Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehitlerimizi rahmetle analım...
cem kaptan
08-10-2007, 10:53 AM
Vatan hainlerince,kahpece pusuda şehit düşürülen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.Vatanımızın başı sağolsun.
AKIN74
08-10-2007, 10:56 AM
Vatanımız için canını veren kardeşlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerim...
Ama bu son yapılan karşısında artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır, bunun bedeli çok ağır ödetilecektir, emin olabilirsiniz...:mad:
güroloflu
08-10-2007, 10:56 AM
Allah rahmet eylesin,Allah annesine ,babasına ve sevenlerine sabır versin.Allah pkk nın ve de köklerinin kazınması için gereğini yapmıyanlarında belasını versin.
güroloflu
08-10-2007, 10:59 AM
Vatanımız için canını veren kardeşlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerim...
Ama bu son yapılan karşısında artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır, bunun bedeli çok ağır ödetilecektir, emin olabilirsiniz...:mad:
Akın kardeşim illede bir adım atmak için çok sayıda çocuklarımızın ölmesimi gerekli,biride bir 13 üde bir.Vallaha bu yaşta elime silah v ersinler o çocuklarımızın öcünü almak için canımı vermeye razıoyım.
Mehmet Pekmezci
08-10-2007, 10:59 AM
Gerçekten çok üzücü. Anneleri babaları getiryorum gözümün önüne de dayanılacak bir acı değil bu. Çok yazık gerçekten çok yazık. Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Başka söyleyecek söz bulamıyorum.:(
Yakup ERDEM
08-10-2007, 11:01 AM
Allah milli birlik ve bütünlüğümüze, devletin ve milletin bekasına, vatan hizmeti yapan kınalı kuzularımıza kurşun sıkan kahbelerin belasını versin.
Şehitlerimizin ruhu şadolsun.
güroloflu
08-10-2007, 11:09 AM
Gerçekten çok üzücü. Anneleri babaları getiryorum gözümün önüne de dayanılacak bir acı değil bu. Çok yazık gerçekten çok yazık. Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Başka söyleyecek söz bulamıyorum.:(
Dün akşamdan beri içimde öyle bir acı varki saatlerce beddua etsem küfür etsem,yüzlerce sayfa yazsam azalacağa benzemiyor.Ancak o hainleri elime verseler onları boğsam belki acım geçer. Bende ki bu kadar üzüntü ve acı var o ölen çocuklarımızın anne ve babalarının acılarını düşünemiyorum,tüm bunların hesabını kim verecek.İmralıda lüks otelde misafirlik ederekmi ödiyecekler.
Yeter artık nasıl olsa bizi avrupa birliğine almıyacaklar ancak kapı önünde bekletip duracaklar,yeter artık kendi bildiğimizi yapmanın zamanı gelmedimi hala,Kendi çıkarları için bir çocuğumuzun ölümüne sebep olanlara Allah aynı acıyı tattırır inşallah.
erkalbayrak
08-10-2007, 11:10 AM
Vatan uğruna, Bayrak Uğruna, Yüce Türk Milleti uğruna canını veren şehit kardeşlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar temenni ediyorum.
Terörü ve terör hususunda tavizli davranınları şiddetle kınıyorum.
AZİZ ŞEHİTLERİM RUHUNUZ ŞADOLSUN
AKIN74
08-10-2007, 11:17 AM
Akın kardeşim illede bir adım atmak için çok sayıda çocuklarımızın ölmesimi gerekli,biride bir 13 üde bir.Vallaha bu yaşta elime silah v ersinler o çocuklarımızın öcünü almak için canımı vermeye razıoyım.
Gürol Abi tabii ki biri de 3 üde 5 ide 13 üde aynı ama sen gel bunu siyasi yönetime anlatabilrsen anlat derim ben...
Bu şehit sayısının artması ancak ve ancak 1 ide 1 dir diyen askeri kurmaylarımızın 90 larda olduğu gibi siyasi yönetime baskıya kurarak siyasi gücün iteklenmesini sağlayabilecek bir etken olarak tekrar gündeme gelecek ve yine eskisi gibi içte ve dışarıda operasyonların artmasını sağlayacaktır...
Paşalarımız her gün ağlasa da ne yazık ki siyasi iktidar kulak arkası yapmaya devam etmekteydi, bilmem anlatabildin mi...:confused:
güroloflu
08-10-2007, 11:30 AM
Gürol Abi tabii ki biri de 3 üde 5 ide 13 üde aynı ama sen gel bunu siyasi yönetime anlatabilrsen anlat derim ben...
Bu şehit sayısının artması ancak ve ancak 1 ide 1 dir diyen askeri kurmaylarımızın 90 larda olduğu gibi siyasi yönetime baskıya kurarak siyasi gücün iteklenmesini sağlayabilecek bir etken olarak tekrar gündeme gelecek ve yine eskisi gibi içte ve dışarıda operasyonların artmasını sağlayacaktır...
Paşalarımız her gün ağlasa da ne yazık ki siyasi iktidar kulak arkası yapmaya devam etmekteydi, bilmem anlatabildin mi...:confused:
Bende ayni şeyden şikayetciyim zaten,bir avrupa birliği uğruna nerde ise herşeyimizi feda edeceğiz,zaten almıyacaklar bizi.Bu uğurda vatan hainlerinin bilşe meclise girmesine izin verdiler.Bunların meclise girememesi için neden anayasayı değiştirmediler.Ben ölen şehitlerimize ne kadar içten dua ediyorsam ayni şekilde duyarlı olmayan ve gereğini yapmayan yetkililerede beddua ediyorum.
Salih Reis
08-10-2007, 11:46 AM
Kudurdu bu soysuzlar...
bir haftada 30 kişi şehit oldu, nereye kadar.
ne büyük sabrımız varmış :(
mehmetozbodur
08-10-2007, 12:21 PM
şehitlerimizin ailelelerine allah dayanma gücü versin. şehitlerimiz nur içinde yatsınlar. bu olayları yapanlara ve yaptıranlara ve de yapılmasına müsade edenlere binlerce defa lanet olsun....
arkadaşlar konu için yazacak o kadar çok şey var ki hepimiz biliyoruz.
şeçimler öncesi tüm yurtta cumhuriyet elden gidiyor diye mitingler ve yürüşüyler yapıldı niye aynı yürüşüyleri bu teröre dur diye yapmıyoruz bir türlü anlamış değilim artık birilerinin bunu organize etmesi ve halkın sesini birilerine duyurması gerekiyor diye düşünüyorum.
TERÖRE DUR DEMEK LAZIM
tüm şehit yakınlarının ve halkımızın başı sağolsun.
excalibur
08-10-2007, 12:50 PM
Yazıp yazıp sildim, siz de biliyorsunuz benim buraya yazmadıklarımı.
Ve asıl kahreden de bile bile bunların yaşanıyor olması.
Bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz allah katında en yüce mertebeye yükseldiler. Ruhları şad olsun.
Taylan
08-10-2007, 02:01 PM
Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Allah milli bütünlüğümüze kurşun sıkan tüm şerefsizlerin belasını versin.
Musa KARAOĞLAN
08-10-2007, 02:13 PM
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.Onlar islamiyetin en yüksek makamına erdiler.En kutsal ayda en güzel günlerde Kadir gecesinde topraga girdiler.
Sizler şehitlere ölü demeyin,onlar diridirler ama siz onları göremezsiniz Hadisini hatırlatmak isterim.
Ruhları şad olsun.
Allah terörün ve destekçilerinin belasını versin.
Nail SARI
08-10-2007, 02:38 PM
Bu kadar şehit verilirken TV kanallarımız şarkı, türkü yayınlamaya devam ettiler. Haberi ekranın altından ufacık geçirdiler. :(
Blue fish
08-10-2007, 02:45 PM
Bir kez daha Türkiye'min başı sağolsun.
Yakınlarına sabır diliyorum.
cem kaptan
08-10-2007, 02:48 PM
arkadaşlar konu için yazacak o kadar çok şey var ki hepimiz biliyoruz.
şeçimler öncesi tüm yurtta cumhuriyet elden gidiyor diye mitingler ve yürüşüyler yapıldı niye aynı yürüşüyleri bu teröre dur diye yapmıyoruz bir türlü anlamış değilim artık birilerinin bunu organize etmesi ve halkın sesini birilerine duyurması gerekiyor diye düşünüyorum.
TERÖRE DUR DEMEK LAZIM
tüm şehit yakınlarının ve halkımızın başı sağolsun.
Evet Cenk kardeşim, ben de o mitinglerdeydim, bir çoğumuz gibi, peki bu şerefsizler meclise girerken neredeydi o mitingleri düzenleyenler? Ben de aynı senin gibi onun merakı içindeyim.Tepki göstermeyen bir milletiz maalesef.Hiç bir zaman, hiç bir şeye tepkisiz kalmayalım.Adresler belli yazalım, soralım ve öğrenelim.Sevgi ve saygılarımla,
N@mık
08-10-2007, 03:45 PM
sene 1984
sene 1985
sene 1986
sene 1987
sene 1988
sene 1989
sene 1990
sene 1991
sene 1992
sene 1993
sene 1994
sene 1995
sene 1996
sene 1997
sene 1998
sene 1999
sene 2000
sene 2001
sene 2002
sene 2003
sene 2004
sene 2005
sene 2006
sene 2007
saymakla bile bitmiyor dile kolay 23 KOCA YIL Olmuş bu ülkede PKK terörü başlayalı. ve hala bitirememişiz.
Demekki bir şeyleri yanlış yapıyoruz...?
Kimilerinin işine geldi enflasyon ve binbir derdi 2. plana düşürürmek için.
Kimileri hep siyasileri suçladı
Kimileri bürokratları
Kimileri Askerleri
Kimileri dış mihrakları
Kimileri sınır ötesi harekakat dedi sanki oralara gidilmemiş yıllarca kalınmamış gibi..?
Hep siyasi çıkar için üretilen sloganlardan öteye gidemedi yapılanlar.
Milyarlarca dolar harcandı, onbinlerce şehit verildi ama teröre sus payı olmadı bir türlü.
Kim kimden masum ve kim kimden suçlu..?
BANA NE...? BİZE NE..? ŞEHİT ANASINA NE..?
Neyleri Eksikti...?
Oy dediler verildi
Bütçe dediler verildi
Yetki dediler verildi
Slah dediler verildi
Can dediler verildi
Daha nereye kadar? VERECEĞİZ..?
Sanki 23 yıllık dönemde kendileride sorumlu olmamış gibi sıyrılıp suçu bir birlerine atıp oy rantı elde etmeyen siyasilere zaten diyecek hiç bir şey bulamıyorum ama geçenlerde daha acısını bir paşadan dinledim.
Terörle mücadele düzenli orduyla yapılamıyor özel terör timleri kurmaya planladık.
sene 1984
sene 1985
sene 1986
sene 1987
sene 1988
sene 1989
sene 1990
sene 1991
sene 1992
sene 1993
sene 1994
sene 1995
sene 1996
sene 1997
sene 1998
sene 1999
sene 2000
sene 2001
sene 2002
sene 2003
sene 2004
sene 2005
sene 2006
sene 2007
Bunca yıldır 23 senede bunu öğrenmişiz şükür:(
Peki ya bizlere ne demeli..?
Bir ermeni vatandaşımız cenzesine popüler söylemlerle katılan( olması gereken de buydu kınamıyorum) 1 milyon kişi acaba, katılacak mı 13 şehitin cenazesine? 13 milyon olacak mı bu cenazelerde?
Hepimiz Ahmet Sarıoğlu değilmiyiz
Hepimiz Bayram Güzel değilmiyiz
Hepimiz Turgay Salgur değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Uyar değilmiyiz
Hepimiz Seyfi Altuntaş değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Yıldırım değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Uçarı değilmiyiz
Hepimiz Kasım Aksoy değilmiyiz
Hepimiz A. Şükrü Karataş değilmiyiz
Hepimiz Emrah Eryılmaz değilmiyiz
Hepimiz Sıddık Küçükgöz değilmiyiz
Hepimiz Fetullah Selçuk değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Coşkun değilmiyiz
(Emin olun ki hepsinin ruhları şad oldu çünkü onlar görevlerini yaptılar)
Siyasi ve politik oyunlarla sokağa dökülen halk yer alacak mı hesap sorgusunda? Yoksa gene bir hafta sonraki maç mı önemli,iddea kuponlarına ayrılacak motive zamanlar mı? Bu akşam ki dizinin karşısında mı uyunacak yoksa Bülent Ersoyun aşklarının ızdırabıında mı?
Peki ya bizde suç yokmu?
İzmire neden doğal gaz gelmedi..?
Antalya'ya neden deniz yolu açılmadı..?
İstanbul'un metrosu neden tamamlanmadı..? diye hesaplar sorup ülke bütçesini lüx sosyal yaşantımız için harcanmasını sağlamak için her türlü şeyi yaptık.
Ya doğunun okulu, hemşiresi, hastanesi, yolu, hakkı hukuku insan olduğunu ispat çabası vs.vs.vs si?
Batıdaki mandıralarda beslenen büyük baş hayvanların doğudaki bir çok insanımızdan, vatandaşımızdan çok daha ferah bir yaşamı ve sosyal hakkı olduğunu hep görmezden geldik. Dağın başında ne tarla ve davar ne aş ne iş. Allah'ından başkası olmayan ve eğitim görmeyen, aç, açık, üşür ve cahil kalmış, kahvede otururken seyrettiği lüks yaşamlar içerikli diziler ve magazin dünyasının yaşamını seyrettikçe bizlere ne kadar kin duyacakları, ne kadar kolay kandırılacaklarını hep görmezden geldik.
Onlara paylaşırlken insan olarak bakmayıp, terör eylemlerinde insanlık dışı suçlaması yaptık, insan yerine koyduk..?
Öyle ya işimize gelmedi.
Onların bu kadar kolay kandırılıp dağa çıkarılması, eline silah verilip bize doğrultulmasında acaba kimin katkısı daha büyük...?
Dedimya bir yerlerde yanlış yapıyoruz TAM KOCA 23 YILDIR
erkalbayrak
08-10-2007, 04:16 PM
Bu anlattıklarını birde anlaması gerekenler anlasa, işte o zaman bu yüce milletin değil dünyanın anası ağlayacak.
ahmetcem
08-10-2007, 04:17 PM
Namık abimin dediği gibi senelerdir yanlışlar ve hatalar yapıyoruz ve bu hataların sahipleri kim ?!! Kimlermi pkk ya üç beş çapulcu diyerek palazlandıranlar , biz yıllarca pkk ya gerilla yerine terorist demişiz diyenler , biz koskoca türk devletiyiz diyerek ırakla yapılan anlaşmada söz geçiremeyenler , örgütün başına sayın öcalan ve şehitlerimize kelle diyenler . Şehitlerimizin ruhu şad olsun
Kurtuluş
08-10-2007, 10:13 PM
Bu güzel vatanı kan gölüne çevirip,Gencecik insanların daha hayatının baharında aramızdan ayıran,Bu kutsal gecede bile can alan,Ülkemizi parçalamak isteyen hainlerle işbirliği yapan, insanlıktan nasibini almamış,bu canilerin ALLAH belasını versin.Gencecik yaşta bu güne kadar vatanı için canını vermiş ,Şehitlerimize, ALLAH,tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum.Bu vatanı dünya döndükçe bölemezler,BÖLDÜRTMEYİZ... Bunu anlıyamayacak kadar zavallılar.
NİHAT SUNAR
08-10-2007, 10:36 PM
Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.Geride kalanlara Allah'tan sabır dilerim.
sene 1984
sene 1985
sene 1986
sene 1987
sene 1988
sene 1989
sene 1990
sene 1991
sene 1992
sene 1993
sene 1994
sene 1995
sene 1996
sene 1997
sene 1998
sene 1999
sene 2000
sene 2001
sene 2002
sene 2003
sene 2004
sene 2005
sene 2006
sene 2007
saymakla bile bitmiyor dile kolay 23 KOCA YIL Olmuş bu ülkede PKK terörü başlayalı. ve hala bitirememişiz.
Demekki bir şeyleri yanlış yapıyoruz...?
Kimilerinin işine geldi enflasyon ve binbir derdi 2. plana düşürürmek için.
Kimileri hep siyasileri suçladı
Kimileri bürokratları
Kimileri Askerleri
Kimileri dış mihrakları
Kimileri sınır ötesi harekakat dedi sanki oralara gidilmemiş yıllarca kalınmamış gibi..?
Hep siyasi çıkar için üretilen sloganlardan öteye gidemedi yapılanlar.
Milyarlarca dolar harcandı, onbinlerce şehit verildi ama teröre sus payı olmadı bir türlü.
Kim kimden masum ve kim kimden suçlu..?
BANA NE...? BİZE NE..? ŞEHİT ANASINA NE..?
Neyleri Eksikti...?
Oy dediler verildi
Bütçe dediler verildi
Yetki dediler verildi
Slah dediler verildi
Can dediler verildi
Daha nereye kadar? VERECEĞİZ..?
Sanki 23 yıllık dönemde kendileride sorumlu olmamış gibi sıyrılıp suçu bir birlerine atıp oy rantı elde etmeyen siyasilere zaten diyecek hiç bir şey bulamıyorum ama geçenlerde daha acısını bir paşadan dinledim.
Terörle mücadele düzenli orduyla yapılamıyor özel terör timleri kurmaya planladık.
sene 1984
sene 1985
sene 1986
sene 1987
sene 1988
sene 1989
sene 1990
sene 1991
sene 1992
sene 1993
sene 1994
sene 1995
sene 1996
sene 1997
sene 1998
sene 1999
sene 2000
sene 2001
sene 2002
sene 2003
sene 2004
sene 2005
sene 2006
sene 2007
Bunca yıldır 23 senede bunu öğrenmişiz şükür:(
Peki ya bizlere ne demeli..?
Bir ermeni vatandaşımız cenzesine popüler söylemlerle katılan( olması gereken de buydu kınamıyorum) 1 milyon kişi acaba, katılacak mı 13 şehitin cenazesine? 13 milyon olacak mı bu cenazelerde?
Hepimiz Ahmet Sarıoğlu değilmiyiz
Hepimiz Bayram Güzel değilmiyiz
Hepimiz Turgay Salgur değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Uyar değilmiyiz
Hepimiz Seyfi Altuntaş değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Yıldırım değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Uçarı değilmiyiz
Hepimiz Kasım Aksoy değilmiyiz
Hepimiz A. Şükrü Karataş değilmiyiz
Hepimiz Emrah Eryılmaz değilmiyiz
Hepimiz Sıddık Küçükgöz değilmiyiz
Hepimiz Fetullah Selçuk değilmiyiz
Hepimiz Mehmet Coşkun değilmiyiz
(Emin olun ki hepsinin ruhları şad oldu çünkü onlar görevlerini yaptılar)
Siyasi ve politik oyunlarla sokağa dökülen halk yer alacak mı hesap sorgusunda? Yoksa gene bir hafta sonraki maç mı önemli,iddea kuponlarına ayrılacak motive zamanlar mı? Bu akşam ki dizinin karşısında mı uyunacak yoksa Bülent Ersoyun aşklarının ızdırabıında mı?
Peki ya bizde suç yokmu?
İzmire neden doğal gaz gelmedi..?
Antalya'ya neden deniz yolu açılmadı..?
İstanbul'un metrosu neden tamamlanmadı..? diye hesaplar sorup ülke bütçesini lüx sosyal yaşantımız için harcanmasını sağlamak için her türlü şeyi yaptık.
Ya doğunun okulu, hemşiresi, hastanesi, yolu, hakkı hukuku insan olduğunu ispat çabası vs.vs.vs si?
Batıdaki mandıralarda beslenen büyük baş hayvanların doğudaki bir çok insanımızdan, vatandaşımızdan çok daha ferah bir yaşamı ve sosyal hakkı olduğunu hep görmezden geldik. Dağın başında ne tarla ve davar ne aş ne iş. Allah'ından başkası olmayan ve eğitim görmeyen, aç, açık, üşür ve cahil kalmış, kahvede otururken seyrettiği lüks yaşamlar içerikli diziler ve magazin dünyasının yaşamını seyrettikçe bizlere ne kadar kin duyacakları, ne kadar kolay kandırılacaklarını hep görmezden geldik.
Onlara paylaşırlken insan olarak bakmayıp, terör eylemlerinde insanlık dışı suçlaması yaptık, insan yerine koyduk..?
Öyle ya işimize gelmedi.
Onların bu kadar kolay kandırılıp dağa çıkarılması, eline silah verilip bize doğrultulmasında acaba kimin katkısı daha büyük...?
Dedimya bir yerlerde yanlış yapıyoruz TAM KOCA 23 YILDIR
Namık arkadaşımız kalplerimizden gecenleri yazmış.
AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNLARI ŞADOLSUN
Onur G. HİTİT
08-10-2007, 11:08 PM
http://sanalakvaryum.sitemynet.com/mynet_resimlerim/sehit.jpg
Unutmayalım, unutturmayalım.
Merak ediyorum, bir damla şehit kanı kaç $ ediyor acaba?
Durumu politikleştirmek istemiyorum.
Önce ailelerine, sonra da hepimize Allah sabır versin.
HER TÜRK ASKER DOĞAR!
LtrcO
08-10-2007, 11:47 PM
Allahtan rahmet diliyorum.Dunden beri kalbimde bir burukluk olustu haberi alinca.Bir evlat yetistirmek ne kadar zordur evlat sahibi olanlar daha iyi anlarlar,kendi cocuklarim geldi gozlerimin onune haberi okurken.Sanki benim ufacik uc dort yaslarindaki cocuklarimi pusuya dusurduler zihnimde boyle birsey canlandi,gozlerim yasardi.Kaldiki savastada degiliz teror ile mucadele icerisindeyiz.Anlayamiyorum bu kadar ucak,helikopter filosu bunca teknoloji var iken nasil bu kadar cok sehit veriyoruz.Lanet olsun su terore lanet olsun boluculere.Bir kere askerlik yaptim bin kere daha yapmaya raziyim.NE MUTLU TURKUM DIYENE!!!!
tahir
09-10-2007, 12:11 AM
Hepimizin başı sağolsun,allahtan şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.
Söylenecek çok şey var ancak kelimeler kifayetsiz kalıyor maalesef...
lanet olsun....
Nail SARI
09-10-2007, 08:53 AM
N@mık'ın bu yazısı çok güzel (http://www.baliktayiz.com/forum/showpost.php?p=31786&postcount=20)
Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapalım. Gözümüzü açıp yapabileceğimiz herşeyi yapalım. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Son nefesime kadar bunların hesabının sorulacağı anı bekleyeceğim ve bunun için çalışacağım.:(
cem kaptan
11-10-2007, 12:10 AM
http://www.youtube.com/watch?v=8IQKZoPQldQ
baracuda_35x
11-10-2007, 12:40 AM
SEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAZ, BU VATANDA BÖLÜNMEZ