PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amatör Balıkçı ?

Salih Reis
19-06-2007, 01:34 PM
Özgün bey o kadar güzel anlatmış ki, bir kelime bile ilave etmeden sizlerle paylaşmak istedim...

Teşekkürler Özgün bey...

" Amatör balıkçı diyelelimki bir plan yaptı Cumartesi günü balık avına çıkacak:
Hafta başından itibaren plan yapar hayal kurar kendi kendine kafasında plan yapar perşembe günü oldumu içi içine sığmaz hala hayal kurar Cuma akşamı gelmeden yem işinini çözmek zorundadır.
Tabii ki evli ise eşine karşı olan tavrı çok sevecendir onu kırmamak için elinden geleni yapar.
Cuma akşamı oldumu bir bahane bulur oooo bugün çok yoruldum işler çok yoğundu ben biarz erken yatayım der. ve yatmaya çalışır. sağa sola döner yastığa bir kaç tokat atar saatini veya cep telefonunu ayarlar yatmaya çalışır. Gözlerini tavana diker ve kendini kayıkta avlanırken düşler tutacağı balıkları bir bir gözünün önünden geçirir .aklına birden yarın ya problem çıksarsa diye aklına gelir birden tabii saat sabah 03 olmuş karında bir gaz sancısı evin içinde dolaşma işte UYKU yoooook .
işte amatör balıkçı heyecan içinde saat:03 vakit geçmiyor evin içinde gürültü yapmadan balkona çıkıp hava durumuna bakıyorsun oooooo havada şahane yarın güzel olucak tabii akşamdan hazıladığın kıyafetler kapının ağzında duruyor yine onlara bakıyorsun eksik varmı diye işte AMATÖRLÜK RUHU bu bunun zevki hiç bir şeye amam hiç bir şeye değişilmez
HEPİNİZE RASTGELE SEVGİ İLE KALIN

ÖZGÜN CEYLAN İZMİR 22/12/1960 A RH +" :)

ahmetcem
19-06-2007, 01:40 PM
Amatör balıkçı diyelelimki bir plan yaptı Cumartesi günü balık avına çıkacak:
Hafta başından itibaren plan yapar hayal kurar kendi kendine kafasında paln yapar perşembe günü oldumu içi içine sığmaz hala hayal kurar CCuma akşamı gelmeden yem işinini çözmek zorundadır. Tabiiiki evli ise eşine karşı olan tavrı çok sevecendir onu kırmamak için elinden geleni yapar.Cuma akşamı oldumu bir bahane bulur oooo bugün çok yoruldum işler çok yoğundu ben biarz erken yatayım der. ve yatmaya çalışır. sağa sola dner yastığa bir kaç tokat atar saatini veya cep telefonunu ayarlar yatmaya çalışır. Gözlerini tavana diker ve kendini kayıkta avlanırken düşler tutacağı balıkları bir bir gözünün önünden geçirir .aklına birden yarın ya problem çıksarsa diye aklına gelir birden tabii saat sabah 0.3 olmuş karında bir gaz sancısı evin içinde dolaşma işte UYKU yoooook .işte amatör balıkçı heyecan içinde saat:03 vakit geçmiyor evin içinde gürültü yapmadan balkona çıkıp hava durumuna bakıyorsun oooooo havada şahane yarın güzel olucak tabii akşamdan hazıladığın kıyafetler kapının ağzında duruyor yine onlara bakıyorsun eksik varmı diye işte AMATÖRLÜK RUHU bu bunun zevki hiç bir şeye amam hiç bir şeye değişilmez HEPİNİZE RASTGELE SEVGİ İLE KALIN

Abi ne diyebilirimki bu işe kendini adamış her insan aynı şeyleri yaşar ben bide bunu kara avında yaşıyorum :) herkezten erken kalkarım giderken beni almazlar diye uyanmamın bir sebebide rüyamda kendimi balık veya ava gidememiş görürüm :) bi korku ile uyanırım saate bakarım ohh derim ya uyanamassam korkusu hep içimde olmuştur sabah erkenden kalkıp ezan sesi ile yola çıkmak yolda bi yerde durup iki bardak çay içmek çorba içmek yol boyunca gün hakkında geçmiş hakkında konuşmak o günü hayal etmek anlatılamaz bir şey dir ya herkezin yaşamasını isterim bu keyfi iyi günler :)

Musa KARAOĞLAN
19-06-2007, 01:43 PM
Özgün abi sanki beni tanıyıpta yazmış gibi.:p

Mehmet Pekmezci
19-06-2007, 01:50 PM
Özgün abi nerdeyse hepimizin ruh halini anlatmış satırlarında. HEm de çok güzel anlatmış. Ekleyecek ve söyleyecek birşey yok. :)

Akın Altınok
19-06-2007, 02:29 PM
aa bendede aynı belirtiler var aynı şeyler var demekki hepimizde aynı hastalık var:D:D:D

Ozan
19-06-2007, 10:28 PM
içimizdeki avcının duyguları bizi uyutmaz :)

harika bir amator balıkcı profili olmuş... :)