Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisa Ve çevresi Balikçilari Burada Buluşalim
Sırtıcı
07-06-2007, 08:19 AM
Manisa ve Çevresinde yaşan balıkçılığa gönül vermiş dostlarımızı bu platforma bekliyoruz. İlgili konuları ve organisazyonlara imza atmak üzere buluşmak istiyenlere sesleniyorum. Bekliyoruz.
Saygılarımla
lojistik45
07-06-2007, 10:07 AM
Günaydın Manisa.:)
Hafta sonu kim nereye ava gidiyor.
AKIN74
07-06-2007, 10:49 AM
Günaydın Manisa, muhabettiniz bol işleriniz bereketli olsun...:)
lojistik45
07-06-2007, 11:03 AM
Günaydın Manisa, muhabettiniz bol işleriniz bereketli olsun...:)
Eyvallah akın kardeşim, sanada bol kazançlı günler olsun:)
Rasimydz
07-06-2007, 11:04 PM
ben denizlideyim. nereye gıdıyorsunuz ve nerede bulusuyorsunuz.
edındıgım bılgıye gore bozdogan barajı olta avına serbes olmus jandarma ızın verıyormus. bılgınız varmı.
demır kopru barajına ava gıdıle bılırmı. manısalı arkadaslardan bılgısı olan varmı . tesekurler. rasgele.:)
Bende Burdayim Ama Bu Hafta Plan Yok
lojistik45
08-06-2007, 02:03 PM
Merhaba millet, hayırlı cumalar. Sizleri bilmiyomda ama ben hafta sonu foça'dayım arkadaşlar.:D
AKIN74
08-06-2007, 02:23 PM
Merhaba millet, hayırlı cumalar. Sizleri bilmiyomda ama ben hafta sonu foça'dayım arkadaşlar.:D
Muhabbetiniz eğlenceniz her zaman ki gibi güzel olsun, livarlar dolsun bakalım...:D
Rast Gelsin Hüseyin Abi Avin Bereketli Olsun
manisa merkez, kafasina gore herkes, bunlarin biraraya toplanmasi hayir degil ya neyse:D:D:D
gerci ben de kenarindan manisali sayildigima gore kenar kenar takilayim hatta...
ben yarin olagan, haftalik ve de mecburi salihli ziyaretlerimden birini yapacagim, 2 hafta once aldigim bilgilere gore demirkopruden levrek aliniyormus, 2-3 saat kadar takilirim yarin, oradan o kadarcik zamanda bisey cikacagindan degil ya, carsamba gecesi tuzlandi oltalar, tatli suyla bi yikayalim:)
demirkopru hakkinda bilgi verecek herkese simdiden tesekkurler...
YörükEfe
08-06-2007, 07:24 PM
Ben de geldim arkadaşlar. Zaman lehime müsait olduğu sürece ben hazırım.
Sırtıcı
11-07-2007, 03:32 PM
Manisa Balıkçıları uyuyor sanırım. Hepsi Tatile çıkmış anlaşılan. Manisa Balıkçılaı hadi silkinin de uyanın bir organisazyon yapalım. Tanışma kaynaşma içerikli olsun. En azından Manisada bir yerde buluşup kaynaşırız.
Saygılarımla
MEHMET AMBARLI
11-07-2007, 05:10 PM
Manisalı hemşehrilerim yav siz geçen sene neredeydiniz kısa bir süreliğine memleketim manisada ikamet ettim Şubat-2006-Ağustos-2006, bizim manisa çevresini bilmediğim için balığa gidemedim ve çıldırdım, istanbula geri döner dönmez o sabah galata köprüsünde almıştım soluğumu keşke sizinle geçen sene tanışsaydıkta balığa çıksaydık , sorun değil benim bir ayağım yine manısada bütün herşeyim manisada yaz tatili dolayısıyla geldiğim vakit inşallah beraber bir org.düzenleriz kalın sağlıcakla.
Sırtıcı
26-07-2007, 02:01 PM
Manisalı hemşehrilerim yav siz geçen sene neredeydiniz kısa bir süreliğine memleketim manisada ikamet ettim Şubat-2006-Ağustos-2006, bizim manisa çevresini bilmediğim için balığa gidemedim ve çıldırdım, istanbula geri döner dönmez o sabah galata köprüsünde almıştım soluğumu keşke sizinle geçen sene tanışsaydıkta balığa çıksaydık , sorun değil benim bir ayağım yine manısada bütün herşeyim manisada yaz tatili dolayısıyla geldiğim vakit inşallah beraber bir org.düzenleriz kalın sağlıcakla.
Sayın Mehmet Bey her zaman beklerim. Msn adresniz varsa beni ekleyeniz oradan görüşelim.
Saygılarımla
Msn Adresim : cddyeri@hotmail.com