PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoraflarim Ve Ben

cahit
21-06-2007, 04:15 PM
Sevgili kardeşlerim,Sizlerle paylaşmış olduğum bir kaç fotoğrafım,beğenilince Sevgili kardeşim Rıdvan"Ağabey fotoğraflarını bana gönderirmisin..bir klip yapalım ha ne dersin" dedi bende niye olmasın dedim.ve Rıdvan(Baracuda35x)
kardeşimin büyük özverisiyle tamamladık.Bakalım beğenecekmisiniz.Sevgili kardeşim Rıdvanıma emeği için çok teşekkür ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=haqv5T9vFVk

haluk
21-06-2007, 04:47 PM
Ellerinize sağlık, İstanbul görüntülerine de bu muzik yakışırdı zaten. Bizimle paylaştığınız için teşekkurler.

Mavi Ege
21-06-2007, 04:49 PM
Cahit Abicim...Muhteşem güzel, harika bir sunum olmuş...Fotoğraf makinan dert görmesin..Rıdvan kardeşime de bu klibi hazırladığı için teşekkür ediyorum..Ellerinize sağlık..Ayrıca Merhum Zeki Müren,in şarkısı ile çok anlamlı ve güzel olmuş..Tebrikler...

cahit
21-06-2007, 05:15 PM
Ellerinize sağlık, İstanbul görüntülerine de bu muzik yakışırdı zaten. Bizimle paylaştığınız için teşekkurler.

Sağol can kardeşim..Güzel olması için elimizden gelen herşeyi yaptık.Rıdvan kardeşim sağolsun..Emeği çok..

cahit
21-06-2007, 06:20 PM
Cahit Abicim...Muhteşem güzel, harika bir sunum olmuş...Fotoğraf makinan dert görmesin..Rıdvan kardeşime de bu klibi hazırladığı için teşekkür ediyorum..Ellerinize sağlık..Ayrıca Merhum Zeki Müren,in şarkısı ile çok anlamlı ve güzel olmuş..Tebrikler...

Sevgili Erhanım,çok çok teşekkürler ediyorum.Evet dediğin gibi Zeki Müreni çok sevdiğim için onu fotoğraflarıma yakıştırdım.Fotoğrafları izlerken o muhteşem sesi dinlemek zevk veriyor insana..Nur içinde yatsın..

uluç
21-06-2007, 09:50 PM
Sevgili Cahit senin ve Rıdvan kardeşimin ellerinize sağlık,çok güzel olmuş.

cem kaptan
21-06-2007, 10:08 PM
Zeki ve İstanbul...Asıl biz size teşekkür ederiz Cahit ağabey...Saygılarımla,

Delitay
22-06-2007, 01:44 PM
Ellerine sağlık Cahit abi

NİHAT SUNAR
22-06-2007, 04:39 PM
Tek kelime;HARİKA