PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun Rüya Takımında Sohbet Günü

erkalbayrak
03-06-2007, 12:10 PM

Samsun Rüya Takımının şerefine 05 Haziran 2007 Salı günü öğle yemeği ve sohbet düzenliyorum.

Yer : Samsun Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği Yemek Salonu
Saat : 11.30 - 14.00 arası
Davetliler: Samsun Rüya Takımı ve gelebilecek tüm dostlar

Sevgili dostlar sözde amaç olan balık sayesinde, özde sohbet ve muhabbet ortamı kısa sürede gelişmiş oldu.
Tüm dostlarımızı bu muhabbet ortamını daha çok pekiştirmek amacıyla yemek ve sohbete bekliyorum.

Erhan ALBAYRAK

patron
03-06-2007, 12:15 PM
çok teşekkürler :)
orada olmak için sabırsızlanıyorum

Taylan
03-06-2007, 12:16 PM
Sevgili kardeşim inşallah bir aksilik olmazsa katılmak isterim. Güzel düşünmüşsün. Ayarlamaya çalışacağım. Görüşmek dileğiyle.

İnşallah VAKİT bulurum. Anladın sen onu :D:D:D

erkalbayrak
03-06-2007, 12:39 PM
Kolay bulmanız için birde kroki çizdim. aslında türkiş sapağından yukarı bakınca zaten tesisler görülüyor bir sürü de yol çıkıyor.

http://img180.imageshack.us/img180/1713/krokixk4.png (http://imageshack.us)

erkalbayrak
03-06-2007, 12:44 PM
çok teşekkürler :)
orada olmak için sabırsızlanıyorum

Sevgili kardeşim inşallah bir aksilik olmazsa katılmak isterim. Güzel düşünmüşsün. Ayarlamaya çalışacağım. Görüşmek dileğiyle.

İnşallah VAKİT bulurum. Anladın sen onu :D:D:D

Beklerim:). çaylarda şirketten :D:D:D

güroloflu
03-06-2007, 01:05 PM

Samsun Rüya Takımının şerefine 05 Haziran 2007 Salı günü öğle yemeği ve sohbet düzenliyorum.

Yer : Samsun Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği Yemek Salonu
Saat : 11.30 - 14.00 arası
Davetliler: Samsun Rüya Takımı ve gelebilecek tüm dostlar

Sevgili dostlar sözde amaç olan balık sayesinde, özde sohbet ve muhabbet ortamı kısa sürede gelişmiş oldu.
Tüm dostlarımızı bu muhabbet ortamını daha çok pekiştirmek amacıyla yemek ve sohbete bekliyorum.

Erhan ALBAYRAK

Gelebilmek ve bir arada bulunabilmek için istanbul seyahatini bir iki gün erteleyeceğim ne yapalım.

Yılmaz
03-06-2007, 01:50 PM
Davete icabet etmek şart oldu.Büyük bir aksilik olmazsa bende katılaçağım.Menü de ve var.:D:D:D

NİHAT SUNAR
03-06-2007, 05:04 PM
Erhan,bende varım.Hiç olmazsa bu sefer bari katılayım.Tabii izninizle.

erkalbayrak
03-06-2007, 05:20 PM
Davete icabet etmek şart oldu.Büyük bir aksilik olmazsa bende katılaçağım.Menü de ve var.:D:D:D

Abi misafir umduğunu değil bulduğunu yer:D:D:D Abi siz gelin yeterki pazartesiden ayarlattırız güzel bir menü.

Erhan,bende varım.Hiç olmazsa bu sefer bari katılayım.Tabii izninizle.

Nihat abi ne demek beklerim tabi ki, hem sizinle daha tanışamadık vesile de olmuş olur.

erkalbayrak
04-06-2007, 08:46 AM
Şu ana kadar gelecek arkadaşlar

1. Taylan
2. Yılmaz abi
3. Gürol Abi
4. Nihat Abi
5. Murat (Patron)
6. Musa (Şu an haberi yok ama gelir herhalde.)

Yarın gelecek arkadaşlara göre hazırlık yaptıracağım, sonra mahcup olmayalım.

Taylan
04-06-2007, 08:50 AM
Yarın gelecek arkadaşlara göre hazırlık yaptıracağım, sonra mahcup olmayalım.

Aman kardeş ne mahcupluğu bir çay bize yeterde artar bile sen merak etme. Maksat birlikte olmak gerisi boş :)

erkalbayrak
04-06-2007, 09:02 AM
Aman kardeş ne mahcupluğu bir çay bize yeterde artar bile sen merak etme. Maksat birlikte olmak gerisi boş :)

Olsun ben yine de tedbiri elden bırakmayayım. Yemek Şirketine söyleyeyimde güzel bir menü hazırlasın değilmi.;)

Blue fish
04-06-2007, 09:25 AM
sanal balıkçı yı kandırmaya çalışacağım.
İnşallah geliriz.

Mehmet Pekmezci
04-06-2007, 09:26 AM
He he bana beleş:D:D. Kartımı göstersem yeter sanırım. Erhan oldu olacak malzemeleri de bir göstersen arkadaşlara. Yakından görseler tanısalar nasıl bir iş yaptığımızı;);)Sualtı arama ve kurtarma ekiplerinin bu yaz çalışması burda galiba,var mı sizden gelecek olan Erhan?

erkalbayrak
04-06-2007, 09:57 AM
He he bana beleş:D:D. Kartımı göstersem yeter sanırım. Erhan oldu olacak malzemeleri de bir göstersen arkadaşlara. Yakından görseler tanısalar nasıl bir iş yaptığımızı;);)Sualtı arama ve kurtarma ekiplerinin bu yaz çalışması burda galiba,var mı sizden gelecek olan Erhan?

Bakanlık görevlendirir se dalgıç arkadaşlar gelir muhakkak, şu anda bütün birlik tatbikatta zaten.

erkalbayrak
04-06-2007, 10:05 AM
sanal balıkçı yı kandırmaya çalışacağım.
İnşallah geliriz.

İlker sen telekomda mı çalışıyordun daha önce, eğer öyle ise şu an hangi kurumda çalışıyorsun.

NİHAT SUNAR
05-06-2007, 12:29 AM
Teşekkürler Erhan,salı günü görüşmek üzere.:)

NİHAT SUNAR
05-06-2007, 12:30 AM
Birde hatta olan arkadaşlar saat kaçta buluşabiliriz.Dağınık olmamakta fayda var.Cevaplarınızı bekliyorum.

paramecium
05-06-2007, 12:51 AM
Her ne kadar katılamayacak olsamda yüreğim sizinle şimdiden bol muhabbet dilerim

NİHAT SUNAR
05-06-2007, 12:57 AM
Sağol Murat hoca.

erkalbayrak
05-06-2007, 08:49 AM
Birde hatta olan arkadaşlar saat kaçta buluşabiliriz.Dağınık olmamakta fayda var.Cevaplarınızı bekliyorum.

Nihat abi en geç saat: 11.30 da burada olursanız, 2-3 saat yemekti, sohbetti iyi bir vakit geçiririz kanısındayım.

erkalbayrak
05-06-2007, 02:29 PM
Davetime icabet eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik oldu. Özde dostluk daha da pekişmiş oldu. Sağolsunlar, varolsunlar.:):):)

http://img393.imageshack.us/img393/2962/pict1960ok9.jpg (http://imageshack.us)

erkalbayrak
05-06-2007, 02:34 PM
http://img393.imageshack.us/img393/6467/pict1962cp4.jpg (http://imageshack.us)

erkalbayrak
05-06-2007, 02:37 PM
http://img393.imageshack.us/img393/9365/pict1964qy4.jpg (http://imageshack.us)

Fotoğraftaki arkadaşlar ( Sinoptan Samsuna Doğru:D:D)
Ayaktakiler : Musa, Gürol Abi, Murat, Taylan, Ben (Erhan)
Oturanlar : YılmazAbi, Nihat Abi
Yemekhane de sohbete daldık, fotoğraflamayı unuttuk.

Taylan
05-06-2007, 02:49 PM
Kardeşim bu güzel davetin için asıl sen sağol. Herşey çok güzeldi. Tüm dostlarla beraber olmak, iki lafın belini kırmak fırsatı verdin bizlere. Görüşmek üzere

güroloflu
05-06-2007, 02:50 PM
Erhancığım,sayende çok güzel anlar yaşadık ben çok mutlu oldum.Herşey için teşekkür ederim.Resimlerde çok güzel çıkmış.Sen becerirsin altınada isimleri yazsaydın tanımayan arkadaşlar için kolaylık olurdu.

Yılmaz
05-06-2007, 02:50 PM
Erhan her şey kusursuz ve mükemmeldi.Çok teşekkürler bizleri çok iyi ağırladın.:)

Dostluk,muhabbet,tanışma kaynaşma her şey olağanüstü güzeldi.Zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım.Her şey için bir daha teşşekkür ederim sana ve dostlarımıza.:)

patron
05-06-2007, 03:22 PM
ben de çok teşeküe ederim sevgili Erhan, hem bizi güzelce ağırladığın hem de bu fırsatı oluşturduğun için

patron
05-06-2007, 03:24 PM
Taylan'cığım 3. fotoda belli olduğu gibi göbekte bir numarayım :)

Taylan
05-06-2007, 03:31 PM
Taylan'cığım 3. fotoda belli olduğu gibi göbekte bir numarayım :)

Seni gidi seni özellikle dar gömlek giyip geldin demiiiii ama yemezler. Keşke bi mezura ile ölçüp şu işe bir resmiyet kazandırsaydık yaaaa. Neyse ilk beraber avda ölçecez ona göre :D:D

güroloflu
05-06-2007, 04:04 PM
Seni gidi seni özellikle dar gömlek giyip geldin demiiiii ama yemezler. Keşke bi mezura ile ölçüp şu işe bir resmiyet kazandırsaydık yaaaa. Neyse ilk beraber avda ölçecez ona göre :D:D

Seninle Murat bir araya gelene kadar göbek ölçülerinizde büyük değişiklilikler olma ihtimali çok yüksek bence:D:D

Mehmet Pekmezci
05-06-2007, 04:05 PM
Arkadaşlar hepiniz harikasınız. İnşallah bu bulıuşmaların devamı gelir. Sizleri yürekten kutluyorum:)

güroloflu
05-06-2007, 04:06 PM
Arkadaşlar hepiniz harikasınız. İnşallah bu bulıuşmaların devamı gelir. Sizleri yürekten kutluyorum:)

Kutluyacağına atlayıp gelse idin.Çokmu zor yani:)

erkalbayrak
05-06-2007, 04:15 PM
Kardeşim bu güzel davetin için asıl sen sağol. Herşey çok güzeldi. Tüm dostlarla beraber olmak, iki lafın belini kırmak fırsatı verdin bizlere. Görüşmek üzere

Taylan doğru söylüyorsun, ekledim 3. resimin altına.

Erhancığım,sayende çok güzel anlar yaşadık ben çok mutlu oldum.Herşey için teşekkür ederim.Resimlerde çok güzel çıkmış.Sen becerirsin altınada isimleri yazsaydın tanımayan arkadaşlar için kolaylık olurdu.

Gürol Abi istanbula yolun açık olsun, inşallah devamını su kenarında yaparız sohbetin.

Erhan her şey kusursuz ve mükemmeldi.Çok teşekkürler bizleri çok iyi ağırladın.:)

Dostluk,muhabbet,tanışma kaynaşma her şey olağanüstü güzeldi.Zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım.Her şey için bir daha teşşekkür ederim sana ve dostlarımıza.:)

Abi ne demek, yolu öğrendiniz artık, her zaman beklerim.

ben de çok teşeküe ederim sevgili Erhan, hem bizi güzelce ağırladığın hem de bu fırsatı oluşturduğun için

Murat her şey sizinle daha güzel oldu bugün ayaklarınıza sağlık

Daha önce de yazdığım gibi sözde balık, özde dostluk inşallah genişleyerek yıllar yılı sürer bu dostluk.:):)

Mehmet Pekmezci
05-06-2007, 04:32 PM
Kutluyacağına atlayıp gelse idin.Çokmu zor yani:)

Ha ha ha :D:D, Gürol Amcam kolay olsa beş dakika dururmuyum sanıyorsun? Benim şehir dışına çıkışım bile Valilik iznine tabi. :)

erkalbayrak
05-06-2007, 04:38 PM

Mehmet sende yemekli bir toplantı düzenlersin artık, sen kartı gösterir girerim dedin ama gelemedin. Sen düzenle ben geleyim:D Ama zarfın içine uçak bileti bırakmayı unutma:D:D gidiş dönüşlü olsun:D:D

Mehmet gerçekten iyi oldu, arkadaşlar hep çarşı da oturuyorlar ben ziyaretlerine gitmiştim daha önce. Baktım tek tek çağırmayla olacak gibi değil, hem personel de elazığ da tatbikatta idi. ortalık sakin, Md vekili bendim şöyle güzel bir organizasyon yapayım istedim. sağolsun arkadaşlarda geldiler, yemek yemiş olduk beraber.:)

Mehmet Pekmezci
05-06-2007, 04:41 PM
Mehmet sende yemekli bir toplantı düzenlersin artık, sen kartı gösterir girerim dedin ama gelemedin. Sen düzenle ben geleyim:D Ama zarfın içine uçak bileti bırakmayı unutma:D:D gidiş dönüşlü olsun:D:D

Mehmet gerçekten iyi oldu, arkadaşlar hep çarşı da oturuyorlar ben ziyaretlerine gitmiştim daha önce. Baktım tek tek çağırmayla olacak gibi değil, hem personel de elazığ da tatbikatta idi. ortalık sakin, Md vekili bendim şöyle güzel bir organizasyon yapayım istedim. sağolsun arkadaşlarda geldiler, yemek yemiş olduk beraber.:)

Sevgili Erhan elbet yolumuz bi yerlerde kesişecek. O zaman bol bol sohbet etme fırsatımız olacaktır. Vekaletin esnasında kazasız belasız görevler dilerim.

NİHAT SUNAR
05-06-2007, 04:52 PM
Erhan kardeşim,göstermiş olduğun ilgiye ve alakaya teşekkür ederim.Yeriniz ve manzaranız da bir harika idi.Sağlıcakla kal.:)

001smmm
05-06-2007, 05:29 PM
Bu organizasyondan dolayı sevgili Erkanı kutluyor,bu tür toplantıların devamını diliyorum.Her ne kadar katılamayıp, tarihi bir fırsatı kaçırdıysam da inşallah bundan sonrakilere katılma fırsatı bulurum. Tüm arkadaşlar selamlar.

Musa KARAOĞLAN
05-06-2007, 06:04 PM
Erhan,misafirperverliğin için teşekkür ederim.Herşey çok güzeldi ama 3. fotoda sanki külanbeyi gibi çıkmışım.Keşke başka foto koysaydın.:p

güroloflu
05-06-2007, 06:13 PM
Erhan,misafirperverliğin için teşekkür ederim.Herşey çok güzeldi ama 3. fotoda sanki külanbeyi gibi çıkmışım.Keşke başka foto koysaydın.:p

Bence yanlış düşünüyorsun:) Öyle durman bana olan saygındandır.Benim kısa olduğum belli olmasın diye.
Birde yüzünden efendilik akıyor,onun için kimse öyle yorumlamaz.
Yalnız avatardaki resmide çok yaşlı çıkmışsın bence onu değiş.:D

Musa KARAOĞLAN
05-06-2007, 06:18 PM
Bence yanlış düşünüyorsun:) Öyle durman bana olan saygındandır.Benim kısa olduğum belli olmasın diye.
Birde yüzünden efendilik akıyor,onun için kimse öyle yorumlamaz.
Yalnız avatardaki resmide çok yaşlı çıkmışsın bence onu değiş.:D

Gürol amca,bu güzel düşünceleri için sağol,Allah razı olsun.:)

NİHAT SUNAR
05-06-2007, 06:38 PM
Gürol ağabey,sana hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler.Sanaldaki arkadaşlarımıza selamlarımızı iletirsen seviniriz.

güroloflu
05-06-2007, 06:49 PM
Gürol ağabey,sana hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler.Sanaldaki arkadaşlarımıza selamlarımızı iletirsen seviniriz.

Teşekkür ederim.Başüstüne.Ben gelene kadar balıkları bitirmeyin:D

erkalbayrak
05-06-2007, 07:23 PM
Teşekkür ederim.Başüstüne.Ben gelene kadar balıkları bitirmeyin:D

Gürol abi merak etme. sen bu yaşa kadar bitirememişsin ya,
bir haftada da bitmez.:D:D:D

erkalbayrak
05-06-2007, 07:47 PM
Bu organizasyondan dolayı sevgili Erkanı kutluyor,bu tür toplantıların devamını diliyorum.Her ne kadar katılamayıp, tarihi bir fırsatı kaçırdıysam da inşallah bundan sonrakilere katılma fırsatı bulurum. Tüm arkadaşlar selamlar.

Selahattin abi organizayson olması önemli değil, krokiyi biraz ters çizdiysemde:D yolun bu taraflara düşürse her zaman beklerim yemeğe, çaya,sohbete:)

Gönüller bir olsun Musa:) Fotoğrafı özellikle seçtim külhanbeyi gibi:D diğerinde de Gürol abi Bolu beyi gibi çıkmış:D:D Şimdi onu yayınlasam, abim bakacak kendisine bolu beyi gibi yolu uzatacak:D:D iyisimi tez elden gitsin gelsinde özleriz şimdi onun sabah akşam balığa gidiyorum şuraya buraya laflarını:D

güroloflu
05-06-2007, 07:51 PM
Sağolasın Erhan, sen işini bilirsin.Musa zaten yakışıklı.Hem sen hala fotoşhopu öğrenemedinmi biraz düzeltme yapsaydın ama kroki gibi ters yaparsan agzım burnum ters dönmesin:D:D:D:D

erkalbayrak
05-06-2007, 08:09 PM
Sağolasın Erhan, sen işini bilirsin.Musa zaten yakışıklı.Hem sen hala fotoşhopu öğrenemedinmi biraz düzeltme yapsaydın ama kroki gibi ters yaparsan agzım burnum ters dönmesin:D:D:D:D

Gürol abi merak etme ters olmaz, biraz boy uzatırız o kadar:D:D

ahmetcem
06-06-2007, 08:09 PM
hay be erhan abi :) samsunda idim ama internete girmediğimden dolayı göremedim bu mesajı gelmeyi çok isterdim ama kaçtı artık :)

erkalbayrak
06-06-2007, 08:34 PM
hay be erhan abi :) samsunda idim ama internete girmediğimden dolayı göremedim bu mesajı gelmeyi çok isterdim ama kaçtı artık :)

Biraz daha zaman geçsinde bir hafta sonu yaparız daha iyisini merak etme sen. sen alabalıklardan haber ver, götür bizi kaynağına alalım gelelim bizim oraya ızgara, mangal ne istersen yaparız.:D:D