burası :p
Şaka bir yana hoşgeldin Nihat abi. Nerelerdesin ya sesin soluğun çıkmıyo
Bizi nöbetçi bıraktınız buraya balığı kırıyosunuz demi :D:D

NİHAT SUNAR
22-06-2007, 12:59 PM
Yok yok Rıdvan abi biz çayımızı yudumlayıp sohbetleri dinliyoruz. Batmaz yani sen merak etme :D
Sesimizde çıkar yakında ama herkesde bir tatil havası var sanırım kimseden ses çıkmıyor :D:D:D

Evet haklısın Taylan,herkeste bende dahil olmak üzere tatil havasına girdik.:confused:;):)

NİHAT SUNAR
22-06-2007, 01:02 PM

;)konulara iyi bak kardeşim:confused:ben 1 haftadır misafir ağırladım ve balığı unuttum.Her fısatta sitedeydim.Asıl sen kayıplara karışıyorsun.Tabiiki işin gereği olduğunu da biliyorum.:D

baracuda_35x
22-06-2007, 01:04 PM
aha benim geldiğim nesıl belli oldu mehmet kedramet sende imiş kardeşim :D:D

selam arkadaşlar hoşgeldiniz çabuk güzel çay ver bakalım pekmezçi kardeş:D:D

Evet haklısın Taylan,herkeste bende dahil olmak üzere tatil havasına girdik.:confused:;):)

abi anlaşilan çayda gelmedi negüzel sohbete başladı mesaide geldi hoşçakalın

Taylan
22-06-2007, 01:05 PM
;)konulara iyi bak kardeşim:confused:ben 1 haftadır misafir ağırladım ve balığı unuttum.Her fısatta sitedeydim.Asıl sen kayıplara karışıyorsun.Tabiiki işin gereği olduğunu da biliyorum.:D

Vallahi Nihat abi işlerin arasında ancak anlık bakıp cevap yazabiliyorum. Zaten son derinöz seferinden sonra balığıa gitmeyide unuttum :D:D:D
Misafirler gittiler mi bilemiyorum ama balıklara kavuşursun umarım.
Şimdilik ben kaçar 3-4 saate gelirim çınaraltına :D:D

Yakup ERDEM
22-06-2007, 01:15 PM
http://www.cinaralticaybahcesi.com/cinaralti.jpg

Mekan hayırlı uğurlu olsun.

Ama bir ocakçı tutmak lazım, Mehmet gibi bir patron olduğu sürece evden bardak getirip kumlu çeşme suyumuzu kendimiz doldurup içmek zorunda kalacağız :D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 01:26 PM
[IMG]Mekan hayırlı uğurlu olsun.

Ama bir ocakçı tutmak lazım, Mehmet gibi bir patron olduğu sürece evden bardak getirip kumlu çeşme suyumuzu kendimiz doldurup içmek zorunda kalacağız :D

Hocam ticaretten anlasaydım memur olmazdım:D:D:D

En iyisi biz Rıdvan' ı ocakçı yapalım. Hem servis yapar hem klip.:D

Yakup ERDEM
22-06-2007, 01:32 PM
Tıpkı ben :D

Delitay
22-06-2007, 01:35 PM
hayırlı olsun

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 01:38 PM
hayırlı olsun

Muharrem hoşgeldin.

Ayağın alışsın ilk çay beleş ikincisi % 50 indirimli. Üçüncüsü fix fiyat. Diğer arkadaşaları da bekliyoruz onlar içinde aynı tarife geçerli. Tabi ilk sefer için:D:D:D

N@mık
22-06-2007, 01:56 PM
Ben de bu sitede bir şey eksik diyordum..Meğer benim kahveyiş kapatmışlar:D:D:D

AKIN74
22-06-2007, 02:37 PM
Ben geldim, demli bir çay alayım mümkünse...:)

Ocakçı kim ilgilenen yok, Mehmet kasada oturup hesapmı yapacaksın yoksa ocağa gidip çayla ilgilenecekmisin...:confused:

Rıdvan sanırım ocakçılık işine sıcak bakmıyor, baksana kahveyi terk etmiş, giderkende clibi açık unutmuş...:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 03:23 PM

Git kendin al. Sen önce şu fotoları ufalt bakalım.:)

AKIN74
22-06-2007, 03:42 PM
Git kendin al. Sen önce şu fotoları ufalt bakalım.:)

Geldik çınaraltına işten kaçmışız şuracıkta 5 dakika nefes alacağız, rahat yok burda da çalış...:(

Çay içeceğim de kalmadı, bi telliyeyim şu ağacın altında ufaktan ufaktan yol alayım...:)

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 03:58 PM
Geldik çınaraltına işten kaçmışız şuracıkta 5 dakika nefes alacağız, rahat yok burda da çalış...:(

Çay içeceğim de kalmadı, bi telliyeyim şu ağacın altında ufaktan ufaktan yol alayım...:)

Yağmurlu havada su yok sana. Hadi güle güle:D:D

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 04:19 PM
Aramıza yeni katılan arkadaşlar, promosyonda yaptık ama işe yaramadı. Yahu gelin bir çayımızı için. :D:D

MrWigy
22-06-2007, 04:48 PM
Bu sıcakta harareti alır, bende demli bi çay aliim :D dışarda rezalet bir hava var, cuma trafiğide ondan beter. direksiyon başında su içinde kaldım...

Şööyle gölgelik bi yere geçiim diycem ama resimdeki kahve Çengelköy' de, boyoz yapmıyolar orda. Yoksa benimi kandırıyosunuz, Boyoz falan deyipte milletin karnını acıktırıyosunuz :) her ne kadar tadını bilmesemde çok lezzetli olduunu sölüyolar...

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 04:59 PM
Bu sıcakta harareti alır, bende demli bi çay aliim :D dışarda rezalet bir hava var, cuma trafiğide ondan beter. direksiyon başında su içinde kaldım...

Şööyle gölgelik bi yere geçiim diycem ama resimdeki kahve Çengelköy' de, boyoz yapmıyolar orda. Yoksa benimi kandırıyosunuz, Boyoz falan deyipte milletin karnını acıktırıyosunuz :) her ne kadar tadını bilmesemde çok lezzetli olduunu sölüyolar...

Çayınız geliyor hemen. Boyoz için ise geç bir saat ne yazıkki. Tadına gelince kimine göre vıcık vıcık yağlı kimine göre ise kudret helvası. :D:D Ama yumurtasız olmaz. Yukarda mesaj yazan arkadaşlardan biri (ismi lazım değil hani şu sonunda 74 olanı:D) iki tane yumurta yer hemde. Tavukların korkulu rüyası, yumurtacıların ise baştacıdır kendisi.

Reklam için paramız yoktu o fotoğrafı koyduk artık. Bizim yerimiz ordan daha güzel;):)

Yakup ERDEM
22-06-2007, 05:06 PM
:D:D:D:D
Affet kardeşim, fotograf tab paralarını iç ettim, nette rastladığım bir fotografı koydum, ama yemediler :D

Reklam için paramız yoktu o fotoğrafı koyduk artık. Bizim yerimiz ordan daha güzel;):)

Mehmet Pekmezci
22-06-2007, 05:08 PM
:D:D:D:D
Affet kardeşim, fotograf tab paralarını iç ettim, nette rastladığım bir fotografı koydum, ama yemediler :D

Malzeme aldıysan sorun yok Hocam, birkaç misinada bana gönderirsin artık:D:D

MrWigy
22-06-2007, 05:25 PM
kısmet olurda bende bir gün İzmir e gelirsem muhakkak urıycam boyozcuya...

poyrazkaptan
23-06-2007, 12:17 AM
Reha kardeşime katılıyorum Ne kadar duman o kadar randıman. Bu arada cay vamı cay

ergenlaci
23-06-2007, 12:40 AM
ooo günlük sohbet odamızda varmış ne güzel:p

baracuda_35x
23-06-2007, 01:29 AM

one yahu nazaman oçakçı olduk.:D aha tam adamına söyledin pekmezçi:D

Ben de bu sitede bir şey eksik diyordum..Meğer benim kahveyiş kapatmışlar:D:D:

aha bisen eksiktin burdadamı duldun bizi düşyakamızdan kardeşim:D: batar artık burası batar:D:

Ocakçı kim ilgilenen yok, Mehmet kasada oturup hesapmı yapacaksın yoksa ocağa gidip çayla ilgilenecekmisin...:confused:

Rıdvan sanırım ocakçılık işine sıcak bakmıyor, baksana kahveyi terk etmiş, giderkende clibi açık unutmuş...:D

evet akın cığım istifa etim pekmezci 10 ytl veriyor :Dçok cimri o bana başkayerden teklifvar onu degerlendiriyorum fazla yorulmayacağım hazır poşet çay demleyeceğim 2000 ytl veriyorlar :D:

AKIN74
23-06-2007, 09:46 AM
one yahu nazaman oçakçı olduk.:D aha tam adamına söyledin pekmezçi:D

evet akın cığım istifa etim pekmezci 10 ytl veriyor :Dçok cimri o bana başkayerden teklifvar onu degerlendiriyorum fazla yorulmayacağım hazır poşet çay demleyeceğim 2000 ytl veriyorlar :D:

Pekmezci bu baksana bana yağmurlu havada bile su vermeyecekmiş...:D

ergenlaci
23-06-2007, 11:28 AM
kahveye takılmak serbestti diymi:(

Taylan
23-06-2007, 01:09 PM
kahveye takılmak serbestti diymi:(

Aziz serbest ama bugün ocakcı yok. Çay self servis :D:D:D

erkalbayrak
23-06-2007, 03:32 PM
Off evde de vakit geçmiyor ki kardeşim. Biz de bir uğrayalım iki lafın belini kırarız dedik, ooooo bir sürü yeni arkadaş gelmiş, çaylar bendeeeeen:D:D:D

baracuda_35x
23-06-2007, 05:49 PM
Pekmezci bu baksana bana yağmurlu havada bile su vermeyecekmiş...:D

tamam kardeşim senin için senin için pekmazçiyi atarız kahveden:D:D

Off evde de vakit geçmiyor ki kardeşim. Biz de bir uğrayalım iki lafın belini kırarız dedik, ooooo bir sürü yeni arkadaş gelmiş, çaylar bendeeeeen:D:D:D

çaylllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr geldi var bakalım parasını erkan:D:D buyurun beylar afiyetolsun:p:p

erkalbayrak
23-06-2007, 09:01 PM
çaylllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr geldi var bakalım parasını erkan:D:D buyurun beylar afiyetolsun:p:p

Parada problemmi kardeş ya,:D ayıp ettin. Sen hesabı gönder:D Ben Rüzgarbanktan hemen vereyim çekini:D:D:D:p:p

ergenlaci
24-06-2007, 05:19 PM
çayına tavla atan yokmu:pyancıda olabilirsiniz:D

kerem
24-06-2007, 08:36 PM
kardesım tavlamı oda ne ya nasıl bır oyun bana ogretsene :D:D:D

baracuda_35x
25-06-2007, 02:18 AM
batar burası batar kimseyok gene:D:D onur nerden açtın sen bu kahveyi kardeşim pekmezçi calıştıramıyor:D:D kahveyi batırır bu adam:D:D

Mehmet Pekmezci
25-06-2007, 08:37 AM
Buraya bişey olmaz sen merak etme Rıdvan. Herkeze günaydın. Bugün çylar şirketten.

Kahva sana emanet Rıdvan. Ben bu hafta çok yoğunum. Nasipse de cumadan sonra 20 gün yokum. Hesabı tam isterim ona göre.:D

ergenlaci
25-06-2007, 08:48 AM
kardesım tavlamı oda ne ya nasıl bır oyun bana ogretsene :D:D:D

aman kardeşim sen uzak dur tavlada benden:D:Dbu kadarmı zar sever ve şanslı olur insan yaa:Dkardeşim yaa print screen yaptığım ve sana

5-0yenildiğim görüntüyü aktarmayı unuttum kusuruma bakma emi;)

ergenlaci
25-06-2007, 08:50 AM
haydi gelin çaylar benden;)

baracuda_35x
25-06-2007, 11:43 AM
Buraya bişey olmaz sen merak etme Rıdvan. Herkeze günaydın. Bugün çylar şirketten.

Kahva sana emanet Rıdvan. Ben bu hafta çok yoğunum. Nasipse de cumadan sonra 20 gün yokum. Hesabı tam isterim ona göre.:D

kardeşim ben izindeyim ne hesabı istiyorsun hepsi benim bunan böyle kahvenin yeni sahibi benim:D:D sen orda kal tamammı gelme birdaha:D:D

Mehmet Pekmezci
25-06-2007, 01:10 PM
kardeşim ben izindeyim ne hesabı istiyorsun hepsi benim bunan böyle kahvenin yeni sahibi benim:D:D sen orda kal tamammı gelme birdaha:D:D

Tamam:D:D Bak arkadaşlar tavla falan diyolar. Al bi kaç takım bulunsun. En az beş çay şartı getirirsin verirken tavlayı.:D:D

Yılmaz
25-06-2007, 02:32 PM
batar burası batar kimseyok gene:D:D onur nerden açtın sen bu kahveyi kardeşim pekmezçi calıştıramıyor:D:D kahveyi batırır bu adam:D:D

Rıdvan kardeşim daha önce de buna benzer bir yer acılmışdı.Maalesef uzun ömürlü olamadı battı.:D:D:D Fazla çalışmaz bu kahve batar.:D

AKIN74
25-06-2007, 02:54 PM
haydi gelin çaylar benden;)

Kesene bereket Aziz...Bir daha ki partiye bol şanslar...:)

AKIN74
25-06-2007, 02:55 PM
İkindi çayları geldi, herkeze afiyet olsun...:D

excalibur
25-06-2007, 03:19 PM
Selam aleyküm ağalar.
Hele bi çay verin içek :D

baracuda_35x
25-06-2007, 03:23 PM
amanın müşteriler gelmiş hoşgeldiniz:D:D evet muhabet baslamıştır çaylllllllllllllaaaaaaaaarrrrrrrrrr geldi:D

excalibur
25-06-2007, 03:25 PM
obaaaa jet servis.
iyimiş bura yahu. püfür püfür de esiyo :D

baracuda_35x
25-06-2007, 03:28 PM
obaaaa jet servis.
iyimiş bura yahu. püfür püfür de esiyo :D

teşkürler kardeşim aman pekmezçi duymasın:D:D
neme lazım kahve gider sonra elimden:D:D bak pekmezçi kahve böyle çalıştırılır:D:D

excalibur
25-06-2007, 03:32 PM
ticaret ayrı bi hüner meselesi. pekmezci nin ticaretle ne işi olur.
ruhsatı senin adına alalım en iyisi :D

baracuda_35x
25-06-2007, 03:35 PM
ruhsat onun üzerinde olsun neme lazım sonra vergileri kim öder baksana bu hafta bile denizi kurutmuş burasınıda batırdı aman uzak dursun:D:D

AKIN74
25-06-2007, 03:51 PM
ruhsat onun üzerinde olsun neme lazım sonra vergileri kim öder baksana bu hafta bile denizi kurutmuş burasınıda batırdı aman uzak dursun:D:D

Kesinlikle katılıyorum, baksana koskoca çınaraltı kahvehanemizin bile işleri kesat gitmeye başladı...:D

Cemmmmm yetiş, nerdesin...Planı uygula zaman geçiyor, durum daha da vahim olmaya başladı...:D

Sırtıcı
25-06-2007, 03:54 PM
Kesinlikle katılıyorum, baksana koskoca çınaraltı kahvehanemizin bile işleri kesat gitmeye başladı...:D

Cemmmmm yetiş, nerdesin...Planı uygula zaman geçiyor, durum daha da vahim olmaya başladı...:D

Yettim Canım Kardeşim Akın; Planı ne zaman isterseniz uygulamaya hazırım. Yer mekan zaman hiç farketmez. Siz tamam deyin. Hemen uygulamaya hazırız.

Saygılarımla

baracuda_35x
25-06-2007, 03:54 PM

noldu gene nepilanı çayınız geldi

baracuda_35x
25-06-2007, 03:56 PM
hadi neler oldu şimdi anlamadım çaylllllaaaarrrrrr:D:D

AKIN74
25-06-2007, 03:58 PM
Yettim Canım Kardeşim Akın; Planı ne zaman isterseniz uygulamaya hazırım. Yer mekan zaman hiç farketmez. Siz tamam deyin. Hemen uygulamaya hazırız.

Saygılarımla

noldu gene ne planı çayınız geldi

Pekmezci duydunmu hadi gari ayaklan gari seni bi götürem...hehehe...:D

Rıdvan valla sen geldin hareketlendi çınaraltımız, ee kimisi bereketiyle gelirmiş...:)

baracuda_35x
25-06-2007, 04:06 PM

Rıdvan valla sen geldin hareketlendi çınaraltımız, ee kimisi bereketiyle gelirmiş...:)

evet abi ben ugurluyum nerde hareket orada var rıdvan . yoktur burada ( pekmazçi ) :D:Daman uzak dursun:D:D

Mehmet Pekmezci
25-06-2007, 04:24 PM

evet abi ben ugurluyum nerde hareket orada var rıdvan . yoktur burada ( pekmezçi ) :D:Daman uzak dursun:D:D

Adımı çıkardınız dokuza inmez sekize. Siz benden beter olun inşallahhh:D:D

haluk
25-06-2007, 08:24 PM
Arkadaşlar, nedir bu çay muhabbeti. Buranın adı kahvehane, yokmudur bir acı kahve yani. nedir bu anlamadım gitti. Ahhh Ah eskiden bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardı.

Sevgi ve Saygı ile kalın.

erkalbayrak
25-06-2007, 08:28 PM
Arkadaşlar hakikaten bu kahvehane çalışmayacak gibi görünüyor:D ne bu sabahtan beri çay içen yok uğrayan yok,:D verin herkesi ne isterse ya,:D pahalı olsun ben karşılayacağım hepsini:D:D

Kimse duymasın köşedeki rüzgarbankta çok param var:D ama aklamam lazım yavaş yavaş:D:D Şu an yeşil duruyorlar.:p:p:p

baracuda_35x
25-06-2007, 08:39 PM
Arkadaşlar hakikaten bu kahvehane çalışmayacak gibi görünüyor:D ne bu sabahtan beri çay içen yok uğrayan yok,:D verin herkesi ne isterse ya,:D pahalı olsun ben karşılayacağım hepsini:D:D

Kimse duymasın köşedeki rüzgarbankta çok param var:D ama aklamam lazım yavaş yavaş:D:D Şu an yeşil duruyorlar.:p::p

ooo erhanım sen geçen hesabı ödemedin daha :Dbirde param var diyorsun :D vatandaşa ne isterse verin diyorsun :D: yoköyle üç kuruşa beş köfte:D parapeşin kırmızı meşim:D

erkalbayrak
25-06-2007, 08:44 PM
ooo erhanım sen geçen hesabı ödemedin daha :Dbirde param var diyorsun :D vatandaşa ne isterse verin diyorsun :D: yoköyle üç kuruşa beş köfte:D parapeşin kırmızı meşim:D

Kardeşim çek gönderdik ya:D:D:D eline geçmedimi:D valla pekmezci cebe attıysa seni bilmem onu:D:D:p:p

baracuda_35x
25-06-2007, 08:50 PM
[QUOTE=erkalbayrak;16244]Kardeşim çek gönderdik ya:D:D:D eline geçmedimi:D valla pekmezci cebe attıysa seni bilmem onu:D:D:p:p[/QUO
atmıştır o ondan korkulur ikidakika ayrıldık hemen indirmiş cebe :D baksana bugidişle açkalaçagız baksana sana bundan böyle beleş kardeşim:D:D

erkalbayrak
25-06-2007, 08:53 PM
[QUOTE=erkalbayrak;16244]Kardeşim çek gönderdik ya:D:D:D eline geçmedimi:D valla pekmezci cebe attıysa seni bilmem onu[/QUO
atmıştır o ondan korkulur ikidakika ayrıldık hemen indirmiş cebe :D baksana bugidişle açkalaçagız baksana sana bundan böyle beleş kardeşim:D:D

Eyvallah abiciğim, çek o zaman bir çay daha:D:D:D Ahali çaylar bundan sonra beleş :D:D Çayını içen Selam versin geçsin.:D:D:D

kerem
25-06-2007, 09:37 PM
aman kardeşim sen uzak dur tavlada benden:D:Dbu kadarmı zar sever ve şanslı olur insan yaa:Dkardeşim yaa print screen yaptığım ve sana

5-0yenildiğim görüntüyü aktarmayı unuttum kusuruma bakma emi;)

ne sansı be kardeşim hemen sans dıye sıgınma arkasına :D:D:D
bilek bu kardesım bilek :D:D:D
arkadaslar varmı kendıne guvenen :p:p:p
bu arada goruntu burda http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=972

NİHAT SUNAR
25-06-2007, 10:11 PM
Bakıyorumda yeşiline oynamışsınız:D:D ben bu illeti birtürlü öğrenemedim gitti.

erkalbayrak
25-06-2007, 10:39 PM
Zaten bu kahvehanede de öğrenemezsin:D:D kahvehane değil sanki fakirhane bir tavla bile yok içerde:D:D yok kardeşim yok kesin batar burası:D:D millete beleş çay dağıttırdık yine gelen olmadı:D:D:p:p

NİHAT SUNAR
25-06-2007, 10:52 PM
Batmış bile baksana kepenkler kapalı.

AnTeA
25-06-2007, 11:02 PM
Arkadaşlar, Çınaraltınız hayırlı olsun. Herkese benden çay,bende varsa yandan çarklı alayım.

erkalbayrak
25-06-2007, 11:05 PM
Eyvaaah sabahçı kahvehanesine döndü sonunda olacağı buydu.:D:D Kardeş burda bu saatte çay olmaz, sen eniyisi su iste :D ama oda klorludur şimdi.:D:D

kerem
26-06-2007, 07:35 AM
selamın aleykum nerde bu ocakcı kardesım ya :p:p sabah sabah bı cay ıcıp ıse gıtcez ama kahve kapalı olmazkı kardesım :D:D:D

AKIN74
26-06-2007, 08:50 AM
Günaydınlar, taze bir çay güne başlamadan önce iyi gider...Afiyet olsun...:)

Mehmet Pekmezci
26-06-2007, 09:00 AM
selamın aleykum nerde bu ocakcı kardesım ya :p:p sabah sabah bı cay ıcıp ıse gıtcez ama kahve kapalı olmazkı kardesım :D:D:D

Kerem, kahve 7/24 açık ve self servis:D:D

Herkeze günaydın arkadaşlar abiler.

lojistik45
26-06-2007, 09:51 AM
Günaydın arkadaşlar, bir orta kahve alabilirmiyim.:D

NİHAT SUNAR
26-06-2007, 10:47 AM
Günaydın arkadaşlar.Çalışanlara bol kazançlar dilerim.

orca
26-06-2007, 12:13 PM
Günaydın arkadaşlar.Çalışanlara bol kazançlar dilerim.

AAMMIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN:D:D:D

AKIN74
26-06-2007, 12:20 PM
Onur öyle bir amin çekmişsin ki maşallah..

Neşemiz de yerinde belli ki...:)

Bu sıcakta da çay kahve gitmiyor, herkese benden buz gibi yayık ayranı, afiyet olsun...:D

orca
26-06-2007, 12:40 PM
hadi para konusu acilmisken ben bi anekdot anlatayim:

Fransa - Ingiltere savastalar, meshur yuzyil savaslari. Bir savas alaninda Ingiliz ordusu catismayi kaybetmis, komutanlariyla birlikte bircok asker Fransizlara esir dusmustur.
Fransiz kumandan zaferinin tadini daha cok cikarmak icin Ingiliz kumandanini cadirina getirtir. Maglup kumandanin gururunu da iyice kirarak keyfni arttirmak istemektedir.
Muzaffer Fransiz kumandan, bircok asagilamanin ardindan soyle der Ingiliz kumandana:
"Siz zaten bu savasi kaybetmeye mahkumsunuz. O kadar asagiliksiniz ki, siz sadece para icin savasirsiniz, oysa biz Fransizlar oyle miyiz?" Gogsunu kabartarak devam eder: "Biz ise serefimiz icin savasiriz".
O ana kadar sessiz duran Ingiliz kumandan, ilk kez yanit verir:
"Haklisiniz, kim neyi eksikse onun icin savasir"...

Mehmet Pekmezci
26-06-2007, 12:56 PM
herkese benden buz gibi yayık ayranı, afiyet olsun...:D

Kendisi uykucu ya millete içirecek ayranı uyutacak. Başka niyeti yok bu su parkı canlısının:D:D

NİHAT SUNAR
26-06-2007, 01:14 PM

Onur,durumlar kötü herhalde??;):D

orca
26-06-2007, 01:30 PM
Onur,durumlar kötü herhalde??;):D

cok mu belli oluyo abi:)

NİHAT SUNAR
26-06-2007, 04:23 PM

:D:D:D:D:D:D:D

N@mık
26-06-2007, 08:56 PM
ÇaylarrrrRRRrrrRRrRRRrRrr...:D:D

http://img510.imageshack.us/img510/1348/s5003804yl6.jpg

AKIN74
26-06-2007, 10:21 PM
Namık yeni mekanın hayırlı uğurlu olsun...:D

Demek ki bizim mahalleye sırf kasap dükkanı açmakla değil, aynı zamanda çay ve kahvede de kampanya yapmışın, sana hiç yakıştıramadım ama hadi neyse bol müşteriler bol kazançlar...hehehe...:D:D:D

kerem
26-06-2007, 11:12 PM
herkese ıyı aksamlar nasılsınız arkadaslar yokmuy cayına tavla atan
butun kahveye cay ısmarlayacak olan yokmu neyse ben ısmarlayayım bari :p:p:p

AKIN74
26-06-2007, 11:26 PM
herkese ıyı aksamlar nasılsınız arkadaslar yokmuy cayına tavla atan
butun kahveye cay ısmarlayacak olan yokmu neyse ben ısmarlayayım bari :p:p:p

Tavlayı değilde bir bardak çayını içerim Kerem...

baracuda_35x
26-06-2007, 11:32 PM
amanın sabahcı muşteriler gelmiş cayllllllllaaaarrrrr geldi:D

baracuda_35x
26-06-2007, 11:34 PM
ÇaylarrrrRRRrrrRRrRRRrRrr...:D:D

http://img510.imageshack.us/img510/1348/s5003804yl6.jpg

namıktan ta ne belenirki kardeşim kahveyi kasap dükyanına çevirmiş:D:D

AKIN74
26-06-2007, 11:38 PM
Rıdvan çayda iyi gitti gerçekten...:)

Pekmezci bugün bayağı bir yoğundu, uyumuştur sanırım, yoksa çay desem çıkardı o ...:D

baracuda_35x
26-06-2007, 11:40 PM
Rıdvan çayda iyi gitti gerçekten...:)

Pekmezci bugün bayağı bir yoğundu, uyumuştur sanırım, yoksa çay desem çıkardı o ...:D

bencede fazla çalışıyor balıga gidebilmekiçin uyumuştur:D:D bugün yeni yerler keşfine çıktım tam mırmırlık yerler buldum toplam 250 km lık yol yaptım:p:p pekmezçi duymasın:D:D

kerem
26-06-2007, 11:46 PM
[QUOTE=AKIN74;16718]Tavlayı değilde bir bardak çayını içerim Kerem...[/QUOT
afiyet olsun kardesım nede olsa self servis :D:D:D

ergenlaci
27-06-2007, 12:22 AM
Kerem, kahve 7/24 açık ve self servis:D:D

Herkeze günaydın arkadaşlar abiler.

hani 24 saat çalışıyodu abi hani çaylar:D:D

baracuda_35x
27-06-2007, 12:38 AM
abi ben gidiyorum şimdi balıga kardeşim ne çayı yarın raporu görürsünüz inşalla esti gene benim deli kafam arkadaşlar kimtutarbeni sabahlar hayır olsun inşalla mırmır gelir insallah pekmezçi duymasın:D

vay vay mamunda yokmuş geçe 02.30 bekleyeceğim ah ah ha :D

baracuda_35x
27-06-2007, 01:03 AM
köstek yapıyorum köstek al yanaklı avlamaya gidıyorun çupra çupra :D

baracuda_35x
27-06-2007, 02:43 AM
gidiyorum hadi eyvalah:D:D 02.30 raporu baklayin kardeşim

Taylan
27-06-2007, 08:22 AM
Günaydın arkadaşlar. Herkese kolaylıklar dilerim Bu arada söylemeden geçemeyeceğim aman meterolojinin uyarılarını dikkate alın.

AKIN74
27-06-2007, 08:49 AM
Günaydınlar, hayırlı günler...;)

Mehmet Pekmezci
27-06-2007, 08:57 AM
Herkeze günaydın...

ergenlaci
27-06-2007, 09:37 AM
günaydın dostlar;)yaa balığa gitmek istiyorum ama çok sıcak olcakmış:(

Mehmet Pekmezci
27-06-2007, 09:55 AM
günaydın dostlar;)yaa balığa gitmek istiyorum ama çok sıcak olcakmış:(

Evet Aziz. Hafta sonuna doğru biraz düşüş yaşanacağı söyleniyor ama artık yaz kendini fena hissettiriyor. Ki daha bunun temmuzu var. Bakalım gece avlarına yoğunlaşacağız herhalde.

ergenlaci
27-06-2007, 10:19 AM
Evet Aziz. Hafta sonuna doğru biraz düşüş yaşanacağı söyleniyor ama artık yaz kendini fena hissettiriyor. Ki daha bunun temmuzu var. Bakalım gece avlarına yoğunlaşacağız herhalde.
eet abi akşamcı olcaz artık iyiden iyiye artık:D:D

ergenlaci
27-06-2007, 10:19 AM
muhabbet güzelde çay yokmu çay:D:D

Mehmet Pekmezci
27-06-2007, 10:25 AM
muhabbet güzelde çay yokmu çay:D:D

Yahu ocak orda çayı gidip ordan alıcan self servis. Bittiyse demliycen. çay çay diye bağırır durursun yoksa:D:D

ergenlaci
27-06-2007, 10:37 AM
Yahu ocak orda çayı gidip ordan alıcan self servis. Bittiyse demliycen. çay çay diye bağırır durursun yoksa:D:D

aaaaaaaaaa anlamışım sistemi:D:Dbitmiş demledim hemde iki demlik biri tomurcuklu biri ise az kaçak çay eklenmiş:Dbuyrun çaylarrrr hazır;)

Mehmet Pekmezci
27-06-2007, 10:55 AM
madem öyle gidip alalım. Ben tomucuğu severim çayda. İyi düşünmüşsün:D:D

AKIN74
27-06-2007, 12:14 PM
aaaaaaaaaa anlamışım sistemi:D:Dbitmiş demledim hemde iki demlik biri tomurcuklu biri ise az kaçak çay eklenmiş:Dbuyrun çaylarrrr hazır;)

Eline sağlık Aziz, çay demleme sıranı atlattın...Tomurcuklu da harika oluyor...:)

Aklıma gelmişken yaz boyunca gece avına talim edeceğiz, her zaman ki gibi...Bu havalarda gündüz ortalıklarda dolaşmak hiç iyi değil, kimseye tavsiye etmem...:D

erkalbayrak
27-06-2007, 12:44 PM
Çok hararet var kardeşim ya:D bir kaç bardak çay içelim:p madem self servis, ne yapalım:D başka çay isteyen varmı servis benden bugün:D:D:)

Çay paralarını da ocağın önündeki kutuya atın bi zahmet, kızılaya yardım:D:D:p

memo35½
27-06-2007, 01:15 PM
Sevgili Aziz,hazır ayaktayken banada İnce Beellii bardakta çay koyarmısın kardeşim;)..

Mehmet Pekmezci
27-06-2007, 01:22 PM
Sevgili Aziz,hazır ayaktayken banada İnce Beellii bardakta çay koyarmısın kardeşim;)..

Aziz gitti galiba abi, Erhandan al sen çayı. o da güzel yapıyor:)

erkalbayrak
27-06-2007, 01:50 PM
Aziz gitti galiba abi, Erhandan al sen çayı. o da güzel yapıyor:)

kardeşim ben kimseye çay falan vermiyorum:D:D bu demliklere karbonat atılmış çaylarda zift gibi olmuş:D:D böyle ayakaltı ocak olursa böyle olur.:D:D:D:p:p:p

baracuda_35x
27-06-2007, 04:01 PM
caylar çupradan çaylllllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr geldi

AKIN74
27-06-2007, 04:01 PM
caylar çupradan çaylllllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr geldi

Adamın neşesi yerinde ne olacak bende olsam herkeze çay ısmarlardım...:D

baracuda_35x
27-06-2007, 04:07 PM
Adamın neşesi yerinde ne olacak bende olsam herkeze çay ısmarlardım...:D

teşekürler kardeşim ben sana gidelim dedim ama sen gelmedin:D:D

AKIN74
27-06-2007, 04:33 PM
teşekürler kardeşim ben sana gidelim dedim ama sen gelmedin:D:D

Şaka mı-Ciddi mi olgusunu çözemedim ya da çözdüremedin Rıdvan...:rolleyes:

Ama öyle veya böyle sonuçta çalışıyorum, kısmet diyelim...

Hep çay çay olmaz ki ben böyle av yapacağım bide çay ısmarlayacağım çık çık çık...:(

Dağıt bakalım buz gibi kolaları, pekmezci, ovalı biraz serinlesin...:D

ergenlaci
27-06-2007, 08:38 PM

mehmet abicim geldim ve yeni çay demledim ve en ince bellisinden incelikten beli kırılcak bardağa çayını koydum:pvarmı başka isteyen:D

kerem
27-06-2007, 11:15 PM
hani nerde bu kahve mılletı yaa surda ıkı el tavla atacaz kımse yok bakın gercekten yenılecem bugun :D:D:D
caylar benden:p

baracuda_35x
27-06-2007, 11:21 PM
hani nerde bu kahve mılletı yaa surda ıkı el tavla atacaz kımse yok bakın gercekten yenılecem bugun :D:D:D
caylar benden:p

yoklar balıga gitmişler kardeş eğ nede olsa rapor yazdık ya kıskandılar tabi:D:D cayllllaaaarrrrrrrrrr geldi afiyet olsun.

kerem
27-06-2007, 11:23 PM
yoklar balıga gitmişler kardeş eğ nede olsa rapor yazdık ya kıskandılar tabi:D:D cayllllaaaarrrrrrrrrr geldi afiyet olsun.

rıdvan abi sende kıskandırmasaan su mılletı ya :D:D:D

ergenlaci
27-06-2007, 11:25 PM
bizede çay çıkarmı;)

baracuda_35x
27-06-2007, 11:29 PM
rıdvan abi sende kıskandırmasaan su mılletı ya :D:D:D
ben neyapayım kardeşim adamları bağlayamamki:D ah o namık yokmu birde gözkoydu balıklara:D
bizede çay çıkarmı;)

ayıpediyon kardeş çıkmazmı oçakçı burada. çaaayyylllllllaaaaaaaaaaarrrrr

ergenlaci
27-06-2007, 11:32 PM
eyvallah rıdvan abi eline sağlık,sen bu işi biliyon valla:D:D

baracuda_35x
27-06-2007, 11:37 PM
eyvallah rıdvan abi eline sağlık,sen bu işi biliyon valla:D:D

ayıp ediyon kardeşimiz gelmişte en alasından çayvermi yeçeğiz kırarım bütün bardakları senin için:D

ergenlaci
27-06-2007, 11:45 PM
ayıp ediyon kardeşimiz gelmişte en alasından çayvermi yeçeğiz kırarım bütün bardakları senin için:D

yürü bee abicim:D:Dduygulandırdın beni yaa:(:(

kerem
27-06-2007, 11:50 PM
ben neyapayım kardeşim adamları bağlayamamki:D ah o namık yokmu birde gözkoydu balıklara:D

ayıpediyon kardeş çıkmazmı oçakçı burada. çaaayyylllllllaaaaaaaaaaarrrrr

abi bu saattede cay icilmezki :D:D:D
hanı baska bısey mesela buzgıbı bıseyler yokmu :D:D:D

baracuda_35x
27-06-2007, 11:53 PM
abi bu saattede cay icilmezki :D:D:D
hanı baska bısey mesela buzgıbı bıseyler yokmu :D:D:D

buyur abi dolap mutfakta:D:D

kerem
28-06-2007, 12:01 AM
buyur abi dolap mutfakta:D:D

cok saol abı ama buda tek basına gıtmıyor be yav :D:D:D

baracuda_35x
28-06-2007, 12:04 AM
cok saol abı ama buda tek basına gıtmıyor be yav :D:D:D

gider o gider sonra kafa olur birmilyon kardeşimmmmm:D:D

kerem
28-06-2007, 12:26 AM
gider o gider sonra kafa olur birmilyon kardeşimmmmm:D:D

:D:D:Dzaten oldu abı :D:D:D

Taylan
28-06-2007, 08:25 AM
Bu dükkanıda açmak lazım.
Günaydın tüm arkadaşlara.

Sırtıcı
28-06-2007, 08:30 AM
Günaydın
Hayırlı İşler
Hayırlı Günler
Hayırlı Çalışmalar

Saygılarımla

AKIN74
28-06-2007, 08:31 AM
Günaydınlar...

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 08:32 AM
Herkeze günaydın.

ergenlaci
28-06-2007, 11:15 AM
bendende herkese günaydınlar;)

ergenlaci
28-06-2007, 11:38 AM
yok yaa batcak bu kahve:D:D:Den iyisi hemen bir çay koyayım:p

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 11:50 AM
Koy abi koy içeriz yavaş yavaş. Merak etme bu kahve Ab tarafından sübvanse (doğrumu yazdım bilmiyorum)ediliyor. Bişey olmaz.:)

AKIN74
28-06-2007, 11:55 AM
Rıdvan yok ortalarda, en son konuştuğumda 48 saattir uyumuyorum demişti...:D

Görevini başarıyla bitirmiş personel edasıyla uyuyırdur şimdi...:p

Bi çayda ben alayım ocaktan...Eeee kim su ekledi çaya şimdi...:D

ergenlaci
28-06-2007, 12:02 PM
burun çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Dince belli bardaktan tavşan kanı hemde tomurcuklu:pafiyet,bal olsun;)

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 12:15 PM
Valla iyi geldi bu çay. ohh misgibi miss:)

orca
28-06-2007, 01:14 PM
yok oyle buyrun caylarrrrrrrr falan demek,
gelene tavsan kani iciriyoruz, yetmiyor bunu bir de belgeliyoruz.
sagolsun akin kardesim yolustu molustu dememis, bi cayimizi icmeye gelmis,
cayyini ihmal etmedik:)
bakin su yakisikliliga.
http://img247.imageshack.us/img247/7176/dscn5272zk1.jpg (http://imageshack.us)
boyle cayla bu kahve batmaz. caylar nasilmis kendisi soylesin:
http://img220.imageshack.us/img220/2623/dscn5273ku3.jpg (http://imageshack.us)

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 01:17 PM
cayini ihmal etmedik:)
bakin su yakisikliliga.

Aldık haberini aldık. Reklam yapma kardeşim. Arayıpta hadi gel senide alayım demezki adam. Gider içer çayı sonrada poz verir böyle:D:D Bardaklar küçülmüşmü bana mı öyle geldi.

N@mık
28-06-2007, 01:56 PM
Akın gelmişken ofisi yeniden dekore etseydin..;)

Bak duvar kaplamalarının boyası gitmiş ve deforme olmuş, şimdi boyamak da masraflı olur en iyisi komple yenilemek;)

Vinlex koltuklar da ter yapar iyi bişr kumaşla kaplamak lazım

sehba masa ve keson kenarlarıda hep çatlak zaten

Ooo olmaz ki böyle..!:mad:
Ofis kişinin tezgahıdır her şeyin mükemmel olması gerekir
Yeni ve düzgün..
Bu müşterinin ilk etkileşimi için 1. şarttır..

Pazarlığı da sen yapıver Akın:D:D

Abanoz ve deri kaplamalardan( offf ne asil duracak:D)

25 m² duvar kaplama
1 Makam Masası
1 Makam Koltuğu(Yakışır Onur'uma)
2 Misafir Koltuğu
1 Çiftli Misafir Manepesi
1 Sehpa ( ikramımız)
2 Hareketli Keson
1 Bilgisayar Kasası
1 Masa Üstü Döner Tabla
2 Kapalı Dolap
2 Yarım Kapak Dolap
1 Açık Raf Dolap

%30 ekte;) Sonra bölme ile %10 indirim yap;) Kredi kartına 10 takside böl, komisyonumu peşin gönder;)

Sen pazarlığı 15,000 ytl den aç ayda 1,500 ytl dokunurmu Onur'uma:D:D

( Ne derse hee de...! Abanoz kaplama yerine abanoz suntalam deri yerine vinlex yaparız çakmaz o, çakarsa da Laminat, bu daha iyi deriz :D)

bakin su yakisikliliga.

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 02:05 PM
Namık balık muhbbetinden sonra kusur bulacak başka şey buldun Onur'a karşı. zavallı Onur... o sana kova göndersin siz ödeşin en iyisi:D:D

orca
28-06-2007, 02:07 PM
Aldık haberini aldık. Reklam yapma kardeşim. Arayıpta hadi gel senide alayım demezki adam. Gider içer çayı sonrada poz verir böyle:D:D Bardaklar küçülmüşmü bana mı öyle geldi.

hoop hoop, sen yoksun diye camur atmak yok. oksuzdoyuran bardaktan kucugu kullanilmamaktadir cinaraltinda.
hatta akin soylesin, bu bardak icin yeni tanimimiz ince belli,koca "biiip"lü:D:D:D

orca
28-06-2007, 02:38 PM

Bak duvar kaplamalarının boyası gitmiş ve deforme olmuş, şimdi boyamak da masraflı olur en iyisi komple yenilemek

Yeni ve düzgün..

Pazarlığı da sen yapıver Akın:D

25 m² duvar kaplama
1 Makam Masası
2 Misafir Koltuğu
1 Sehpa ( ikramımız)
2 Hareketli Keson
1 Bilgisayar Kasası
1 Masa Üstü Döner Tabla
2 Kapalı Dolap
2 Yarım Kapak Dolap
1 Açık Raf Dolap

%30 ekte;) Sonra bölme ile %10 indirim yap;) Kredi kartına 10 takside böl, komisyonumu peşin gönder;)

Sen pazarlığı 15,000 ytl den aç ayda 1,500 ytl dokunurmu Onur'uma:D

( Ne derse hee de...! Abanoz kaplama yerine abanoz suntalam deri yerine vinlex yaparız çakmaz o, çakarsa da Laminat, bu daha iyi deriz :D)

sene 2005, aylardan eylul, bu gunleri hemen hemen aratmayan bir sicak. burayi tuttum ofis olarak, durumu aynen soyle:
http://img407.imageshack.us/img407/3646/dscn2166akl3.jpg (http://imageshack.us)

http://img217.imageshack.us/img217/7936/dscn2169lx8.jpg (http://imageshack.us)

O halden bu hale tek basima getirdim. Alcisi, boyasi, badanasi, alcipani, yer dosemesi, hatta gormediginiz, ic kisimda celik profil ve osb den yapilmis bir oda daha var, hepsini tek basima yaptim.
Mobilyalarimi da alacagima karsilik bir yerlerden getirttim, 2. el.
Yani namik hocam, dis tirnak soz konusu, oyle kolay kolay 15.000 ler falan cikmaz benden, ugrasma:D Hele de, kaplama yerine suntalam vs giydirmeye kimse kalkmasin, yemezler:D:D:D

baracuda_35x
28-06-2007, 02:40 PM
bakin su yakisikliliga.

kimbilir ne pilanlar yapıyorlar pekmezci ikiside bulmuş bir birini oh çaylar şahaneymiş bende yedim tabi:D:D

N@mık
28-06-2007, 02:41 PM
Tamam tamam edebiyata luzum yok anlaşıldı durum:mad:

Akın kaç....:D Çayı beleşe iştiysen şükret buradan kar çıkmaz:D:D:D

sene 2005, aylardan eylul, bu gunleri hemen hemen aratmayan bir sicak. burayi tuttum ofis olarak, durumu aynen soyle:

O halden bu hale tek basima getirdim. Alcisi, boyasi, badanasi, alcipani, yer dosemesi, hatta gormediginiz, ic kisimda celik profil ve osb den yapilmis bir oda daha var, hepsini tek basima yaptim.
Yani namik hocam, dis tirnak soz konusu, oyle kolay kolay 15.000 ler falan cikmaz benden, ugrasma:D Hele de, kaplama yerine suntalam vs giydirmeye kimse kalkmasin, yemezler:D:D:D

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 02:42 PM
kimbilir ne pilanlar yapıyorlar pekmezci ikiside bulmuş bir birini oh çaylar şahaneymiş bende yedim tabi:D:D

Amaçları o zaten Rıdvan. İlk balık avında beni öldürüp kaçan şanslarını geri getirmenin planlarını yapmışlardır kesin:D:D

baracuda_35x
28-06-2007, 02:50 PM
Amaçları o zaten Rıdvan. İlk balık avında beni öldürüp kaçan şanslarını geri getirmenin planlarını yapmışlardır kesin:D:D

yokbe kardeşim senide bana kışkıtı zaten akın pekmezcinin yüzünden balık tutamıyorum dedi bende inandım:rolleyes: meger keramet sendeymiş kardeşim haftaiçi nasıl yakaladım ama iyiki gelmedi gelseydi hiç yakalayamazdım:D:D aman abi gitmeyelim akınlan:D

Mehmet Pekmezci
28-06-2007, 02:56 PM
yokbe kardeşim senide bana kışkıtı zaten akın pekmezcinin yüzünden balık tutamıyorum dedi bende inandım:rolleyes: meger keramet sendeymiş kardeşim haftaiçi nasıl yakaladım ama iyiki gelmedi gelseydi hiç yakalayamazdım:D:D aman abi gitmeyelim akınlan:D

Gerçekler elbet anlaşılacak demiştim yanılmıyorsam.işte yavaş yavaş görmeye başladın sende. O şimdi balıkta bakalım gittiği yerden ne getirecek. Ama benden söylemesi bomba haberlerle gelebilir.

kerem
28-06-2007, 11:45 PM
SELAMIN ALEYKUM abilerim nasılsınız :)

N@mık
28-06-2007, 11:50 PM
Yani namik hocam, dis tirnak soz konusu, oyle kolay kolay 15.000 ler falan cikmaz benden, ugrasma:D Hele de, kaplama yerine suntalam vs giydirmeye kimse kalkmasin, yemezler

Biz de tek başımıza tırnaklarımızla eşe eşe geldik bu hale..;)

Bak daha bu sabah sabah 1,000$ la başladım şimdi 1,125,446$ ım oldu;)

ve hala sizinle burada sosyal fark gözetmeksizin muhabbet ediyorum:D

Ama yaranamassın ki..:mad:

:D:D:D

http://img521.imageshack.us/img521/3229/pockerhk7.png

kerem
28-06-2007, 11:59 PM
Biz de tek başımıza tırnaklarımızla eşe eşe geldik bu hale..;)

http://img521.imageshack.us/img521/3229/pockerhk7.png

o nasıl bı ıs ya hem denızde enbuyuk trofelerı yakala hemde 1 gunde bu kadar para kazan :confused::confused::confused::D:D:D
abi senin yukarıyla bır baglantınmı var :p:

N@mık
28-06-2007, 11:59 PM
Ahan da 1,702,926 $ ım oldu hala muhabbetteyiz bak:D:D

http://img519.imageshack.us/img519/7573/pocker2km6.png

kerem
29-06-2007, 12:03 AM

abi kırısalımmı :D:D:D

Mehmet Pekmezci
29-06-2007, 09:25 AM
Kumar kötü bir alışkanlıktır. O yüzden siliyorum bu mesajları. Forumu izleyen insanları kumara alıştıracaksınız.:mad::mad::mad:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Herkeze günaydın...

AKIN74
29-06-2007, 10:24 AM

Ben yokken yine kaynatmışınız dostlarım...:D

Valla ne diyeyim Onurcan ince belli, koca "bipli" bardaklarından çay içmek harikaydı...Zaten yanmışız sıcaklardan, kavrulmuşuz, aslen sarı-sonradan esmer olma konumuna geldiğimiz İzmir günlerinde değerli dostlara uğrayıp buz gibi su üstüne ikram edilen çayın değeri ölçülemez, eline sağlık onurcan...:)

AKIN74
29-06-2007, 10:34 AM

Bak duvar kaplamalarının boyası gitmiş ve deforme olmuş, şimdi boyamak da masraflı olur en iyisi komple yenilemek

Yeni ve düzgün..

Pazarlığı da sen yapıver Akın

25 m² duvar kaplama
1 Makam Masası
2 Misafir Koltuğu
1 Sehpa ( ikramımız)
2 Hareketli Keson
1 Bilgisayar Kasası
1 Masa Üstü Döner Tabla
2 Kapalı Dolap
2 Yarım Kapak Dolap
1 Açık Raf Dolap

Sen pazarlığı 15,000 ytl den aç ayda 1,500 ytl dokunurmu Onur'uma

( Ne derse hee de...! Abanoz kaplama yerine abanoz suntalam deri yerine vinlex yaparız çakmaz o, çakarsa da Laminat, bu daha iyi deriz

http://img407.imageshack.us/img407/3646/dscn2166akl3.jpg (http://imageshack.us)

Yani namik hocam, dis tirnak soz konusu, oyle kolay kolay 15.000 ler falan cikmaz benden, ugrasma:D Hele de, kaplama yerine suntalam vs giydirmeye kimse kalkmasin, yemezler:D

Namık bir tesadüf eseri kendisine bundan 7-8 yıl önce zaten mobilya satarak bir ticari hareket cari döküm yaşamışız...:D

Ondan sonra Onur kalkmış yeni işyerine başka 2.el mobilyalar almış, sözde alacağıma karşılık diyor pek inanmadım ama hadi öyle olsun...:D

Senin anlayacağın Namık burdan bize artık iş düşmez, başka kapılarda pazarlama yapmaya devam...hehehe...
Bırak pazarlamayı iki muhabbet etmeden müşterileri doluştu, ne plan yapabildik ne de başka bir şey...:(:D

Şaka bir yana çocuk gerçekten çok mücadele vermiş dediği gibi dişini tırnağına takmış, Onurcum kendine iyi bak hayırlı işler kardeşim...:)

AKIN74
29-06-2007, 10:50 AM
Gerçekler elbet anlaşılacak demiştim yanılmıyorsam.işte yavaş yavaş görmeye başladın sende. O şimdi balıkta bakalım gittiği yerden ne getirecek. Ama benden söylemesi bomba haberlerle gelebilir.

Moralsiz bir yazı olsun size benden, yine canım sıkkın anlayacağınız..:(

Dünde sıradan bir iş günüydü, ama öğleden sonra yapılacak ve gidilecek av planları vardı...

Yeni bir avlak, hem de verimli cinsinden acaba hangi yem iş yapar, yok yok ben en iyisi her çeşitten tedarik edeyim dedim...Ne olur ne olmaz ya trofe olursa....:D

Avlakta yer problemleri yaşadım, dipte amansız küçük balıklar orta suda amansız ve yılmayan gopezcik yavruları aman Allahım dedim, hava bir an önce kararsa iyi olacak...

Güneşin kaybolmasıyla sanki ölü toprağı serpilmişti denizin tabanına...

Elde avuçta bir karagöz, 3 ıskatarya (fırtına) ve bir de eşşeğinden isparoz...:(

Sıkıntı dert keder avlakta yanlız olmanın verdiği buhran zaten yetmiş arttmıştı bile...Kalkmak üzereydim...

Tam bu arada zarganalar göründü, işte bana oyun çıkmıştı, aslında tam kalkacaktım, çantayı bile toplamıştım, hemen alel acele bulabildiğim en küçük beyaz iğne sanırım 9 numaraydı, 16lık assos misina ve 70-80 cm bedene bir köpük yapıp ucunada sardalye et ve iç organlarıyla ince ve uzun bir şekilde salladım, aralıklarla 3 tane aldım boyları gayet iyiydi...Devam edebilsem arkası da gelecekti...

Zarganalarla oynaşırken ne göreyim zarganaların altında bir sürü iyice baktım melanurdu bunlar, her biri oldukça iriydi, hemen tekrar çantayı açmalıydım, ama başka bir sebepten dolayıda kalkmak gerekmişti... :confused:

Aslında giderken ne hayallerim vardı, o hayaller üzerine planlar bile kurulmuştu kafamda, ama hepsi kullanamadan attığım yemler gibi denizin tabanına kadar gitti.................

İşte dün böyle bir geceydi...

orca
29-06-2007, 11:03 AM
ah be kardesim, cidden cok uzuldum, dun yanimdan ayrilirkenki heyecanini gordukten sonra...

orca
29-06-2007, 11:05 AM
[QUOTE=N@mık;17357]Biz de tek başımıza tırnaklarımızla eşe eşe geldik bu hale..;)

aaah ah, koskoca n@mik oldu sanal n@mik...
hocam o kazandigin paralarin yuzuduyu hurmetine seninle muhabbet etmeyi dusunen varsa zaten arkana bakmadan uzaklas ondan derim ben...

ergenlaci
29-06-2007, 11:14 AM
herkese selamlar;)

Mehmet Pekmezci
29-06-2007, 11:21 AM
Moralsiz bir yazı olsun size benden, yine canım sıkkın anlayacağınız..:(

Dünde sıradan bir iş günüydü, ama öğleden sonra yapılacak ve gidilecek av planları vardı...

Yeni bir avlak, hem de verimli cinsinden acaba hangi yem iş yapar, yok yok ben en iyisi her çeşitten tedarik edeyim dedim...Ne olur ne olmaz ya trofe olursa....:D

Avlakta yer problemleri yaşadım, dipte amansız küçük balıklar orta suda amansız ve yılmayan gopezcik yavruları aman Allahım dedim, hava bir an önce kararsa iyi olacak...

Güneşin kaybolmasıyla sanki ölü toprağı serpilmişti denizin tabanına...

Elde avuçta bir karagöz, 3 ıskatarya (fırtına) ve bir de eşşeğinden isparoz...:(

Sıkıntı dert keder avlakta yanlız olmanın verdiği buhran zaten yetmiş arttmıştı bile...Kalkmak üzereydim...

Tam bu arada zarganalar göründü, işte bana oyun çıkmıştı, aslında tam kalkacaktım, çantayı bile toplamıştım, hemen alel acele bulabildiğim en küçük beyaz iğne sanırım 9 numaraydı, 16lık assos misina ve 70-80 cm bedene bir köpük yapıp ucunada sardalye et ve iç organlarıyla ince ve uzun bir şekilde salladım, aralıklarla 3 tane aldım boyları gayet iyiydi...Devam edebilsem arkası da gelecekti...

Zarganalarla oynaşırken ne göreyim zarganaların altında bir sürü iyice baktım melanurdu bunlar, her biri oldukça iriydi, hemen tekrar çantayı açmalıydım, ama başka bir sebepten dolayıda kalkmak gerekmişti... :confused:

Aslında giderken ne hayallerim vardı, o hayaller üzerine planlar bile kurulmuştu kafamda, ama hepsi kullanamadan attığım yemler gibi denizin tabanına kadar gitti.................

İşte dün böyle bir geceydi...

Ya ben bir inbsanı bu hale nasıl getirebiliyorum anlamadım:D:D Benle balığa çıkanın sonu böyle yazılar oluyor:D:D:D

001smmm
29-06-2007, 12:27 PM
herkese selamlar;)

A.selam. Çanakkale-Şırnak alakası hakkında küçük bir bilgi alabilir miyim? Ben Şırnak-Uludere arasında Şenoba köyünde askerlik yapmıştım da ondan soruyorum.

N@mık
29-06-2007, 01:58 PM
[QUOTEN@mık;17357]Biz de tek başımıza tırnaklarımızla eşe eşe geldik bu hale..;)

aaah ah, koskoca n@mik oldu sanal n@mik...
hocam o kazandigin paralarin yuzuduyu hurmetine seninle muhabbet etmeyi dusunen varsa zaten arkana bakmadan uzaklas ondan derim ben...

Seni Kim mod yaptı..?
Sen önce alıntı yapmasını öğren..Para paradır sanal manal boş ver eğleniyoruz işte:D:D:D

Zaten gerçeği olsa adamı 2 dk da yonuyorlar:D

baracuda_35x
29-06-2007, 02:22 PM

bune be namık sende napolyon gibi para para diyerek gideeceksin galiba :D:D
yok yok dağ havası fene çarpmış bunu anlaşılan iflah olmaz artık :D
vah vah bir namıkımız vardı onuda kaybatik eski namıkımızı getirin bana:D:D

orca
29-06-2007, 04:20 PM
Seni Kim mod yaptı..?
Sen önce alıntı yapmasını öğren..Para paradır sanal manal boş ver eğleniyoruz işte:D:D:D

Zaten gerçeği olsa adamı 2 dk da yonuyorlar:D

iki arada bi derede sana laf yetistirmeye kalkinca ne modluk kaliyo ne bisey, sen bu kadar alinti yapabildigime sukret.

yalniz kanaatim odur ki, ortada ampirik (deneme-yanilma yolu ile) bi tecrube var, gercegi ile de oynanmis, yolunulmus bir hava sezdim. Yani, aslinda seninki deneme yamulma hatta deneme yolunma yontemi olmus sanirim

Eger oyleyse bisey demiyor sadece karnini tuta tuta yerlerde yuvarlanan adam smileysi koyuyor, beter ol diyorum.
Herkes biz mi bu sanal alemde? n@mik mamik dinlemez, adami 2 dakkada tefe koyarlar(mis, ben soyleyenlerin yalancisiyim:D:D:D)

N@mık
29-06-2007, 04:40 PM
iki arada bi derede sana laf yetistirmeye kalkinca ne modluk kaliyo ne bisey, sen bu kadar alinti yapabildigime sukret.

yalniz kanaatim odur ki, ortada ampirik (deneme-yanilma yolu ile) bi tecrube var, gercegi ile de oynanmis, yolunulmus bir hava sezdim. Yani, aslinda seninki deneme yamulma hatta deneme yolunma yontemi olmus sanirim

Eger oyleyse bisey demiyor sadece karnini tuta tuta yerlerde yuvarlanan adam smileysi koyuyor, beter ol diyorum.
Herkes biz mi bu sanal alemde? n@mik mamik dinlemez, adami 2 dakkada tefe koyarlar(mis, ben soyleyenlerin yalancisiyim:D:D:D)

Evet ampirik bir tecrube:D:D:D

orca
29-06-2007, 05:33 PM
Evet ampirik bir tecrube:D:D:D

onceki mesajda beter ol dedigime bakma, asil hissiyatim "gecmis olsun" yonunde hocam...

kerem
29-06-2007, 10:17 PM
selamın aleykum abiler
:):):)

baracuda_35x
30-06-2007, 12:03 AM
selamın aleykum abiler
:):):)

aleyküm selam kerem

kerem
30-06-2007, 07:40 AM
Gunaydin Herkese Hayirli Işler Bol Kazanclar Avlanacak Olana Rast Gele

patron
30-06-2007, 08:36 AM
günaydın arkadaşlar

AKIN74
30-06-2007, 11:23 AM
İyi tatiller Arkadaşlar....Güneşte kalmayın...:D

AKIN74
02-07-2007, 04:24 PM
Pekmezci ile Rıdvan tatile gidince kahvemiz pek sessiz kaldı, ocakta tam takır ne çay kalmış ne de kahve....:D

Köşe bakkaldan bi ufak rize çayaı alayımda, bi çay yapalım bari biri gelinceye kadar demlenir...:D

kerem
02-07-2007, 10:53 PM
selamın aleykum abiler caylar hazır :)

erkalbayrak
02-07-2007, 10:55 PM
günaydın arkadaşlar

İyi geceler murat:D:D

kerem
03-07-2007, 07:13 AM
herkese gunaydın ve hayırlı işler:)

erkalbayrak
03-07-2007, 08:03 AM
günaydın arkadaşlar, bir çay alayım, iki pouca alayım:D:D
Birde ayakkabılarımı boyamak için boyacı lazım:D:D:D:p:p

AKIN74
05-07-2007, 08:58 AM
Cümleten günaydın, herkeze hayırlı iş bol kazanç dilerim....:)

dr.tim
05-07-2007, 09:17 AM
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı işler

ergenlaci
07-07-2007, 01:45 PM
bu ne yaa iki gündür buraya kimse uğramamış her yer toz,pislik bulaşıklar mantarlaşmış:D:D:Dhadi gelinde beraber bir el atalım toparlayalım şurayı sonrada bir çay demler afiyetle içeriz olmazmı:D

AKIN74
07-07-2007, 01:58 PM
Tamam Aziz kardeşim ben masaları ve sandalyeleri düzeltmekle işe başlayayım...:)

Sana zahmet sen çay suyunu koy ben birazdan demlerim...:D

excalibur
07-07-2007, 02:08 PM
Akıncım şu kasaya da güzel bi koltuk lazım :D

AKIN74
07-07-2007, 02:12 PM
Akıncım şu kasaya da güzel bi koltuk lazım :D

Kardeşim sen oturacaksan 3100 modeli koyayım, yok ben oturacaksam bir tabure yeter...:D:D:D

Kahveye gelmişken bahçeye bi sulayıver bi zahmet, temiz temiz çınar altında oturalım...:)

Çayda demleniyor...

ergenlaci
07-07-2007, 02:26 PM
bakın birlikte olunca hemen bişeye benzedi yerlerde sulanmış çaylarda hazır çınar gölgemizde şöle güzel güzel içelim:pherkese afiyet olsun;)

AKIN74
07-07-2007, 02:32 PM
Afiyet olsun arkadaşlar...:)

Pekmezci olsa bir bardak çayı adama içirtmezdi, yokluğunda bari keyif süreyim...:p

Rıdvan nerlerdesin, kayıp oldun, ne tatilmiş....daha hazırlayacağın bir sürü clip var...:D

AKIN74
07-07-2007, 02:34 PM
bakın birlikte olunca hemen bişeye benzedi yerlerde sulanmış çaylarda hazır çınar gölgemizde şöle güzel güzel içelim:pherkese afiyet olsun;)

Aziz tahminim sen bugün yarın yine bir kaçamak yaparsın...:)

ergenlaci
07-07-2007, 02:40 PM
Aziz tahminim sen bugün yarın yine bir kaçamak yaparsın...:)

içimi okuyosun akın abicim:Dama bir iki gün büyükleri ziyaret etmek için memlekete gidicez ondan gidemicem:(gelince hemen ama:p

AKIN74
07-07-2007, 03:03 PM
içimi okuyosun akın abicim:Dama bir iki gün büyükleri ziyaret etmek için memlekete gidicez ondan gidemicem:(gelince hemen ama:p

O zaman hayırlı yolculuklar dilerim Aziz kardeşim...:)

Gelince kaldığın yerden devam...;)

baracuda_35x
08-07-2007, 12:37 AM
Pekmezci ile Rıdvan tatile gidince kahvemiz pek sessiz kaldı, ocakta tam takır ne çay kalmış ne de kahve....:D

Köşe bakkaldan bi ufak rize çayaı alayımda, bi çay yapalım bari biri gelinceye kadar demlenir...:D
ah ah akın şifremi unutum çok güzel çevaplar yazacaktım ama genede ucuz kurtuldun :D:D
Afiyet olsun arkadaşlar...:)

Pekmezci olsa bir bardak çayı adama içirtmezdi, yokluğunda bari keyif süreyim...:p

Rıdvan nerlerdesin, kayıp oldun, ne tatilmiş....daha hazırlayacağın bir sürü clip var...:D

geldim boyunun ölçüsünü alacaksın:D

baracuda_35x
08-07-2007, 01:16 AM
selam arkadaşlar nihayet geldim işte ayağımın tozuylan gene çıkıyorum cupraya hepinize rasgele

AKIN74
08-07-2007, 10:13 AM
selam arkadaşlar nihayet geldim işte ayağımın tozuylan gene çıkıyorum cupraya hepinize rasgele

Hoşgeldin Rıdvan, umarım keyifli ve güzel vakitler geçirmişsindir...:)

Rastgele...

ergenlaci
08-07-2007, 11:49 AM
herkese selamlar;)

rıdvan abiyede rastgele;)

kerem
08-07-2007, 01:08 PM
selamın aleykum :)

ergenlaci
08-07-2007, 02:01 PM
aleyküm selam kerem kardeşim;)çaymı ısmarlıcan:D:D:D

kerem
08-07-2007, 02:28 PM
sen iste ben sana komple rıze cay bahcelerı ısmarlayayım kardesım
:)

orca
09-07-2007, 03:26 PM
Hayır sana balık yakalatacakmış:D:D

senden bi fayda gormedik, nailden goruruz belki...:D:D:D

AKIN74
09-07-2007, 04:54 PM
senden bi fayda gormedik, nailden goruruz belki...:D:D:D

Abi sende bir gram şans yoksa:o ne yapsın Pekmezcim-Süper modum-komutanım...:D

Bak bana mesela çupraları tutturdu, desem ki kardeşim bana kuzu tuttur onu da tutturur...:D:D:D

orca
09-07-2007, 05:05 PM
Abi sende bir gram şans yoksa:o ne yapsın Pekmezcim-Süper modum-komutanım...:D

Bak bana mesela çupraları tutturdu, desem ki kardeşim bana kuzu tuttur onu da tutturur...:D:D:D

allahim, allahim neler duyuyorum, nooldu akinim, hidayete mi erdin, pek seyh pekmezci muridi gordum seni canim... hatta beberuhi gordum, ortalik karistirici, fitne fesat bucuru seniiiiii:D:D:D

aha, valla bunlar yakinda birlikte baliga gidecekler, demedi demeyin, akincan o yuzden pekmezciyi pohpohluyo.

bu arada, geyige sardik gene, konu bozuldu, mumkunse geyik mesajlarini silelim...

AKIN74
09-07-2007, 05:17 PM
allahim, allahim neler duyuyorum, nooldu akinim, hidayete mi erdin, pek seyh pekmezci muridi gordum seni canim... hatta beberuhi gordum, ortalik karistirici, fitne fesat bucuru seniiiiii:D:D:D

aha, valla bunlar yakinda birlikte baliga gidecekler, demedi demeyin, akincan o yuzden pekmezciyi pohpohluyo.

bu arada, geyige sardik gene, konu bozuldu, mumkunse geyik mesajlarini silelim...

Onur Paşam yiğidi öldür ama hakkını yeme durumu yani anlarsın...:D

Tutmuşum çupracıkları atmış mangala yanınada taze biberleri atmışım, of anam diyem,:D boğazımdan yeni geçmişken adamı harcamayalım yani...:(

Hem bak o da saipte tutmuş...hehehehe....:D

Yok aman silmeyin poh poh yazılarım kaybolmasın neme lazım...:p

Sen var ya sen esas dederuhi sensin, nasılda ortalığı karıştıyor sen öyle hiç o endama yakışıyormu ???:D

Mehmet Pekmezci
10-07-2007, 12:03 AM
Onur Paşam yiğidi öldür ama hakkını yeme durumu yani anlarsın...:D

Tutmuşum çupracıkları atmış mangala yanınada taze biberleri atmışım, of anam diyem,:D boğazımdan yeni geçmişken adamı harcamayalım yani...:(

Hem bak o da saipte tutmuş...hehehehe....:D

Yok aman silmeyin poh poh yazılarım kaybolmasın neme lazım...:p

Sen var ya sen esas dederuhi sensin, nasılda ortalığı karıştıyor sen öyle hiç o endama yakışıyormu ???:D

Ya birak dağılırsa dağılsın konu. Hep düzeltecek değiliz ya:)

Sana cevabım şudur Akın;

money is not everything, but it is cine qua non...

AKIN74
10-07-2007, 12:32 AM
Ya birak dağılırsa dağılsın konu. Hep düzeltecek değiliz ya:)

Sana cevabım şudur Akın;

money is not everything, but it is cine qua non...

Neyse yabancı dilim olmadığı için cevap hakkımı daha sonra kullanmak istiyorum...:confused::D

AKIN74
12-07-2007, 02:50 PM
Alıntı:
AKIN74´isimli üyeden Alıntı
"Pekmezci ve Onurun şahsen tanışamamış olmalarından dolayı da hüzün duyuyorum..."

ah ah, seni beni bilmez beberuhi seniiiii...

benim onlari tanimam meselesi degil, onlar beni gayet iyi tanirlar, sinolar kadar trancolar da;

gel gor ki, o zamanlar internet yoktu, dijital fotograf makinesi yoktu, olmasina gerek yoktu,

fehmi kaptanin son yillardaki "yetti gari, artik sirtiya mirtiya cikmam, giderim tutarim mercanimi cipurami" inadi kadar, gecmis yillardaki "ne fotografi, biz elaleme show yapalim diye mi tutuyoruz bu baliklari" takintisi olmasa gorurdun sen kim kimle tanis, kim kimle ahbap cavus...

neyse, bu isler lafla olmuyo, o yuzden gecmisi acmiyor, (acilsa herkesten kimbilir ne hikayeler cikar) kismette varsa, ileriki gunlerde gorursun artik insallah diyorum.

bi de mumkunse mustafanin raporunu "hic" etmeyelim, atisacaksak cinaraltina buyur diyorum...:D
--------------------------------------------------------------------------
Onurcum kardeşim açma kutuyu açarlar kutuyu...:D

Tutmuştum, etmiştim, yapmıştım.....diye....mişli-muşlu konuşmanın ne manası var şimdi...:confused:

Geçmiş geçmişte kalmıştır, avunarak bir ömür boyu bu hayat geçmez...:p

Politikacıları bile geçtin gittin kardeşim...22 temmuz havasına girmişsin de çıkamıyorsun bir türlü dederuhim benim...:D

Bana şimdi ki icraatlarından bahset iki gözüm, ciğer sarmam, kuzu sarmam...:D

Kuzu dedim de elma demiş gibi Namık üstadım çıkar gelir, hassastır kulakları...:D

Neyse 2 bardak çay koy da içelim dederuhi...;)

orca
12-07-2007, 03:56 PM
hah, tam ben de onu diyorum, mis mus u birakalim, lig uzun, onumuzdeki avlara bakalim,

baliklar kuzu, caylar tavsan kani...

baracuda_35x
15-07-2007, 02:04 AM
selam beyler nezaman dır uğramadım kahveye ortalık karışmiş gene:D:D kimin gene bahtı kapalı arkadaş:D pekmezçimi orcamı yok sa akınmı:D çaaaayyyyyllllllllllaaaaaaaarrrrrrrrrrr geldi:D

AKIN74
15-07-2007, 02:10 AM
Birileri etrafta olup bitenleri kabul etmesi gerekiyor Rıdvan'cım onun dışında bir yaramazlık yok...:D

Çay güzel olmuş, ellerine sağlık...;)

baracuda_35x
15-07-2007, 02:13 AM
Birileri etrafta olup bitenleri kabul etmesi gerekiyor Rıdvan'cım onun dışında bir yaramazlık yok...:D

Çay güzel olmuş, ellerine sağlık...;)

ha gene anlamadım :confused: kim o birileri anladım onur cugum galiba :rolleyes:onlar otursun :D:Dbiz bu gün mutlu ben özgür yine çikıyoruz balıga

AKIN74
15-07-2007, 02:15 AM
ha gene anlamadım :confused: kim o birileri anladım onur cugum galiba :rolleyes:onlar otursun :D:Dbiz bu gün mutlu ben özgür yine çikıyoruz balıga

Rastgele...Rastgele yakışır kardeşime benim....Seni takdir ediyorum...Bu arada tahmin yanlış...;)

baracuda_35x
15-07-2007, 02:19 AM
Rastgele...Rastgele yakışır kardeşime benim....Seni takdir ediyorum...Bu arada tahmin yanlış...;)

pekmezçi pekmezçi kalk çabuk uyan haftaya akın ile biz balıktayız sen gelme sen git evde otur emi:D:D:D bir izne giti evde örümcek ağı saracak galiba:D:Dteş kardeşim akınım:p

AKIN74
15-07-2007, 02:32 AM
pekmezçi pekmezçi kalk çabuk uyan haftaya akın ile biz balıktayız sen gelme sen git evde otur emi:D:D:D bir izne giti evde örümcek ağı saracak galiba:D:Dteş kardeşim akınım:p

Çınaraltı kahvehanemizde huzur içinde bir gece, birer orta şekerli kahve yapayım da içelim Kardeş...:)

baracuda_35x
15-07-2007, 03:03 AM
olur kardeş içelim sende olmasan zaman geçmez kardeş:D

N@mık
15-07-2007, 11:07 AM
İzmir ve Çeşmeden bu gün de sinarit raporu çıkarında hadi göreyim ben sizi:D:D:D:D

http://img459.imageshack.us/img459/2390/adszej8.png

AKIN74
15-07-2007, 12:05 PM
Namık hava resmen koptu burada dün gece, şu anda da gücünü yitirmiş gibi gözüksede birazdan şiddetini yine artıracaktır...:(

Ben evdeyim ama Honolulu Onurcan bana sürpriz yapacakmış onu bekliyor olacağım...:D

Mehmet Pekmezci
16-07-2007, 01:18 AM

Cuma günü gecenin bi yarısı msn nin başında rıdvan açsın diye bekle bekle işte esas o zaman sardı örümcek ağları. Eğer açsaydın benimle balık avlama şerefine nail olacaktın kandıracaktım seni, balığa gidelim diyecektim:(

Akınla balığa gidecekmiş, ben senelerdir gidiyorum da ne oldu sanki başım göğe mi erdi? Gitte gör dünyanın kaç bucak olduğunu. :D Cevap bekleme yine bir kaç gün girmeyeceğim foruma. ;)

Her gece olan Rıdvan nedense yok? Bak bu saat oldu yine yoksun telefonundayok arayalım hadi balığa diyelim. Sonrada örümcek ağları sarmış diyorsun. Sarar tabi.:D

baracuda_35x
16-07-2007, 01:25 AM
Cuma günü gecenin bi yarısı msn nin başında rıdvan açsın diye bekle bekle işte esas o zaman sardı örümcek ağları. Eğer açsaydın benimle balık avlama şerefine nail olacaktın kandıracaktım seni, balığa gidelim diyecektim:(

Akınla balığa gidecekmiş, ben senelerdir gidiyorum da ne oldu sanki başım göğe mi erdi? Gitte gör dünyanın kaç bucak olduğunu. :D Cevap bekleme yine bir kaç gün girmeyeceğim foruma. ;)

Her gece olan Rıdvan nedense yok? Bak bu saat oldu yine yoksun telefonundayok arayalım hadi balığa diyelim. Sonrada örümcek ağları sarmış diyorsun. Sarar tabi.:D

geldim beyav sen ordamıydın hayret :D:D cuma günü ben balıktaydım

AKIN74
16-07-2007, 10:47 AM
Günaydınlar, hayırlı haftalar olsun tüm dostlara...:)

Salih Reis
16-07-2007, 10:51 AM
Akıncım günaydın,
yine balıksız bir hafta sonu :(

önümüzdeki hafta için şimdiden planlar yapılmaya başlansın,
c.tesi, pazar hava iyi,
oy kullanmayı aman ihmal etmeyelim...

AKIN74
16-07-2007, 10:53 AM
Sağol Salih Abicim bende o raporları gözden geçiriyordum kaç gündür...:D

Hafta sonu güzel ama ben hafta sonuna kalmadan bir mini operasyon yapayım diyorum, hastalık işte...:D

Salih Reis
16-07-2007, 11:52 AM
Akıncım bir gün ayarlayalım aksamdan kaçalım sabaha kadar
ama havayı iyi yakalamak şartıyla...

AKIN74
16-07-2007, 12:07 PM
Mesaj alınmıştır Salih Abicim, kolay gelsin, kendine iyi bak...:)

Efendioğlu
17-07-2007, 01:43 AM
Günaydın değerli müşterilerimiz. Çayımız yarım saate kadar hazır olacak. Şimdilik siz bir forumlara göz atın bende soda katayım bu arada çaya:D:D:D

Allah sizi bildiği gibi yapsın,hayırlı işler bol güneşler dilerim:)

baracuda_35x
17-07-2007, 09:47 AM
günaydın izmir , samsun ,balıkesir ,antalya ankara.çanakkale, samsun , adana , kars tüm türkiye çaylarrrr geldi afiyet bal olsun

ergenlaci
18-07-2007, 09:03 AM
günaydın izmir , samsun ,balıkesir ,antalya ankara.çanakkale, samsun , adana , kars tüm türkiye çaylarrrr geldi afiyet bal olsun

rıdvan abicim geç kaldımışız çaya,bayatlamış onu döktüm yeni demledim siz buyurun;)

AKIN74
18-07-2007, 11:35 AM
Çınaraltı çınaraltı dedin geldim, hadi bakalım Onur kaldığımız yerden devam edelim...:D

Önce Aziz'in taze çayını içelim...;)

Şimdi sen benim tuttuğum mırmır'a takoz değil mi diyorsun...İnanmıyorsan Ali abi'ye sorabilirsin, dönüşte benden onu arabasında kullanmak için, takoz niyetine istedi de ben vermedim ...:D

orca
18-07-2007, 11:49 AM
hadi hadiiii,
mirmirin fotografini cekerken kuyrugunu kafasini nasil cekistirdik daha buyuk gozuksun diye, unutmadik daha :D:D:D

AKIN74
18-07-2007, 12:06 PM
hadi hadiiii,
mirmirin fotografini cekerken kuyrugunu kafasini nasil cekistirdik daha buyuk gozuksun diye, unutmadik daha :D:D:D

Yuvarlanarak çırpınan smiley adam...:D

Eeee o zaman sen sinoyu kaportacılara götürüp çektirmişsindir...:D:D:D