PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'da balıktayız-2

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

patron
11-06-2007, 09:37 PM
hayırlı olsun

ahmetcem
11-06-2007, 09:39 PM
vatana millete cümle aleme :) ve tabiki bizlere

Mehmet Pekmezci
12-06-2007, 08:50 AM
Konuyu niye sildirdiğini anlamadım Murat ama ben geri getirdim ve sabitledim. Taylan gelip konu açana kadar 2000 olacaktınız zaten:D:D

Buranın da ömrü çok olmayacak gibi geliyor bana, hele balıklı günlerde başlarsa atışmalar tutuşmalar kısa sürede 1500 leri halledersiniz:D Allah her forum sahibine sizin gibi üyeler nasip etsin:)

Ömer
12-06-2007, 09:03 AM
Daha önceden açmış olduğum bu başlığın,samsun balıkcıları ve tüm site balıkcılarının birlik ve beraberliği için,sağladığı katkıdan dolayı sevinçliyim.
Yenisi hayırlı olsun..

patron
12-06-2007, 09:09 AM
Konuyu niye sildirdiğini anlamadım Murat ama ben geri getirdim ve sabitledim. Taylan gelip konu açana kadar 2000 olacaktınız zaten:D:D

Buranın da ömrü çok olmayacak gibi geliyor bana, hele balıklı günlerde başlarsa atışmalar tutuşmalar kısa sürede 1500 leri halledersiniz:D Allah her forum sahibine sizin gibi üyeler nasip etsin:)
günaydın
akşam Nail bey online görünüyordu ondan konuyu kilitlemesini istedim. yenisi açılsın demiştiniz diye. beni yanlış anladı :) ne güzel gidiyor konu, eğer bir problem varsa yönetici arkadaşlarla konuşup bakarız dedi. ben de durumu anlatıp yanlış anlaşıldığımı belirttim . eğer buradan devam etsin diyorsanız yeni konuyu kapatın karışıklık olmasın dedim. Nail Bey de kapattı.
durum budur :)
herşey yolunda

Musa KARAOĞLAN
12-06-2007, 09:13 AM
Samsunda Balıktayız 2 hepimize hayırlı olsun.:)

Mehmet Pekmezci
12-06-2007, 09:37 AM
günaydın
akşam Nail bey online görünüyordu ondan konuyu kilitlemesini istedim. yenisi açılsın demiştiniz diye. beni yanlış anladı :) ne güzel gidiyor konu, eğer bir problem varsa yönetici arkadaşlarla konuşup bakarız dedi. ben de durumu anlatıp yanlış anlaşıldığımı belirttim . eğer buradan devam etsin diyorsanız yeni konuyu kapatın karışıklık olmasın dedim. Nail Bey de kapattı.
durum budur :)
herşey yolunda

:D Buna hiç şaşırmadım.:D Ben adminimi çok seviyorum ama çookkk :D:D

Tam gaz devam arkadaşlar. Yolunuz açık olsun. Bir birliktelik başlattı ya bu sayfalar bir nebze olsun faydası olduysa bu güzel dostluklara ne mutlu bizlere. :)

Taylan
12-06-2007, 10:27 AM

Ya bi akşam nete giremedik olanlara bak. Sabah bişe yazılmayana konu akşam coşmuş vallahi :D:D:D

Yeni başlık hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bol bol balık haberleri yayınlamak nasip olur buradan :)

AKIN74
12-06-2007, 10:35 AM
Hayırlısı olsun bakalım...:)

Taylan
12-06-2007, 11:06 AM
iyi akşamlar evdeyim ben de
Komşu balkon keyfine beklerim :)

Murat nazik davetin için teşekkür ederim ama dün akşam nete giremediğim için okuyamadım. İnşallah bir dahaki sefere :D
Görüşürüz

Yılmaz
12-06-2007, 11:11 AM
Günaydın Samsun balıktayız-2

Diğer taraf kilitlenmiş.:( Okadar keyiflli ve muhabbetli bir yerdiki kilitlenince bir tuhaf oldum.Nedense alışkanlıklarımdan hemen vaz geçemiyorum.
Hepimize bol keyifli muhabbetler dilerim.:) Hayırlı olsun.:)
Çaylar temostan değil demi burada.:D:D:D

Taylan
12-06-2007, 11:34 AM
Günaydın Samsun balıktayız-2

Diğer taraf kilitlenmiş.:( Okadar keyiflli ve muhabbetli bir yerdiki kilitlenince bir tuhaf oldum.Nedense alışkanlıklarımdan hemen vaz geçemiyorum.
Hepimize bol keyifli muhabbetler dilerim.:) Hayırlı olsun.:)
Çaylar temostan değil demi burada.:D:D:D

Aynı keyif burdada devam eder Yılmaz abi merak etme sen.
Hem burdaki çaylarda yine termostan hatta aynı şekilde biraz ılık yabancılık çekmicez yani :D:D:D

Yılmaz
12-06-2007, 11:59 AM
Aynı keyif burdada devam eder Yılmaz abi merak etme sen.
Hem burdaki çaylarda yine termostan hatta aynı şekilde biraz ılık yabancılık çekmicez yani :D:D:D

Haklısın kardeşim biz burada olduğumuz müttedce daha güzel günlerimiz olacak.:)

Taylan acilen bizim ekibe balık tutturmam lazım yoksa adamlar rus pazarında kamışları ve malzemeleri ucuza elden çıkaracaklar.:D:D:D Bol balıklı bir göl-kanal bulmak lazım.:D

patron
12-06-2007, 12:05 PM

Taylan acilen bizim ekibe balık tutturmam lazım yoksa adamlar rus pazarında kamışları ve malzemeleri ucuza elden çıkaracaklar.:D:D:D Bol balıklı bir göl-kanal bulmak lazım.:D

1 temmuzda bulursunuz :)

001smmm
12-06-2007, 12:20 PM

Zaten böyle giderse tek oltayla devamlı Derbente gitmek lazım.Nasıl olsa dönüşte balıklar hazır.:p:p:p Bu durumda da fazlalık malzemeleri rus pazarında paraya çevirmekten başka çıkar yol yok.:D

http://img404.imageshack.us/img404/4499/30haz01tem2007altinkayaie5.jpg (http://imageshack.us)

http://img504.imageshack.us/img504/6896/30haz01tem2007altinkayamc5.jpg (http://imageshack.us)

http://ihttp://img404.imageshack.us/img404/4499/30haz01tem2007altinkayaie5.jpg (http://imageshack.us)mg96.imageshack.us/img96/3757/30haz01tem2007altinkayaup8.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/6991/30haz01tem2007altinkayamx6.jpg (http://imageshack.us)

Taylan
12-06-2007, 12:33 PM

:D:D Bende düşünmedim değil hani Yılmaz abi. Nasıl olsa balığa gittiğimiz yok. Eldeki malzemelerden elde edeceğim gelirle on yıl bedava balık alırım nasıl olsa :D
Sezon açılsında tutarız sazanımızı merak etme sen :D Bu arada geçen gün eklspertize gittiğimde vezirköprülü biriyle tanıştım. Buraya gelirsen ara dedi. Ön istihbarat toplama açısından faydalı olabilir. Hatta bir kaç yayın yeride gösterdi bana ve sazan :D:D

1 temmuzda bulursunuz :)

evet 1 temmuzda buluruz ;)

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 12:37 PM
Merhaba arkadaşlar,2. bölüm herkese hayırlı olsun.4 gündür nete bakamadım ama maşallahınız varmış,birinciyi bitirmişsiniz.:)

Taylan
12-06-2007, 12:40 PM
Merhaba arkadaşlar,2. bölüm herkese hayırlı olsun.4 gündür nete bakamadım ama maşallahınız varmış,birinciyi bitirmişsiniz.:)

Nihat abi kayıplardasın. Hayırdır umarım.
Yoksa gün içinde balık çekmekten yorgun düşüp akşamları kafayı vurup yatıyo musun :D:D

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 12:54 PM
Aynen öyle oluyor.Arada bir çıkamadığım günlerinde acısını çıkartıyorum.:)Yatma yok ta evlattan sıra bana gelmiyor.Ya satranç yada okey oynuyor.Bende keyfini bozmak istemiyorum.:)Az sonra balığa çıkacağım.Yerim aynı yer.

patron
12-06-2007, 01:02 PM
nerelerdesin Nİhat Abi hani fotolar :)

Taylan
12-06-2007, 01:06 PM
Aynen öyle oluyor.Arada bir çıkamadığım günlerinde acısını çıkartıyorum.:)Yatma yok ta evlattan sıra bana gelmiyor.Ya satranç yada okey oynuyor.Bende keyfini bozmak istemiyorum.:)Az sonra balığa çıkacağım.Yerim aynı yer.

Nihat abi bi iki foto yollada bizim gibi balığa gidemeyen garibanların gözü gönlü açılsın. Ratgele abi

ahmetcem
12-06-2007, 01:08 PM
ooo selam millet burdada sohpet almış başını gitmiş :)

001smmm
12-06-2007, 01:14 PM
Alıntı:
Yılmaz´isimli üyeden Alıntı
Selahattin abi balıksız göl diyon ama burnunun önündeki atlayan balıklardan hiç bahsetmiyon.Oltanın ucuna ben mi takacaktım o balıkları.
Sen balık yakalamayı becereme sonra deki balıksız göl.Balık yakalamak şans işi değilki.Balık öncesi ve balıkda yapılması gereken bir sürü iş var.Yani sebeplerine sarılmadan balık yakalamak 10-15 sene önceydi.
Artık göllerimizde balık yakalamak ustalık istiyor.Anladın onu sen

----------------------------------------------------------------------

10-15 sene öncesindeki balıkların eğitim ve genel kültür seviyeleri oldukça düşüktü. :p Yakalamak için her hangi bir ustalık gerekmiyordu. Atıyorduk oltayı,eğitimsiz balık hemen takılıyordu oltaya :D:D Hatta bir keresinde yan tarafımda kendi kendine sudan çıkmış bir balık "bana doğru bir şey atmayacak mısın.Atmayacaksan söyle de başka bir balıkçının oltasına gidip takılayım " demez mi:D:D Tabi ki ondan sonra Tv.kanallarının çoğalmasıyla birlikte onların da eğitim seviyeleri yükseldi.Artık 2 tane balık tutmak için balıklarla bilgi yarışmalarına girmek zorunda kalacağız.:p:p Ne günlere geldik bee.:D:D

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 01:28 PM
nerelerdesin Nİhat Abi hani fotolar :)

:)İnşallah foto çekebilirsem yayınlarım.Yerim herzamanki açıktaki kuruyemiş satan bayanın çevresi.;)

Yılmaz
12-06-2007, 01:30 PM
:D:D Bende düşünmedim değil hani Yılmaz abi. Nasıl olsa balığa gittiğimiz yok. Eldeki malzemelerden elde edeceğim gelirle on yıl bedava balık alırım nasıl olsa :D
Sezon açılsında tutarız sazanımızı merak etme sen :D Bu arada geçen gün ekspertize gittiğimde vezirköprülü biriyle tanıştım. Buraya gelirsen ara dedi. Ön istihbarat toplama açısından faydalı olabilir. Hatta bir kaç yayın yeride gösterdi bana ve sazan :D:D

Taylan bu habere çok sevindim.:)Ben sazan ve sudak derken yayın yakalama şansımız var artık demek.Bak gene heyecanlandım ya.:D:D:D
Şaka falan yapmıyon değilmi.:confused:

Taylan
12-06-2007, 01:41 PM
Taylan bu habere çok sevindim.:)Ben sazan ve sudak derken yayın yakalama şansımız var artık demek.Bak gene heyecanlandım ya.:D:D:D
Şaka falan yapmıyon değilmi.:confused:

Yok Yılmaz abi son derece ciddiyim :D Ama durağana kadar gitmek lazım.
Eeee kredi işlerini halletti o kadar kıyak yaparlar heralde :P:P

ahmetcem
12-06-2007, 01:53 PM
:)İnşallah foto çekebilirsem yayınlarım.Yerim herzamanki açıktaki kuruyemiş satan bayanın çevresi.;)

taze çekirdek, soslu mısır, şam fıstığı, soğuk suuuu :D :D :D bir gün atıcam onu suya nihat abi :D

Mengish
12-06-2007, 02:34 PM
Merhaba, haıyrlı olsun ikinci topic.
Nihat ABi sen doğupark açık tarafın, liman kapısının hemen orada avlanıyorsun anladığım kadarıyla???
Geçen ben de gittim ama çarşamba tarafından girdiğim için ortalarda bir yere durdum. Zaten tadı yok diye belediyeevlerine geçmiştim.

paramecium
12-06-2007, 03:01 PM
Hayırlı olsun yeni mekanımız buradan muhabbete devam

güroloflu
12-06-2007, 03:47 PM
Selamünaleyküm arkadaşlar, yeni bölümünüz hayırlı olsun.Ben yokken yine muhabbeti kaynatmışsınız.

ahmetcem
12-06-2007, 03:48 PM
Selamünaleyküm arkadaşlar, yeni bölümünüz hayırlı olsun.Ben yokken yine muhabbeti kaynatmışsınız.

aleyküm selam gürol abicim hoş geldin :)

Yılmaz
12-06-2007, 03:56 PM
Yok Yılmaz abi son derece ciddiyim :D Ama durağana kadar gitmek lazım.
Eeee kredi işlerini halletti o kadar kıyak yaparlar heralde :P:P

Durağan tarafında çok güzel yerler var.Uzak olduğu için sakin oluyor.Hemde balık bol oralarda.Benim için mesafe önemli değil yeterki trofe balık olsun.:D:D

Durağanda bir dut ağacı var.Dutla sazan yakaladığım bir yer yani.Bizim ihtiyarları oraya götürsem oradada balık yok derler.:D:D:D

güroloflu
12-06-2007, 03:58 PM
Durağan tarafında çok güzel yerler var.Uzak olduğu için sakin oluyor.Hemde balık bol oralarda.Benim için mesafe önemli değil yeterki trofe balık olsun.:D:D

Durağanda bir dut ağacı var.Dutla sazan yakaladığım bir yer yani.Bizim ihtiyarları oraya götürsem oradada balık yok derler.:D:D:D
Ağaçta hala dut varsa ben gelirim.:D

Yılmaz
12-06-2007, 03:58 PM

Aleykum selam Gürol abi.İstanbul seni sıkmaya başlamışdır.Sen kapalı yerlerde duracak adammıydın be abi.Sensiz belediye evlerinin bile tadı kalmadı.:D:D:D

Yılmaz
12-06-2007, 04:01 PM
Ağaçta hala dut varsa ben gelirim.:D

Gürol abi bir dut ağaçı düşün suya doğru dalları uzamış ve olgunlaşmış dutlar tek tek suya düşüyor.Bizimkiler orada bile balık yakalayamadı işde düşün.Sonrada balıksız gölde oltan altından da olsa balık yakalayamazsın diyolar.:D:D:D

001smmm
12-06-2007, 04:03 PM

Aleyküm selam.Gürol abi.Bazıları mesajlarında "ihtiyarlar"tabirini kullanıyor.:mad:Sen varken ben cevap vermek istemedim.Ne diyorsun abi?:cool::cool:HAMSİLİ PİLAV NASIL YAPILIR

1-) Önce 1,5-2 kg taze ve iri hamsiyi alıyorsun.Temizleyip kılçıklarından ayırıyorsun.
2-) Tepsinin altını biraz yağlayıp bir kat hamsiyi tepsinin tabanına ve kenarlarına diziyorsun.
3-) Tepsiyi hemen hemen dolduracak kadar pilav malzemesini yarıya kadar pişirdikten sonra tepsiye dolduruyorsun.İyice düzeltiyorsun.
4-) Daha sonra diğer hamsiyi de pilav malzemesinin üstüne tamamen kapanacak şekilde diziyorsun.
5-) Bir yumurtayı iyice çırptıktan sonra malzemenin üstüne iyice sürüyorsun.
6-) Tepsiyi fırına sürüyorsun.Pişene kadar fırında kalıyor.( Ne kadar zamanda pişer onu ben bilemem.Tabi ki bu arada tuz konusunu da herkes kendine göre ayarlıyor.Öyle ya tuzlu seven var,tuzsuz seven var.)
Piştikten sonra aşağıda görüldüğü gibi bir durum hasıl oluyor.

NOT: HER HANGİ BİR ZEHİRLENME DURUMLARINDA SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ.

Aşağıda

Aşağıda

Aşağıdaaaa

Biraz daha aşağıdaaaaaaaa

İşte burada

Bu flaşlı çekilen hali:

Bu da flaşsız çekilen hali:

Tabağa koyunca böyle bir görüntü oluşuyor:

Nimetin yakından çekilmiş hali:

Önce tadına bakıyorsun.Yenecek durumdaysa icabına bakıyorsun.

Bütün bu işlemlerden sonra adam başı bir boş tabak ve :

Yıkanmaya amade bir tepsi de sana kar kalıyor

AFİYET ŞEKER OLSUN

--------------------------------------------------------------------------------

SELAHATTİN KAYA
01/01/1953
Samsun / Merkez

DOĞRU SÖYLEDİĞİN İÇİN
DOKUZ KÖYDEN KOVULSAN DA,
ONUNCU KÖYDE
SEN YİNE DOĞRUYU SÖYLE

001smmm
Açık Profil bilgileri
001smmm - Özel Mesaj gönder
001smmm - E-Mail gönder
001smmm - Daha fazla Mesajını bul
001smmm - Arkadaş Listene ekle

(#6323)
Yılmaz (Online)
Kıdemli Üye

--------------------------------------------------------------------------------

Selahattin abiii

Komşuda pişer bizde düşer mi acep..

Yılmaz Aytekin
1962/Samsun
0 RH +

Her insan,herkes karşısında her şeyden sorumludur..

Yılmaz
Açık Profil bilgileri
Yılmaz - Özel Mesaj gönder
Yılmaz - Daha fazla Mesajını bul
Yılmaz - Arkadaş Listene ekle

(#6324)
NİHAT SUNAR (Online)
Kıdemli Üye

Sana afiyet şeker olsun.Yiyen sensin.

NİHAT SUNAR 1960
SAMSUN MRKZ
B RH+

NİHAT SUNAR
Açık Profil bilgileri
NİHAT SUNAR - Özel Mesaj gönder
NİHAT SUNAR - Daha fazla Mesajını bul
NİHAT SUNAR - Arkadaş Listene ekle

(#6325)
erkalbayrak (Online)
Kıdemli Üye

selahattin abi afiyet olsun
bari bir tane de bulaşıkları yıkarken çekseydin
temizlik imandan gelir kimse yanlış anlamızdı

Erhan ALBAYRAK
SAMSUN-1974
http://www.albayrak.gen.tr

İnsanlar sevmeye başladığı zaman yaşamaya,
Paylaşmaya başladıkça da mutlu olmaya başlar..!

erkalbayrak
Açık Profil bilgileri
erkalbayrak - Özel Mesaj gönder
erkalbayrak - E-Mail gönder
erkalbayrak´nin Web Sitesini ziyaret edin
erkalbayrak - Daha fazla Mesajını bul
erkalbayrak - Arkadaş Listene ekle

(#6326)
Yılmaz (Online)
Kıdemli Üye

Alıntı:
NİHAT SUNAR´isimli üyeden Alıntı
Sana afiyet şeker olsun.Yiyen sensin.

Evet abi selahattin abi hem yiyor hemde resim çekiyor bize gösteriyor..

Bir gün Kıyamet kopacak bu yüzden ya...

Yılmaz Aytekin
1962/Samsun
0 RH +

Her insan,herkes karşısında her şeyden sorumludur..

güroloflu
12-06-2007, 04:05 PM
Aleyküm selam.Gürol abi.Bazıları mesajlarında "ihtiyarlar"tabirini kullanıyor.:mad:Sen varken ben cevap vermek istemedim.Ne diyorsun abi?:cool::cool:

Vallaha bende hatırlattı diye imza ayarlarının altına ihtiyar balıkcı diye yazdım ama becerebildimmi bilmiyorum.Adam haklı .:D:D
Ben kabul ediyorum ama siz itiraz edebilirsiniz

Mehmet Pekmezci
12-06-2007, 04:08 PM
Vallaha bende hatırlattı diye imza ayarlarının altına ihtiyar balıkcı diye yazdım ama becerebildimmi bilmiyorum.Adam haklı .:D:D

Gürol Amca avatarına yazalım ihtiyar balıkçı diye olur mu?:)

güroloflu
12-06-2007, 04:09 PM
Yılmaz hakikaten burda sıkıldım abim 3 km ilerde sefaköyde bugün arabayı alıp gittim 1 saat durup eve geldim.Belki ilk defa akşama doğru sahile gidip bir çay içeriz.

Yılmaz
12-06-2007, 04:15 PM
Aleyküm selam.Gürol abi.Bazıları mesajlarında "ihtiyarlar"tabirini kullanıyor.:mad:Sen varken ben cevap vermek istemedim.Ne diyorsun abi?:cool::cool:

Özür dilerim aslında balık avının ihtiyarlıkla alakası yok.Acemi balıkcılar olarak düzeltiyorum.

Gürol abi seninle yola cıkan bir çok delikanlı yarı yolda kalır.sendeki enerjiye hayran olduğumu biliyorsun.:eek:
Zaten bazı arkadaşlar kendilerini hemen anladılar.:D:D

Yılmaz
12-06-2007, 04:20 PM
Yılmaz hakikaten burda sıkıldım abim 3 km ilerde sefaköyde bugün arabayı alıp gittim 1 saat durup eve geldim.Belki ilk defa akşama doğru sahile gidip bir çay içeriz.

Gürol abi,İstanbula giderken bir haftalığına demiştin.Senin gibi özgür bir balıkcı abimiz ancak bir hafta dayanabilirdi demek ki düşüncemde haklıymışım.:D:D Geri dön artık abi bu pazar bir tatlı su yaparız.:D:D

güroloflu
12-06-2007, 04:21 PM
Gürol Amca avatarına yazalım ihtiyar balıkçı diye olur mu?:)

Benimza ayarlarıma yazdım ama avatara nasıl yazılır bilmem sen yazabilirsen yaz daha iyi olur hemde avatar resmede uyar:D

güroloflu
12-06-2007, 04:24 PM
Gürol abi,İstanbula giderken bir haftalığına demiştin.Senin gibi özgür bir balıkcı abimiz ancak bir hafta dayanabilirdi demek ki düşüncemde haklıymışım.:D:D Geri dön artık abi bu pazar bir tatlı su yaparız.:D:D
Yılmaz torunum çok tatlı ama burda bir senede kalsam doyamıyacağım ve ertesi gün yine özliyeceğim.Onun için hemen gelmek istiyorum ama babalar günü diye pazartesinden önce yollamıyor .Belki kandırırım.

ahmetcem
12-06-2007, 04:42 PM
Gürol abi acele msn i aç bir şey göndericem :)

patron
12-06-2007, 05:19 PM
bunlardan olur mu Gürol Abi :)
http://img398.imageshack.us/img398/9388/zedge3983nlfb3.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/6982/zedge9085nlbw0.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/328/zedge9266nlck1.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/856/zedge3761nlju8.jpg (http://imageshack.us)

001smmm
12-06-2007, 05:29 PM
[QUOTE=patron;13083]bunlardan olur mu Gürol Abi :)

İhtiyarlığı kabul etmiş kişiler için bire bir.:D:D:DBundan daha iyisi cansağlığı.:D

Yılmaz
12-06-2007, 05:35 PM
[QUOTE=patron;13083]bunlardan olur mu Gürol Abi :)
http://img398.imageshack.us/img398/9388/zedge3983nlfb3.jpg (http://imageshack.us)QUOTE]

Murat bunların sarı-kırmızı olanlarından yokmu gürol abi cim-bom ludur da.:D:D

Taylan
12-06-2007, 05:42 PM
Murat güzel avatar olmuş :D
Bi tanede Yakup abime ayırın. Gerçi bu aralar giremiyo nete ama yarın burda olur kullanır birini :D:D

güroloflu
12-06-2007, 05:51 PM
Gürol abi acele msn i aç bir şey göndericem :)

tamam mesajını yeni gördüm

Yılmaz
12-06-2007, 05:55 PM
Murat güzel avatar olmuş :D
Bi tanede Yakup abime ayırın. Gerçi bu aralar giremiyo nete ama yarın burda olur kullanır birini :D:D

Taylan Yakup hocam 1965 li ben 1962 liyim.Şimdi 60 kuşağı ihtiyarmı oluyor.hadi 40-50 lileri anladımda.:D:D:D

güroloflu
12-06-2007, 05:56 PM
Evet olmuş ama Yılmazın dediği gibi olsa daha iyi olur.:D
Ben ihtiyar olduğuma değilde sizin gibi genç arkadaşlarım olduğu için seviniyorum.İsim ihtiyar olsada ruhum genç benim.Tek eksik kondisyon.
Bu arada az önce üzücü bir haber aldım: Gelinim izine ayrılıyor o sebepden hanımda perşembe akşamı istanbula geliyor samsuna gelmem büyük bir ihtimalle ertelenecek.

Yılmaz
12-06-2007, 06:05 PM
Evet olmuş ama Yılmazın dediği gibi olsa daha iyi olur.:D
Ben ihtiyar olduğuma değilde sizin gibi genç arkadaşlarım olduğu için seviniyorum.İsim ihtiyar olsada ruhum genç benim.Tek eksik kondisyon.
Bu arada az önce üzücü bir haber aldım: Gelinim izine ayrılıyor o sebepden hanımda perşembe akşamı istanbula geliyor samsuna gelmem büyük bir ihtimalle ertelenecek.

Gürol abi senin gibi av arkadaşım olsun.:):)

Bazı genc av arkadaşlarım var ama türlü sebeplerden balığa gelemiyorlar.:D:D:D
Bazı ihtiyar arkadaşlarımda haftada iki gün balık avını kaldıramıyorlar.:eek:
Sen her gün balık avındasın.Ben bile sana ayak uydurmakda zorlanıyorum.:D

Gürol abi senin dönüşün epey uzayacak anlaşılan.:(Abi 30 haziran günü biz bir aksilik olmazsak Altınkayadayız.O zamana kadar yetiş bari.;)

Taylan
12-06-2007, 06:24 PM
Gürol abi senin gibi av arkadaşım olsun.:):)

Bazı genc av arkadaşlarım var ama türlü sebeplerden balığa gelemiyorlar.:D

Ahhhh kafam yarıldı :D:D:D

Taylan
12-06-2007, 06:45 PM
Taylan Yakup hocam 1965 li ben 1962 liyim.Şimdi 60 kuşağı ihtiyarmı oluyor.hadi 40-50 lileri anladımda.:D:D:D

Vallahi Yılmaz abi duruma göre değişiyor. Benim damarıma basarsa 70'li olan bile yaşlı olur :D:D:D
Ondans ebep Yakup abim her daim yaşlı. Sağolsun damarıma basmayı sever. Ama sen de onun yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :D:D:D

Yılmaz
12-06-2007, 06:56 PM
Ahhhh kafam yarıldı :D:D:D

Vallahi Yılmaz abi duruma göre değişiyor. Benim damarıma basarsa 70'li olan bile yaşlı olur :D:D:D
Ondans ebep Yakup abim her daim yaşlı. Sağolsun damarıma basmayı sever. Ama sen de onun yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :D:D:D

Taylan ben seninle (hünkar beğendi ve keşkek) barış imzalamışdım.Hala sözümdeyim.:D:D:D

Hafta sonu sınav varmış benim elamanda sınava girecekmiş.Plan ve organize varsa ben katılamayacağım.:( Zaten yoktur :D)

Taylan
12-06-2007, 07:37 PM
Taylan ben seninle (hünkar beğendi ve keşkek) barış imzalamışdım.Hala sözümdeyim.:D:D:D

Hafta sonu sınav varmış benim elamanda sınava girecekmiş.Plan ve organize varsa ben katılamayacağım.:( Zaten yoktur :D)

Tüh be Yılmaz abi bende tam organizasyon yapmaya hazırlanıyordum :p:p:p
Şaka şaka (gerçi sende inanmadın ama :D) bu haftasonu sanırım bana yine boyabat yolu göründü dur bakalım ne oolacak:D

Yılmaz
12-06-2007, 07:43 PM
Tüh be Yılmaz abi bende tam organizasyon yapmaya hazırlanıyordum :p:p:p
Şaka şaka (gerçi sende inanmadın ama :D) bu haftasonu sanırım bana yine boyabat yolu göründü dur bakalım ne olacak:D

Oh ne iyi işde sende Durağan hakkında araştırma ve istihbarat çalışmaları yaparsın.:D İhmal etme sakın önemli konu bu iş.:D

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 09:22 PM
taze çekirdek, soslu mısır, şam fıstığı, soğuk suuuu :D :D :D bir gün atıcam onu suya nihat abi :D

Cem,onlara şimdide kurşun ve çapari de eklendi,hiçbıkmadan onlarıda sayıyor artık.Ne yapsın yeğenim ekmek parası.Biz onun sesine alıştık artık.:D;):)

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 09:25 PM
Merhaba, haıyrlı olsun ikinci topic.
Nihat ABi sen doğupark açık tarafın, liman kapısının hemen orada avlanıyorsun anladığım kadarıyla???
Geçen ben de gittim ama çarşamba tarafından girdiğim için ortalarda bir yere durdum. Zaten tadı yok diye belediyeevlerine geçmiştim.

:)Evet İlker,Gümrük rıhtımının oralara takılıyorum.Belediye evlerinede ben gitmiyorum.;)

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 10:14 PM
http://img115.imageshack.us/img115/7956/04062007127rz2.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=04062007127rz2.jpg)http://img115.imageshack.us/img115/6617/03062007126oh6.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=03062007126oh6.jpg)
mesai arkadaşlarım Edi ile Büdü
http://img529.imageshack.us/img529/7258/12062007138ez5.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=12062007138ez5.jpg)http://img505.imageshack.us/img505/6040/12062007139is1.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=12062007139is1.jpg)
avlağım ve avlak taşım
http://img50.imageshack.us/img50/5800/12062007140xf0.th.jpg (http://img50.imageshack.us/my.php?image=12062007140xf0.jpg)http://img107.imageshack.us/img107/9887/12062007141ix8.th.jpg (http://img107.imageshack.us/my.php?image=12062007141ix8.jpg)
yasak bölgeler
http://img176.imageshack.us/img176/8264/12062007142wr3.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=12062007142wr3.jpg)http://img50.imageshack.us/img50/9193/12062007144jj9.th.jpg (http://img50.imageshack.us/my.php?image=12062007144jj9.jpg)http://img130.imageshack.us/img130/2987/02062007124hi7.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=02062007124hi7.jpg)

patron
12-06-2007, 10:20 PM
iyi akşamlar
Nİhat Abi bazı fotolar çıkmamış :)

Taylan
12-06-2007, 10:47 PM
Cem,onlara şimdide kurşun ve çapari de eklendi,hiçbıkmadan onlarıda sayıyor artık.Ne yapsın yeğenim ekmek parası.Biz onun sesine alıştık artık.:D;):)

Nihat abi belli bir yerden sonra vallahi onun sesi şarkı gibi geliyor. Geçen sene bi akşam eşimle sahile gelip onun bağırışını ezberleyip eve dönmüştük :D:D

baracuda_35x
12-06-2007, 11:19 PM
yeni sayfanız hayırlı uğurlu olsun. abilerim kardeşlerim arkadaşlarım. muhabetiniz daima bol olsun hepinize rasgele

patron
12-06-2007, 11:21 PM
teşekkür ederiz
daha sık bekleriz :)

baracuda_35x
12-06-2007, 11:38 PM
olur patron murat. abi hızınıza yetişilmiyorki bir bakıyorum sayfalar çoğalmış ancak okuyorum

Taylan
12-06-2007, 11:56 PM
olur patron murat. abi hızınıza yetişilmiyorki bir bakıyorum sayfalar çoğalmış ancak okuyorum

Rıdvan abi ben bile devamlı takip etmeye çalıştığım halde işlere dalınca ipin ucunu kaçırıyorum :D:D

baracuda_35x
13-06-2007, 12:04 AM
Rıdvan abi ben bile devamlı takip etmeye çalıştığım halde işlere dalınca ipin ucunu kaçırıyorum :D:D

öyle vallahi taylan hele birgün baktım tam 40 sayfa olu vermiş dakika başı bakacaksın cok sıkı takıpcisi olacaksın bazen bakıyorum ve zevkile okuyorum.

patron
13-06-2007, 12:07 AM
burası msn den daha ucuza geliyormuş :)

baracuda_35x
13-06-2007, 12:12 AM
burası msn den daha ucuza geliyormuş :)

yapma gözünü seveyim zaten ilk hafta neye uradığımı şaşırdım beynim döndü ancak çözdük formu kardaş ben boşuna mı yazdım çaylak var diye :D:D

patron
13-06-2007, 12:13 AM
15/06/07 akşamı yola çıkıyorum
bekle beni izmir :)

baracuda_35x
13-06-2007, 12:17 AM

ne o murat balık tutmayamı yoksa:D cenabı allah izin verirse buyur gel murat

Taylan
13-06-2007, 12:18 AM

Ne bu ya giden gidene. Murat sen ne kadar kalacaksın. Gürol abi gibi bir hafta diye gidip 2 haftada sen kalma sonra :D:D

patron
13-06-2007, 12:22 AM
VÜROL kim :):):)

Taylan
13-06-2007, 12:24 AM
VÜROL kim :):):)

Gürol abinin istanbuldaki şubesi :P:P

patron
13-06-2007, 12:26 AM
bir hafta on gün de ben kalırım.
tam üç sene oldu gitmeyeli anamı babamı özledim:o

Taylan
13-06-2007, 12:27 AM
bir hafta on gün de ben kalırım.
tam üç sene oldu gitmeyeli anamı babamı özledim:o

Tabi Murat hayırlısıyla git gel bizimki sadece latife :D

Tüm balıktayız ailesine iyi geceler. Ben kaçıyorum.:)

patron
13-06-2007, 12:28 AM
iyi geceler

patron
13-06-2007, 12:29 AM
bugün sen yanımdan geçerken sağ cam krikomu tamir ediyordum. malum ihtiyar benim dostum.

baracuda_35x
13-06-2007, 12:32 AM
abiçim ne çabuk yazdınız yahu

patron
13-06-2007, 12:33 AM
:)
haftaya oradayım
hangi semttesiniz :)

baracuda_35x
13-06-2007, 12:39 AM
:)
haftaya oradayım
hangi semttesiniz :)

yeşilyurt anen baban izmirdemi murat

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:40 AM
Arkadaşlar,hepinize iyi geceler.
Muratcığım,ben Vürol diye bir yazıya rastlayamadım,bende resimler tam görünüyor.Bilmemki hata nerede?:)Evladım bayağıda uğraştı bunları yüklerken,ama illaki bir hata vardır.Affola.Sağlıcakla kalın.;)

patron
13-06-2007, 12:40 AM
yeşilyurt anen baban izmirdemi murat

evet
anam babam kardaşım :)
bornova çamkırandayız

patron
13-06-2007, 12:41 AM
10 senem geçti benim orada

patron
13-06-2007, 12:43 AM
Arkadaşlar,hepinize iyi geceler.
Muratcığım,ben Vürol diye bir yazıya rastlayamadım,bende resimler tam görünüyor.Bilmemki hata nerede?:)Evladım bayağıda uğraştı bunları yüklerken,ama illaki bir hata vardır.Affola.Sağlıcakla kalın.;)

Abi ben de 3 fotot görünüyor bir de Sevgili Taylan mesajı düzeltti :)
o nedenle göremiyorsun
yoksa benim bedene aldığım sıvılarla ilgisi yok bu durumun :)

baracuda_35x
13-06-2007, 12:44 AM
10 senem geçti benim orada

desene gurbetesin murat iyi akşamlar nihat abi

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:46 AM
Murat'cığım Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin.Sılayı ziyaret yarım hacılıkmış.Öyle derler büyüklerimiz.Cümleten iyi geceler.Ayrıca bana Gece kuşu diye bir yazı ayarlayabilirmisin?

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:47 AM
desene gurbetesin murat iyi akşamlar nihat abi

İyigeceler Kardeşim.

patron
13-06-2007, 12:50 AM
Murat'cığım Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin.Sılayı ziyaret yarım hacılıkmış.Öyle derler büyüklerimiz.Cümleten iyi geceler.Ayrıca bana Gece kuşu diye bir yazı ayarlayabilirmisin?

bu akşam internette biraz sorunum var
yarın hazır :)

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:50 AM
Abi ben de 3 fotot görünüyor bir de Sevgili Taylan mesajı düzeltti :)
o nedenle göremiyorsun
yoksa benim bedene aldığım sıvılarla ilgisi yok bu durumun :)

Vallahi,şimdi yine baktım evladıma verdiğim tüm resimler tamam.:);)sıvı desen bende bolca var.Amma köpek öldüren cinsinden;):D:D:D

paramecium
13-06-2007, 12:52 AM
Oh oh muhabbet koyulaşmış iyice herkese merhaba

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:52 AM
Arkadaşlar,hepininize iyi sabahlar.Esenkalın.

baracuda_35x
13-06-2007, 12:53 AM
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler sağlıcakla kalın.

patron
13-06-2007, 12:54 AM
gelen ağam giden paşam :)

paramecium
Yaaaa ben daha yeni gelmiştim neyse ben takıliiim bari size iyi geceler

NİHAT SUNAR
Oh oh muhabbet koyulaşmış iyice herkese merhaba

Merhaba Murat öğretmenim.Nerelerdesin canım kardeşim? Soranada bakın?:D:D

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:56 AM
Yaaaa ben daha yeni gelmiştim neyse ben takıliiim bari size iyi geceler

:)Nerede takılacan öteki mahalleye mi?Ahanda ben gidiyorum öteki mahalleye.:D

paramecium
13-06-2007, 12:56 AM
Merhaba Murat öğretmenim.Nerelerdesin canım kardeşim? Soranada bakın?:D:D

Merhaba abicim avdaydım yeni geldim domuz bekledik biraz ama gelen giden olmadı

paramecium
13-06-2007, 12:57 AM
:)Nerede takılacan öteki mahalleye mi?Ahanda ben gidiyorum öteki mahalleye.:D

Yok abi ben öteki mahallenin çocuklarıyla oynamıyorum :)
bizim mahalle daha samimi daha sıcak geliyor bana orası çok kalabalık

baracuda_35x
13-06-2007, 12:57 AM
nasip bütün gönül dosları nasıl olsa burada terardan görüşeceğiz s murat

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 12:58 AM
Hayırdır? ne domuzu.?Domuz balığıdamı var yoksa:D:D:D:D

paramecium
13-06-2007, 01:00 AM
nasip bütün gönül dosları nasıl olsa burada terardan görüşeceğiz s murat

tabiiki görüşeceğiz ortak yönümüz balığa gönül vermiş olmamız

paramecium
13-06-2007, 01:02 AM

Yok be abi bildiğimiz domuz eee bu aralar tarla ve bahçelerde mahsül bol

patron
13-06-2007, 01:02 AM

evet adıda dommuzatolius (latince)

patron
13-06-2007, 01:07 AM
ben kaçıyorum iyi geceleeeer

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:09 AM
evet adıda dommuzatolius (latince)

:D:D:D:D:D Yapma be Murat'ım bunlar orjinalmi:D

Murat öğretmenim,şaka bir yana siz bu nalet hayvanlarladamı uğraşıyordunuz.
Kışın çok faaldiniz o zaman?

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:10 AM

İyi geceler Murat'cığım.:)

paramecium
13-06-2007, 01:14 AM
:D:D:D:D:D Yapma be Murat'ım bunlar orjinalmi:D

Murat öğretmenim,şaka bir yana siz bu nalet hayvanlarladamı uğraşıyordunuz.
Kışın çok faaldiniz o zaman?

Abi kara avcılığıda var biraz kışın çok fazla uğraşmıyoruz domuzla ama diğer avlar baya meşgul ediyor diyebilirim favorim tabiki balık avı ama ördeğe çulluğa bıldırcına da dayanamam

paramecium
13-06-2007, 01:14 AM

İyi geceler kardeş

paramecium
13-06-2007, 01:16 AM
Nihat abi bu aralar balık durumu nedir samsun da ?

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:28 AM
Murat öğretmen,öğleden sonra çoğunlukla iri olmak üzere,akşam saatleri inceliyor mübarek.Saat 20'den sonra çapari avcıları tekrar iri balık almaya başlıyorlar.Amma sallamalar benim gibiler için çoğunlukla ezbere atış oluyor ve birçok kuşun ve çapara heba ediliyor.Karanlıkta ne göreceğimki.Zaten dörtgözüm.:D:D:D

paramecium
13-06-2007, 01:32 AM
Murat öğretmen,öğleden sonra çoğunlukla iri olmak üzere,akşam saatleri inceliyor mübarek.Saat 20'den sonra çapari avcıları tekrar iri balık almaya başlıyorlar.Amma sallamalar benim gibiler için çoğunlukla ezbere atış oluyor ve birçok kuşun ve çapara heba ediliyor.Karanlıkta ne göreceğimki.Zaten dörtgözüm.:D:D:D

Hava kararıncada vuruyormu abi çaparaya

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:44 AM
Hemde nasıl.Önceleri bize anlatılanlar hep çürüğe çıktı.İnanki şahane dalıyor mübarekler.Hatta sallama tabir ettiğimiz 6metrelik el kamışlarına bile vuruyorlar.Ama önün derin olacak,yoksa inceler dalıyorlar.

paramecium
13-06-2007, 01:46 AM
Hemde nasıl.Önceleri bize anlatılanlar hep çürüğe çıktı.İnanki şahane dalıyor mübarekler.Hatta sallama tabir ettiğimiz 6metrelik el kamışlarına bile vuruyorlar.Ama önün derin olacak,yoksa inceler dalıyorlar.

Çapari beyaz mı yeşil simlimi abi ilginç ben gece çapariye istavrit vurduğunu görmemiştim

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:54 AM
Benim kullandığım,kendi yapımım parlak yeşil bir ip ve burgulu bir sim.Olta ise 8 veya 9 numara farketmiyor.Yeterki balık olsun.

paramecium
13-06-2007, 01:56 AM
Benim kullandığım,kendi yapımım parlak yeşil bir ip ve burgulu bir sim.Olta ise 8 veya 9 numara farketmiyor.Yeterki balık olsun.

Teşşekürler abicim en kısa zamanda deneyeceğim

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:58 AM
Beyaz kaz tüyü olanları da denedim ama gündüz vakti.Bir ince tüy ve bir yeşile çalan burgulu sim.4*4 iş yapıyor.Fazla beyaz tüy iş yapmıyor.Denemelerimle sabittir.

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 02:00 AM
Teşşekürler abicim en kısa zamanda deneyeceğim

Rastgelsin öğretmenim.:)

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 02:07 AM
İyi sabahlar,ben kaçtım..Azıcıkta öteki mahalleye bakınıp çıkacağım.

paramecium
13-06-2007, 02:51 AM
Hayırlı geceler herkese malum sabah mesai var gel 1 Temmuz geeeel

001smmm
13-06-2007, 08:49 AM
13/06/2007 Saat:08,46 Herkese günaydın.Herkese hayırlı işler.Herşey gönlünüzce olsun

Taylan
13-06-2007, 09:56 AM
bugün sen yanımdan geçerken sağ cam krikomu tamir ediyordum. malum ihtiyar benim dostum.

Aman Murat ihtiyar demeyelim malum alınanlar var. En iyisi biraz eski doğumlu diyelim :D:D
Bizde bir yere yetişeceğimiz için duramadım kusura bakma. Bu arada akşamları basket atalım bir iki ya. (Sever misin bilmiyorum ya)

patron
13-06-2007, 09:59 AM
günaydııın

Aman Murat ihtiyar demeyelim malum alınanlar var. En iyisi biraz eski doğumlu diyelim :D:D
Bizde bir yere yetişeceğimiz için duramadım kusura bakma. Bu arada akşamları basket atalım bir iki ya. (Sever misin bilmiyorum ya)

atalım atalım
göbek büyümeye başladı

Mengish
13-06-2007, 09:59 AM
Günaydın...

Taylan
13-06-2007, 10:12 AM
atalım atalım
göbek büyümeye başladı

Bu arada benden de günaydın.

Tamam o zaman ben aşağı inerken seni ararım dahilin 1105 olmalı yanılmıyorsam

patron
13-06-2007, 10:14 AM
Bu arada benden de günaydın.

Tamam o zaman ben aşağı inerken seni ararım dahilin 1105 olmalı yanılmıyorsam
doğrudur merkez doğrudur

güroloflu
13-06-2007, 10:22 AM
Arkadaşlar günaydın.Bakıyorum konuşmalar şifrelendi,ne oluyoruz.:D
Şimdi diyeceksinki bunada birşey buldu: Avatar resminde kime bakıp çaktırmadan gülüyorsun:D

patron
13-06-2007, 10:29 AM
günaydın abi
Musa burada ona bakıyordum :)
Musa da hepinize günaydın diyor

Taylan
13-06-2007, 10:38 AM
Arkadaşlar günaydın.Bakıyorum konuşmalar şifrelendi,ne oluyoruz.:D

Yok vallahi şifre falan Gürol abi. Muratla aynı sitede oturuyoruz ya daireler arası dahili telefon hattı var. Konuşmak beleş yani. Bu numarada o numara işte :D:D

günaydın abi

Musaya da günaydın.

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 10:46 AM
Yok vallahi şifre falan Gürol abi. Muratla aynı sitede oturuyoruz ya daireler arası dahili telefon hattı var. Konuşmak beleş yani. Bu numarada o numara işte :D:DMusaya da günaydın.

Ey İzmir Samsunu görüyomusunuz Samsunu. Adamlar aşmış olayı aralarına telefon hattı çekmişler. Çok çalışmamız lazım çokkkk:D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 11:23 AM
Ey İzmir Samsunu görüyomusunuz Samsunu. Adamlar aşmış olayı aralarına telefon hattı çekmişler. Çok çalışmamız lazım çokkkk:D:D:D

O zaman yılan balığı muhabbetini bırakman lazım değil mi kardeş...:D

Bu arada herkeze günaydınlar...;)

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:28 AM
O zaman yılan balığı muhabbetini bırakman lazım değil mi kardeş...:D

Kim ben mi bırakmalıyım. Bir daha düşün. Samsun telefon hattı çekmiş ama bizim aramızda da telepatik bağ var dersin sanıyordum ama herzamanki gibi yanlış düşünmüşüm:D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 11:31 AM
Kim ben mi bırakmalıyım. Bir daha düşün. Samsun telefon hattı çekmiş ama bizim aramızda da telepatik bağ var dersin sanıyordum ama herzamanki gibi yanlış düşünmüşüm:D:D:D

Yazıklar olsun Pekmezci sana mesajımı değiştirmişsin...:(

güroloflu
13-06-2007, 11:35 AM

Daha bu neki:) Arkadaşlar benim dönmemi bekliyorlar,radyo istasyonu kurma hazırlıkları başlayacak:D:D

güroloflu
13-06-2007, 11:36 AM
günaydın abi

Musanın zamanı kısıtlıdır .gitmiştir herhalde benden de ona selamlar.Gittiyse bile sonra okur:)

güroloflu
13-06-2007, 11:37 AM
Yok vallahi şifre falan Gürol abi. Muratla aynı sitede oturuyoruz ya daireler arası dahili telefon hattı var. Konuşmak beleş yani. Bu numarada o numara işte :D:D

Musaya da günaydın.

Evet anlamıştım zaten ortalarda bir numaraların döndüğünü ama telefon numarasımı başkamı bilemem:confused::D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:38 AM
Daha bu neki:) Arkadaşlar benim dönmemi bekliyorlar,radyo istasyonu kurma hazırlıkları başlayacak:D:D

Anlaşıldı Gürol Amca dj sen oluyorsun radyoda o zaman. Oooo torpilde var istediğimiz çaldırırız artık.:D:D

güroloflu
13-06-2007, 11:40 AM
Anlaşıldı Gürol Amca dj sen oluyorsun radyoda o zaman. Oooo torpilde var istediğimiz çaldırırız artık.:D:D

Ben olursam yandınız akşama kadar fasıl dinlersiniz:D

patron
13-06-2007, 11:41 AM
Nihat Abi beğendiğin senindir :)

http://img166.imageshack.us/img166/1600/g1hg4.jpg (http://imageshack.us) http://img223.imageshack.us/img223/3665/g2em1.jpg (http://imageshack.us)

http://img223.imageshack.us/img223/4337/g3cr9.jpg (http://imageshack.us) http://img223.imageshack.us/img223/3637/g4gy1.jpg (http://imageshack.us)

patron
13-06-2007, 11:42 AM

bende yeterince arşiv var :)

güroloflu
13-06-2007, 11:46 AM
bende yeterince arşiv var :)

Zaten sana güveniyorum.:)

AKIN74
13-06-2007, 11:47 AM

Gürol Abi hayırlı uğurlu olsun...;)

Bize de arada makedon havaları çalarsın artık....:D

Payduşka olabilir...;)

Taylan
13-06-2007, 11:48 AM
Affet beni Pekmezci sen büyük bir insansın:o

Pekmezcinin notu: :D:D:D:D:D

Ne yaptın be Akınım. Biz burda Mehmete karşı boşuna mı dil döktük.
Yazık oldu emeklerimize :D:D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:49 AM
Fasıla itirazımız olmaz Gürol Amca yaş otuzbeş yolun yarısı...:D:o

Taylan
13-06-2007, 11:50 AM

Gürol abi benim eşimde Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunda solisttir. Bi iki akşam da onu konuk sanatçı alırız fasıl işi tamamdır :)

AKIN74
13-06-2007, 11:50 AM
Ne yaptın be Akınım. Biz burda Mehmete karşı boşuna mı dil döktük.
Yazık oldu emeklerimize :D:D

Ana ben yazmadım öyle bir şey, komplo teorileri üzerime oyunlar oynanmış...:eek:

Pekmezcinin halt yemesidir, kesin benim mesajımı değiştirmiştir...:mad:

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:51 AM
Ana ben yazmadım öyle bir şey, komplo teorileri üzerime oyunlar oynanmış...:eek:

Pekmezcinin halt yemesidir, kesin benim mesajımı değiştirmiştir...:mad:

Her şey ortada. Tama tama ben seni affediyorum. Bu kadar utanıp sıkılmana gerek yok. Nede olsa beraber yemiş içmişliğimiz var. Yoksa ben sana yapacağımı bilirdim:D:D:D:D:D

Not düştük ya onu da mı okumadın:D:D:D

Musa KARAOĞLAN
13-06-2007, 12:39 PM
Bu konunun başlığının değişmesini talep ediyorum.:D
Yeni başlık :İzmir Samsun arasında balıktayız.:p

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 12:46 PM
Bu konunun başlığının değişmesini talep ediyorum.:D
Yeni başlık :İzmir Samsun arasında balıktayız.:p

Tamam tamam çıktık aradan :D:D:D:D

Musa KARAOĞLAN
13-06-2007, 01:03 PM
Tamam tamam çıktık aradan :D:D:D:D

Çıkmak ne demek:eek: sizin varlığınız bizim için gururdur.:p

güroloflu
13-06-2007, 02:40 PM
Fasıla itirazımız olmaz Gürol Amca yaş otuzbeş yolun yarısı...:D:o

Gürol abi benim eşimde Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunda solisttir. Bi iki akşam da onu konuk sanatçı alırız fasıl işi tamamdır :)
Ben kendime gençlik aşısı yapacağım derken acaba size ihtiyarlık aşısımı yaptık:)

Taylan
13-06-2007, 02:55 PM
Ben kendime gençlik aşısı yapacağım derken acaba size ihtiyarlık aşısımı yaptık:)

Öyle deme Gürol abi sanat müziği en sevdiğim müziklerden biridir. Ağır fasıllar hariç.
Hele üniversite yıllarında istanbulayken Veys Fm vardı. Sadece sanat müziği çalıyorlardı. Sanırım hala da var. Hep orayı dinlerdim.
Sanat müziği gibi güzel müzik var mı acaba :)

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 03:13 PM
Öyle deme Gürol abi sanat müziği en sevdiğim müziklerden biridir. Ağır fasıllar hariç.
Hele üniversite yıllarında istanbulayken Veys Fm vardı. Sadece sanat müziği çalıyorlardı. Sanırım hala da var. Hep orayı dinlerdim.

Uyduda da olması lazım Taylan. Eğer şifreli değilse. Uydu cihazın varsa bir bak radyosuna.

Taylan
13-06-2007, 03:26 PM
Uyduda da olması lazım Taylan. Eğer şifreli değilse. Uydu cihazın varsa bir bak radyosuna.

Mehmet inşallah bu ay bağlanıyor uydu. Ondan sonra bakarım Mehmet

güroloflu
13-06-2007, 03:29 PM

Demekki iyi anlaşabilmemizin bazı gizli sebepleri varmış.
Hiç demode olmayan ,insanları heran eski ahtıralarına götüren,zaman zaman hayatı sevdiren ama zaman zamanda insanı karamsarlığa itebilen en duygulu müzik türüdür diye düşünüyorum.

Yılmaz
13-06-2007, 03:31 PM
Arkadaşlar, Samsun sahillerinde levrek görülmeye başladı.:eek:Sabah suyunda Kıyıdan levrek avına gidecek av arkadaşları aranıyor.:D

Taylan
13-06-2007, 03:32 PM
Demekki iyi anlaşabilmemizin bazı gizli sebepleri varmış.
Hiç demode olmayan ,insanları heran eski ahtıralarına götüren,zaman zaman hayatı sevdiren ama zaman zamanda insanı karamsarlığa itebilen en duygulu müzik türüdür diye düşünüyorum.

Gürol abi bilseydim seni son yapılan Mustafa Sağyaşarın da katıldığı son konsere davet ederdim. 1 Haziranda oldu. Gerçi eşim daha katılmayacak ama ilk bilet bulabildiğim konsere sözüm olsun :)

Yılmaz
13-06-2007, 03:37 PM
Gürol abi bilseydim seni son yapılan Mustafa Sağyaşarın da katıldığı son konsere davet ederdim. 1 Haziranda oldu. Gerçi eşim daha katılmayacak ama ilk bilet bulabildiğim konsere sözüm olsun :)

Taylan,benim tanıdığım Gürol abi sanat müziği dinlerken elinde oltası da olması lazım.:pYani mümkünse konserin sahilde bir yerlerde olması iyi olur.:D:D

Taylan
13-06-2007, 03:39 PM
Arkadaşlar, Samsun sahillerinde levrek görülmeye başladı.:eek:Sabah suyunda Kıyıdan levrek avına gidecek av arkadaşları aranıyor.:D

Yılmaz abi bizi gaa getirmek için söylemiyorsun değilmi. Yoksa 1 temmuz için çalışılması gereken bir iki antreman daha mı var :D

Taylan,benim tanıdığım Gürol abi sanat müziği dinlerken elinde oltası da olması lazım.:pYani mümkünse konserin sahilde bir yerlerde olması iyi olur.:D:D

Valla konserler Atatürk Kültür Merkezinde oluyor Yılmaz abi. Onun çatısından çıok rahat denize çapari atılır :D

Yılmaz
13-06-2007, 03:51 PM
Yılmaz abi bizi gaa getirmek için söylemiyorsun değilmi. Yoksa 1 temmuz için çalışılması gereken bir iki antreman daha mı var :D

Taylan ben sizi gaza getirmesem kimsenin balık avına falan gideceği yok.Masa başında balık tutulmaz ki.Ben hesapladım sen bu sene 3 kere balığa gitmişsin.Eee yılın yarısı oldu kalan yarısında da 3 kere gitsen toplam senede 6 kere balığa gitmiş olacaksın.Biraz hızlanman için gaza basmak lazım.:D:D:D

1Temmuz sonrası için çalişmalar bitti sayılır.Sadece zaman meselesi var. 17 gün kaldı.:D:D

güroloflu
13-06-2007, 04:13 PM

Teşekkür ederim Taylan.Sende hala uydu yokmu,eğer almaya karar verirsen haberim olsun .Yani marka olarak fikrimi al .Bahsettiğin her halde müşterek anten.Yani binada müşterek anten kurulacak sende sadece cihazını alacaksın.

güroloflu
13-06-2007, 04:14 PM
Öyle olasa bile sahnenin yanına bir havuz yapabilirler bizde oltalarla gideriz.:D:D

güroloflu
13-06-2007, 04:17 PM
Yılmaz çocuk zaten bunalımda sende yangına körükle gidiyorsun az rahat bırakında biraz kendini toplasın.Belki bir yolunu bulur.Demokraside çareler tükenmez. (tabi demokrasi varsa):D:D:D

Taylan
13-06-2007, 04:17 PM
Teşekkür ederim Taylan.Sende hala uydu yokmu,eğer almaya karar verirsen haberim olsun .Yani marka olarak fikrimi al .Bahsettiğin her halde müşterek anten.Yani binada müşterek anten kurulacak sende sadece cihazını alacaksın.

Evet Gürol abi ortak anten kurulacak apartmana biz sadece cihaz alacağız. Cihaz alımı sırasında zaten 3 kişiye danışacağım. Sen, Musa ve Erhan. Maşallah sizlerin bu konuda bilgileri süper. :D

Yılmaz
13-06-2007, 04:22 PM
Yılmaz çocuk zaten bunalımda sende yangına körükle gidiyorsun az rahat bırakında biraz kendini toplasın.Belki bir yolunu bulur.Demokraside çareler tükenmez. (tabi demokrasi varsa):D:D:D

Gürol abi sende yoksun sıkıntıdan patlıyorum.:D:D:D

Bizim ekibe ladiğe gidelim dedim razı edemedim.:(
Çapari işde sıktı beni küçük balıkları suya iade etmek ilk zamanlar eğlenceli gelmişdi ama sen de olmayınca keyfi kaçtı.;)
Ladik te levrek iyi av veriyor dedilerdi.:D:D:D

Yılmaz
13-06-2007, 04:24 PM
Evet Gürol abi ortak anten kurulacak apartmana biz sadece cihaz alacağız. Cihaz alımı sırasında zaten 3 kişiye danışacağım. Sen, Musa ve Erhan. Maşallah sizlerin bu konuda bilgileri süper. :D

Taylan valla senin için uydu çok iyi olacak.:)
Hem uyduda balık belgeselleri falan da varmış.:D:D

Taylan
13-06-2007, 04:35 PM
Yılmaz çocuk zaten bunalımda sende yangına körükle gidiyorsun az rahat bırakında biraz kendini toplasın.Belki bir yolunu bulur.Demokraside çareler tükenmez. (tabi demokrasi varsa):D

Ne yazıkki demokrasi yok Gürol abi bizim evde. Saltanat kalktı güzel ülkemde ama bizim evde hala devam ediyor :D

Taylan valla senin için uydu çok iyi olacak.:)
Hem uyduda balık belgeselleri falan da varmış.:D:D

Ben 3 yıldır bu zamanı bekliyorum Yılmaz abi. İnternetten balık avi videoları indirmekten iflahım kesildi. Tam 30 gb balık avı filmim oldu :D:D
Bu uydu ilaç gibi gelecek valla :D:D

Ladik te levrek iyi av veriyor dedilerdi.:D

Samsun kıyılarını basan levrekler bunlar mı yoksa Yılmaz abi :D:D:D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 04:42 PM
Bu uydu ilaç gibi gelecek valla :D:D

Sen öyle san:D Yaban tv ye talim. Diğerlerinin( :D ) şifreleme sistemleri değişti. Bişey anlamazsın seyrettiğinden:D:D

Yılmaz
13-06-2007, 04:48 PM
Samsun kıyılarını basan levrekler bunlar mı yoksa Yılmaz abi :D:D:D

Taylan her türlü gaz veriyom tatlı su - tuzlu su farketmiyor kimse balığa gitmek istemiyor.:( Bu balıkcı forumları insanları balığa gitmekten alıkoyuyor.Yani masa başında balık keyfi daha cazip oldu.:D
Gürol abim gelsin bak nerelere gideceğiz onunla.Bir çok delikanlıyı çebinden cıkarıyor valla.:D:D:D

Musa KARAOĞLAN
13-06-2007, 05:08 PM

Bende pazar sabahı gitmeye niyetliydim,gidersen oralarda görüşürüz.Ama levrek çıktığına dair kaynak ne kadar güvenli acaba.Sırf levrek için asso ultra misina bile aldım.;)

Musa KARAOĞLAN
13-06-2007, 05:10 PM

Estağfurullah kardeş,yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.:)

Taylan
13-06-2007, 05:12 PM
Pazar sabahı sana eşlik edebilirim.Ama levrek çıktığına dair kaynak ne kadar güvenli acaba.Sırf levrek için asso ultra misina bile aldım.;)

Sonraki yazdığı mesajlardan Yılmaz abi sanki Ladikteki Levrekleri kastediyo gibi geldi bana ama dur bakalım bir açıklama yapar sanırım :D

Estağfurullah kardeş,yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.:)

Teşekkürler kardeş hele o zaman bi gelsin de yardımcı olacağınızdan adım gibi eminim.

güroloflu
13-06-2007, 05:30 PM
Sen öyle san:D Yaban tv ye talim. Diğerlerinin( :D ) şifreleme sistemleri değişti. Bişey anlamazsın seyrettiğinden:D:D
Yok yok alacağı cihaza bağlı,hala bazı cihazlarda şifreler çözülüyor yani auto progream yükleniyor.ayda bir sistem değişsede hemen yenisini yayınlıyorlar.

Yılmaz
13-06-2007, 07:30 PM
Bende pazar sabahı gitmeye niyetliydim,gidersen oralarda görüşürüz.Ama levrek çıktığına dair kaynak ne kadar güvenli acaba.Sırf levrek için asso ultra misina bile aldım.;)

Musa Pazar günü benim eleman sınava girecek.:(
Levrek samsun kıyılarında görüldü.:) Tabii yoklamak lazım kısmet işi ne zaman ne olacağı belli olmaz.:confused:

Yılmaz
13-06-2007, 07:33 PM
Sonraki yazdığı mesajlardan Yılmaz abi sanki Ladikteki Levrekleri kastediyo gibi geldi bana ama dur bakalım bir açıklama yapar sanırım :D

Taylan benim için fark etmez levrek olsunda.Her ikisinide kasdetmişdim.:p
Kaynaklar çok sağlam.:D:D
3.250 gram deniz levreği.:eek::eek::eek:

ahmetcem
13-06-2007, 09:03 PM
merhabalar samsun eşrafı nasılsınız :D

patron
13-06-2007, 09:10 PM
kimse yok galiba buralarda

ahmetcem
13-06-2007, 09:15 PM

evet murat abi pek sessiz ortalık :confused:

güroloflu
13-06-2007, 09:37 PM

evet murat abi pek sessiz ortalık :confused:

Şu anda burdayım ama biraz sonra nerde olurum Allah bilir.
Cem mesajını geç okudum ve bir saat sonra girdim ama sen yoktun.
Pardon hepinize iyi akşamlar:)

Yılmaz
13-06-2007, 09:40 PM
iyi akşamlar samsun

güroloflu
13-06-2007, 09:43 PM
iyi akşamlar samsun

Gelince benden çekeceğin var.Turhan ı Selahattin i vede Taylanı almışsın eline hepsine kök söktürüyorsun.Bırak adamların yakasını bak göreceksin ilk trofe balığı Turhan yakalıyacak.Ensıcak çayı Selahattin getirecek,ama ne yazıkki Taylan istediği zaman gelebilecek diyemiyorum:D:D:D

ahmetcem
13-06-2007, 09:44 PM
hoşgeldiniz :D nerdesiniz siz yahu

patron
13-06-2007, 09:50 PM
Yılmaz Abi senden sonra arabayla giderken Turhan Abi ye rastladım onunla da sohbet ettik ayaküstü :)
bu arada misafirperverliğine teşekkür ederim :)

Yılmaz
13-06-2007, 09:50 PM
Gelince benden çekeceğin var.Turhan ı Selahattin i vede Taylanı almışsın eline hepsine kök söktürüyorsun.Bırak adamların yakasını bak göreceksin ilk trofe balığı Turhan yakalıyacak.Ensıcak çayı Selahattin getirecek,ama ne yazıkki Taylan istediği zaman gelebilecek diyemiyorum:D:D:D

Hahaha abi önce iyi haberi verim sana.:)
Selahattin abi termosu değiştirdi.:eek:
Yarın Ladiğe levrek-turna için gideceğiz.:D:D
Turan abinin trofe balık yakalamasını inan çok istiyorum çünkü adamcağızın oltaları rus pazarında ucuz fiyata elden cıkarma niyeti var.:p
Taylan konusu tamamen bir muamma abi çöz çözebilirsen.:confused:

ahmetcem
13-06-2007, 09:53 PM
yarın turnayamı :D hoppala

Yılmaz
13-06-2007, 09:54 PM
hoşgeldiniz :D nerdesiniz siz yahu

Biz buradayız da millet nerede.:D
Samsun uyuma forumuna sahip çık yoksa izmirlilerin gözü üzerimizde.:eek:

Yılmaz Abi senden sonra arabayla giderken Turhan Abi ye rastladım onunla da sohbet ettik ayaküstü :)
bu arada misafirperverliğine teşekkür ederim :)

Murat ziyaretime geldiğin için teşekkürler.İadeyi ziyarete ilk fırsatta geleceğim.Elina - ayağına sağlık.:)

Yılmaz
13-06-2007, 09:57 PM
yarın turnayamı :D hoppala

Ahmetcem aslında levrek için niyetimiz ama oltaya takılırsa hayır demeyiz.Kısmet işde.:D:D

güroloflu
13-06-2007, 10:08 PM
Hahaha abi önce iyi haberi verim sana.:)
Selahattin abi termosu değiştirdi.:eek:
Yarın Ladiğe levrek-turna için gideceğiz.:D:D
Turan abinin trofe balık yakalamasını inan çok istiyorum çünkü adamcağızın oltaları rus pazarında ucuz fiyata elden cıkarma niyeti var.:p
İyi vallaha sevindim inşallah yarın akşam Turhan'ın elinde 3 kg.lık bir balıkla resmini görürüm.

ahmetcem
13-06-2007, 10:28 PM
amca ( iftina ) duydumki levrek vurmuşsunuz nerde vurdunuz ?

Yılmaz
13-06-2007, 10:33 PM
amca ( iftina ) duydumki levrek vurmuşsunuz nerde vurdunuz ?

Ahmet levrek vurma işini biraz daha acarmısın.:confused: Nasıl oluyor zıpkın falan mı??:D

Taylan
13-06-2007, 10:58 PM
,ama ne yazıkki Taylan istediği zaman gelebilecek diyemiyorum:D:D:D

Bulmaca gibi adamım valla. Çözebilen varsa beri gelsin :D
Buldunuz benim gibi mazlumu bir Yılmaz abi diline doluyo bi Gürol abi :D:D:D
Allahtan Yakup abim yok piyasada oda kesin eşlik ederdi size :D:D:D

güroloflu
13-06-2007, 11:15 PM
Bulmaca gibi adamım valla. Çözebilen varsa beri gelsin :D
Buldunuz benim gibi mazlumu bir Yılmaz abi diline doluyo bi Gürol abi :D:D:D
Allahtan Yakup abim yok piyasada oda kesin eşlik ederdi size :D:D:D

Taylan ben hep senden yanayım ama ne yapayım yalan söylesem ayıp olur.:D

güroloflu
13-06-2007, 11:27 PM
Herkese iyi geceler olsun.

ahmetcem
13-06-2007, 11:27 PM
Ahmet levrek vurma işini biraz daha acarmısın.:confused: Nasıl oluyor zıpkın falan mı??:D

yılmaz abi msn de bi abim dedide amcama ulasamıyorum tam olarak da bilgim yok ama levrek vurmuşlar zıpkınla sayısınıda bilmiyorum ama vurdukları haberi geldi

Yılmaz
13-06-2007, 11:33 PM
Ben-Turan abi-selahattin abi Ladikte balıktayız.:)

baracuda_35x
13-06-2007, 11:34 PM
selamün alyküm nasılsınız banada yerarmı:)

patron
13-06-2007, 11:35 PM
hoşgeldiniz :)

baracuda_35x
13-06-2007, 11:36 PM
hoş bulduk murat nasılsın

patron
13-06-2007, 11:41 PM
idare eder. vakit geçiriyorum :)

baracuda_35x
13-06-2007, 11:46 PM
abi kusura bakma biraz geçikecem

Taylan
14-06-2007, 12:05 AM
Herkese iyi geceler. Taylan kaçar.

baracuda_35x
14-06-2007, 12:06 AM
geldim murat

paramecium
14-06-2007, 12:08 AM
Taylan her türlü gaz veriyom tatlı su - tuzlu su farketmiyor kimse balığa gitmek istemiyor.:( Bu balıkcı forumları insanları balığa gitmekten alıkoyuyor.Yani masa başında balık keyfi daha cazip oldu.:D
Gürol abim gelsin bak nerelere gideceğiz onunla.Bir çok delikanlıyı çebinden cıkarıyor valla.:D:D:D

Aman Yılmaz abi beni unutmayın balığa gitmek için can atıyorum ben ladik bafra durağan farketmez aya bile giderim yeterki balık olsun tatlı suyuda severim ayrıca yani 1 temmuzda benide listeye yazarsanız sevinirim

baracuda_35x
14-06-2007, 12:12 AM
selam s murat

patron
14-06-2007, 12:13 AM
merhaba adaş

baracuda_35x
14-06-2007, 12:15 AM
nihayet kavuştuk akadşlar

baracuda_35x
14-06-2007, 12:16 AM
tatlı su temuz un 1 rindemi acilıyo olta için

patron
14-06-2007, 12:17 AM
sazan için evet

patron
14-06-2007, 12:19 AM
http://www.baliktayiz.com/forum/showthread.php?t=89
burada Yakup Hocamızın tablosu var

baracuda_35x
14-06-2007, 12:19 AM
tatlı su nedir nasıl yapılır hiç bilmem ama ençok al balık ve sasanı fırında severım

paramecium
14-06-2007, 12:21 AM
Selam arkadaşlar hayırlı geceler herkese keyifler yerindedir umarım

baracuda_35x
14-06-2007, 12:22 AM
daha önce baktım onlara ama raporlar daha önmli benim için

baracuda_35x
14-06-2007, 12:23 AM
Selam arkadaşlar hayırlı geceler herkese keyifler yerindedir umarım

yerinde muratım ya senin hadi gözün aydın inşalah sezonunuz bol olur inşalah

paramecium
14-06-2007, 12:24 AM
Hele temmuz gelsin şöyle oltaları bi atalım zilleri takalım bide balık vursun bak dünyanın en güzel sesi zil sesi mi değil mi?

paramecium
14-06-2007, 12:27 AM
yerinde muratım ya senin hadi gözün aydın inşalah sezonunuz bol olur inşalah

Benimde keyfim yerinde bu akşam her geçen gün daha da iyi oluyor çünkü memlekete ve hiç görmediğim(fotoğraflar hariç) dostlarıma kavuşmam yaklaşıyor

baracuda_35x
14-06-2007, 12:27 AM
Hele temmuz gelsin şöyle oltaları bi atalım zilleri takalım bide balık vursun bak dünyanın en güzel sesi zil sesi mi değil mi?

çok haklısın murat bende nerdeyse iki yıl oluyor tekneye çikmayal am inşallah kısmetse gidecğiz

paramecium
14-06-2007, 12:28 AM
çok haklısın murat bende nerdeyse iki yıl oluyor tekneye çikmayal am inşallah kısmetse gidecğiz

İnşallah kardeş biz balık tutkunlarının eminim en huzurlu oldukları an suya ve balığa kavuştukları andır

patron
14-06-2007, 12:29 AM
hocam geliş tarihiniz belli mi

baracuda_35x
14-06-2007, 12:30 AM
İnşallah kardeş biz balık tutkunlarının eminim en huzurlu oldukları an suya ve balığa kavuştukları andır

olmazmı gideceğin zaman sanki kalbin çıkacakmış gibi oluyor

baracuda_35x
14-06-2007, 12:32 AM
Benimde keyfim yerinde bu akşam her geçen gün daha da iyi oluyor çünkü memlekete ve hiç görmediğim(fotoğraflar hariç) dostlarıma kavuşmam yaklaşıyor

şimdi farketim allah kavuşturssun murat

paramecium
14-06-2007, 12:32 AM
hocam geliş tarihiniz belli mi

Abicim kısmetse 30 Haziran cumartesi sabahı samsunumdayım

paramecium
14-06-2007, 12:33 AM
şimdi farketim allah kavuşturssun murat

Amiiiiiiiiiiiiiiin sağolasın kardeş

ahmetcem
14-06-2007, 12:34 AM
herkeze iyi akşamlar tatlı rüyalar :)

paramecium
14-06-2007, 12:36 AM

Sağolasın Ahmet kardeş sanada bol balıklı rüyalar :)

baracuda_35x
14-06-2007, 12:38 AM

nasılsın ahmet sana civata bana sosyete kusuruma bakmayın arkadaşlar hepinize iyi geceler kısmetse birgün sizinle sabahlıyacagım arkadaşlar

patron
14-06-2007, 12:41 AM
iyi geceler ben de kaçıyorum

paramecium
14-06-2007, 12:45 AM
iyi geceler ben de kaçıyorum

İyi geceler Murat kardeşim

paramecium
14-06-2007, 12:46 AM
nasılsın ahmet sana civata bana sosyete kusuruma bakmayın arkadaşlar hepinize iyi geceler kısmetse birgün sizinle sabahlıyacagım arkadaşlar

iyi geceler kardeş allah rahatlık versin

NİHAT SUNAR
14-06-2007, 01:06 AM
Taylan ben sizi gaza getirmesem kimsenin balık avına falan gideceği yok.Masa başında balık tutulmaz ki.Ben hesapladım sen bu sene 3 kere balığa gitmişsin.Eee yılın yarısı oldu kalan yarısında da 3 kere gitsen toplam senede 6 kere balığa gitmiş olacaksın.Biraz hızlanman için gaza basmak lazım.:D:D:D

1Temmuz sonrası için çalişmalar bitti sayılır.Sadece zaman meselesi var. 17 gün kaldı.:D:D

Yılmazım,konuları yeni okuduğum için geç cevaplar yazacağım.Bu balık konusunda(Deniz avında geçerlidir)benim rekorumu kıracak kimseyi tanımıyorum:D çünkü benimkisi manyaklık derecesinde,tamı tamına 13 saat.Şahitlerimde var:D Nasılım ama?;):D:D:confused:

NİHAT SUNAR
14-06-2007, 01:16 AM

Musa,Levrek olayı doğru.Şöyleki;çaparayı salladım baktım balık takıldı çekmeye başladım,su hafif bulanık birde ne göreyim balıkların peşinde levrek kayalığı ve beni görünce gerisingeriye tornistan edip gitti.Bu olay 5 günlük bir mevzu.Yaşar ağabeyim de yanımda idi.Keşke canlı balıkla bırakma yapabilseydik dedi.Ben peşine rapala ile epeyce atçek yaptım ama nafile atışlar oldu bunlar.:o

NİHAT SUNAR
14-06-2007, 02:40 AM
Arkadaşlar ispiyonlamak gibi olması amma,Gürol ağabeyimiz ötce yanda işi Viagralara kadar uzatmış:D:DBen olmam ama sizler hesap sorun bakalım derdi ne imiş:D:D
Gürol ağabey paparazziden kaçış yok haberin ola:D:D

ahmetcem
14-06-2007, 03:28 AM
Musa,Levrek olayı doğru.Şöyleki;çaparayı salladım baktım balık takıldı çekmeye başladım,su hafif bulanık birde ne göreyim balıkların peşinde levrek kayalığı ve beni görünce gerisingeriye tornistan edip gitti.Bu olay 5 günlük bir mevzu.Yaşar ağabeyim de yanımda idi.Keşke canlı balıkla bırakma yapabilseydik dedi.Ben peşine rapala ile epeyce atçek yaptım ama nafile atışlar oldu bunlar.:o

nihat abi bu olay nerde oldu ?

baracuda_35x
14-06-2007, 04:07 AM
ahmet özel mesja bak

patron
14-06-2007, 09:33 AM
günaydın arkadaşlar

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 09:42 AM
Günaydın Murat. Şafak 2 sanırım. Havalarda bir güzel bir güzel burda:D

patron
14-06-2007, 09:49 AM
evet bir aksilik olmazsa yarın akşamüstü yola çıkıyoruz :)

Mengish
14-06-2007, 09:50 AM
Günaydın,
Geçen hafta doğupark açık tarafta çapari atarken, bir çekişimde kıyıya kadar çapariyi büyük bir balık takip etti. Tabi tanımadım kendisini:confused:
Ama sanırım bu anlatılanlardan kendisi levrekti.

Taylan
14-06-2007, 10:18 AM
Tüm arkadaşlara günaydın.

Musa KARAOĞLAN
14-06-2007, 10:40 AM

Nihat abi bu olayın aynısı belediyeevlerindede olmuş.Vatandaşın çaparasına levrek takılmış,ama heyecandan hızlı çekince balık kaçmış.Demekki pazar sabahı levrek kovalamamız gerekiyor.:D

Musa KARAOĞLAN
14-06-2007, 10:41 AM
Herkese Günaydın.:)

paramecium
14-06-2007, 11:40 AM
Merhaba arkadaşlar

paramecium
14-06-2007, 11:41 AM
evet bir aksilik olmazsa yarın akşamüstü yola çıkıyoruz :)

Murat kardeş yolunuz açık olsun

patron
14-06-2007, 11:56 AM
teşekkürler

ahmetcem
14-06-2007, 12:28 PM
murat abi hayırlı yolculuklar :) ve baliktayiz.com sakinleri :) merhaba

ahmetcem
14-06-2007, 12:37 PM
Nihat abi bu olayın aynısı belediyeevlerindede olmuş.Vatandaşın çaparasına levrek takılmış,ama heyecandan hızlı çekince balık kaçmış.Demekki pazar sabahı levrek kovalamamız gerekiyor.:D

musa abi geçtiğimiz senelerde saipemin orda altına silikon geçirilmiş kaşık atıyorum :) güneşli havaydı tam kenara gelirken hızla bi balık kıyıda hop die bi atladı ben ayaga kalkınca balık bi anda yön değiştirdi çok yakın görmştüm levrekdi .

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 04:13 PM
Saat 16 ve neredeyse 4 saattir mesaj yazılmadı buraya.:confused: Bu bir kıyamet alametimidir nedir? Alışık olmadığımız bir durum. Hadi biriniz bişeyler yazın şuraya da rahatlıyalım:D

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 04:45 PM
Saat beş hala yok. Yok yok kesin kıyamet kopacak:confused:

patron
14-06-2007, 04:51 PM
yettim :):)

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 05:24 PM
Ohhhhhh !!!! :D :D

Taylan
14-06-2007, 05:53 PM
Uyyyyy arkadaşlar nettiniz böyle. Yaw iyiki bi giremedik nete. Kimsede ses seda yok bende bu yoğunlukta konuyu kilitliyeyim diye girdimnete :p:p :D

Herkese selamlar. Sanırı herkes haftasonunun balık planını yapmaktan nete giremiyo :D
Balıktayızın üç atlısı zaten balıkda Yılmaz abinin telefonuna da ulaşılamıyo :D
Gürol abi İstanbula gitti unuttu bileri :p:D
Nihat abi desen o balık katliamı yapıyodur bu saatte
Yakup abim zaten hiç uğramıyo bu bahçeye. Onun için özel konu açacam zaten "Hanımköy bafrada balıktayız" diye :D
Velhasıl kimsecikler yok. Allahtan patronumuz burda :d