PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : karagöz kuyusunamı!düştük? 09-10/06/2007

baracuda_35x
10-06-2007, 07:56 PM
Düngece herşey forumda başladı akının tuzla raporunu tekrar okuduktan sonra saat 00.30 sırasında gitmeye kararverdim.belki mırmır olurdiye yokluyalım dedim. hazırlıksız birşekilde çiktım. neresi oldugunu sormayın ağ atanlar duyabilir diye söylemiyorum.
yem olarak yalnız boru kurdu aldım av yerime vardıgımda kalp kalbe karşidır derlerya oranın müdavimi olan adem arkadaşım va tayfasıylan karsilaştım.

http://img366.imageshack.us/img366/7671/001ok1.jpg (http://imageshack.us)
vakit bir hayli ilerlemiş adem kardeşimle durum değrlendirmesi yapıyoruz. nisan ayında da tesadüfende bir araya gelmiştik ozaman zarfındada denizde örümcek ağına benzer ince yosunlar vardı şimdi ise geniş yapraklı yosun lar var oldugu anlaşıldı. benim kepez olarak bildiğim teşların üzerine yapısan yumşak dokulu yaratıkların çikmasıylan mırmırın geleceği anlaşılmıştı ve çupranın.

http://img366.imageshack.us/img366/6140/002cg9.jpg (http://imageshack.us)
bütün gece arif abi tarafın dan 150 gr bir adet mırmır yakalandı yoklamadaki sonuç o bölgede mırmıra daha erken olduğu anlaşıldı.
bende hiç değilse kalan yemlerimle ısparoza gideğim birazcık aparatlık alayım dedim sabahın ilk ışığıylan bşka bir yerde oltamı salladım .
ilk kara gözler geldi

http://img353.imageshack.us/img353/4266/003tr0.jpg (http://imageshack.us)

http://img353.imageshack.us/img353/6104/004tg7.jpg (http://imageshack.us)

sonuç olarak uzun gecenim kısa günün avantatası işte bunlar:D:D:D
hepinize tekrardan rasgele:):)
http://img353.imageshack.us/img353/255/006uy2.jpg (http://imageshack.us)
http://img475.imageshack.us/img475/1908/007cc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img475.imageshack.us/img475/926/009ti7.jpg (http://imageshack.us)

ahmetcem
10-06-2007, 08:12 PM
abi böyle kuyuya can kurban :D çok güzel bir av olmuş darısı bizlerin başına :)

bmutlu
10-06-2007, 09:15 PM
valla harikasın rıdvanım karagozler cok şık kardeşim neresi demiştin :D yoksa gizlimi işin şakası gercekten güzel bir av olmus afiyet olsun

AKIN74
10-06-2007, 09:21 PM
Rıdvan harikasın gerçekten, karagözler gayet iyi , ben onların ilk tutulduğunda o siyah lekelerine hastayım, sonradan soluyorlar ama tavası harikadır...:)

Ben de sizin avlandığınız avlaktan geçiyor, her geçtiğim de birileri orada avlanıyordu, hep merak etmişimdir, verimli avlak abi rastgelsin...;)

Mehmet Pekmezci
10-06-2007, 09:46 PM
Yakalandın Rıdvan:D, Ben tam olarak neresi olduğunu çok iyi biliyorum;) Karagözler çok şık görünüyorlar. Eskiden oradan yakalanan levreklerin hikayesi geldi aklıma nedense. İnşallah denk gelir bir gün:)

baracuda_35x
10-06-2007, 10:53 PM
abi böyle kuyuya can kurban :D çok güzel bir av olmuş darısı bizlerin başına :)
amin ahmetim önümüzdeki hafta ömer abi ve senin samsun 3 raporunu bekliyorum.
valla harikasın rıdvanım karagozler cok şık kardeşim neresi demiştin :D yoksa gizlimi işin şakası gercekten güzel bir av olmus afiyet olsun
orası benim aparatlık yerim orasını herkez biliyor raporu iyi oku bu akşam yedim bile.
Rıdvan harikasın gerçekten, karagözler gayet iyi , ben onların ilk tutulduğunda o siyah lekelerine hastayım, sonradan soluyorlar ama tavası harikadır...:)

Ben de sizin avlandığınız avlaktan geçiyor, her geçtiğim de birileri orada avlanıyordu, hep merak etmişimdir, verimli avlak abi rastgelsin...;)
orası hemen hemen hertür balıgı yapıyor akın temuz ağustosta daha verimli oluyor sakin havada gece 250 300 gr arasın dil balıgı /alırsın
Yakalandın Rıdvan:D, Ben tam olarak neresi olduğunu çok iyi biliyorum;) Karagözler çok şık görünüyorlar. Eskiden oradan yakalanan levreklerin hikayesi geldi aklıma nedense. İnşallah denk gelir bir gün:)sende raporu iyi okumamışsın mehmet:D:D 450 gr 1 kg mırmırın yeri orası degil levrek olarak orada (7. 8 )kg levreğin benim misimamı patlatığını gayet iyi biliyorum bıliyorum. gündüz için orası aparatlık

paramecium
10-06-2007, 11:18 PM
Eline sağlık Rıdvan kardeşim gözümüz gönlümüz açıldı valla

POYRAZPINAR
10-06-2007, 11:19 PM
bu kadar karagöze bi hacivat lazım rıdvan kardeş:)
bi de şöölee yarım kilo bi mırmır olsa hacivat niyetine süper olurmuş:)
ellerine sağlık...
bende çözdüm mekanı, tek yön mü o yol:)

baracuda_35x
10-06-2007, 11:39 PM
Eline sağlık Rıdvan kardeşim gözümüz gönlümüz açıldı valla
sorma be murat bende nezanandır karagöz vememiştim benimde hoşuma giti aparatlar.rasgele
bu kadar karagöze bi hacivat lazım rıdvan kardeş:)
bi de şöölee yarım kilo bi mırmır olsa hacivat niyetine süper olurmuş:)
ellerine sağlık...
bende çözdüm mekanı, tek yön mü o yol:)

iyi bak mustafa ikitane hacivat var için de:D:D mırmırıda birgün koyarız kovava kardeş merak etme :D
o yol tek yön gece gidecekler için polislerin kulandığı fosforlu yelekleri tavsiye ediyorum.
Bu kıtlıkta izmir mekana akın eder her halde yerde bulamayız sonunda:D

ömer65
11-06-2007, 12:26 AM
ellerinize saglık güzel av olmuş afiyetle:)

Rasimydz
11-06-2007, 12:54 AM
tebrıkler cok guzel bır av cıkarmısınız. boyle av herkese nasıp olmuyor.
bızlerde burada seyrettıkce gozumuz gonlumuz acılıyor.sabırsızlıkla tatlı su avının acılmasını merakla beklıyoruz.
paylasımın ıcın tesekurler. rıdvan kardes.

Taylan
11-06-2007, 08:39 AM
Rıdvan abi tebrikler çok güzel bir gün olmuş. Özellikle karagözler süper görünüyorlar. Umarım ileriki haftalarda her attığında oltana karagöz gelir :D

Akın Altınok
11-06-2007, 08:55 AM
elinize sağlık güzel bir av olmuş...:)

rasgele...

baracuda_35x
11-06-2007, 01:05 PM
ellerinize saglık güzel av olmuş afiyetle:)
teşkürler ömer abi
tebrıkler cok guzel bır av cıkarmısınız. boyle av herkese nasıp olmuyor.
bızlerde burada seyrettıkce gozumuz gonlumuz acılıyor.sabırsızlıkla tatlı su avının acılmasını merakla beklıyoruz.
paylasımın ıcın tesekurler. rıdvan kardes.
rasim abi tatlı suyu bende bilmiyorum hiç gitmedim seninde raporlarını bekliyorum rasgele
Rıdvan abi tebrikler çok güzel bir gün olmuş. Özellikle karagözler süper görünüyorlar. Umarım ileriki haftalarda her attığında oltana karagöz gelir :D
inşallah taylan pek yakında pekmezçi ve rıdvanın maceralarını görürsünüz inşallah
elinize sağlık güzel bir av olmuş...:)
teşekürler akınım sanada tekrardan rasgele
rasgele...

Taylan
11-06-2007, 01:23 PM
inşallah taylan pek yakında pekmezçi ve rıdvanın maceralarını görürsünüz inşallah

İnşallah ama Akınıda aranıza alırsanız daha çok beklersiniz gibi geliyor bana. Ama sadece Mehmetle olacaksa haftaya okuruz heralde. Hem kayıkda yok kıyıdan yumuşak yumuşak :D:D:D

AKIN74
11-06-2007, 02:40 PM
İnşallah ama Akınıda aranıza alırsanız daha çok beklersiniz gibi geliyor bana. Ama sadece Mehmetle olacaksa haftaya okuruz heralde. Hem kayıkda yok kıyıdan yumuşak yumuşak :D:D:D

Hayırdır Taylancım...:D

Birileri gazlamış galiba ortalığı, sen yılan balığı tutanlar ile beni aynı kefeye mi koyuyorsun kardeş...:D

Benim kısmetimi kapattı bari Rıdvana bulaşmasa diyorum...Biz balık tutmak için soğuk sulara girerken bazı arkadaşlar kıyıda keyif yapıyordu, balıkçı dediğin böyle olmalı keyfine düşkün....:D:D:D

Yılmaz
11-06-2007, 02:59 PM
Rıdvan ellerine sğlık çok iyi bir av cıkarmışsın.Afiyet olsun.:)

Taylan
11-06-2007, 03:08 PM
Hayırdır Taylancım...:D

Birileri gazlamış galiba ortalığı, sen yılan balığı tutanlar ile beni aynı kefeye mi koyuyorsun kardeş...:D

Benim kısmetimi kapattı bari Rıdvana bulaşmasa diyorum...Biz balık tutmak için soğuk sulara girerken bazı arkadaşlar kıyıda keyif yapıyordu, balıkçı dediğin böyle olmalı keyfine düşkün....:D:D:D

Akıcığım kimse gazlamadı vallahi ama hani sen biraz nadir gidiyosun ya balığa ondan :D:D
Mehmetin keyfine düşkün olduğunu ben zaten 2 ay önce bizim yemeğimize kırık not vermesinden anlamıştım. Balık düşünen adamın ne işi olur yemekle değil mi ama :D

Mehmet Pekmezci
11-06-2007, 03:13 PM

İşte objektif yaklaşım diye buna denir. Gerçekleri görüp çekinmeden söylemek pek çok insanı rahatsız eder. Bu açık yürekliliğin için önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim:)

Hayırdır Taylancım..

Birileri gazlamış galiba ortalığı, sen yılan balığı tutanlar ile beni aynı kefeye mi koyuyorsun kardeş..

Benim kısmetimi kapattı bari Rıdvana bulaşmasa diyorum...Biz balık tutmak için soğuk sulara girerken bazı arkadaşlar kıyıda keyif yapıyordu, balıkçı dediğin böyle olmalı keyfine düşkün....

İki tane balık için suya giripte üşütemem kendimi. Gelecek balık her yerde gelir. Kısmetten ötesi olmaz. İşte aramızdaki fark bu. Hem yılan balıklarının soyunu tehlikeye sokmuşsun duyduğuma göre. Trofe yakalayacam ben bu gece diye diye yılan balığının trofesini çekmişsin. Gerçekleri saptırmayalım lütfen:mad:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lojistik45
11-06-2007, 03:34 PM
Rıdvan kardeş, tebrik ederim, karagöz'ler bir harika görünüyor, ne kuyuymuş o be:) Ellerinize sağlık.:D

Sırtıcı
11-06-2007, 04:01 PM
Sevgili Rıdvan tebrik ederim. Bu kuyu nerede yahu. Bizde kuyudan nasibimizi alalım. ;):D:D

Saygılarımla

Nail SARI
11-06-2007, 04:03 PM
Vallaha bravo. O kadar uzaklara gitmenin anlamı yok. Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim arkadaşlar. Karagözler birazcık daha büyüse çok güzel olur. ;):D

AKIN74
11-06-2007, 05:06 PM
[QUOTE=Mehmet PEKMEZCİ;12821]İşte objektif yaklaşım diye buna denir. Gerçekleri görüp çekinmeden söylemek pek çok insanı rahatsız eder. Bu açık yürekliliğin için önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim:)

Ben daha ne diyeyim sana Pekmezci, 1000 km öteden senin keyfine ve boğazına olan düşkünlüğün ayan beyan göz önünde sen hala ne anlatıyon bilmem ki...:eek::D

İki tane balık için suya giripte üşütemem kendimi. Gelecek balık her yerde gelir. Kısmetten ötesi olmaz. İşte aramızdaki fark bu. Hem yılan balıklarının soyunu tehlikeye sokmuşsun duyduğuma göre. Trofe yakalayacam ben bu gece diye diye yılan balığının trofesini çekmişsin. Gerçekleri saptırmayalım lütfen:mad::D[/QUOTE

İki tanede olabilir yirmi tanede olabilir, amaç kısmetini zorlamak ben o suya girmesem senin gibi bütün gün yılan balığı çekerdim, en azından yılan balığı çekmekten iyidir...:D
Kısmetini zorlarsın o da olur kardeşim...Biraz inanç..;)
Hem valla hem billa bir tane yılan balığı bile yoktu, neden biliyon mu? sen yoktun da ondan...:p
Çırpınan smiley adam ayakları can çekişerek tepineninden...:D

Ama kişisel iletisinde yılan balığından başka bir şey yoktu yazan sen değilmiydin acep...Yoksam başkasımıydı...:rolleyes:

Artık sistem at-çek, kolay balıkçılık yok, çalışmak lazım hem de çok çalışmak...

Gerekirse suya girilecek, gerekirse at-çek yapılacak, gerekirse...gerekirse...

gerekneler yapılacak, oturarak yılan balığı tutma devri bitti, kendini geliştirmek gerek...:D

Sevgilerimle Pekmezci...;)

Mehmet Pekmezci
11-06-2007, 05:21 PM
[QUOTE=Mehmet PEKMEZCİ;12821]İşte objektif yaklaşım diye buna denir. Gerçekleri görüp çekinmeden söylemek pek çok insanı rahatsız eder. Bu açık yürekliliğin için önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim:)

Ben daha ne diyeyim sana Pekmezci, 1000 km öteden senin keyfine ve boğazına olan düşkünlüğün ayan beyan göz önünde sen hala ne anlatıyon bilmem ki...:eek:

İki tane balık için suya giripte üşütemem kendimi. Gelecek balık her yerde gelir. Kısmetten ötesi olmaz. İşte aramızdaki fark bu. Hem yılan balıklarının soyunu tehlikeye sokmuşsun duyduğuma göre. Trofe yakalayacam ben bu gece diye diye yılan balığının trofesini çekmişsin. Gerçekleri saptırmayalım lütfen:mad[/QUOTE

İki tanede olabilir yirmi tanede olabilir, amaç kısmetini zorlamak ben o suya girmesem senin gibi bütün gün yılan balığı çekerdim, en azından yılan balığı çekmekten iyidir...:D
Kısmetini zorlarsın o da olur kardeşim...Biraz inanç..;)
Hem valla hem billa bir tane yılan balığı bile yoktu, neden biliyon mu? sen yoktun da ondan...:p
Çırpınan smiley adam ayakları can çekişerek tepineninden...:D

Ama kişisel iletisinde yılan balığından başka bir şey yoktu yazan sen değilmiydin acep...Yoksam başkasımıydı...:rolleyes:

Artık sistem at-çek, kolay balıkçılık yok, çalışmak lazım hem de çok çalışmak...

Gerekirse suya girilecek, gerekirse at-çek yapılacak, gerekirse...gerekirse...

gerekneler yapılacak, oturarak yılan balığı tutma devri bitti, kendini geliştirmek gerek...:D

Sevgilerimle Pekmezci...;)

Bu söylediklerine sen inanıyormusun yani. Valla hi pes. Başka bir laf söylemeyeceğim:mad:

:D:D:D

Taylan
11-06-2007, 05:46 PM

Bu söylediklerine sen inanıyormusun yani. Valla hi pes. Başka bir laf söylemeyeceğim:mad:

Bak bu konuda da Akın haklı Mehmet şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Körfeze yılan geldiğini senden öğrendik :D:D:D

Bende az değilim haaa. Ortalığı karıştırmaya birebirim :p:p :D:D

AKIN74
11-06-2007, 05:53 PM
Bak bu konuda da Akın haklı Mehmet şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Körfeze yılan geldiğini senden öğrendik :D:D:D

Bende az değilim haaa. Ortalığı karıştırmaya birebirim :p:p :D:D

Karıştır Taylan kardeşim karıştır...:D

Biz de Rıdvanın konusunu karıştırdık, hadi hayırlısı, Rıdvan kusura bakma ...:)

baracuda_35x
11-06-2007, 06:13 PM
beynim sulandı tekrar okumam lazım:D:D

baracuda_35x
11-06-2007, 06:27 PM
şimdi anladım arkadaşlar ama ben sizlerle ta fizana kadar giderim yeterki gönüler bir olsun.:D:D

pekmezciile uzaya çikerım:D:D

baracuda_35x
11-06-2007, 06:36 PM
Rıdvan ellerine sğlık çok iyi bir av cıkarmışsın.Afiyet olsun.:)
teşkürler abi
Rıdvan kardeş, tebrik ederim, karagöz'ler bir harika görünüyor, ne kuyuymuş o be:) Ellerinize sağlık.:D
kıyıdan da bukadar olur abi
Sevgili Rıdvan tebrik ederim. Bu kuyu nerede yahu. Bizde kuyudan nasibimizi alalım. ;):D:D

Saygılarımla
resim de yeri beli abi
Vallaha bravo. O kadar uzaklara gitmenin anlamı yok. Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim arkadaşlar. Karagözler birazcık daha büyüse çok güzel olur. ;):D

nailim onlar ordan geçiyormuş ila abi sen bizi yedediler bende yedim :D:D tavalık onlar nail öçtüm kestim yumurtaları yoktu sıtandarta uygun

AKIN74
11-06-2007, 06:41 PM
şimdi anladım arkadaşlar ama ben sizlerle ta fizana kadar giderim yeterki gönüler bir olsun.:D:D

pekmezciile uzaya çikerım:D:D

Rıdvan hassas konuya değindin....Pekmezci ile uzaya çıkarsan orda da karşına yılan balığı çıkarsa hiç şaşırma...:eek:

Kal sağlıcakla...:)

baracuda_35x
11-06-2007, 06:48 PM
Rıdvan hassas konuya değindin....Pekmezci ile uzaya çıkarsan orda da karşına yılan balığı çıkarsa hiç şaşırma...:eek:

Kal sağlıcakla...:)

abi benim kide aynı narde çinsbalıkvar beni buluyor:D:D
örnek köpek balıgı ,iskorpit ,vatoz ,mıngıri:D:D
olsun biz pekmezçiilen kaderimizi yeneriz

Mehmet Pekmezci
11-06-2007, 08:30 PM
abi benim kide aynı narde çinsbalıkvar beni buluyor:D:D
örnek köpek balıgı ,iskorpit ,vatoz ,mıngıri:D:D
olsun biz pekmezçiilen kaderimizi yeneriz

Rıdvan son gülen iyi gülermiş biz bu dakikadan sonra sessiz kalalım.;)

baracuda_35x
11-06-2007, 08:32 PM
Rıdvan son gülen iyi gülermiş biz bu dakikadan sonra sessiz kalalım.;)

neden abi sezsiz kalalım

Mehmet Pekmezci
11-06-2007, 08:34 PM
neden abi sezsiz kalalım

Son sözü güzel söyleyelim. Bırak tahriklere kapılmayalım. Niyeti kendisinin yakalayamadığı ama bizim yaklayacağımızı iyi bildiği trofe balığı yakalamamızı engellemek. Hain planını yürütmesine engel olalım ve sessiz kalalım;):D:D

baracuda_35x
11-06-2007, 10:08 PM
Son sözü güzel söyleyelim. Bırak tahriklere kapılmayalım. Niyeti kendisinin yakalayamadığı ama bizim yaklayacağımızı iyi bildiği trofe balığı yakalamamızı engellemek. Hain planını yürütmesine engel olalım ve sessiz kalalım;):D:D

tabi canım nezaman trofe balık yakalamışki? bir tane mırmır yakalamış onu gösteriyor bize.:D:D boş ver kardeşim biz ikimiz bundan böyle sosyete balıkcırarıyız. bize dahil olan varmı?:D:D rahatımıza düşkünüzdür yani:D:D ben boşunamı büyütüm iki metrelik balkonu:D:D

orca
11-06-2007, 11:19 PM
tabi canım nezaman trofe balık yakalamışki? bir tane mırmır yakalamış onu gösteriyor bize.:D:D boş ver kardeşim biz ikimiz bundan böyle sosyete balıkcırarıyız. bize dahil olan varmı?:D:D rahatımıza düşkünüzdür yani:D:D ben boşunamı büyütüm iki metrelik balkonu:D:D

aha bu tairi cok sevdim, agzina saglik ... ha, kim bu kategoriye girer, kim girmez bilemem.

ama ben bu balkon meselesine takildim, o 2 metrelikten bende de var, oysa ben her turlu sikintiya giriyorum balik deyince, nasil olacak bu isler?

yalniz, su forumlarda, izmir'de kiyidan nerde balik avlanir diye soranlara muhakkak birisi o senin avlagi soylerdi ridvan hocam, bi allahin kulunun da gidip avlandigini duymamistim. duyduk, gorduk, karagoz kuyusu nerdeymis ogrendik sayende...sagolasin.

Nail SARI
11-06-2007, 11:37 PM

Bende sizi Sosyete Balıkçı yaparım. :D:D Kişisel rütbeni hayırlı uğurlu olsun :D:D

baracuda_35x
12-06-2007, 12:03 AM
aha bu tairi cok sevdim, agzina saglik ... ha, kim bu kategoriye girer, kim girmez bilemem.

ama ben bu balkon meselesine takildim, o 2 metrelikten bende de var, oysa ben her turlu sikintiya giriyorum balik deyince, nasil olacak bu isler?

yalniz, su forumlarda, izmir'de kiyidan nerde balik avlanir diye soranlara muhakkak birisi o senin avlagi soylerdi ridvan hocam, bi allahin kulunun da gidip avlandigini duymamistim. duyduk, gorduk, karagoz kuyusu nerdeymis ogrendik sayende...sagolasin.
onurum kim girerse girsin pekmezçiile bizim katagorimiz bu rahat adamız sakin adamız kıskananlar çatlamasın yani :D:D:D izmirde heryerde av larsın sahilde bile sana kalmiş! :confused: bende okunuda afetmem kafam eserse saati zamanı beli olsada olmasada giderim balıga.:D:D

Bende sizi Sosyete Balıkçı yaparım. :D:D Kişisel rütbeni hayırlı uğurlu olsun :D:D
teşkürler generalim :D:Dbu rütbe kimseye olmaz nailim isteyene olur:D:
biz böyleyiz napalım:D:

Zeybek
12-06-2007, 12:39 AM
Rıdvan Kardeş demek bazen gözün yükseklerde olmadığı anlar işe yarıyor. Bir çoğumuz burada ısparoz çıkar der toplar oltaları giderdik. Ancak sen ısparaz avlayayım bari niyeti ile attın oltanı bak nasibe ellerine sağlık. Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış ya seninki ders olsun bize.:)

baracuda_35x
12-06-2007, 12:42 AM
Rıdvan Kardeş demek bazen gözün yükseklerde olmadığı anlar işe yarıyor. Bir çoğumuz burada ısparoz çıkar der toplar oltaları giderdik. Ancak sen ısparaz avlayayım bari niyeti ile attın oltanı bak nasibe ellerine sağlık. Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış ya seninki ders olsun bize.:)

dogru söylüyon togacıgım balık olsun da isterse taştan olsun :D:D
sizde cok güzel yapmışsınız abi avı

Zeybek
12-06-2007, 12:51 AM
dogru söylüyon togacıgım balık olsun da isterse taştan olsun :D:D
sizde cok güzel yapmışsınız abi avı

Teşekkürler gerçekten güzeldi ah birde balığa çıkıyoruz diye çıksak şöle taze taze yemlerimiz olsaydı belki daha iyi olacaktı nasip belkide hiç olmayacaktı. Ancak yemler hemen düştüğünden iğneden ilk vuruşta aldın aldın alamadın gidiyordu yem. aslında bir yarım saat çok güzel balık yaptı aşağısı ama ne yapalım yinede zevkliydi.
;)

Musa KARAOĞLAN
12-06-2007, 09:23 AM
Allah bizede böyle bir kuyu bulmak nasip etsin inşallah.:)

NİHAT SUNAR
12-06-2007, 12:50 PM
Böyle bir kuyuya düşsemde hiç çıkmasam:)Paylaşım için teşekkürler.Tebrikler.

memo35½
12-06-2007, 01:14 PM
Sevgili Rıdvan arkadaşım tebrikler,güzel av olmuş.Kuyu da umarım hep böyle bereketli olur.Ama sen her nekadar yeri söylemek istemesen de sanırım koyduğun fotoğraflardan herkes anlamış avlağını.:)Sen kimlerle vals ettiğini unuttun galiba.:D
Bereketin ve şansın bol olsun..Rastgele

AKIN74
12-06-2007, 03:04 PM
.Ama sen her nekadar yeri söylemek istemesen de sanırım koyduğun fotoğraflardan herkes anlamış avlağını.:)Sen kimlerle vals ettiğini unuttun galiba.:D

İlahi Mehmet Abi alemsin, güldürdün beni...:D

Rıdvan arkadaşımızın gönlü temiz, o artık sosyete balıkçısı desede kendisine, Pekmezcimle ava gittikten sonra esas o zaman sosyete balıkçılığının ne olduğunu görecek te farkında değil daha...:D

Mehmet Pekmezci
12-06-2007, 04:11 PM

Rıdvan arkadaşımızın gönlü temiz, o artık sosyete balıkçısı desede kendisine, Pekmezcimle ava gittikten sonra esas o zaman sosyete balıkçılığının ne olduğunu görecek te farkında değil daha...:D

Bİraz pişmanlık mı seziyorum ne?:D

AKIN74
12-06-2007, 04:24 PM

Tam tersi sen de olan gelişmeler beni mutlu ediyor hepsi o...:)

baracuda_35x
12-06-2007, 10:02 PM
allah gene karışmış

baracuda_35x
12-06-2007, 10:21 PM
Teşekkürler gerçekten güzeldi ah birde balığa çıkıyoruz diye çıksak şöle taze taze yemlerimiz olsaydı belki daha iyi olacaktı nasip belkide hiç olmayacaktı. Ancak yemler hemen düştüğünden iğneden ilk vuruşta aldın aldın alamadın gidiyordu yem. aslında bir yarım saat çok güzel balık yaptı aşağısı ama ne yapalım yinede zevkliydi.
;)
bence neolursa olsun o andan zevk ala biliyorsan ne mutluki sana tolga.
Allah bizede böyle bir kuyu bulmak nasip etsin inşallah.:)
amin cümlemize inşallah
Böyle bir kuyuya düşsemde hiç çıkmasam:)Paylaşım için teşekkürler.Tebrikler.
amim nihat abiçim resgele.
Sevgili Rıdvan arkadaşım tebrikler,güzel av olmuş.Kuyu da umarım hep böyle bereketli olur.Ama sen her nekadar yeri söylemek istemesen de sanırım koyduğun fotoğraflardan herkes anlamış avlağını.:)Sen kimlerle vals ettiğini unuttun galiba.:D
Bereketin ve şansın bol olsun..Rastgele
sevgili mehmet arkadaşım avlaga herkez gidebilir serbestir yani pek sorun olmaz her insanlan paylaşabilirim yani senin de avlakların varise paylasırız abiçim:D:D
yalnız ben kiminle vals etmişim onu anlamadım.:D:D yoksa akınlanmı:confused:

baracuda_35x
12-06-2007, 10:36 PM

Tam tersi sen de olan gelişmeler beni mutlu ediyor hepsi o...:)

görüyormusun pekmezci bak akın nasıl aramızı açmaya çalısıyor:D:D çatladı abi nediyeyim başka. merak etmesen ikimizde uzayda bile balık buluruz özelikle mırmır:D:D
eh be taylan ben sana nediyeyim karıştırdın ortalıgı :D:D

Taylan
12-06-2007, 10:54 PM

eh be taylan ben sana nediyeyim karıştırdın ortalıgı :D:D

Ah be Rıdvan abi ne bileyim bu masum mesajın böle sonuçlar doğuracağını :p:p:D:D

Ben aslında ikisinede ufaktan takılayım dedim ama onlar birbirine sardı valla :D:D Bu arada ben sıyrıldım işin içinden :p

baracuda_35x
12-06-2007, 11:04 PM
Ah be Rıdvan abi ne bileyim bu masum mesajın böle sonuçlar doğuracağını :p:p:D:D

Ben aslında ikisinede ufaktan takılayım dedim ama onlar birbirine sardı valla :D:D Bu arada ben sıyrıldım işin içinden :p

tabi canım kardeşim olan bana oldu ikiarda birdere kaldım mehmetçiğime söyesem kıyıya gidecez :D:D akıncıgıma söylesem tekneye gideceğiğz :D:D neyapmak lazın sence:confused:

abi korkulur bunlardan yeni gördüm sosyeteyi:D:D nailcim nasılsın kardeşim :D:

Taylan
13-06-2007, 12:23 AM
tabi canım kardeşim olan bana oldu ikiarda birdere kaldım mehmetçiğime söyesem kıyıya gidecez :D:D akıncıgıma söylesem tekneye gideceğiğz :D:D neyapmak lazın sence:confused:

Gerçekten zor bir durum Rıdvan abi. Sana bu kötülüğü yaptığımı inanamıyorum :p:p:D:D Kusura bakma. Ama sabah akşam düşünüp bir çare bulurum artık :D

patron
13-06-2007, 12:24 AM
beni de alııııııııııııııın :(

baracuda_35x
13-06-2007, 12:30 AM
Gerçekten zor bir durum Rıdvan abi. Sana bu kötülüğü yaptığımı inanamıyorum :p:p:D:D Kusura bakma. Ama sabah akşam düşünüp bir çare bulurum artık :D
valahi sorma abi yandımki ne yandım.:D:D
beni de alııııııııııııııın :(

senidemi alalım daha beni almadılarki seni nasıl alacağız :D:D bilmiyorumki:rolleyes:

NİHAT SUNAR
13-06-2007, 01:04 AM
Harikasınız arkadaşlar,mubettinize bayıldım.Hemen bir gazozzzzz isterim.:D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 01:39 AM
valahi sorma abi yandımki ne yandım.:D:D
senidemi alalım daha beni almadılarki seni nasıl alacağız :D:D bilmiyorumki:rolleyes:

Rıdvan Abi karadan da gideriz, tekneden de....:D
Yeter ki neşemiz ve muhabbetimiz güzel olsun...:)
Taylan senin için rahat olsun, sen başka şeyler düşünebilirsin...:D

Fruko mu, sensun mu olsun Nihat Abi...:p

Başka çay gazoz alan var mı?:D

baracuda_35x
13-06-2007, 03:40 AM

ahah nihat abi nesen söyle nede ben bunları benim başıma hep taylan sardı :D
kırk yılın başı pekmezçi ilen balıga cıalım dedik birde baktım ki akınlan pekmezçi F1 pilotu gibi benim raporu talan etmiler sanki arkalarından atlı kovalıyor bu kadar olmaz canım:D ikinçi gün yine aynı ikiside maşalah ahtopot gibi ssardılar beni. kafamı sola çeviri yorum pekmezçi sağa çeviriyorum akın yukarıya bakıyorum nail :Daman abi odane birde baktım adımız cıkmış sosyete balıkcısına :D ben biliyorum neden olduğunu akın rapor yazamadı bu hafta ondan oldu kıymetli arkadaşını da aldık elinden ( pekmezçiyi) biz kıyı avçisıyız ya tabi çekemedi bizi neyapacağını şaşırdı ah ah nıhat abi ah birde baktım 4 bir yandan saldırıyor arkadaşıma bende pekmezçinin yanında oldum ya ondan ah ah nihat abi şu akın bir rapor hazırlasada kurtulsam baksana sosyeteye bile rezil etilerbeni:D:D sahi abi ne iştemiştin gazozmu üzgünüm kalmamiş ama istersen (akını )başına musallat edebilirim yanındada kola verebilirim :D saygılarımlan rasgele abi

baracuda_35x
13-06-2007, 03:44 AM
Rıdvan Abi karadan da gideriz, tekneden de....:D
Yeter ki neşemiz ve muhabbetimiz güzel olsun...:)

Fruko mu, sensun mu olsun Nihat Abi...:p

Başka çay gazoz alan var mı?:D

bak görüyon mu nihat abi gene nelerin peşinde :D bak yarın kım bılir neler olacak gene:D:D ah ah bak bak taylan için neler düşünüyor gene:D aman aman seninle tekneye gelirsem atarsın beni denize:D:eek: ben en iyisi mehmetlen giderim :D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 08:58 AM
Rıdvan sana sessiz kalalım demiştim. Son sözü söyleyen biz olalım. Tahriklere kapılma. ;):D:D

Taylan
13-06-2007, 10:27 AM

Akın mesajı aldım (tabi doğru aldıysam) ama ne yapsam beceremiyorum kasıyor vallahi. Hele o zokalardan birini modelleyip senin takımları yollasam diğer zokaları zamanla modellerim ama daha birini modellemeyi beceremedim :D

Rıdavan abi zaten kafamı duvardan duvara vuruyorum bide sen böle deme ne olur :p:p :D:D

D ah ah bak bak taylan için neler düşünüyor gene:D

Bu sefer oltalarla ilgili bir uyarı zannediyorum :D:D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 10:41 AM
Akın mesajı aldım (tabi doğru aldıysam) ama ne yapsam beceremiyorum kasıyor vallahi. Hele o zokalardan birini modelleyip senin takımları yollasam diğer zokaları zamanla modellerim ama daha birini modellemeyi beceremedim :D

Birkaç bilim adamına haber ver sen en iyisi. Ancak çözerler üzerindeki şifreleri o çizimin. Sen zaten eğer o çizimi modelleyebilirsen herşeyi yapabilirsin kardeş:D:D:D

Taylan
13-06-2007, 10:53 AM
Birkaç bilim adamına haber ver sen en iyisi. Ancak çözerler üzerindeki şifreleri o çizimin. Sen zaten eğer o çizimi modelleyebilirsen herşeyi yapabilirsin kardeş:D:D:D

Ahhh ahhh Rıdvan abi bu sefer kesin kesecek bizi ben söyliyeyim. Konuyu mahvettik :D

Çizimler anlaşılıyda Mehmet bu zokaları yapan niye şöle simetrik yapmamış benim ona canım sıkılıyo :D Akının bi günahı yok yani :D

AKIN74
13-06-2007, 11:08 AM
bak yarın kım bılir neler olacak gene:D ah ah bak bak taylan için neler düşünüyor gene:D aman aman seninle tekneye gelirsem atarsın beni denize:D:eek: ben en iyisi mehmetlen giderim

Rıdvan daha yeni başladık, dur bakalım daha neler olacak neler, sen hele Pekmezci ile bir ava gitte, Karagöz kuyusunamı düşersiniz yoksa yılan balığı vatoz kuyusunamı düşersiniz onu bilmem...:eek:

Rıdvan sana sessiz kalalım demiştim. Son sözü söyleyen biz olalım. Tahriklere kapılma. ;):D

Yılan balığı avının nesine tahrik olupta kapılıcam anlayamadım, sanki bir Konstantislik hisseder gibiyim, aman sonun Konstantin gibi olmasın...:D

Birkaç bilim adamına haber ver sen en iyisi. Ancak çözerler üzerindeki şifreleri o çizimin. Sen zaten eğer o çizimi modelleyebilirsen herşeyi yapabilirsin kardeş:D

Profesyonel yapılmış çalışmalara da laf attın ya, başka bir şey demiyorum...Aklıma gelmişken o takımlara yılan balığı gelmez, o yüzden çizimleri sen hiç bekleme kardeşim...Ben sana yılan balığı takımı çizeyim de göndereyim...:D

Çizimler anlaşılıyda Mehmet bu zokaları yapan niye şöle simetrik yapmamış benim ona canım sıkılıyo :D Akının bi günahı yok yani :D

Teşekkür ederim Taylancım, psikolojik baskı altında bir an yanlız kaldığımı hissetmiştim...:)

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:17 AM
Ahhh ahhh Rıdvan abi bu sefer kesin kesecek bizi ben söyliyeyim. Konuyu mahvettik :D

Rıdvan'ın konusuna olan oldu artık. Yapacak bişey yok Taylan:D:D

Rıdvan daha yeni başladık, dur bakalım daha neler olacak neler, sen hele Pekmezci ile bir ava gitte, Karagöz kuyusunamı düşersiniz yoksa yılan balığı vatoz kuyusunamı düşersiniz onu bilmem...:eek:

Son gülen iyi gülecek bak bunu unutma sakın

Yılan balığı avının nesine tahrik olupta kapılıcam anlayamadım, sanki bir Konstantislik hisseder gibiyim, aman sonun Konstantin gibi olmasın...:D

Konstantin kim be o nerden çıktı? Sen kapılmıycan tahriklere Rıdvan kapılacak. Bi daha oku

Profesyonel yapılmış çalışmalara da laf attın ya, başka bir şey demiyorum...Aklıma gelmişken o takımlara yılan balığı gelmez, o yüzden çizimleri sen hiç bekleme kardeşim...Ben sana yılan balığı takımı çizeyim de göndereyim...:D

Sen o takımlada yılan balığı yakalarsın merak etme. Sana beddua etmemiştim ama ediyorum artık. Boynuna dolansın o balıklar

Teşekkür ederim Taylancım, psikolojik baskı altında bir an yanlız kaldığımı hissetmiştim...:)

Sen daha pisikolojik baskı görmemişsin. Daha bunun nükleeer biyolojik ve kimyasal baskıları da var. Hatta yeni bir baskı geliştirdim. Yılan balığı baskısı. Eğrilimanda denemiştim. Trofe diye diye ne kadar yılan balığı varsa yakaladın. Allah razı olsun sayende bize dokunmadılar.

:D:D:D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 11:28 AM
Rıdvan'ın konusuna olan oldu artık. Yapacak bişey yok Taylan:D:D

Yılan balığı baskısı. Eğrilimanda denemiştim. Trofe diye diye ne kadar yılan balığı varsa yakaladın. Allah razı olsun sayende bize dokunmadılar.:D

Rıdvan rapor falan kalmadı, talan oldu konu, olanda oldu artık...:o

Dizine gözüne dursun emi Pekmezci, tuttuğun tüm yılan balıklarını oltandan kim çıkardı...:mad:

Senin için uzun kollu tişörtümü bile heba ettim, tişörtün her tarafı yılan balığı kusmuğu ve kayganımsı maddeyle kaplandı, hanım ne persilmatik ne de omomatik bıraktı, çıkmadı...:(

Bana gördüğün bu hak mı reva mı sorarım sana...:D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:30 AM
Rıdvan rapor falan kalmadı, talan oldu konu, olanda oldu artık...:o

Dizine gözüne dursun emi Pekmezci, tuttuğun tüm yılan balıklarını oltandan kim çıkardı...:mad:

Senin için uzun kollu tişörtümü bile heba ettim, tişörtün her tarafı yılan balığı kusmuğu ve kayganımsı maddeyle kaplandı, hanım ne persilmatik ne de omomatik bıraktı, çıkmadı...:(

Bana gördüğün bu hak mı reva mı sorarım sana...:D

Tamam sen o t-shirtü bana ver ben giyerim. Fena değildi hani:D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 11:32 AM
Tamam sen o t-shirtü bana ver ben giyerim. Fena değildi hani:D:D:D

Gülerken altına kaçıran smiley adam...:D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 11:39 AM

Şimdi tam oldu. Sonunda içine de ettik konunun. :D:D:D

AKIN74
13-06-2007, 11:43 AM
Şimdi tam oldu. Sonunda içine de ettik konunun. :D:D:D

Rıdvan kusura bakma kardeş...:o

baracuda_35x
13-06-2007, 12:58 PM
eyvah gene 3ünçüdünya savaşı çıkmış:D:D

baracuda_35x
13-06-2007, 01:07 PM
arkadaştan aldıgım haberlere göre istanbul borsasın da balıktayız.comun hiseleri tavan yapmış :D:D holluvutan bana gelen teklifte

yönetmen. teylan olacakmış
balık adamı.pekmezçi
balık adamın zıpkını .ben yani sosyete

yılan balıgınıda .akın 74
aşcıyıda. nail :D:D
kadro böle arkadaşlar nedersiniz :D

AKIN74
13-06-2007, 02:03 PM
arkadaştan aldıgım haberlere göre istanbul borsasın da balıktayız.comun hiseleri tavan yapmış :D:D holluvutan bana gelen teklifte

yönetmen. teylan olacakmış
yılan balıgınıda.pekmezçi
balık adamın zıpkını .ben yani sosyete

balık adamı.akın 74
aşcıyıda. nail :D:D
kadro böle arkadaşlar nedersiniz :D

Şimdi tamam oldu, böyle iyi deriz, tasarruf yapacakların bugünü iyi değerlendirip paralarını haftasonuna kadar çekmelerini öneririm...:D

Ya pekmezci yılan balığı nedir bilmezdim seni tanımadan önce bu rütbeyi de bana yakıştırmaya çalışıyon ya ne diyeyim ben sana...:eek:

Rıdvan yanlış olmasın yılanbalığı=Pekmezci teessüf ederim...;)

excalibur
13-06-2007, 02:05 PM
Ne kuyuymuş !!
Bir düştünüz, çıkamadınız modlarım canlarım :D :D :D

Mehmet Pekmezci
13-06-2007, 02:13 PM
Ya pekmezci yılan balığı nedir bilmezdim seni tanımadan önce bu rütbeyi de bana yakıştırmaya çalışıyon ya ne diyeyim ben sana...:eek:

Beni tanımadan önce balık mı avlıyorsun sanıyordun sen?:confused::D

AKIN74
13-06-2007, 07:37 PM
Beni tanımadan önce balık mı avlıyorsun sanıyordun sen?:confused::D

Hala mı ya, ben kapandı diyorum sen açıyorsun...:mad:

Hemde ne balıklar, topan kefaller, levrekler, çupralar, mırmırlar...:)

İlk başladığım da henüz 7 yaşındaydım, yeni foçada, ilk balığım da minik bir isparozdu, şimdi düşünüyorumda 26 sene geçmiş üstünden...:o

Şimdi mi yılan balığı tutan bir arkadaşa zaman zaman eşlik ediyorum...:D

E kabul et artık, bir mırmır tutmakla bütün seneyi kurtaramazsın Mehmet, şu son 5 hatta 6 avında bir balık alamadın, bu sende stres yaptı anlıyorum ama bu kadar da çeneye vurulmaz ki kardeş...:D

baracuda_35x
13-06-2007, 07:53 PM
Hala mı ya, ben kapandı diyorum sen açıyorsun...:mad:

Hemde ne balıklar, topan kefaller, levrekler, çupralar, mırmırlar...:)

İlk başladığım da henüz 7 yaşındaydım, yeni foçada, ilk balığım da minik bir isparozdu, şimdi düşünüyorumda 26 sene geçmiş üstünden...:o

Şimdi mi yılan balığı tutan bir arkadaşa zaman zaman eşlik ediyorum...:D

E kabul et artık, bir mırmır tutmakla bütün seneyi kurtaramazsın Mehmet, şu son 5 hatta 6 avında bir balık alamadın, bu sende stres yaptı anlıyorum ama bu kadar da çeneye vurulmaz ki kardeş...:D

akıncıgım gerçekler yalan söylemez:D:D:D
http://img161.imageshack.us/img161/1181/akinn9gr5oh1.jpg (http://imageshack.us)

AKIN74
13-06-2007, 10:37 PM
Kimden bulaştı bu illet, tabii ki Pekmezciden benim bahtım kaderim balık faaliyet alanım değişti...:D

Ne zaman ki soğuk bir kış akşamı beni körfeze götürdü ve ne zaman ki tuttuğu yılan balıklarını bana oltadan çıkartmaya başladı, işte o zaman hayatım farklı bir doğrultuda yön almaya başladı...:D

Yılan balıklarının kokusunu bir kere sindirdi ya üstüme hayır etmesin artık o dedi...Anlamıştım ama artık çok geçti...:(

Taylan
14-06-2007, 12:01 AM
akıncıgım gerçekler yalan söylemez:D:D:D
http://img161.imageshack.us/img161/1181/akinn9gr5oh1.jpg (http://imageshack.us)

Akınım be yapma gözünü seveyim hadi tuttun ne diye poz veriyorsun anlamadım ki ben bu işten bişe.
Vah vah Mehmetin dilinden kurtulamazsın artık :D
Yılancının kim olduğu belli oldu kardeş kusura bakma :D:D:D

poyrazkaptan
14-06-2007, 12:34 AM
Abi kordinatları ver ne kuyuymuş bu arada afiyet olsun Rastgele

NİHAT SUNAR
14-06-2007, 01:31 AM
kırk yılın başı pekmezçi ilen balıga cıalım dedik birde baktım ki akınlan pekmezçi F1 pilotu gibi benim raporu talan etmiler sanki arkalarından atlı kovalıyor bu kadar olmaz canım:D ikinçi gün yine aynı ikiside maşalah ahtopot gibi ssardılar beni. kafamı sola çeviri yorum pekmezçi sağa çeviriyorum akın yukarıya bakıyorum nail :Daman abi odane birde baktım adımız cıkmış sosyete balıkcısına :D ben biliyorum neden olduğunu akın rapor yazamadı bu hafta ondan oldu kıymetli arkadaşını da aldık elinden ( pekmezçiyi) biz kıyı avçisıyız ya tabi çekemedi bizi neyapacağını şaşırdı ah ah nıhat abi ah birde baktım 4 bir yandan saldırıyor arkadaşıma bende pekmezçinin yanında oldum ya ondan ah ah nihat abi şu akın bir rapor hazırlasada kurtulsam baksana sosyeteye bile rezil etilerbeni:D:D sahi abi ne iştemiştin gazozmu üzgünüm kalmamiş ama istersen (akını )başına musallat edebilirim yanındada kola verebilirim :D saygılarımlan rasgele abi

:)Amman Rıdvanım ben sizlere yetişemem,şu güzelliğin içinde sade bir hayat sürmek istiyorum.Arkadaşlar,Rıdvanı rahat bırakın.Hııııımm sizigidiler sizi,kulaklarınızı çekerim yoksa:D:Sevgi ve saygılar kardeşlerim.:)

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 07:49 AM

Sen önce ondan daha büyük bir tane yakala ve arkasındanda daha büyük bir levrek yakala ondan sonra konuşalım seninle.:D

Yılancının kim olduğu belli oldu kardeş kusura bakma :D:D:D

Gerçekleri görmeye başladınız. Benim mığri ile çekilmiş tek bir fotyoğrafımı göster dememiştim ama işte tozlu raflardan bu fotoğraf indi ve gerçekler su yüzüne çıktı. Adalet yerini buldu. Bana attığın iftiralar için AİHM ye başvuracağım. Celp geldiğinde görüşürüz seninle:D:D

AKIN74
14-06-2007, 09:51 AM
Sen önce ondan daha büyük bir tane yakala ve arkasındanda daha büyük bir levrek yakala ondan sonra konuşalım seninle.:D
Gerçekleri görmeye başladınız. Benim mığri ile çekilmiş tek bir fotyoğrafımı göster dememiştim ama işte tozlu raflardan bu fotoğraf indi ve gerçekler su yüzüne çıktı. Adalet yerini buldu. Bana attığın iftiralar için AİHM ye başvuracağım. Celp geldiğinde görüşürüz seninle:D:D

Eskiden fotomu vardı, forum mu vardı, olsa dükkan senin...;)

Aklıma gelmişken ben hangi balığı tutarsam gücenmem, utanmam, küçük balıkta olsa, balık olmasa da paylaşırım, senin tuttuğun yılan balıklarını ben fotoğraflayamadım ya ona yanarım, yoksa burdan İstanbula köprü olurdu, seni gidi kıyı balıkçısı seni...:D

Zaten tekneden ve gündüz yılan balığı ender gelir, yani pek işim olmaz...Ama senin kıyı ve gece avların evlere şenlik bol yılanlı avlar dilerim...:D

Mehmet Pekmezci
14-06-2007, 09:55 AM
Eskiden fotomu vardı, forum mu vardı, olsa dükkan senin...;)

Aklıma gelmişken ben hangi balığı tutarsam gücenmem, utanmam, küçük balıkta olsa, balık olmasa da paylaşırım, senin tuttuğun yılan balıklarını ben fotoğraflayamadım ya ona yanarım, yoksa burdan İstanbula köprü olurdu, seni gidi kıyı balıkçısı seni...:D

Zaten tekneden ve gündüz yılan balığı ender gelir, yani pek işim olmaz...Ama senin kıyı ve gece avların evlere şenlik bol yılanlı avlar dilerim...:D

Hep beraber inşallah. Gerçi sen varken o balık bana biraz zor gelir ya neyse artık.:D:D

Mavi Ege
17-06-2007, 10:20 PM
Rıdvan kardeşim..Arabayı aklımın bir köşesine yazdım..Avlak yerinde tahmin ettiğim yer..Artık benden kurtuluşun yok.. :):)Karagözlerinde maşallahı var..Ellerine sağlık...Afiyet olsun..

baracuda_35x
17-06-2007, 10:59 PM
Rıdvan kardeşim..Arabayı aklımın bir köşesine yazdım..Avlak yerinde tahmin ettiğim yer..Artık benden kurtuluşun yok.. :):)Karagözlerinde maşallahı var..Ellerine sağlık...Afiyet olsun..

herzaman beklerim abi buyurgel :)