Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyduda Yeni Balikcilik Kanali
poyrazkaptan
12-10-2007, 01:17 AM
Arkadaşlar Hotbırth uyduu 11785 H 27500 manuel olarak giriyorsunuz MARE Diye bir kanal cıkıyor denizcilikle ilgili güzel şeyler var NOT kanalı ayarlarken uygunsuz kanallar cıkıyor yanınzda kimse olmamasına dikkat edin
BU ARADA BAYRAMDA BALIĞA GİDECEK OLAN ARKADAŞLARA RASTGELE
TABİ BANADA
NİHAT SUNAR
12-10-2007, 08:23 PM
Arkadaşlar Hotbırth uyduu 11785 H 27500 manuel olarak giriyorsunuz MARE Diye bir kanal cıkıyor denizcilikle ilgili güzel şeyler var NOT kanalı ayarlarken uygunsuz kanallar cıkıyor yanınzda kimse olmamasına dikkat edin
BU ARADA BAYRAMDA BALIĞA GİDECEK OLAN ARKADAŞLARA RASTGELE
TABİ BANADA
Hemen bakacağım,uyarı için teşekkürler.:);)Yalnız bir sorum olacak benim uydu tek çanak kurulu farkedermi acaba.
ahmetcem
12-10-2007, 11:45 PM
ben şimdi gözattım ama şu an büyük yatları ve maket gemi fuarını gösteriyor saolasın mustafa abi :)
excalibur
13-10-2007, 10:00 AM
Mustafa abi paylaşım için teşekkürler.
Mare tv nin asıl konsepti yatçılık.
Genel olarak italyan yat firmalarının yeni ürünlerinin reklamları gösteriliyor.
Balıkçılık adına ise av turları düzenleyen firmaların görüntüleri ve mare tv nin sponsor olduğu birinin çıktığı avlardan görüntüler yayınlıyorlar.
Yine de izlemesi keyif verici bir kanal. :)
güroloflu
13-10-2007, 10:45 AM
Hemen bakacağım,uyarı için teşekkürler.:);)Yalnız bir sorum olacak benim uydu tek çanak kurulu farkedermi acaba.
Seninki tek çanaksa o türksata çevrilidir.O kanalı seyredemezsin.
NİHAT SUNAR
13-10-2007, 12:37 PM
Seninki tek çanaksa o türksata çevrilidir.O kanalı seyredemezsin.
Zaten bulamadım ağbi.:)
Musa KARAOĞLAN
14-10-2007, 09:29 PM
Mare tv yi yaklaşık bir yıldır seyrediyorum.Ama ana konusu yatçılık olduğundan balıkçılığa fazla yer verilmiyor.Yayınladıkları görüntüleride hep aynı olduğundan belli bir süre sonunda ezberleniyor.
Asıl balıkçılık kanalı Astra 1 uydusunda Cazay-Pesca kanalı ama şifreli olduğundan şu anda seyredemiyorum.Yine eski Chasse & Peche ye devam.