PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Foça Raporu

bulsep
19-10-2005, 02:50 AM
sizlerin arasına katılarak doğru avlanmayı öğreneceğim. :(

aramıza hoşgeldin sevgili evren.. sevgiyle kal..:) :)

Nail SARI
05-03-2007, 08:55 AM
İşyerimden Evren ve arkadaşlarının 04-03-2007 Pazar günü Foça balık raporu.
Fotoğraflar cep telefonu ile çekildiği için çok kaliteli değiller.
Dülger Balığına dikkatinizi çekerim. Toplamda 78 Parça 15 kilo civarı balık yakalanmış.

"Pazar sabahı 3 kişi (oktay - evren - aytuğ) 07:00 de suya indik. İlk suyu metalik ada kıyısında yaptık ve biraz karagöz aldık. Öğle saatlerinde Hayırsız'da avlandık ve izmarit,karagöz bir iki tanede istavrit çıktı.
En son ve en çok balık aldığımız yer Hayırsız ile Foça limanı arasında kalan Topuk ismi verilen yerdi ( Dülger burada çıktı ). Orta suda kalamar yem ile Dülger ve Gopez çıktı. Dipte sülünez ve mamun ile izmarit, istavrit, karagöz çıktı."

http://img413.imageshack.us/img413/2900/723f0023lb0.jpg

Dülger Balığı
http://video.google.com/videoplay?docid=1254862244272718861

reha
05-03-2007, 09:05 AM
ellerinize sağlık...

Iskarmoz
05-03-2007, 11:22 AM
Dülger balığı harika.. da.. Karagözler biraz küçük gibi.. Pek çok amatör balıkçı arkadaş gerçekten 37/2 nolu sirküleri bilmediğinden avlarında boy limitlerine dikkat etmiyorlar. Ama Evren kardeşim artık üyemiz olduğundan gerekli bilgileri kısa zamanda edinip bundan sonraki avlarında kurallara daha çok dikkat edecektir..
Buna inanıyorum..:)

bulsep
05-03-2007, 11:44 AM
cihangir abime katılıyorum..
dülger güzel görünüyor.. ancak diğer balıklar için ayni şeyleri söylemem mümkün değil.. amatör balıkçılık sirkülerine göre kural dışı balıklar var..:(

Furen
05-03-2007, 01:36 PM
Dülger balığı harika.. da.. Karagözler biraz küçük gibi.. Pek çok amatör balıkçı arkadaş gerçekten 37/2 nolu sirküleri bilmediğinden avlarında boy limitlerine dikkat etmiyorlar. Ama Evren kardeşim artık üyemiz olduğundan gerekli bilgileri kısa zamanda edinip bundan sonraki avlarında kurallara daha çok dikkat edecektir..
Buna inanıyorum..:)

cihangir abime katılıyorum..
dülger güzel görünüyor.. ancak diğer balıklar için ayni şeyleri söylemem mümkün değil.. amatör balıkçılık sirkülerine göre kural dışı balıklar var..:(

Ozan
05-03-2007, 01:55 PM
afiyet olsun beyler güsel av olmuş... Keşke o minikleri salsaydınız geriye... balıksızda değilmişsiniz ama olan olmuş :)...

orca
05-03-2007, 01:56 PM

yasa be evren,

ne ozru kabahatinden buyukler goruyoruz, tuttum kardesim sana ne, sirkuler neymis, kim tuttugu baligi geri atar ki diyenler varken bu sozlerinle, tuttugun kucuk baliklara ragmen, sahsen benim gonlumde taht kurdun:D

ne bulent abi, ne cihangir abi, ne de burada yazilarini okudugun hicbir uye ariza cikarmis olmak icin laf soyleyen insanlar degildir. hele ki bu yorumlari yazanlar, deneyimine, bilgilerine, doga sevgilerine hayran olunacak insanlardir. belki biraz fazlaca hassasiz ama bizi bilen bilir, bilmeyen de kaz diye kumese kapar:D

seninki gibi bir mentaliteyi tasiyan herkese selam olsun...

uygun gorulurse, bu avin ilk resmi de silinip, dulgerli resim kalsin derim...

Mehmet Pekmezci
05-03-2007, 02:17 PM
Anlayışınız için çok teşekkürler Evren. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Bu konuda ki tavrımızı da zaten buy forumdaki "uyarı" adlı sabit başlıkta da belirttik. Aramızda böyle anlayışlı ve niyetinin kurallara uygun balık avlamak olduğunu açıkca belli eden arkadaşlar olduğunu görmek çok güzel. Bundan sonraki paylaşımlarınızı da görmek dileğiyle...

Nail SARI
05-03-2007, 04:11 PM
yasa be evren,

ne ozru kabahatinden buyukler goruyoruz, tuttum kardesim sana ne, sirkuler neymis, kim tuttugu baligi geri atar ki diyenler varken bu sozlerinle, tuttugun kucuk baliklara ragmen, sahsen benim gonlumde taht kurdun:D

ne bulent abi, ne cihangir abi, ne de burada yazilarini okudugun hicbir uye ariza cikarmis olmak icin laf soyleyen insanlar degildir. hele ki bu yorumlari yazanlar, deneyimine, bilgilerine, doga sevgilerine hayran olunacak insanlardir. belki biraz fazlaca hassasiz ama bizi bilen bilir, bilmeyen de kaz diye kumese kapar:D

seninki gibi bir mentaliteyi tasiyan herkese selam olsun...

uygun gorulurse, bu avin ilk resmi de silinip, dulgerli resim kalsin derim...

Bence silmeyelim sirküler falan anlamayan arkadaşlar için görünür bir belge olsun birinci fotoğraf.

orca
05-03-2007, 04:12 PM
Bence silmeyelim sirküler falan anlamayan arkadaşlar için görünür bir belge olsun birinci fotoğraf.

haklisin aslinda nail.

hosgoru ve karsilikli anlayisliligin da belgesi olur. ama sanirim evren arkadas ya da modlardan biri coktan ucurmus resmi...

N@mık
05-03-2007, 04:19 PM
silin gitsin polimik çıkarırtım valla...:D :D

sonra derler başka yerde olsa şaha kalkıyonda burada olunca laf etmiyon..?:D

AKIN74
05-03-2007, 05:49 PM

Evren seni hem takdir hem de tebrik ediyorum, şansın her daim olsun...:)