Orijinalini görmek için tıklayınız : Kar Geliyor....!
erkalbayrak
02-11-2007, 03:15 PM
Kışa hazırlanın! Pazartesi kar yağacak. İşte 5 günlük hava tahmini.
Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu’da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak. Sıcaklık İstanbul’da 13, Karadeniz’in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek. Aynı gün Samsun’dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum’a kadar şiddetli yağış beklendiğinden uzmanlar oluşabilecek sele karşı uyarıyor.
Cumartesi günü Kastamonu, Rize-Artvin ve Gümüşhane’nin yüksek kesimlerine yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.
Soğuk hava kısa süre kalacak, pazar günü hava açıyor. Ancak pazartesi günü Balkanlardan yeni bir soğuk ve kar yağışlı havanın gelmesi bekleniyor.
Pazartesi akşamı Marmara geneli ve İstanbul’da karla karışık yağmur ve yağışı bekleniyor.
Balık organizasyonu yapacak arkadaşlar acele etsinler yoksa benim kaldığım gibi hevesleri birdaha ki bahara kalacak....:uzgun:
HABER KAYNAK : HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42889&cat=200&dt=2007/11/02)
Mehmet Pekmezci
02-11-2007, 04:20 PM
İzmirde'de pazar günü gece yarısından itibaren hava iyice soğuyacak. Sobalar kurulacak:D Benim apartman balıkçılığı günlerim başlayacak.:D:D
AKIN74
02-11-2007, 04:29 PM
İzmirde'de pazar günü gece yarısından itibaren hava iyice soğuyacak. Sobalar kurulacak:D Benim apartman balıkçılığı günlerim başlayacak.:D:D
Ne zaman bitti ki başlasın kardeşim...:hahahaha:
Hadi bu hafta sabah suyu yapalım diyorum, yengeçle bak harika oluyor gün doğumu seyretmek diyorum, sonra Pekmezci diyor ki, ben sabah uykumu bozamam ııı olmaz, bu hafta da akşam gidelim....:hahahaha:
Mehmet Pekmezci
02-11-2007, 04:39 PM
Ne zaman bitti ki başlasın kardeşim...:hahahaha:
Hadi bu hafta sabah suyu yapalım diyorum, yengeçle bak harika oluyor gün doğumu seyretmek diyorum, sonra Pekmezci diyor ki, ben sabah uykumu bozamam ııı olmaz, bu hafta da akşam gidelim....:hahahaha:
Kadeşim ben anlamam sabah suyu mabah suyu. Geçen kış havalar gayet iyidi durmadık devam ettik. Bu kışda havalar aynı olursa devam ederiz ava. Olmazsa da çok umrumda değil. Sabahın köründe güzellik uykumdan kalkıpta gidemem ben balığa. Kısmette varsa öğlende gelir gece yarısı da. Gelmesede sorun yok zaten. Zaten gelen balığı da kediye kaptırıyoruz.:D Kasmamak lazım. Keyif yapmak lazım. Uykusuz kalmamak lazım:hahahaha:
erkalbayrak
02-11-2007, 04:42 PM
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın arkadaşlar, kar geliyoır dedik ama daha yağmadı:D:D kar yağsın sonra tartışırsınız:hahahaha::hahahaha:
NİHAT SUNAR
02-11-2007, 04:47 PM
Yani bizin organizasyon yatar.Zaten benim yatmış görünüyor.Giresun'dan bir talebe yeğenim geliyor kendisine kiralık ev bakacağız.:o
Mehmet Pekmezci
02-11-2007, 05:21 PM
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın arkadaşlar, kar geliyoır dedik ama daha yağmadı:D:D kar yağsın sonra tartışırsınız:hahahaha::hahahaha:
Erhan yeni birşey değil bu. Dereyi gördük, paçayı sıvadık, hatta geçtik bile. ilk günden beri böyleyimdir ben. Diğerleri de takılır bana hep. Aslında kıskanıyorlar bu halimi. Kendileri de öyle olmak istiyorlar ama kıvıramıyorlarda;):hahahaha::hahahaha:
Musa KARAOĞLAN
03-11-2007, 09:50 AM
Yağmur başladı,hadi hayırlısı.Allah yakacağı-giyeceği olmayana, fakir fukaraya yardım etsin.:(
paramecium
03-11-2007, 04:14 PM
Kışa hazırlanın! Pazartesi kar yağacak. İşte 5 günlük hava tahmini.
Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu’da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak. Sıcaklık İstanbul’da 13, Karadeniz’in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek. Aynı gün Samsun’dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum’a kadar şiddetli yağış beklendiğinden uzmanlar oluşabilecek sele karşı uyarıyor.
Cumartesi günü Kastamonu, Rize-Artvin ve Gümüşhane’nin yüksek kesimlerine yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.
Soğuk hava kısa süre kalacak, pazar günü hava açıyor. Ancak pazartesi günü Balkanlardan yeni bir soğuk ve kar yağışlı havanın gelmesi bekleniyor.
Pazartesi akşamı Marmara geneli ve İstanbul’da karla karışık yağmur ve yağışı bekleniyor.
Balık organizasyonu yapacak arkadaşlar acele etsinler yoksa benim kaldığım gibi hevesleri birdaha ki bahara kalacak....:uzgun:
HABER KAYNAK : HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42889&cat=200&dt=2007/11/02)
Desenize balık avı malzemelerini kaldırıp yerine fişekleri ve tüfeği çıkartmak lazım bu sene sezon bitti galiba benim için :)
Yakup ERDEM
06-11-2007, 09:00 AM
4 Kasım 2007
Son günlerde bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarının meteoroloji editörleri tarafından hazırlanıp kamuoyuna sunulan meteorolojik tahmin raporları doğrultusunda kamuoyu yoğun kar yağışı beklentisi içine sokulmuştur.
Bu tahminlerin kaynağı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü değildir. Bilgi kirliliğine neden olan bu tür haberlerin kurumumuzun adı kullanılarak sunulması son derece yanlıştır ve Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilmesi söz konusu değildir. Kamuoyunu farklı beklentilere sokan bu tür haberlerin hem halkımız hem de kurum çalışanları üzerindeki olası olumsuz etkilerini gidermek için bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.
Kamuoyunun dikkatine saygıyla sunulur.
erkalbayrak
06-11-2007, 09:21 AM
Hür basının yalancısıyız.
istanbul cok gusel yagıs aldı ama kar bir hayal henüz :)
paramecium
07-11-2007, 12:50 AM
istanbul cok gusel yagıs aldı ama kar bir hayal henüz :)
Ozan kardeşim gerçekten merak ediyorum nasıl bir klavye kullanıyorsun noktalı harfler yokmu klavyede:)
ya cok haklısın alısmısım bir defa :)
N@mık
07-11-2007, 05:40 PM
kar geldi mi?
N@mık
07-11-2007, 06:00 PM
Kütahya afyon arası kar tutmuş haber şimdi geldi
birahas
07-11-2007, 06:23 PM
Kütahya afyon arası kar tutmuş haber şimdi geldi
Tevekkeli ondan Alaşehir soğuk...:(
Zincirleri, botları, eldivenleri, kabanları çıkarma vakti geldi desene.
N@mık
08-11-2007, 11:34 AM
Afyon ve Eskişehir'de kar var mı arkadaşlar?
AKIN74
08-11-2007, 12:06 PM
Afyon ve Eskişehir'de kar var mı arkadaşlar?
Bu kadar merak ettiğine göre vardır bi bildiğin Namık...:)
Yoksa afyona kar düştüğünde kuzular antalyaya mı kıyılıyor acep...:hahahaha:
N@mık
08-11-2007, 01:19 PM
Bu kadar merak ettiğine göre vardır bi bildiğin Namık...:)
Yoksa afyona kar düştüğünde kuzular antalyaya mı kıyılıyor acep...:hahahaha:
Yok be istanbula gidecem de(kıraçaya :D) bahane aramaya başladım yola çıkmamak için :D:D
Yakup ERDEM
08-11-2007, 02:59 PM
Sinop'ta 1000 metre üstü kar altında, sabah Sinop merkezde yaz havası vardı, biraz önce ince bir yağmur geçti, şu an güneş penceremden içeri yine yaz sıcağıyla süzülmektedir.
Musa KARAOĞLAN
08-11-2007, 06:37 PM
Yanlış görmediysem kocadağın tepesi beyazlamıştı.Yani kar Samsuna da geldi.:)
erkalbayrak
08-11-2007, 06:52 PM
Kar artık kaçınılmaz bundan sonra, hava tahmin raporlarına göre hafta sonu sıcaklıklar 6 ila 8 derece kadar düşecek.
erkalbayrak
16-12-2007, 06:46 PM
Samnsunda çifte bayram yapacağız.:D:D
işte bayramın birinci günü, kurban kanları karla yıkanacak:D
http://www.meteoroloji.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/haritatahmingun4.gif
ikinci bayram ise:p:p bayramın ikinci günü kalkan avında olacak hemde karla karışık:D:D ördekle karışıkta olabilir:hahahaha:
http://www.meteoroloji.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/haritatahmingun5.gif
NİHAT SUNAR
16-12-2007, 07:36 PM
Eh be kardeşim yazmıyayım dedim yine dayanamadım.:)Ne bu felaket habercisi gibi:D:DBir de hayırlı haber yazsan olmaz değilmi?:D:D:D
Arkadaşlar şaka bir yana bu sefer havalar iyice bozacak anlaşılan.Allah fakirin yardımcısı olsun.
erkalbayrak
16-12-2007, 07:43 PM
nihat abi amin amin:) ben böyle bir hava umut ediyordum kendi açımdan, ama bu kimsenin umut etmesiyle olmuyor tabiki:D Allah açıkta olanın yardımcısı olsun:(
Yılmaz
16-12-2007, 07:53 PM
nihat abi amin amin:) ben böyle bir hava umut ediyordum kendi açımdan, ama bu kimsenin umut etmesiyle olmuyor tabiki:D Allah açıkta olanın yardımcısı olsun:(
Kurbanın birinci günü zaten açıkta kalacaz ya bir sürü iş-güç var..
Sen kapalı bir yer buldun anlaşılan..;)
Ben havanın Samsun itibariyle iyi olacağını temenni ediyorum..:)
Yılmaz
16-12-2007, 07:56 PM
Eh be kardeşim yazmıyayım dedim yine dayanamadım.:)Ne bu felaket habercisi gibi:D:DBir de hayırlı haber yazsan olmaz değilmi?:D:D:D
Nihat abi,Erhan iyi haber olmayınca haberin " kötüsü olmaz " diyerek yazdı sanırım.Bende sevmem karlı havaları..
ahmetcem
16-12-2007, 08:06 PM
Kar yağsın yağsın ördek değilde çulluğa gideriz belki :p ben artık savaş baltalarımı dolaba kaldırıyorum kalkandan da ümitli değilim artık ümidimiz kara avında :p
Bu işin şakası kalmadı artık ya yağcak, ya yağcak.
erkalbayrak
16-12-2007, 08:41 PM
Kar yağsın yağsın ördek değilde çulluğa gideriz belki :p ben artık savaş baltalarımı dolaba kaldırıyorum kalkandan da ümitli değilim artık ümidimiz kara avında :p
Ahmetcem Kalkana gittinmi ki:confused: ümidi kestin:D:D
Yılmaz
16-12-2007, 10:00 PM
Bu işin şakası kalmadı artık ya yağcak, ya yağcak.
Ooo Avcılar kar yağsında ava gidelim hazırlığındalar.;)
erkalbayrak
16-12-2007, 10:25 PM
Evet abi:D kar yağsın da kalkan avına gideceğiz da:D:D
Yılmaz
16-12-2007, 10:41 PM
Evet abi:D kar yağsın da kalkan avına gideceğiz da:D:D
Yok yok kar yağınca kara avına gidiyorlar biliyom ben.
Kar yağınca kuşları vurmak daha kolaylaşıyor galiba..:confused:
erkalbayrak
16-12-2007, 10:46 PM
Yok yok kar yağınca kara avına gidiyorlar biliyom ben.
Kar yağınca kuşları vurmak daha kolaylaşıyor galiba..:confused:
eee bizde oltaları denize attıktan sonra;), olduğumuz yerde kalıp donmamızı beklemeyeceğiz herhalde :D:D fotoğraf makinası ile ördeklerin resmini çekeceğiz:eek::hahahaha:
ahmetcem
16-12-2007, 11:06 PM
Ahmetcem Kalkana gittinmi ki:confused: ümidi kestin:D:D
gidenler yakalayamayınca ümidi kestim :) ;)
ahmetcem
16-12-2007, 11:07 PM
Kar duasına çıkıcaz :p
Kar yağınca sizin işler kesat olduğu için, siteyi şenlendirmek lazım değilmi:)
ahmetcem
16-12-2007, 11:14 PM
Kar yağınca ormanlık araziler aklıma geliyor :o
Ormanın içinden derin bir sessss ( ismail amcam )
- geliyoorr .....
Ve ben dışarda tüfeğimi yüzüme almış bekliyorum
- vurdummm....
:D:D ahh ahh gene söliceğim kani abimi özledim :D:D :hahahaha:
Nihat abi,Erhan iyi haber olmayınca haberin " kötüsü olmaz " diyerek yazdı sanırım.Bende sevmem karlı havaları..
ben severim ağbi:D
benim günler başlıyor hadi hayırlısı:hahahaha:
iftina
17-12-2007, 10:42 AM
Kar yağınca ormanlık araziler aklıma geliyor :o
Ormanın içinden derin bir sessss ( ismail amcam )
- geliyoorr .....
Ve ben dışarda tüfeğimi yüzüme almış bekliyorum
- vurdummm....
:D:D ahh ahh gene söliceğim kani abimi özledim :D:D :hahahaha:
Uyan Cem sabah oldu.
:D:D:D
iftina
17-12-2007, 10:44 AM
eee bizde oltaları denize attıktan sonra;), olduğumuz yerde kalıp donmamızı beklemeyeceğiz herhalde :D:D fotoğraf makinası ile ördeklerin resmini çekeceğiz:eek::hahahaha:
Evet katılıyorum,müthiş keyifli oluyor fotoğraf çekmek.;)
erkalbayrak
17-12-2007, 10:56 AM
Evet katılıyorum,müthiş keyifli oluyor fotoğraf çekmek.;)
Ben sizin nasıl fotoğraf çektinğizi:D hangi tür makina kullandığınızı dün akşam birilerinin özel sayfasında gördüm:hahahaha::hahahaha:
iftina
17-12-2007, 11:00 AM
Ben sizin nasıl fotoğraf çektinğizi:D hangi tür makina kullandığınızı dün akşam birilerinin özel sayfasında gördüm:hahahaha::hahahaha:
Hımmm ve gene hımmmm
:hahahaha::hahahaha::hahahaha:
ahmetcem
17-12-2007, 11:12 AM
Uyan Cem sabah oldu.
:) gerçek olucak amca rüyada bunun tersini görmüştüm :D:D:hahahaha:
Yakup ERDEM
17-12-2007, 02:46 PM
Kurban Bayramı Süresince Genel Durum
Yurdumuz Kurban Bayramı süresince Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sistemi ile soğuk havanın etkisinde kalacak.
Hava sıcaklığı yurdun kuzey iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede (4 – 6 derece) azalacak. Gündüz sıcaklık değerleri;Karadeniz kıyıları ile Marmara’da 4 ila 7, Ege’de 5 ila 9, Akdeniz kıyılarında 12 ila 15, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Akdeniz’in iç kesimlerinde 0 ila 2, doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda -4 ila -6, güneydoğu Anadolu ile doğu Anadolu’nun batısında 5 ila 7 derece dolayında olacak.
Yarın (Salı) yurdun kuzey kesimleri çok bulutlu Marmara’nın doğusu, ile Karadeniz kıyıları yağmurlu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.
19.12.2007 Çarşamba (Arefe) günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, öteki yerler parçalı bulutlu geçecek.Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve buzlanma görülecek.
20.12.2007 Bayramın 1.günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile doğu Anadolu’nun doğusu kar yağışlı, güney,iç ve batı bölgelerimiz çok bulutlu ve sisli geçecek.
21-22.12.2007 Bayramın 2. ve 3. günleri; Orta ve doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu kar yağışlı, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.
23.12.2007 Bayramın 4.günü; Yurtta yağış beklenmiyor.Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgelerimiz sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek.İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.
erkalbayrak
17-12-2007, 04:18 PM
Yaw bu meteorolojinin de günü gününe uymuyor:D:D dün kar yağışlı gösteriyordu, bugün sisli gösteriyor:D:D yarın yağmurlu olur:D bayramda günlük güneşlik:hahahaha:
kar yagdıramadı bu kadar kar tahmını bende yapsam elvette biri tutar bunu için kurum olmaya gerek yok. :)
erkalbayrak
17-12-2007, 04:29 PM
kar yagdıramadı bu kadar kar tahmını bende yapsam elvette biri tutar bunu için kurum olmaya gerek yok. :)
:hahahaha::hahahaha::hahahaha:
OKYANUSCA
17-12-2007, 11:46 PM
Insaallah benim paylasimlarla sizi isitmanin yolunu bulurum.Sized sezon bitince burda basliyor.Bana rastgelsin.:D:D
erkalbayrak
18-12-2007, 08:23 AM
Ve kar geldi:p:D:D
Mehmet Pekmezci
18-12-2007, 09:09 AM
Sonunda kar yağdırdır Erhan gözün aydın. önümüzdeki yıl yazın başında aç sen böyle bir başlık bir daha. Nasıl olsa anca yağar kar:D:D
Musa KARAOĞLAN
18-12-2007, 12:10 PM
Eveet kar geldi diyoruz,belki seviniyoruz ama.Yakacağı olmayanları ve açıktakileri ve askerlerimizi düşündükçe,hiç yağmasa daha iyi olacak diye düşünüyorum.Allah yoksula,fakir fukaraya yardım etsin.:(
erkalbayrak
18-12-2007, 12:25 PM
Sonunda kar yağdırdır Erhan gözün aydın. önümüzdeki yıl yazın başında aç sen böyle bir başlık bir daha. Nasıl olsa anca yağar kar:D:D
Valla ben yağdırmadım:D:D İftira etmeyin lütfen:hahahaha:
Ama izmire yağmadı diye telaşlanmayın:D:D azcık sabredin orayada yağar:hahahaha:
NİHAT SUNAR
19-12-2007, 12:42 AM
Erhan bu sefer yağdı be kardeş şu an dışarıya bakarsan göreceksin.19.12.2007 saat 00:02
erkalbayrak
19-12-2007, 08:36 AM
Erhan bu sefer yağdı be kardeş şu an dışarıya bakarsan göreceksin.19.12.2007 saat 00:02
evet kar yağdı ama ben yanlış yerdeyim:uzgun:
Benim araştırma ve geliştirme bölgesinde olmam lazımdı şimdi:hahahaha:
ahmetcem
24-12-2007, 03:57 PM
Erhan abi kar yağıcak deseneee :p
erkalbayrak
03-01-2008, 12:08 AM
Erhan abi kar yağıcak deseneee :p
Ahada dedim ahmet:D:D Kartopu oyananız varmı:confused::D:D Hevesinizi cuma güne saklayın:hahahaha:
http://www.meteoroloji.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/haritatahmingun2.gif
Kurtuluş
03-01-2008, 12:11 AM
Erhan zorla kar yağdırcan,elleme ortalık günlük güneşlik .
iftina
03-01-2008, 12:13 AM
Hımmm demek kar yağacak ha :rolleyes: eh artıkın gerekeni yapacaz ;)
Ama yağmazsa karışmam bak Erhan.:mad: resim filan çekmem ona göre :D
erkalbayrak
03-01-2008, 12:15 AM
Hımmm demek kar yağacak ha :rolleyes: eh artıkın gerekeni yapacaz ;)
Ama yağmazsa karışmam bak Erhan.:mad: resim filan çekmem ona göre :D
Senin makina hep sana çalışıyor abi:D
şu flaşöre birde biz bassak diyorum:D:D
iftina
03-01-2008, 12:22 AM
Herkezin foto makinası kendine Erhan'cım..:D:D:D
(Mehmet olsa yazardı hemen "şifreli konuşmalar başladı gene" diye)
:hahahaha::hahahaha:
iftina
03-01-2008, 12:22 AM
:rolleyes:Senin foto makinası kaç flaşlı bu arada..;)
erkalbayrak
03-01-2008, 12:31 AM
Herkezin foto makinası kendine Erhan'cım..:D:D:D
(Mehmet olsa yazardı hemen "şifreli konuşmalar başladı gene" diye)
:hahahaha::hahahaha:
O halde bizim yerimizede bir iki poz çekersin:D:D
ne yapalım bizde karne tatilinde uzun objektifle zoomlama yaparız:D
hava durumu, ortam uygun olmayınca:D çok net çekimler olmuyor ama:D
delilik işte çekiyor adamı:D
erkalbayrak
03-01-2008, 12:32 AM
:rolleyes:Senin foto makinası kaç flaşlı bu arada..;)
Bende iki makina var birinde 12x76x2 flaş, diğeri 12x71x8 flaş kullanıyorum:hahahaha:
iftina
03-01-2008, 12:37 AM
Bende iki makina var birinde 12x76x2 flaş, diğeri 12x71x8 flaş kullanıyorum:hahahaha:
:puhaha::puhaha::hahahaha::hahahaha:
Hımmmm demek iki tane var..:rolleyes: e tabi duruma göre kullanım gerekebilir..hava ışık vs vs bunlar önemli etkenler.;)