Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 TEMMUZ 2004 Sazan Avımız
Yılmaz
16-06-2007, 05:14 PM
1 Temmuzu beklerken eski bir avımızı sizlerle paylaşıyoruz.:D
Sevgi ve hoş görü ile izleyin lütfen.Ozamanlarda sirkülerden falan bihaber olduğumuz halde küçük balıkları suya iade ediyorduk.Çep tlf nu kamerası ile çekilmişdir.
Biz artık sazancıyız siz...
rdKh5Kb6Jpc
Sazancının Derdinden Sazancı Anlar .:D Kendinize iyi bakın.:)
NİHAT SUNAR
16-06-2007, 06:13 PM
Ellerine sağlık,paylaşım için teşekkürler.Görüntüler harika.
Mehmet Pekmezci
17-06-2007, 01:06 AM
Abi 1 Temmuzu ne kadar özlemle beklediğin çok belli oluyor:D Avınız hep trofe olsun.;)
Yılmaz
17-06-2007, 09:36 AM
Ellerine sağlık,paylaşım için teşekkürler.Görüntüler harika.
Teşekkürler Nihat abim.Bu avları tabii her zaman yapamıyoruz.Ogün bizim için unutulmaz bir gündü.:)
Abi 1 Temmuzu ne kadar özlemle beklediğin çok belli oluyor:D Avınız hep trofe olsun.;)
Mehmet bizleri devamlı okuyan-izleyen biri olarak çok iyi anlamışsın teşekkür ederim.Gürol abi ile kurdele bile keseceğiz 30 haziran saat 24 de.:D Anla işde ne kadar büyük bir özlem var içimizde.:)
Tüm hazırlıklarımız trofe balık üzerine yaptık Allah bizi inşaallah mahcup etmez.
1 temmuzdan sonrada av raporlarımızı sizinle burada paylaşmak dileğimiz.:)
erkalbayrak
17-06-2007, 12:21 PM
Altınkayanın eteğindeeee:D
Yüzen bir sazan olsam
Heyecan yapsam dillerde
Diyar diyar dolansaaam:D
Tatlısudaki sevdayııı
Altınkaya ya mı yansam
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nire gidemm:D
Oy ben nidem nasıl edem:D
Oltamı alıp nere gidem
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nere gidem.:D
Not :1 Temmuz için bestelediğim şarkıyla
Kurdelayı kesimine müteakip vokal eşliğinde programa devam edilecektir.
Katılımcılara duyurulur.
Yılmaz
17-06-2007, 12:24 PM
Erhan kardeşim valla seni can-ı gönülden teprik ederim.Çok hoş olmuş.Buna birde beste-müzik falan ilave edebilsek keşke.:D:D:D
erkalbayrak
17-06-2007, 12:37 PM
Erhan kardeşim valla seni can-ı gönülden teprik ederim.Çok hoş olmuş.Buna birde beste-müzik falan ilave edebilsek keşke.:D:D:D
Abi bu işler müşterek, işin teknik kısımları ile taylan ilgileniyor. bestesi var zaten ama eminim bu mesajımı okuduktan sonra taylan müzik işini halledecektir.:D:D:D
Mehmet Pekmezci
17-06-2007, 02:39 PM
Gürol abi ile kurdele bile keseceğiz 30 haziran saat 24 de.:D Anla işde ne kadar büyük bir özlem var içimizde.:)
Valla alemsiniz ne diyeyim abi:D:D Kurdalayı Gürol amca mı kesecek yoksa sen mi? Bu anın fotoğrafını sabırsızlıkla bekleyeceğim abi:)
baracuda_35x
17-06-2007, 03:10 PM
sen hepböyle turofeler tut ama bana da yarısını gönder:D:D 1 temmuzu bende sabırsız bir şekilde bekliyorum rasgele
Yılmaz
17-06-2007, 04:05 PM
Valla alemsiniz ne diyeyim abi:D:D Kurdalayı Gürol amca mı kesecek yoksa sen mi? Bu anın fotoğrafını sabırsızlıkla bekleyeceğim abi:)
Mehmet o güzel anı sizlerle paylaşmak bizim içinde mutluluk olur.Gürol abi en teçrübelimiz :D:D olduğu için kurdeleyi o keser büyük ihtimalle.Zaten en küçükleri ben oluyorum düşün işde.:D:D
sen hepböyle turofeler tut ama bana da yarısını gönder:D:D 1 temmuzu bende sabırsız bir şekilde bekliyorum rasgele
Rıdvan kardeşim Bunlar trofe sayılmaz ama genede iltifatın için teşekkürler.:)
1 temmuzda senide bekleriz kurdele kesmeye.:)
Olmazsa resimlerle paylaşırız o kareleri.Sevgiyle kal.:)
erkalbayrak
17-06-2007, 09:24 PM
30 Haziran - 1 Temmuz da öyle bir güne geliyorki CUMARTESİ - PAZAR eğer kaza bela olmazsa rüya takımı kurdela yı hep beraber keseceğine eminim.
o gün büyük gün olacak, sazlı, sazanlı,çalgılı,sözlü,:D:D:D
Turhan
17-06-2007, 11:55 PM
Yılmaz ustam,
Video ile o günleri ebedileştirdin.
Teşekkürler.
Video sayesinde o güzel günü yeniden yad ettim.
Selam ustama.
oyy oyy ne güsel bir gun ve av... ağız tadıyla bir tatlı su avına cıkmayalı 7-8 sene oluyor... :( cookkk özleeeediiiimmm...
Yılmaz
18-06-2007, 02:29 PM
Ozan teşekkürler.
30 haziran saat 24 de Altınkayada sazan sezonunu açıyoruz.sezonunun bereketli geçmesi için Dualarla ve Kurdeleli bir acılış olacak.Tüm dostalarımızı bekleriz.:)
erkalbayrak
18-06-2007, 04:47 PM
Ozan teşekkürler.
30 haziran saat 24 de Altınkayada sazan sezonunu açıyoruz.sezonunun bereketli geçmesi için Dualarla ve Kurdeleli bir acılış olacak.Tüm dostalarımızı bekleriz.:)
Abi sazan günü için kurdela kesimine müteakip, oltaları suya saldıktan sonra koro eşliğinde şarkımızı da söyleyecektik.:D Unuttun herhalde:D
Ben yine de hatırlatayım şarkının sözlerin katılımcı arkadaşlar lütfen ezberlesin:D:D:D
Altınkayanın eteğindeeee
Yüzen bir sazan olsam
Heyecan yapsam dillerde
Diyar diyar dolansaaam
Tatlısudaki sevdayııı
Altınkaya ya mı yansam
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nire gidemm
Oy ben nidem nasıl edem
Oltamı alıp nere gidem
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nere gidem.
Yılmaz
18-06-2007, 06:17 PM
Abi sazan günü için kurdela kesimine müteakip, oltaları suya saldıktan sonra koro eşliğinde şarkımızı da söyleyecektik.:D Unuttun herhalde:D
Ben yine de hatırlatayım şarkının sözlerin katılımcı arkadaşlar lütfen ezberlesin:D:D:D
Altınkayanın eteğindeeee
Yüzen bir sazan olsam
Heyecan yapsam dillerde
Diyar diyar dolansaaam
Tatlısudaki sevdayııı
Altınkaya ya mı yansam
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nire gidemm
Oy ben nidem nasıl edem
Oltamı alıp nere gidem
Bu bendeki aşk değil
Söyle bana nere gidem.
Erhan unutmadımda ben şarkı-türkü işerinden pek anlamam.Taylan bu şiire bir beste falan yapsın ben size eşlik etmeye calışırım.Ama fazla da gürültü çıkarmayalım malum balıklar ürkmesin.:D
Yılmaz
18-06-2007, 06:24 PM
Yılmaz ustam,
Video ile o günleri ebedileştirdin.
Teşekkürler.
Video sayesinde o güzel günü yeniden yad ettim.
Selam ustama.
Turan abi İnşaallah seninle ve dostalarımızla daha iyi günlerimiz olacak.Seninle 6 aydır bunların çalışmalarını ve planlarını yapıyoruz.Gerci sen hep muhalefet yapıyorsun ama başarılı olmak için muhalfetede gerek var.:D Geçen sene Altınkayada stajımızı yaptık ve şimdi planlarımızı uygulamak için zamanı bekliyoruz.:):):) Hala trofe balıklar için 70*70 boyutunda kepcemiz eksik anladın sen onu.:D:D
Turan abi İnşaallah seninle ve dostalarımızla daha iyi günlerimiz olacak.Seninle 6 aydır bunların çalışmalarını ve planlarını yapıyoruz.Gerci sen hep muhalefet yapıyorsun ama başarılı olmak için muhalfetede gerek var.:D Geçen sene Altınkayada stajımızı yaptık ve şimdi planlarımızı uygulamak için zamanı bekliyoruz.:):):) Hala trofe balıklar için 70*70 boyutunda kepcemiz eksik anladın sen onu.:D:D
bakıyorumda herşey hazır heyacan var form üst düzeyde sadece balık eksik birde kepçe:D:D:D
oda ALLAH.ın izniyle bizi bekliyor
bekle bizi altınkayaaaaa
Yakup ERDEM
19-06-2007, 03:18 PM
Nasıl uyuyacağız bilmem. Daldık gittik hayallere...
Bende bir kepçe var, getireceğim ama 70 cm lik dediklerine göre abilermizin bir bildiği var, herhalde benim kepçe o bildikleri balığı zor kaldırır.
Rasimydz
20-06-2007, 01:43 AM
yılmaz kardesım. mazıye bır bakıver.neler neler bıraktı bızde.:) derlerya hanı.?
bende daldım gıttım mazıye. cok guzel anılar.
gecen yılları aramıyalımda. bu sene inş.ALLAH. verimli bir yıl olurda daha guzel anılar yasarsın.
paylasımın ıcın tesekurler. emegıne saglık cok guzel olmus.
Turhan
11-07-2007, 12:45 AM
Yılmaz kardeşim,
Sen hayalindeki balığı yakala
Kepçe hemen yanında.
Sen turhan abiii kepçe diye bağır yeter.