PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Uyarı!!! 23/24 Haziran 2007

Akın Altınok
19-06-2007, 04:43 PM
Kavurucu sıcaklar geliyor

Cuma gününden itibaren, Türkiye’nin büyük bölümünde mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklığının, 5-6 derece daha yükselmesi bekleniyor.

Meteoroloji’nin verdiği bilgiye göre; türkiye genelinde hava sıcaklığı, güney ve iç kesimler başta olmak üzere, Haziran ayı normallerinin 2-4 derece üzerinde seyrediyor.

İSTANBUL 40, EGE 43 DERECEYE ULAŞACAK

Sıcaklık değerlerinde, Kuzey Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava kütlesinin etkisiyle, cuma gününden itibaren, 5-6 derece artış bekleniyor. Bu artışla birlikte; Ege’de 40-43, Marmara’da 37-39, Akdeniz’de 36-40, İç Anadolu’da 36-37 derece hava sıcaklığına ulaşılması bekleniyor.

alıntıdır.
http://www.ntvmsnbc.com/news/411550.asp

Malum havalar biz oltacıları ilgilendirdiği için bu hafta balığa çıkacak arkadaşların gerekli tedbirleri almasını tavsiye ederim...:);)

uluç
19-06-2007, 06:33 PM
Akın kardeşim verdiğin bigiler ve uyarıların için teşekkürler.Sağolasın.

Mavi Ege
19-06-2007, 07:31 PM
Akın..Yanacağız desene..Hava durumu ne olursa olsun, yeterki bizim havamız iyi olsun...benim bir eklentim var..Arkadaşlar balığa çıkarken, kesinlikle şort giymesinler..Pantalon,ince uzun kollu tişort ve birde şapka bunları ihmal etmiyelim..Su mu..Zaten yanımızdan hiç eksik etmiyoruz onu..

bmutlu
20-06-2007, 05:22 PM
tenteli tekne + güneş şemsiyesi = gelisin mercanlar 110 metreden :D:D

Akın Altınok
20-06-2007, 10:20 PM
tenteli tekne + güneş şemsiyesi = gelisin mercanlar 110 metreden :D:D

abi güzel mercanların ne taraftan acaba?:D:D:D

bmutlu
20-06-2007, 11:15 PM
gümüldürde ve ıldırda, tabi heryerde değiller belli yerlerdeler :(

Akın Altınok
21-06-2007, 11:29 AM
gümüldürde ve ıldırda, tabi heryerde değiller belli yerlerdeler :(

umarım en güzel trofeler seninle olur.Güzel raporlarınızı bekliyoruz abi.:);)

Mehmet Pekmezci
21-06-2007, 11:57 AM
" Yurdun güney ve iç bölgelerinden yarından itibaren yüksek sıcaklık bekleniyor.
Meteorolojik verilere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklığı güney ve iç kesimler başta olmak üzere Haziran ayı normallerinin 2-4 derece üzerinde seyrederken, yarından itibaren sıcaklıklarda 5-6 derece daha artış bekleniyor.
Hafta boyunca beklenen bu sıcaklık değerlerinde yarın (Cuma) Kuzey Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava kütlesinin etkisi ile 5-6 derece daha artış tahmin ediliyor. Sıcak hava kütlesinin (kuru ve oldukça sıcak) 22-24 Haziran’da Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu, 24-26 Haziran’da ise güney ve iç kesimlerde etkili olması bekleniyor.
Sıcak hava kütlesine bağlı olarak en yüksek sıcaklık değerlerinin Ege Bölgesi’nde 40-43 derece, Marmara Bölgesi’nde 37-39 derece, Akdeniz Bölgesi’nde 36-40 derece, İç Anadolu Bölgesinde 36-37 derece dolayında olması tahmin ediliyor."

Milliyet.com.tr den alıntıdır.

AKIN74
21-06-2007, 01:14 PM
Eee o zaman güzel bir hafta sonu tatilini hakettik, şöyle havuzlu denizli falan değil mi...:D

Adaş paylaşımın için teşekkürler...;)

Mavi Ege
29-06-2007, 10:44 AM
Dün değil,evvelsi gün..Yani tüm yurtta havanın en sıcak olduğu gün, yemlerimi alıp Çeşme Limanının yanına gittim..6 tane küçük mercan aldım..Tabii onlarıda gerisin geriye denize yolladım..Sıcaktan avlanmanın imkanı yok..Müthiş, bunaltıcı bir sıcak..Bende Çeşme,nin her koyunda denize gire gire tekrar eve döndüm..Benim için güzel bir gündü..Aman dikkat edin arkadaşlar..Hele hele bu sıcakta alkolden uzak durun..

NİHAT SUNAR
29-06-2007, 12:02 PM
Verdiğin bilgiler için sağol Akın.Biz bu sıcağı dün atlattık.Hemde ne sıcaklık,gece 23 ten sonra bir şimşek,bir çatırtı ve gelsin güzelim yağmur.Geldide,bugün çok rahat ve bize uygun bir hava hakim Samsun'da.Sağlıcakla kalın.