Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılmaz kardeşime geçmiş olsun...
001smmm
16-11-2007, 09:56 PM
Birkaç gündür gripin pençesine düşmüş ve sürekli yatağa düşmüş Yılmaz kardeşime geçmiş olsun diyor,en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını candan temenni ediyorum.
Mehmet Pekmezci
16-11-2007, 10:32 PM
Selahattin abi, grip basit bir rahatsızlık gibi görünse de dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık. Yılmaz abiye ulaşırsanız geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.
Yakup ERDEM
16-11-2007, 10:50 PM
Abim geçmiş olsun. Aman bak kendine, grip felan ama insanda ne tad kalıyor, ne tuz.
NİHAT SUNAR
16-11-2007, 11:26 PM
Geçmiş olsun Yılmaz Kardeşim.İnşallah kısa zamanda atlatırsın.
001smmm
16-11-2007, 11:46 PM
Selahattin abi, grip basit bir rahatsızlık gibi görünse de dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık. Yılmaz abiye ulaşırsanız geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.
Size katılıyorum.Mesajınızı kendisine ileteceğim.Ayrıca O da mesajınıza buradan ulaşacaktır.Selamlar...
Turhan
16-11-2007, 11:58 PM
Yılmaz Ustam,
Geçmiş olsun,ALLAH Sifalar versin.
İlaçlarını zamanın da kullan ama..
Senin ilacın olta sallamak be kardeşim.
erkalbayrak
17-11-2007, 12:11 AM
Yılmaz abi geçmiş olsun. Yaw turnaya gidemedik diye üzüntüsünden hasta olmuştur. Abi sen çabuk iyileş hemen turnaya gidiyoruz:D:D
Allah tez zamanda şifa verir inşallah.
Musa KARAOĞLAN
17-11-2007, 09:38 AM
Yılmaz abi,geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir ve aramıza katılırsın.:)
(Sana özelden kocakarı ilacı tarifi yolluyorum.Her grip olduğumda kullanırım,süper bir ilaç ;))
OKYANUSCA
17-11-2007, 09:51 AM
Yilmaz Bey gecmis olsun, insaallah tez zamanda bizlerle tekrar birlikte olursunuz.
Ingilizcede bir saka vardir. Kotu avlarda, soguk ve verimsiz gunlerin ardinda "Ne yakaladin?" diye sorana, "Grip" diye cevap verilir. Sanirim sizinkide o hesap. Insaallah tez zamanda atlatir baliklariniza ve sicak muhabbete kavusursunuz.
Saglicakla kalin.
AKIN74
17-11-2007, 12:13 PM
Geçmiş olsun Yılmaz Abi, acil şifalar dilerim...:)
Yılmaz kardeş acil şifalar dilerim ilk fırsatta çayını içmeye geleceğim.
ALLAH şifalar versin
evet ilacını bende biliyorum oltanın ucundaki ALABALIK:)
Yılmaz
17-11-2007, 07:38 PM
Sevgili Arkadaşlar,
Hepinize can-ı gönülden teşekkür ederim.2-3 gün ateşli bademcik iltihabı nedeniyle bir sıkıntımız oldu.Şükürler olsun her geçen gün daha iyiyim.Bu değişken iklim koşullarında sizde kendinize iyi bakın.teşekkürler..:)
cahit
17-11-2007, 10:19 PM
Sevgili Arkadaşlar,
Hepinize can-ı gönülden teşekkür ederim.2-3 gün ateşli bademcik iltihabı nedeniyle bir sıkıntımız oldu.Şükürler olsun her geçen gün daha iyiyim.Bu değişken iklim koşullarında sizde kendinize iyi bakın.teşekkürler..:)
Sevgili Yılmazım,çok çok geçmiş olsun. Ateşli bademcik berbat bir illet.Bende yakalandım bu illete.Tam bir aydır çekiyorum.Yeni yeni kendime geldim.Kendine iyi bak ..
güroloflu
17-11-2007, 11:01 PM
Canlandığına sevindim,tekrar geçmiş olsun.Hala bademciklerinde iltihap varsa hemen Altınkayaya gidip 7 kiloluk bir sazan tut ve canlı canlı yut hiç bir şewyin kalmaz.:hahahaha::hahahaha::hahahaha:
Taylan
17-11-2007, 11:16 PM
Yılmaz abi büyük geçmiş olsun çoktandır nete ve foruma giremediğimden ancak haberim oldu. Umarım tez zamanda iyleşirsin.
baracuda_35x
18-11-2007, 11:45 PM
Geçmiş olsun Yılmaz Abi, acil şifalar dilerim...