Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkçılarla bu kadar da dalga geçilmez ki
N@mık
10-12-2007, 01:27 PM
Pazar Konyaaltı sahili barracuda yavruları kıyılamış kıpraşıp duruyorlar balıkçılara inat. :hahahaha:
Nerde balık hoplasa üstüne hemen olta atılıyor. Rap alası, silikonu, kurdu, zargana topu, şamandralısı, envayim çeşit olta var ama ufaklıkların oralı olduğu bile yok.:hahahaha:
Allahtan bir tanesi yakalandı da balığın barracuda olduğu anlaşıldı :hahahaha::D
eaSPH7P6rtc
Salih Reis
10-12-2007, 01:35 PM
:hahahaha::hahahaha:
tam kafayı yemek için :hahahaha::hahahaha:
:) kıyıya ne kadar yakınlar yahu :) tam balıkcı delirtmelikmiş gercekten :)
Mehmet Pekmezci
10-12-2007, 01:56 PM
Akını deli eden lambukalar geldi aklıma. Hem onlar bu kadar da ufacık (!) değillermiş. Yahu balık olmakta zor be kardeşim. İçerde avlayanı ayrı dışarda avlayanı ayrı, avlayanı avlayan ayrı...:)
Musa KARAOĞLAN
10-12-2007, 04:08 PM
Bu balıklar tamda benim malum oltalıkmış.:rolleyes:Demekki oralarda sistemi pek bilen yok.;):D
N@mık
10-12-2007, 04:40 PM
Bu balıklar tamda benim malum oltalıkmış.:rolleyes:Demekki oralarda sistemi pek bilen yok.;):D
Valla kardeş aklıma direk sen geldin de polemik çıkmasın diye yazmadım buraya:hahahaha::hahahaha::hahahaha::hahahaha::hah ahaha:
Musa KARAOĞLAN
10-12-2007, 04:47 PM
Valla kardeş aklıma direk sen geldin de polemik çıkmasın diye yazmadım buraya:hahahaha::hahahaha::hahahaha::hahahaha::hah ahaha:
Korkma bişey olmaz.Burası cici ,güzel bir site olduğundan kolaylıkla polemik çıkmaz.:D:hahahaha::hahahaha:
AKIN74
10-12-2007, 06:23 PM
Akını deli eden lambukalar geldi aklıma. Hem onlar bu kadar da ufacık (!) değillermiş. Yahu balık olmakta zor be kardeşim. İçerde avlayanı ayrı dışarda avlayanı ayrı, avlayanı avlayan ayrı...:)
Ya sorma Mehmetçim yine hatırlattın bana şu lambukaları...Neyse dedim ya hesabım var...İnşallah bu hesabı görürüm yakın zamanda....:D
Yakup ERDEM
10-12-2007, 07:08 PM
Sardalya, yılarya, vs. küçük balığın peşinde ıskarmoz, onların da peşinde daha büyük bir avcı. Ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum.
Ama bu sahnede ıskarmozları kovalayan kuzu eksik.
Yoksa geçende tuttuğun bu sahnenin oyuncusu muydu? ;)
Kardeşim gerçekten güzel bir sahne, bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
NİHAT SUNAR
12-12-2007, 12:06 AM
Evet Musa tam senlik mevki imiş.Emeğine sağlık Namık.
baracuda_35x
13-12-2007, 09:57 PM
Namııııııııııık bunlar kefal kardeş ben baracudayı gözünden tanırım :D:D:D
OKYANUSCA
18-12-2007, 12:30 AM
Arkasinda denizin muzigi ve onunla dans eden iskarmozlar. Bu kadar guzel olur.
Biz balikcilar ancak takdir eder, gozlerimizi faltasi gibi acariz bu goruntulere. Baskasi icin uc bes balik atlamistir , ne olacak. Ama ya biz.Birakamayiz, saga sola
oltamiza kosariz. Hazirliksiz cimissa karsimiza kiurk yil ah eder vah eder aglariz.
Neyseki kucuk baliklarmis. Ustadda tam takim is uzerinde. En saglam baligi tutup, bu goruntuleri yakalamis.
Tebrik ederim Degerli Ustadim.